Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
O da ilacın yan etkisi zaten yan etkilerden bi haller oldu bize her yerimizden bi yan etki çıkıyo, Ben de kullandım 2. ayda gözlerim çok fena kurudu sürekli kaşınıyodu suni göz yaşı kullandım ama geçti şu anda ilacı kullanmama rağmen göz kuruluğu yok.

kızlar suni gözyaşı kullanan var mı aranızda. benim gözlerim çok yanıyor. bunun için doktora gitmicem. kullananlar hangi markayı kullanıyorlar ve fiyatı ne kadar.
bana doktorum refresh yazdı... tek dozluk tüpler halinde.. ama tear diye bi markada var kardesim kullanıyo... fiyatını bilmiyorum...

ya aklıma gelmişken sorayım.. bu suni göz yaşının içinde baya kalıyo benimkinin.. tek dozluk artanını atın yazıyo... ama kardesiminki acıldıktan sonra 12 saat dayanabiliyomus... siz nasıl kullanıyosunuz...fisfisfis

bence ilacın kullanım şekline uya.s
kalanı niye atılıyor acaba, kaç tane tüp varki içinde, alcaz hemen bitcek mi yani fisfisfis şöyle birkaç ay kullancağmız tarzda olsa bari yaa
sen memnunmusun damladan, faydası oluyormu gerçekten.

Tears Naturale Free gözyaşı damlası kullandım tam 7 gun sonra geçti almanı şiddetle öğrenirim 10tl

tşk a.s.
bugün zamanım olmadı yarın eczaneden bakayım. çok direttim kullanmamak için. gözün tembellik yaptığını duymuştum ama bugün gözümü zorla açtım. anladım ki zamanı gelmiş. anlamadığım göz kuru,ağlarken de şarıl şarıl akıyor -tatlicadiarzu- nerden geliyor acaba o yaşlar :1rolleyes:

iinde cok tüp varya... 0.4ml'lik.. eczacı tek dozluk dedi.. doktorda günde 4 kez kullan dedi.. kardesim işse gün boyunca 3 saatte bir kullanmak zorunda
tatlım kendi basına alma bence.. bak ben göz doktoruna gittim göz tası cıktı gözümde.. artı allerjide varmıs.. ve dozunu doktor ayarlasın gözünün ihtiyacına göre... az kullanırsın cok kullanırsın belli mi olur belki baska bisey vardır gözünde baska bi damla verir... göz bu ya.. ne kadar suni göz yası desek baska olabilecek hastalıklara karsı görün en azından bırak göz yasınıda doktor ayarlasın...klava:yoksa gelecek oklava

kızlar mrb hepinize alkisalkisalkis
doktora gittim bugün, 4. ayımın 12. günündeyim ama haftasonunda tatile gideceğimden ilacı yazdırmak için erken gittim. 54 kilo olduğum için 60 kiloya göre hesaplayacağını söylemişti, ama bugün 54 kg ye göre hasap yaptı, tahmin ettiğimden daha erken bitecek tedavim :sm_cool: sivilcem çıkmadığı için kilo*1200 müş, sivilcesi çıkmaya devam edenler kilo*1500 olcakmış, buna dikkat edin kızlar. benim 1,5 ay sonra tedavim bitiyor :hooray: yüzümdeki tüylenmeyi söyledim, şaşırdı, ilacın böyle bir yan etkisi yok dedi, hormon testi istedi yine, bakalım sonucumu cuma günü alcam.inş. bişey çıkmaz. yüzümdeki lekeleri sordum, kırmızılıklar şuanda yüzün hassas olduğu için dedi, tedavi bittikten birkaç aysonra geçer dedi :dance: GORKEM bunu özellikle senin için söyledim canım

