kızlar dün bacağımı aldım makineyle alırken acımadı ama aldıktan sonra çok pis kaşındı yaa, öncedende öyleydi ama ilaçtan sonra özellikle dün, gıcık insanı sinir edici bi kaşıntı :mymeka:, kaşıdıkçada acıdı
saol canım ama hametan krem ve bepanten krem kullanıyorum bayada ii geliyo...a.s.dudaklarının kuruluğuna tatlı elma yağı kullan inanılmaz etkilidir haberin olsun sineks
canım ama ara ara cıkması cok normal.. özellikle regl dönemlerince cıkması cok cok cok cok normal.. cunku bana bi kac sene önceki doktorum regl zamnında cıkan sivilceler engellenemez demişti.. bide şçyle düşünsene.. kişinin yüzünde cildi görünmeyecek kadar cok sivilce cıkıyo vede iltihaplı kocaman kocaman.. kullandıktan sonra eski hali kalmıyo arada cıkan bikac sivilcede sivilce bile degildir eskisine göre örnek veriyorumkızlar evlenmeden önce 6 ay bende kullandım bu ilacı ama inanın kesin çözüm olmuyo ara ara yine sivilceler çıkıyo o kadar ağır bi ilaç ki hergün burnum kanıyodu dudaklarım soyula soyula yara oluyodu şimdiki aklım olsa kullanmazdım tabi kişiden kişiye etkileri değişiklik gsterebilir ama bana yaramadı
yok canım benim böyle degil.. benimkiler içte cıkıyo yüzeye cıkmıyo.. agrılı ve sancılı geciyo.. onun için kullanıyorum.. yüzeye vuranlarda yara oluyo hemen.(sayemde). ama şimdi bişey kalmadı.. 3 ay daha kullanıcamm insallah hiç cıkmıcak..sineks cim sayfayi ilk actigimda resimdeki kizi sen sandim valla,seninde kullanmadan önce kizin ilk hali gibimiydi yaa cok üzülüyorum böyle durumlarda olanlara.allah hepinizin sifasini versin,tez zamanda kurtarsin insaallah bu dertten sizleri.
Roaccutane, kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü kullanan arkadaşlarımın hepsinde tekrardan sivilce çıkıyor, ayrıca bitkisel yağlarla kür yapmanız daha iyi çünkü tamamen bitkisel ve hücre yenileyici ve yumuşatıcı ve kurutma özelliğine sahipler. Ayrıca gene söylüyorum S-oil kullanın içindeki yağların etkisi ile deri altında sivilceye neden olan mikrobu yok ediyor ve sonucunda sivilceyi yok ediyor.
Roaccutane, kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü kullanan arkadaşlarımın hepsinde tekrardan sivilce çıkıyor, ayrıca bitkisel yağlarla kür yapmanız daha iyi çünkü tamamen bitkisel ve hücre yenileyici ve yumuşatıcı ve kurutma özelliğine sahipler. Ayrıca gene söylüyorum S-oil kullanın içindeki yağların etkisi ile deri altında sivilceye neden olan mikrobu yok ediyor ve sonucunda sivilceyi yok ediyor.
Ben sizinle bilgilerimi paylaşıyorum kusura bakmayın nasıl biliyorsanız öle yapın yazımın başında kafadan atmıyorum farkındaysanız kullanan arkadaşlarımdan duyduğumu sizinle paylaşıyorum!!! tekrar kusura bakmayın bildiğinizden şaşmayın
akidesleee
benim rouccutane biteli 5 ay oluyor ve cildim gercekten muhtesem
sunu fark ettim birde
evet bitkisel birtakim seylerin cilde cok faydasi var
ama ilac tedavisini bitirdikten sonra!!!!
ben ilacimi bitirdim oldukcada uzun kullandim 10 ay gibi
ilac bittikten sonra cildimde minik minik nokta nokta kirmiziliklar vardi
bi süredir diyette oldugum icin elma sirkeli suyu iciyorum
ve yuzumde inanilmaz degisiklikler var ..yuzum parliyor
burda aktuel konunuzu gorunce yazmak istedim yasadigimi
saniyorum sirkenin etkisi
ama bence once ilac! tedavimizi bitiricez
sonra cildimizi destekliycez
hirpalanan cildimizi ve vucudumuzu bitkisel desteklerle yeniden canlandiricaz
bende rouccataneden once denemedim birsey kalmamisti..herseyi denemistim.. olmamisti
ömrümün sonuna kadar oyle kalicagimi saniyordum
ama artik BITTI!
kesinlikle sizde tedavinizi aksatmadan doktorunuz tavsiyelerine uyarak bitirin!
egerki yillar yada aylar sonra yuzumde sivilce cikarsa
arkadaslarimin kizicagini göze alarak gelip buraya yine yazicam ..nasil simdi mutlulugumu paylasiyorum
eger ki, öyle birsey olursa..ama asla öyle bir ihtimal gorunumuyor.. olursa yazicam..
rouccataneyle guzel günlereeeeopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?