Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ama bu ilacın cildi soyup yenilicek diye bir özelliği yokki. öyle olması mı gerekiyo diyosun anlamadım seni. benimde tek ağız çevrem soyuluyor.

nişanlım kullandı 6 ay önce önce çok çoğalttı korktuk işe yaramıcak diye ama sonra durdu sonrada azaldı ve dudak kuruluğundan öte yan etkisi olmadı şimdi cildi eskisinden çok çok temiz yeterki iliçlir aksatılmasın ve pes edilmesin

ama bu ilacın cildi soyup yenilicek diye bir özelliği yokki. öyle olması mı gerekiyo diyosun anlamadım seni. benimde tek ağız çevrem soyuluyor.

Benim teyzem de bu ilacı kullanmıştı ama yüzü kabuk kabuk olup soyulmuştu çok iyi hatırlıyorum hatta annem bana bu ilacı kullanma ilk hafta yüzün çok fazla soyuluyo kızarıyo insan içine çıkamazsın demişti ben ısrarla kullandım ama bende de sadece ağız çevrem soyuldu bilmiyorum hatta geçen gün doktoruma söyledim sivilceler gidiyo izler için bişeyler yapalım dedim oda şimdi çok erken tedaviyi bitirelim diyo bakalım bugün tahlil sonuçalımı alıp 4. aya başlıycam inşallah her şey yolunda davam eder umutsuz olmak istemiyorum :teselli:

:roflol:
Bu arada sormak istediğim bişey var ben güneşe çıkınca yüzüm çok parlıyo ve kızarıyo güneş olmasa bile gündüzleri hava sıcaksa çok parlıyorum yağ içermeyen güneş kremi kullanıyorum yine parlıyo napıcam bilmiyorum -tatlicadiarzu-

SLM ARKADAŞALAR yarından itibaren 7.ayıma giriyorum ama sevinemiyorum bugün doktora gittim ilacı yazdırmaya hala geçmedi dedim evet dedi doktor bey şu vakte kadar geçmiş olması gerekiyodu niye böle oldu dedi bende çok setresliyim sinirliyim rahatlamak için psikoloğamı gitsem psikiyarri ilaçları alyımmı dedim hayır dedi bana hormon testleri verdi östrojen,testesteron,prolaktin... gibi bunların sonuçlarına bakalım eğer ii çıkarsa devam edicez ama kötü çıokarsa kadın doğuma yönlendircek belkide hormonlarım bozuk o yüzden kaynaklanıyo.....

doktora kızdım aslında bu ilaca başlamadan önce benden sadece hemogram yani kan tahlillerini istemişti bütün kan değerlerini istemesi geerekiyodu belkide bunu başından yapsaydı ve kadın doğumla ilgili bi sorun olsaydı bu ilaca hiç başlamazdım yani ben bu ilacı 6 aydır boşunamı kullandım ... neyse yarın ki sonuçlarımı size bildircem ama moralim yerlerde arkadaşlar Çok üzgünüm çoook çok üzgünüm çok anlatamam sizlere....

görkem ve ofyaoff arkadaşlarım sizlerde 7.aylarınıza gelmenize az kaldı eğer sizinde hala geçmediyse 7.aya girerken mutlaka doktordan bütün tahlilleri yapsını isteyin hormon testleri hemogram ...hepsini yaptırın bence, boşuna roccautane kullanmamış olun eğer vucudun başka biyerinden kaynaklanıyosada o dala yönelmiş olursunuz ...

kızlar bişe sorcam sizde her ay düzenli tahlil oluyomusunuz aranızda hormon testlerini yaptıran varmı banada değerelerini söylerseniz sevinirim

ah canım benim yaa :teselli: doktorun hatası işte, en başta yapılması gerekiyordu bunların. hormonlarla alakalı değilse bu ilaca başlanıyor.ah bu doktorlar :mymeka: benim ilk ay hormon testlerim yapılmıştı normal çıktı, dökümanları bende var. çok anlamam hangi değerlerse bugün söylersen yarın söyleyebilirim sana. kan tahlilleride her ay yapılıyor, kolesterol ve trigliserit mi ne, bir de kan sayımıma bakıyor doktor. şikayetlerim olursa bazı vitamin değerlerime de bakıyor.

bak yaaa çok sinirlendim o doktora şimdi klava:

banada doktor ilk , strese bağlı hormonlardan kaynaklanıyor kadın doğum uzmanına görün ultrosana girmen gerekir ona göre ilacı yazarız demişti

ultrasona girdim birşey çıkmadı sonra dr bu ilaca başlattı işte

ama neden hala geçmedi anlamadım mafoldumben

yoksa kadın doğumcunun kurbanımı oldum bende :mymeka:

alla alla anlamadım yaf fisfisfis nasıl uzman olmuşlar hayret diyorum bazen, biz bile uzman olduk yahu sırnaşık şey ya GORKEM hormonlarına kan testi yapılarak bakmadılar mı, ultrasonla nerene baktılar.

