Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
BEn birkaç sene önce kullandım bi hapı 6 ay boyunca, sivilcem felan kalmadı yan etkiside olmadı ama kullandığım dönem de cildi acayip hassas yapıyo, dudaklarınız çatlıyo hatta kanıyo sürekli bephante sürmek zorunda kalmıştım, sonuç olarak geçtimi geçti, sonra ufak tefek tekrar sivilceler çıktı doktora gittim gene aynı ilacı verdi ama almadım artık, yazın kullanıyorsanız sivilcelerinizin yerini güneş lekeleri alıyor söyliyeyim ,ilk başta farkedilmiyor ama aradan zaman geçtikçe leke sorunlarınız inanılmaz artıyor en azından ben şu anda sivilce değil lekelerle uğraşıyorum ve nedeninide roacutane bağlıyorum, zaten yan etkilerini de yazıyor ve söylüyorlar.
Kullanan arkadaşlara da tavsiyem kışın yapın bu işi yoksam benim gibi benek benek olur, kahverengi lekeleriniz olabilir...............:sinifsinif:

rica ederim canım teşekkürler bayağı zor bi dönem atlattım gerçekten de o doktor genel cerrahtı yani dermatolog değildi o yüzden sormadım, sadece ilaçtan bahsettim o da devam etmememi istedi ben de bıraktım.. Bi de vücudumda falan da çatlak olunca iyice sıtkım sıyrıldı:/ bi de afrot o yağları denedim çilek yağı falan, pek işe yaramadı, lierac kullandım o da bana mısın demedi:) en son buz tedavisi diye bişey varmış onu yaptırım biraz para biriktirmeye çalışıyorum..
aprilcim ben de bi çay biliyorum belki yararlı olabilir: phyto lex (fito lex) diye bir çay, marketlerde satılıyor migrosta özellikle. ben bayapı yararını gördüm. yalnız bunun bi demleme süresi varmış 2-3 dk normaliymiş ben bu poşeti 10 dk falan bardakta bıraktım:) sonuç: gene ishal. her yol ishale çıkıyor sırnaşık şeysırnaşık şey böyle işte:)

Şapkamı takıyorum güneş kremi kullanıyorum. Ama direksiyon kursunda araba içinde yanlardan geliyor bu seferde .güneşten kaçıcam derken dün kaza yapıyordum :S .Kahverengi çiller var dedin peki güneş kremi kullanmana rağmen mi çıktı çok belirgin mi?Eh muhtemelen bende de çıkar..

kaydirigubbakcemile3 çok komiksin güldünya ya güneşten kaçcam derken kaza falan yaparsın Allah korusun ehliyeti alman kötü bi zamana denk gelmiş ama olsun dikkat et güneş kremini sürdükten sonra güneş yanaklarınada gelse önemli değil sürdüğün krem seni baya bi saat koruyo ama dışarı çıkmadan sürekli sür yüzüne ...heryerine eşit sür birde...
kahverengi küçük çiller geçen yıldaki güneşten kalma geçen yıl hiç yüzümü korumuyodum ne şapka ne krem o yüzden kışa doğru çıktı ama bu yıl kullandığım andan itibaren maşallah hiçbir çil lekesi yok bundan sonraki yıllarda korumaya çalışıcam yoksa çiller artar yüzümüzden kalanlarada çare yok artık onlar öle durucak zaten küçük oldukları için o kadar öenmli değil............kazasız sürüşler diliyorum sana:sm_cool:

güneş kremi hangi marka aldın benim sana tavsiye ettiğimi doktor bana demişti...

markası karışık spa mirror effect protection yazıyor bana da doktor tavsiye etti.Fiyatı da 69 milyon yani bayağı pahalı :S. Ben hatta 2 kat sürüyorum
coppertone ile birlikte.=). ama ne yapayım çiller sivilcelerden daha da beter..gece bile sürüp yatıyorum sabah güneş ışığı falan gelir mazallah=).Peki sen çiller için bir şey kullanıyo musun geçmesi için..

aman dikkat et,ben arabamda rahatım o konuda ,çünkü tüm camlarım film cam :) kapatıyorum,klimayı açıyorum oohhh çok rahat :)
laroche posayın 50lik kremi çok güzel tavsiye ederim,yağsız,ince

kızlarrrr sizlere çok önemli bişey sorcam ben yaklaşık 6 sene önce reaccutane kullandım ilk önce sivilcelerim geçti çok güzel oldu ama iki yıl sonra tekrar çıkmaya başladı hala devam ediyo bıtım artık bir tane çıkmasına bile tahammülüm yok bepanthen kullanıyorum ama 3 yada 4 tane yine çıkıyo geçiyo tekrar çıkıyo BIKTIM artık sizce tekrar reaccutane kullanmalımıyım?? lütfen yardım edin tekrar reaccutane kullanmam zarar verir mi? ikinci kez reaccutane kullanan birileride var mı??

