Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Valla bende lazer epilasyon yaptırıyorum iki ayda bir gidiyorum şimdilik olumsuz birşey olmadı gerçi doktor tedavi devam ederken yapma dedi ama napiim makine yok ağda yok bol bol nemlendirici sürüyorum artık

Arkadaslar! tedavim biteli 2 3 hafta oluyor. sivilceden ve siyah noktadan eser kalmadi. Ama kirmizi lekeler kendini belli ediyor, o kadar sorun degil fondoten kullaniorumda.. Solaryuma veya gunese cikarsam bisey olurmu?

kızlar test sonuçlarım çıktı herşey yine normal, kıllanma için doktor hormonlara bakmıştı o da normal çıktı. kıllanman artarsa kadın doğuma, kist var mı diye baktır dedi benneyaptımki öyle bişey olabileceğini sanmıyorum ama olursa giderim artık.
son ilaçlarımıda yazdı doktor sositososito sivilce çıkar mı dedim, çımaz, çıksada eskisi gibi olmaz dedi, allah korusun ama olurda çıkarsa yine kullanırım. lekelerimi yine sordum, o da yine geçer dedi, bikaç aya, geçmezse gelirsin krem yazarım dedi, bende bi daha gitmemek için, leke kalma ihtimaline karşı yazdırdım kremi. epigment % 4 yazdı tedevi bittikten birkaç ay sonra sadece lekelerin üzerine sürecekmişim ve geceleri.
kızlar bu arada ben tatile gidiyorum

ben de koltuk altım için lazere gidiyorum, doktor izin vermişti.

şuana kadar hiç sorun yaşamadım...:)a.s.

vucudumu nemlendirip duruyorum zaten aman çatlak falan olmasın diye...

nazimsin ii koru güneşten kendini ekstra bişey olursa haber ver...

ya benim yine basa döndü etkiler.. yine ufaktan burnum kanamaya basladı sızıntı seklinde.. kulaklarım ve yüzüm soyuluyor... agız cevremde acayip bir gerilme var cene mi falan oynatamıyorum pek... dudaklarım eskisi kadar kurumuyor ama kuru biraz.... bide bu ara iştahımın maşallahı var.. ayrıca ne kadar form cayıda içsem kabızlıgıma care olmuyor....

dudaklarının kuruluğuna tatlı elma yağı kullan inanılmaz etkilidir haberin olsun sineks

kızlar evlenmeden önce 6 ay bende kullandım bu ilacı ama inanın kesin çözüm olmuyo ara ara yine sivilceler çıkıyo o kadar ağır bi ilaç ki hergün burnum kanıyodu dudaklarım soyula soyula yara oluyodu şimdiki aklım olsa kullanmazdım tabi kişiden kişiye etkileri değişiklik gsterebilir ama bana yaramadı

canım ama ara ara cıkması cok normal.. özellikle regl dönemlerince cıkması cok cok cok cok normal.. cunku bana bi kac sene önceki doktorum regl zamnında cıkan sivilceler engellenemez demişti.. bide şçyle düşünsene.. kişinin yüzünde cildi görünmeyecek kadar cok sivilce cıkıyo vede iltihaplı kocaman kocaman.. kullandıktan sonra eski hali kalmıyo arada cıkan bikac sivilcede sivilce bile degildir eskisine göre örnek veriyorum

resimler alıntıdır

yani bu şekilde olmaktansa arada bir cıkan sivilceler tercihimdir....a.s
ki insan vücudu bu sonucta okadarda olsun..:1hug:a.s.

sineks cim sayfayi ilk actigimda resimdeki kizi sen sandim valla,seninde kullanmadan önce kizin ilk hali gibimiydi yaa cok üzülüyorum böyle durumlarda olanlara.allah hepinizin sifasini versin,tez zamanda kurtarsin insaallah bu dertten sizleri.

yok canım benim böyle degil.. benimkiler içte cıkıyo yüzeye cıkmıyo.. agrılı ve sancılı geciyo.. onun için kullanıyorum.. yüzeye vuranlarda yara oluyo hemen.(sayemde). ama şimdi bişey kalmadı.. 3 ay daha kullanıcamm insallah hiç cıkmıcak..

Roaccutane, kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü kullanan arkadaşlarımın hepsinde tekrardan sivilce çıkıyor, ayrıca bitkisel yağlarla kür yapmanız daha iyi çünkü tamamen bitkisel ve hücre yenileyici ve yumuşatıcı ve kurutma özelliğine sahipler. Ayrıca gene söylüyorum S-oil kullanın içindeki yağların etkisi ile deri altında sivilceye neden olan mikrobu yok ediyor ve sonucunda sivilceyi yok ediyor.

canım burası Roaccutane KULLANANLAR ın paylaşım alanı...

kulaktan dolma bilgileri savunanların veya herhangi bir markayı tanıtmanın yeri değil...

