Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
hayir canim.. bu ilacin etkisiyle extra bir yipranma hissetmedim.. zaten sivilce ve sivilcenin etkisiyle yasadigim stresler yeterince yipratmiti beni ve cildimi
extra birsey olmadi
ve ilac bittikten sonra asil cild yenileniyo gün be gün
simdide dedigim gibi acele etmeden yipratmadan desleyiciler kullanabilirsin.. yuzumu yikamanin disinda hic bir sey yapmiyorum birde sabahlari yuzumu yikadiktan sonra ben yuzume gül suyu sprayla sikiyorum hic ellemeden yuzumde kuruyor..diyette oldugum icin elma sirkesi kullaniyorum bunlarin hepsi bir destek ve cildim suan harika ben :lepi:mutluyum en azindan kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu

anladım cnm çok teşekkür ederim bilgilerin için :))opuyorumnanaktan
bnde şu elma sirkesini yapıcaktım ama berbat bi tadı olduğu için askıya aldım bi süreliğineekaydirigubbakcemile3

kızlar ilacı bırakınca cildimiz normal sağlıklı yağ dengesini sağlayacak.

böyle kuru kalırsa evet çabuk yaşlanır ama tedaviden sonra normale dönecek...

her kafadan bir ses çıkıyor özellikle kullanmayanlar neden kötüleyip duruyorlar ben anlamıyorum...

inşallah canımm..
şimdi bile cildimiz çok iyi bitince dahada fazla etkisini görücez inşallah:Saruboceq:

bende 2 aydır günde 50 mg kullanıyorum,60 kiloyum,burnum kanıyor 1 haftadır,makatta çatlak oldu ve geçmiyor,geçmezsede 1 hafta sonra ameliyat edecek.3. ay da cildiyecim mg'ını azaltacak yani 1 hafta sonra azaltacak ama iş işten geçti,makat olayı kötü oldu.tam yaz dönemine gelmesi kötü oldu,hep yorgunum halsizim..şimdi ben ameliyat olursam büyükihtimalle antibiyotik verecek enfeksiyon riski için degilmi? e aynı anda ikisini içemem,roaccutane'a 1-2 hafta ara versem bişey olurmu? tekrar tedavi başa dönmez degil mi? hiç ara verip sonra devam eden var mı aranızda hanımlar?

afrot aynısı bana da oldu. her tuvalete gidişimde kan kan kan.. roaccutane ı bırak arkadaşım yoksa bu çatlak belasından kurtulamazsın. tekrar içmeyi düşünmene bile hayret ettim. bu çatlak olayına fissür deniyor. hele bi muayenesi var, utançtan ağladım. bu kadar küçültücü bi tedavi olamaz. ben günde 10 mg kullandığım halde mahvetti bu ilaç beni. makattaki çatlağı geçtim kalçam da çatlak içinde kaldı ailede kimsede bi tane çatlak yok 70 yaşındaki babannemden tut 50 yaşındaki anneme kadar. bence içme.. resmen zehir bu...

kızlarrrrrrrrrrr çooooooooookkkkkkkkkkkkksssssssssssss mutluyum ve inşallah sizlerde bu mutluluğu yaşarsınız son 26 günüm var ve maşallah diyeyim artık ağrılı ve iltihapli sivilcelerim kalmadı safece kırmızı küçük lekeler kaldı onlar içinde ilaç bittikten arap kızı diye bi krem var bilmem duydunuzmu onu alıp kullanmayı düşünüyorum ....
ne olursa olsun moralinizi bozmak yok etrafdaki sözlere kulak asmayın bizler çoğumuz yıllarca bu sivilcelerden kurtulmak için elimizdden gelen herşeyi yaptık ama sonuç vermedi bu ilacın birsürü yanetkiside olsa kullanmaya değer çünkü güzel sonuçları var ortada
sakın morallerinizi bozmayın sabırla ve gülümsemeyle bakın üzülmeyin lütfennnnn
SON 26 GÜN

canım basarılı bi tedavinin ardından arapkızıda ne iş şimdikafamçokkarıştı
doktorun daha ii bişey önersin....Şeniz