alla alla anlamadım yaf fisfisfis nasıl uzman olmuşlar hayret diyorum bazen, biz bile uzman olduk yahu sırnaşık şey ya GORKEM hormonlarına kan testi yapılarak bakmadılar mı, ultrasonla nerene baktılar.

kan tahlili sonucuna göre öyle demişti dr işte strese bağlı hormonlardan falan filan
ultrasonlada yumurtalıklarıma baktılar kist falan varmı diye şutarafagitti

ben de önce hormon testi, tiroid taraması falan yaptırdım kızlar...ailede guatr var çünkü ama bende çıkmadı...

jinekolojik olarak ta pek çok tetkikten geçtim hatta kistim vardı, geçen yaz ameliyat olmuştum.

yani, sivilcemin tek sebebi, cilt iltihabı.
Roaccutane'e başlamadan önce bundan emin olmak lazım...

şuanda 2.5 ay bitti, hiç aktif sivilcem yok

ama ilk ay inanılmaz çoğaldı...hepsi geçti şimdi.
hafif kızarıklar var ama geçecek onlar eminim :))

ben çok memnunum ama dudaklarım feci...şişti, Angelina Jolie alt etmiş yanımda diyim :)) :roflol:

kzlar bn dahiliye bölümünde hormon vs. testleri yaptırmıştım hepsi çok iyi çıktı ama yinede kadın doğuma gitcem...bide bn sağ yanağımdaki lekelere gıcııık kapıooorum..allahım lütfen bir an önce bitsinnnn!!! (

kızlar bana bişeye bakmadı doktorum... sadece kan degerlerime baktı düşükmü degilmi bide kolestrolüm nasıl ona baktı.... yeni doktorumda hep soruyo senden örnek alındımı diye yok diyorum.. iyi o zaman bu testleri yaptır diyo.. onlarda yine kan ve kolestrol... .

april senin dudakların angelineyı gecmiş benim dudaklar zaten kocamandı aysun kayacı gibide acık duruyo normalde.. kasarsam kapanıyokaydirigubbakcemile3 ilacı kullanıncada zenci dudagı gibi oldum.. millet ne şişiriyon diyo..sırnaşık şey

ya kızlar ben bişey yaptım.. minik sivilce var sandım dayanamadım elledim meger sivilce degilmiş.. derim bi sıyrıldı.. sigara basmıs yanmıs gibi duruyo kasımın üstünde.. sakın ellemeyin yüzünüzü.. ahh ben nasıl yaptım bu hatayı:kedi: bu arada dudak kurumam azaldı benim.. ilaca alısıyorum galiba...

ehhehe zemuszemus
canım ya herkes diyor ne sürüyon dudaana...

:))

aman ben ellemiyom valla, malum kızsal dönem yaklaşıyor, derinelrden bir sivilce görünüyor ufukta :)) delikafadulden :çok üzgünüm:

anaa gerçektenmii???bu ilaç mı şişirdi dudaklarını yawrummm bende hemen başliyim bu ilaca ozamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şaka maka sivilce izlerim var az ama kışa dogru tekrarlıyor eger bidaha tekrarlarsa roaccutan isticem doktordan yaa :çok üzgünüm:

slm kızlarr..opuyorumnanaktan
bnm ilk ayımdı ve ılacım ıkı gun sonra bitiyo doktora gidicem bakalım ne dicekkaydirigubbakcemile2
bn ılaca baslarken doktorum bana hıcbısı sormadı hatta kan testı flnda ıstemedı..CADIARZU
bakalım ıkı gun sonra isticekmi görücez.bnde de aşırı dudak kurulugu vardı şimdilerde azaldı.gerıldıgınde bepanten sürüyorum genelde dudaklarıma.cildim hala fazla hassas dokundugum yerler hemen kıpkırmızı oluyo.bakalım daha ne kadar sürücek bu hassaslık =))

Bende dün gittim kan tahlillerimi gösterdim doktora herşey normal dedi yüzüme baktı iyi gidiyor dedi sivilce lekelerini söyledim tedaviden sonra düşünelim diyor, benim de moralim yüksek şimdi bakalım, bende hatırlıyorum ilk ayda hormon testi ve ultrason istemişti:dance:

Kan testi istememesi normal gibi görünmüyo normalde hiçbir problem olmasa bile düzenli olarak ilk ay da dahil olmak üzere kan tahlili isitoyorlar çünkü ilacın yan etkisi olabiliyor. Bence mutlaka doktoruna bunu sormalısın kaydirigubbakcemile3

kızlar suni gözyaşı kullanan var mı aranızda. benim gözlerim çok yanıyor. bunun için doktora gitmicem. kullananlar hangi markayı kullanıyorlar ve fiyatı ne kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…