şakkıdı

bide kullanmayanların yorum yapması cok feci. moral bozmak mı amaç anlamıyorum. belki arkadaslarının yüzünde tekrar sivilce cıkıyo ama eski şiddetinde degil... :1closedeyes:

Ben sizinle bilgilerimi paylaşıyorum kusura bakmayın nasıl biliyorsanız öle yapın yazımın başında kafadan atmıyorum farkındaysanız kullanan arkadaşlarımdan duyduğumu sizinle paylaşıyorum!!! tekrar kusura bakmayın bildiğinizden şaşmayın

sizin dediğinizle bildiğimizde şaşacak değiliz zaten

elbette nasıl biliyorsak ve doktorlar ne diyorsa onu yapacağız...

size mucize yağınızla mutluluklar dileriz.

cnm(zeynep_lara)''bitkisel yağlarla kür yapmanız daha iyi bitkisel yağlarla kür yapmanız daha iyi'' demişsin hayır kesinlikle hayır bu ilaç bzm kanımızı karaciğeri temizliyo yani asıl kökten çözüm bu..daha geçendetvde bi doktor söledi hangi kremi kürü kullanırsanız kullanın iyileşemezsiniz sonucun kökten hallolması için kanınızın temizlenmesi gerek ne kadar pahalı ilaç kullanırsanız kullanın dedi
ok cnm tjmm snde bildiklerinizi paylaşıosun bzmle ama bzm de bu sıralar çook yüksek dozda morale ihtiyacımız var ok cnm,moralimizi daha çok bozma..bz burda birbirimize moral vrip duruoruz zten :))))
kızlar sizde takmayın yaa hepimiz bebek gibi cilde sahip olcaaaaaaz!!!(!GeRi SaYIm!)))

akidesleee

benim rouccutane biteli 5 ay oluyor ve cildim gercekten muhtesem
sunu fark ettim birde
evet bitkisel birtakim seylerin cilde cok faydasi var
ama ilac tedavisini bitirdikten sonra!!!!
ben ilacimi bitirdim oldukcada uzun kullandim 10 ay gibi
ilac bittikten sonra cildimde minik minik nokta nokta kirmiziliklar vardi
bi süredir diyette oldugum icin elma sirkeli suyu iciyorum
ve yuzumde inanilmaz degisiklikler var ..yuzum parliyor
burda aktuel konunuzu gorunce yazmak istedim yasadigimi
saniyorum sirkenin etkisi
ama bence once ilac! tedavimizi bitiricez
sonra cildimizi destekliycez
hirpalanan cildimizi ve vucudumuzu bitkisel desteklerle yeniden canlandiricaz
bende rouccataneden once denemedim birsey kalmamisti..herseyi denemistim.. olmamisti
ömrümün sonuna kadar oyle kalicagimi saniyordum
ama artik BITTI!
kesinlikle sizde tedavinizi aksatmadan doktorunuz tavsiyelerine uyarak bitirin!

egerki yillar yada aylar sonra yuzumde sivilce cikarsa
arkadaslarimin kizicagini göze alarak gelip buraya yine yazicam ..nasil simdi mutlulugumu paylasiyorum
eger ki, öyle birsey olursa..ama asla öyle bir ihtimal gorunumuyor.. olursa yazicam..
rouccataneyle guzel günlereeeeopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemus

öncelikle snn adına çok sevindim canım.inşallah bizimde cildimiz ilacın bitiminde aynı şekilde olur.opuyorumnanaktanyanlız sana bişi sormak istiyorum.annem eczaneye gittiğinde eczacıya bnm kullandığım ilacı söylemiş ve eczacıda onu 3 aydan fazla kullanmasın,cildi çok çabuk yaşlanır,kırışır demiş.sende oluşan kırışıklık çizgileri fln varmı yada vardıda belirginleşme oldumu?
bn daha ilk ayımı yeni bitrdim ve ptesi günü doktor kontrolüm var.bakalım doktor ne dicek:uhm:
ailem,arkadaşlarım cildimde düzelme olduğunu söylüyolar bunu bnde görebiliyorum ama daha vücut yagını tam atamadı siyah noktalaım dahada belırgınleşip yağ şeklinde atıyo kendini.sanırım daha devam edicem.burdakı topicte bunu 1 ay kullanan görmedim zatenkaydirigubbakcemile3 ama olsun bn uzun süre kullanmaya razıyım yeterki bitsin bu dert.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…