bana doktorum refresh yazdı... tek dozluk tüpler halinde.. ama tear diye bi markada var kardesim kullanıyo... fiyatını bilmiyorum...kızlar suni gözyaşı kullanan var mı aranızda. benim gözlerim çok yanıyor. bunun için doktora gitmicem. kullananlar hangi markayı kullanıyorlar ve fiyatı ne kadar.
kızlar suni gözyaşı kullanan var mı aranızda. benim gözlerim çok yanıyor. bunun için doktora gitmicem. kullananlar hangi markayı kullanıyorlar ve fiyatı ne kadar.
bana doktorum refresh yazdı... tek dozluk tüpler halinde.. ama tear diye bi markada var kardesim kullanıyo... fiyatını bilmiyorum...
ya aklıma gelmişken sorayım.. bu suni göz yaşının içinde baya kalıyo benimkinin.. tek dozluk artanını atın yazıyo... ama kardesiminki acıldıktan sonra 12 saat dayanabiliyomus... siz nasıl kullanıyosunuz...fisfisfis
Tears Naturale Free gözyaşı damlası kullandım tam 7 gun sonra geçti almanı şiddetle öğrenirim 10tl
iinde cok tüp varya... 0.4ml'lik.. eczacı tek dozluk dedi.. doktorda günde 4 kez kullan dedi.. kardesim işse gün boyunca 3 saatte bir kullanmak zorundabence ilacın kullanım şekline uya.s
kalanı niye atılıyor acaba, kaç tane tüp varki içinde, alcaz hemen bitcek mi yani fisfisfis şöyle birkaç ay kullancağmız tarzda olsa bari yaa
sen memnunmusun damladan, faydası oluyormu gerçekten.
tatlım kendi basına alma bence.. bak ben göz doktoruna gittim göz tası cıktı gözümde.. artı allerjide varmıs.. ve dozunu doktor ayarlasın gözünün ihtiyacına göre... az kullanırsın cok kullanırsın belli mi olur belki baska bisey vardır gözünde baska bi damla verir... göz bu ya.. ne kadar suni göz yası desek baska olabilecek hastalıklara karsı görün en azından bırak göz yasınıda doktor ayarlasın...tşk a.s.
bugün zamanım olmadı yarın eczaneden bakayım. çok direttim kullanmamak için. gözün tembellik yaptığını duymuştum ama bugün gözümü zorla açtım. anladım ki zamanı gelmiş. anlamadığım göz kuru,ağlarken de şarıl şarıl akıyor -tatlicadiarzu- nerden geliyor acaba o yaşlar :1rolleyes:
senağlama:gitme: kızlar ne oldu bana yaaaaaaaa... yüzüm kasındı derste hafif kasıdım sonra dank etti tabi.. keske kasımasaydım diye...ama öyle hart hart da kasımadım parmak uclarımla.. derim kalkmıs bi kac yerden....:gitme: ayy cok fena.......kasımın üstü dudagımın üstü yanagım....kafamçokkarıştı yaaa cok kötü... ellerime eldiven gecircem... bide kolumu carptım kocaman cizik seklinde sıyrıldı....:a015: ayyy cok dikkat edin....
bende fenayım ya iyice inceldi derim zaten beyaz tenliyim korkuyom yakında iç organlarım görüncek kafamçokkarıştı
yok yok bişey yapmaz.. aman sartlama kendini.. vücut degişiyo okadar asabiyet normal ama asabi oldunu kabullenme.. bol bol bitki cayı iç ve spor yap eglenceli bişey bulopuyorumnanaktanbu ilaç kesinlikle sinir yapıyo ne ılımlı kızdım ben ya benneyaptımki şimdi herşey batmaya başladı bana...
kızlar dün bacağımı aldım makineyle alırken acımadı ama aldıktan sonra çok pis kaşındı yaa, öncedende öyleydi ama ilaçtan sonra özellikle dün, gıcık insanı sinir edici bi kaşıntı :mymeka:, kaşıdıkçada acıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?