aman dikkat et,ben arabamda rahatım o konuda ,çünkü tüm camlarım film cam :) kapatıyorum,klimayı açıyorum oohhh çok rahat :)
laroche posayın 50lik kremi çok güzel tavsiye ederim,yağsız,ince

Evet gerçekten şanslısın =) Benim öyle değil malesef klima da yok araba da camı açıyoruz güneşle birebir yakın temas halindeyim anlıycanız=)
Sivilcelerden daha çok korkuyorum güneş lekelerinden.Bilgisayar ışığı bile tehlikeli dedi doktorum ki bunu duyunca bayılcaktım..Bu arada benim son ayım ama kırmızı lekeler var bunlar geçicek mi sivilce gibi duruyorlar ?Senin kaçıncı ayın cnm

arkadaşalar, bende bu ilacı 6 ay, günde 30 mg kullananlardanım.cildimde şu izler kaldı.Sivilcelerimden çok şükür kurtuldum.ancak şu an bebek düşünüyoruz 6 ay beklemem kafi gelir mi?Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim .

peki size hamile kalma konusunda ne dediler?Bu ilacı8 kullandıktan ne zaman sonra hamile kalınmalı?İlacı bırakalı 2 ay oldu ve biz bebek istiyoruz da.Cevaplarsanız sevinirim

peki ilacı bıraktıktan sonra hamile kalmak için ne kadar beklenmeli?Bu ilaçtan sonra hamilelik yaşadız mı?

Ya sen ciddi misin güneş kremini hep kullandın mı peki güneşe maruz kaldın mı of zaten çok korkuyordum ama artık iş işten geçti.. Lekelerin durumu nasıl peki geçiyor mu.Ve yaşınızı sorsam

çok merak ediyorum ağustos20 oruçluyuz ve bir ay ilaçla birlikte nasıl oruç tutacağım acaba çünkü dehşet ağzımı kurutuyor ama ikinden de vazgeçemem nasıl alcak bu??

çok merak ediyorum ağustos20 oruçluyuz ve bir ay ilaçla birlikte nasıl oruç tutacağım acaba çünkü dehşet ağzımı kurutuyor ama ikinden de vazgeçemem nasıl alcak bu??

canım çok zor olcak senin için ama keşke ağustosa denk gelmeden temmuz gibi bitişini ayarlasaydın .... dudak kuruluğu çok oluyo ve için çok yanıyo nasıl geçer bilemiyorum benimde az kaldı temmuzda biticek inşallah şu an sadace izleri kaldı çokkk mutluyum Allaha şükürler olsun bu ilacın bitişine az kaldı:teytey: darısı buurda bulunan bu ilacı kullanan tüm arkadaşlaraaaaaa

peki ilacı bıraktıktan sonra hamile kalmak için ne kadar beklenmeli?Bu ilaçtan sonra hamilelik yaşadız mı?

canım ben 1 yıl geçtikten sonra bebek yapılacağını biliyorum ama sen en sağlıklı sonucu doktortordan alırsın ama ben bu ayın sonunda gidicem doktora unutmazsam senin için sorarım beni izleyin anacımmmmmma.s.

ya işte doktor başından beri 40 mg veriyor yükseltmedi hiç dozunu yaz diye o yüzden tam 6 ay olmuş olucak.eylül sonu bitecek ilaç.denicem bakalım Allah yardımcım olsun.

amin canım Allah bi kolaylığını verir inşallah... çoğu gitti azı kaldı az daha sabret canım öle bi geçiyoki zaman anlamıyosunhihoyyyt

arkadaşlar ben geçen sene roaccutane ilacını kullandım..toplam da 6 ay....cildim de çok fazla sivilce vardı...ve şimdi ise yüzümde hiç bir şey yok maşallah:1rolleyes: :)))

şiddetle tavsiye ediyorm...bende bu ilacı kullanırken zamanında çok korktum, acaba kullanmasam mı, zararı çok mu olur diye? fakat ben hiç bir zararını görmedim (dudaklarımın kuruması dışında, ona çare olarakta sürekli bepanthen sürüyordum belli bile olmuyodu.:)) o yüzden yaşadığım tecrübelere de dayanaraktan...kesinlikle doktor kontrolünde kullanmanızı tavsiye ederim...sonunda çok mutlu olcaksınız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…