nazımsın ''yüzümdeki lekeleri sordum, kırmızılıklar şuanda yüzün hassas olduğu için dedi, tedavi bittikten birkaç aysonra geçer dedi '' dmişsin valla çk iyi oldu söylediin çnkü bnde şmdi bunu kafaya taktım..kızlar bu ilaç grçkten işe yarıor..hç sivilcem çkmıor artık tabi bazı zmnlar çikolatayı fln fzla kaçırdıım zmn tek tük çıkıor..sağ yanağımdakiler leke kesinlikle karar verdim ( ama byaa derin ya bu bni çk üzüyor kırmızı büyük lekeler ( inşallah geçer bndan başka istedim yok çnkü çk çirkin duruyor..yüüzm beyazladı ama prüzsüz oldu bazen ktü bir grünümü oıluor ama bazende çook gzel yaa..işe yarıcak inşallah...bu ay gttimde leke tedavisini sorcam bakalım :)))

senağlama:gitme: kızlar ne oldu bana yaaaaaaaa... yüzüm kasındı derste hafif kasıdım sonra dank etti tabi.. keske kasımasaydım diye...ama öyle hart hart da kasımadım parmak uclarımla.. derim kalkmıs bi kac yerden....:gitme: ayy cok fena.......kasımın üstü dudagımın üstü yanagım....kafamçokkarıştı yaaa cok kötü... ellerime eldiven gecircem... bide kolumu carptım kocaman cizik seklinde sıyrıldı....:a015: ayyy cok dikkat edin....

tırnağını dipten kes, birde törpüle a.s kaşımaya, sivilmeye sıkmaya, kuru kabuk kaldırmaya karşı tek çözüm :lepi:
benim çorap lastiği izi de duruyor hala ...........-tatlicadiarzu-

bende fenayım ya iyice inceldi derim zaten beyaz tenliyim korkuyom yakında iç organlarım görüncek kafamçokkarıştı

slm kızlar hormon tahlili sonuçlarım belli oldu hemen sizlerle paylaşayım
estradiol: 66,03
progestrron: 3,40
prolaktin:11,79
Lh:11,85
total testesteron:64,09

işte böle doktor baktı iyi dedi ilacı kullanmaya devam ama yinede kadın doğumcuya görün dedi onada haftaya gidicem inşallah çünkü işten kolayca izin alınmıyo ....
bişe çıkmamasına değerlerin normal olduğuna çok sevindim şimdi geri sayım başladı
son 28 günhihoyyyt

bu ilaç kesinlikle sinir yapıyo ne ılımlı kızdım ben ya benneyaptımki şimdi herşey batmaya başladı bana...

bu ilaç kesinlikle sinir yapıyo ne ılımlı kızdım ben ya benneyaptımki şimdi herşey batmaya başladı bana...
yok yok bişey yapmaz.. aman sartlama kendini.. vücut degişiyo okadar asabiyet normal ama asabi oldunu kabullenme.. bol bol bitki cayı iç ve spor yap eglenceli bişey bulopuyorumnanaktan

kızlar dün bacağımı aldım makineyle alırken acımadı ama aldıktan sonra çok pis kaşındı yaa, öncedende öyleydi ama ilaçtan sonra özellikle dün, gıcık insanı sinir edici bi kaşıntı :mymeka:, kaşıdıkçada acıdı

canım kasınan yerlere bepanten sür.. yarada yapmassın hem...

kaydirigubbakcemile3 bende bikini bölgemi aldım.. ama agda yapıstırıp yada makineyle jiletle degil.. doktor eldiveniyle...:kedi: acayip kızardı... acayip acıdı.. hemen bepanten sürdüm... ama şimdi ii durumda.. korktugum kadar kötü degil.. bacaklarımada makine care olur inşllah... tekrar yara olmasında.kafamçokkarıştı yüzüme dokunamıyorum bile.. orasıda artık Allaha emanet....

doktor 3 ay daha devam dedi çok üzüldüm aslında hiç kalmadı suratımda öyle aşırı birşey hani 1 ay sonra eser kalmıcak gibiydi. yani toplam 6 ay olucak.son 3 ay tamda yazdın ortasına geliyor.temmuz ağustos,eylül..ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…