Evet been eskiden yüzümü o kadar yıkardım ki üsteliik sıcak suyla yıkamadığım zaman gün boyu yüzümde büyük bir yağlanma ağırlık olurdu ve beni rahatsız ederdi bende üçüncü aydayım
dediğin gibi pürüssüzüm ama lekeler var onların da zamanla geçeceğini düşünüyorum yanlız benim yüzüm hiç soyulmadı derinin kendini yenilemesi gerekiyor benim sivilceler içten kurudu
ama bu ilacın cildi soyup yenilicek diye bir özelliği yokki. öyle olması mı gerekiyo diyosun anlamadım seni. benimde tek ağız çevrem soyuluyor.
SLM ARKADAŞALAR yarından itibaren 7.ayıma giriyorum ama sevinemiyorum bugün doktora gittim ilacı yazdırmaya hala geçmedi dedim evet dedi doktor bey şu vakte kadar geçmiş olması gerekiyodu niye böle oldu dedi bende çok setresliyim sinirliyim rahatlamak için psikoloğamı gitsem psikiyarri ilaçları alyımmı dedim hayır dedi bana hormon testleri verdi östrojen,testesteron,prolaktin... gibi bunların sonuçlarına bakalım eğer ii çıkarsa devam edicez ama kötü çıokarsa kadın doğuma yönlendircek belkide hormonlarım bozuk o yüzden kaynaklanıyo.....
doktora kızdım aslında bu ilaca başlamadan önce benden sadece hemogram yani kan tahlillerini istemişti bütün kan değerlerini istemesi geerekiyodu belkide bunu başından yapsaydı ve kadın doğumla ilgili bi sorun olsaydı bu ilaca hiç başlamazdım yani ben bu ilacı 6 aydır boşunamı kullandım ... neyse yarın ki sonuçlarımı size bildircem ama moralim yerlerde arkadaşlar Çok üzgünüm çoook çok üzgünüm çok anlatamam sizlere....
görkem ve ofyaoff arkadaşlarım sizlerde 7.aylarınıza gelmenize az kaldı eğer sizinde hala geçmediyse 7.aya girerken mutlaka doktordan bütün tahlilleri yapsını isteyin hormon testleri hemogram ...hepsini yaptırın bence, boşuna roccautane kullanmamış olun eğer vucudun başka biyerinden kaynaklanıyosada o dala yönelmiş olursunuz ...
kızlar bişe sorcam sizde her ay düzenli tahlil oluyomusunuz aranızda hormon testlerini yaptıran varmı banada değerelerini söylerseniz sevinirim
SLM ARKADAŞALAR yarından itibaren 7.ayıma giriyorum ama sevinemiyorum bugün doktora gittim ilacı yazdırmaya hala geçmedi dedim evet dedi doktor bey şu vakte kadar geçmiş olması gerekiyodu niye böle oldu dedi bende çok setresliyim sinirliyim rahatlamak için psikoloğamı gitsem psikiyarri ilaçları alyımmı dedim hayır dedi bana hormon testleri verdi östrojen,testesteron,prolaktin... gibi bunların sonuçlarına bakalım eğer ii çıkarsa devam edicez ama kötü çıokarsa kadın doğuma yönlendircek belkide hormonlarım bozuk o yüzden kaynaklanıyo.....
doktora kızdım aslında bu ilaca başlamadan önce benden sadece hemogram yani kan tahlillerini istemişti bütün kan değerlerini istemesi geerekiyodu belkide bunu başından yapsaydı ve kadın doğumla ilgili bi sorun olsaydı bu ilaca hiç başlamazdım yani ben bu ilacı 6 aydır boşunamı kullandım ... neyse yarın ki sonuçlarımı size bildircem ama moralim yerlerde arkadaşlar Çok üzgünüm çoook çok üzgünüm çok anlatamam sizlere....
görkem ve ofyaoff arkadaşlarım sizlerde 7.aylarınıza gelmenize az kaldı eğer sizinde hala geçmediyse 7.aya girerken mutlaka doktordan bütün tahlilleri yapsını isteyin hormon testleri hemogram ...hepsini yaptırın bence, boşuna roccautane kullanmamış olun eğer vucudun başka biyerinden kaynaklanıyosada o dala yönelmiş olursunuz ...
kızlar bişe sorcam sizde her ay düzenli tahlil oluyomusunuz aranızda hormon testlerini yaptıran varmı banada değerelerini söylerseniz sevinirim
bak yaaa çok sinirlendim o doktora şimdiklava:
banada doktor ilk , strese bağlı hormonlardan kaynaklanıyor kadın doğum uzmanına görün ultrosana girmen gerekir ona göre ilacı yazarız demişti
ultrasona girdim birşey çıkmadı sonra dr bu ilaca başlattı işte
ama neden hala geçmedi anlamadım mafoldumben
yoksa kadın doğumcunun kurbanımı oldum bende :mymeka:
alla alla anlamadım yaf fisfisfis nasıl uzman olmuşlar hayret diyorum bazen, biz bile uzman olduk yahu sırnaşık şey ya GORKEM hormonlarına kan testi yapılarak bakmadılar mı, ultrasonla nerene baktılar.
kızlar bana bişeye bakmadı doktorum... sadece kan degerlerime baktı düşükmü degilmi bide kolestrolüm nasıl ona baktı.... yeni doktorumda hep soruyo senden örnek alındımı diye yok diyorum.. iyi o zaman bu testleri yaptır diyo.. onlarda yine kan ve kolestrol... .
april senin dudakların angelineyı gecmiş benim dudaklar zaten kocamandı aysun kayacı gibide acık duruyo normalde.. kasarsam kapanıyokaydirigubbakcemile3 ilacı kullanıncada zenci dudagı gibi oldum.. millet ne şişiriyon diyo..sırnaşık şey
ya kızlar ben bişey yaptım.. minik sivilce var sandım dayanamadım elledim meger sivilce degilmiş.. derim bi sıyrıldı.. sigara basmıs yanmıs gibi duruyo kasımın üstünde.. sakın ellemeyin yüzünüzü.. ahh ben nasıl yaptım bu hatayı:kedi: bu arada dudak kurumam azaldı benim.. ilaca alısıyorum galiba...
ben de önce hormon testi, tiroid taraması falan yaptırdım kızlar...ailede guatr var çünkü ama bende çıkmadı...
jinekolojik olarak ta pek çok tetkikten geçtim hatta kistim vardı, geçen yaz ameliyat olmuştum.
yani, sivilcemin tek sebebi, cilt iltihabı.
Roaccutane'e başlamadan önce bundan emin olmak lazım...
şuanda 2.5 ay bitti, hiç aktif sivilcem yok
ama ilk ay inanılmaz çoğaldı...hepsi geçti şimdi.
hafif kızarıklar var ama geçecek onlar eminim :))
ben çok memnunum ama dudaklarım feci...şişti, Angelina Jolie alt etmiş yanımda diyim :)) :roflol:
slm kızlarr..opuyorumnanaktan
bnm ilk ayımdı ve ılacım ıkı gun sonra bitiyo doktora gidicem bakalım ne dicekkaydirigubbakcemile2
bn ılaca baslarken doktorum bana hıcbısı sormadı hatta kan testı flnda ıstemedı..CADIARZU
bakalım ıkı gun sonra isticekmi görücez.bnde de aşırı dudak kurulugu vardı şimdilerde azaldı.gerıldıgınde bepanten sürüyorum genelde dudaklarıma.cildim hala fazla hassas dokundugum yerler hemen kıpkırmızı oluyo.bakalım daha ne kadar sürücek bu hassaslık =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?