slm canım ben önceki sayfaları okuyarak cevap yazdım oda senin yazının altına gelmiş tamamen tesadüf yoksa sana karşılık yazmış olduğum bişe değil benide yanlış anlamışsın ben etrafdaki laflara kulak asmayın derken şunu demek istedim bu ilacı kullanmayıpta başka yollardan çözüm yazaanlara söyledim çünkü geçmiş sayfaları okuduğum kadarıyla herkes bu ilacı kullanmadan önce her türlü yolu denemiş ama kimsede tamamen geçmemiş ne olursa olsun yani bünyeniz elverdiği ve tahlilleriniz normal aralıkların içerisinde çıkıyorsa ve doktor uygun görüyorsa roocutane 'yi kullanın diyenlerdenim ben tamamen bunu savunuyorum senin durumunu da tam olarak bilmiyorum bi arkadaş 10 mg kullanıpta bıraktığını yazmış yukarda niye öle bişe oldu canım biraz bahsedersen durumunu sevinirim
afrot aynısı bana da oldu. her tuvalete gidişimde kan kan kan.. roaccutane ı bırak arkadaşım yoksa bu çatlak belasından kurtulamazsın. tekrar içmeyi düşünmene bile hayret ettim. bu çatlak olayına fissür deniyor. hele bi muayenesi var, utançtan ağladım. bu kadar küçültücü bi tedavi olamaz. ben günde 10 mg kullandığım halde mahvetti bu ilaç beni. makattaki çatlağı geçtim kalçam da çatlak içinde kaldı ailede kimsede bi tane çatlak yok 70 yaşındaki babannemden tut 50 yaşındaki anneme kadar. bence içme.. resmen zehir bu...
sevgili lolacım,bendede aynı teşhis oldu evet fissür ,fakat muayenesi anlattığın gibi dehşet birşey degil,3 saniye sürüyor sadece bakıyor.birde demişsinki ilaçlarla ishal oldum devamlı,öyle geçti..sen fissür olduğuna eminmisin? çünküfissürde kabız olmak ve ishal olmak yasaktır,çünkü ishal olunca çok sık tuvalete çıkıp orayı iyice körüklersin,ve tamamen kurtulmanın tek yoluda ameliyatıdır,ameliyatı %95 oranında başarıgösteriyormuş ve hastalığın tekrarlama olasılığı %5 imiş.o yuzden ben daha bu ilacı 4 ay kullanacağım için,kendimi riske atmayacağım ve 3 gün sonra ameliyat olacağım,hastaneden 2 saat sonra çıkıp evine gidiyosun ve ertesi gün işe gidebiliyormuşsun.
doktorum roaccutane kullanan ve aynı sorunu olan kişiyi ameliyat etmiş ve sorunu çözülmüş,bence en sağlklı olanı bu derim.
ha çatlaklarına gelince,ilacı kullanırken keşke bebeyağı sürseydin her yerine,bu saatten sonrasını geçirmek içinde bişeyler vardır,aktarlardan sor bence,onlarda büssürü yağ karışımları varya..
Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....
çok yürüdüğüünüzde yada fazla hareket ettiğinizde kalçanızın
üst kısmı ağrıyor mu?
gözlerimden sonra en çok rahatsız olduğum şey bu ağrı
bazen bacağımı bile çekemiyorum, kilitlenip kalıyorum,
çok yorulunca da oluyor...
bende çıkarken güneş kremi sürüp şapka takıyorum ama yok yine kızarıyor...Dışarı hiç çıkmasam da olmuyor çünkü zorunlu çalışıyorum =( ama BİODERMA NIN photoderm max spf 50+ den alim bende çünkü benimki iyi değil sanırım saol tavsiye için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?