Cano etrafdaki sözler falan derken? Tam benim yazımın altına yazmışsın. Biz burda bu lanet ilaç yüzünden başımıza gelen bi olayı paylaşamicaz mı? Hep kullananlara gaz verip mutlaka kullanın süper bişe falan filan mı dicez? Cevap veriyorum: hayır. herkesin bi aklı mantığı var. ''Etrafdaki'' sözlere kulak asıp asmayacaklarına kendileri karar verebilirler sanıyorum. Öyle bir hava yaratıyorsunuz ki, etrafınızda sizin kötülüğünüz için çalışan siz güzel olmayın falan diye uğraşan bitakım insanlar var, siz de kulak asmayarak bunlara karşı savaşıyorsunuz. Ben burdaki kimseyi tanımam etmem, manyak falan mıyım buraya moral bozmak için yazı yazayım? Lütfen yani yaa!:enbuyukkk:

Lola Bunny hassasiyetini anlıyorum.. elbette herkes olumlu olumsuz ne yasıyorsa paylaşacak.. ama bi dünya kişi kullanmadıgı halde yorum yapıyor.. onları okurken okadar sinirleniyoruzki anlatamam.. senin durumunada cok üzüldüm.. evet o muayenenin ne kadar kötü oldugunu biliyorum.. bende yaşadım.. lütfen karsılıklı hosgörümüzü yitirmeyelim arkadaslar... gecmiş olsun canım...

kızlar bu arada benimde tuvalet sırasında kabızlıktan dolayı yer yer kanama oluyor makatta...ki ilaç hakkaten tahrip ederse baya baya ben bırakırım ilacı açık söylüyorum.. ama şuanki tahribatı beni cok sarsmıyor.. üstüsinden gelebiyorum ama üstesinden gelinmicek bir tahribat içinde kullanmaya degmez buda bir gercek... neyse kafam cok karıstı yine... biraz gezinip moral depolicam... öptümm hepinizi

canım beni anlamana çok sevindim:) kullanmayıp yorum yapan insanlara ben de çok sinir oluyorum, sırf burda değil her yerde karşımıza çıkıyorlar sanırım türkiyede en yaygın problemlerden biri bu, fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmak. onların canı cehenneme diyerekten ama ben onlardan biri değildim malesef keşke olsaydım ama dediğim gibi başıma büyük bir bela açtı:) roaccutane'ı bıraktıktan sonra tuvalette kanama olmasın diye bi toz veriolar yemeklerden önce içiyorsun, sonra bildiğin ishal durumu yaşıyorsun karın ağrısı da cabası. yani ilacı içsen bi türlüydü içmesen bi türlü:) yani bi değer dengesi yapmak en önemli şey. eğer iş benim olayımda olduğu gibi ciddi bi hal alırsa bi terazinin bi koluna ilacın yararlarını bi koluna zararlarını koyup tartın. benim açımdan verdiği zararlar daha ağır geldi ben devam etmedim, değerleri tartıp herkes kendi için en uygun olanı yapsın umarım.. herkese fissürsüz, kanamasız, sivilcesiz sağlıklı günler diliyorum a.s.

canım çok üzüldüm inan ki...

sen de alınmışsın yazılanlara ağır cevaplar vermişsin ama o sözler , ilacı kullanmadan kafadan atanlar içindi tatlım...opuyorumnanaktan

10 mg ile bu kadar ağır yan etki yaşamana çok çok üzüldüm...umarım farklı sıradışı bir sebebi yoktur bu kadar ağır etkilenmenin...:sinifsinif:

ben 30 mg kullanıyorum 2.5 ay oldu, dudak çatlaması dışında ciddi bir yan etki görmüyorum...devamlı kremleniyorum vucudum için, güneş korumamı da eksik etmiyorum, inan ki sivilcelerim geçti ya, benden mutlusu yokk :lepi:

ilk iki hafta çok fena kabızlık çektim..6 gün tuvalete çıkmamak ne demek bilir misin ?
ama bunu da lifli beslenerek aştım...şimdi o sorunum hiç kalmadı.
kan tahlillerim normal sınırın bile altında çıkıyor kolesterol ve trigliserit. doktor, ilacı mükemmel tolare ettiğimi söyledi...

benim için başarılı bir tedavi...sivilcelerim de geçti üstelik hiç kalmadı şuanda...

herkese iyi tedaviler, az yan etkiler diliyorum...:teselli: :1hug: a.s.

ayy ya ben ya ben.. en basta 40la basladım....kafamçokkarıştı

demekki bünye saglam baya.. okadar tahribat olmadı.. ama yasadıklarımıda ben biliyorum...

ya benim kulaklarım ve yüzüm hergün zar seklinde soyuluyokafamçokkarıştı hani bigün soyul bekle demi.. bide kulak memem dahi üst üste her gün ya...kaydirigubbakcemile3

slm canım ben önceki sayfaları okuyarak cevap yazdım oda senin yazının altına gelmiş tamamen tesadüf yoksa sana karşılık yazmış olduğum bişe değil benide yanlış anlamışsın ben etrafdaki laflara kulak asmayın derken şunu demek istedim bu ilacı kullanmayıpta başka yollardan çözüm yazaanlara söyledim çünkü geçmiş sayfaları okuduğum kadarıyla herkes bu ilacı kullanmadan önce her türlü yolu denemiş ama kimsede tamamen geçmemiş ne olursa olsun yani bünyeniz elverdiği ve tahlilleriniz normal aralıkların içerisinde çıkıyorsa ve doktor uygun görüyorsa roocutane 'yi kullanın diyenlerdenim ben tamamen bunu savunuyorum senin durumunu da tam olarak bilmiyorum bi arkadaş 10 mg kullanıpta bıraktığını yazmış yukarda niye öle bişe oldu canım biraz bahsedersen durumunu sevinirim

Ya ben çok kötüyüm çok sıkıldım bu ilaçtan dudaklarım mahvoldu yine tamamen soyuldu soyulmayan yerleride sağolayım ben kopardım dişlemle öyle kötü görünüyo ki şimdi, üstelik gözlerim de çok kötü gören niye ağlıyosun diyolar 4. ayın içindeyim bu kadar dayanmışken bırakmak da istemiyorum ama çok sıkıldım Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

slm arkadaşlar.bnde bugün doktora gittim.doktor ilacı tekrar verdi.1 ay daha 20 mglık kullanıcam.oda sanırım sırtımda hava sivilce cıktıgı için.yanlız içi bi yandan hiç rahat değil.burda ki bütün arkadaşlarım her ay doktora gittiğinde mutlaka kan tahlıllerı yaptırdıgını sölüyo ama benim doktorum bugün bnden hiç tahlil fln istemedi..kafam karıştı iyice.ilaci kullanmaya başladım ama umarım ilk aydan bünyemde ters bi etki oluşmamıştırfisfisfis

çok yürüdüğüünüzde yada fazla hareket ettiğinizde kalçanızın
üst kısmı ağrıyor mu?
gözlerimden sonra en çok rahatsız olduğum şey bu ağrı
bazen bacağımı bile çekemiyorum, kilitlenip kalıyorum,
çok yorulunca da oluyor...

[QUOTE=LadyGaGa;7843022]çok yürüdüğüünüzde yada fazla hareket ettiğinizde kalçanızın
üst kısmı ağrıyor mu?
gözlerimden sonra en çok rahatsız olduğum şey bu ağrı
bazen bacağımı bile çekemiyorum, kilitlenip kalıyorum,
çok yorulunca da oluyor...

bende şöyle bir şey var sırtım çok kötü ağrıyor inanki işden eve geldiğimde paso uyuyorum sanki sırtımda çuval taşımışım gibi ağır halsiz.4.ayın içindeyim dayanıcam ne kaldı ki şuracıkta..:Saruboceq:

SLM kızlar benim gözlerim çok sulanıyo bunun için göz doktoruna gittinizmi ne tavsiye edersiniz...????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…