MR Lola Bunny açıklamaların için teşekkür ederim büyük geçmiş olsun anlattıklarına göre yaşadıkların hiçde kolay şeyler değil... umarım tez zamanda doktorun verdiği ilaçlarla bu sıkıntıların geçer bişe sorcam bu doktora sordunmu tedavim bitince roaccutaneyi tekrar kullanabilirmiyim diye belki tedavin bitince tekrar başlayabilirsin...
güldünya temmuz ayında sıcaklar iyice arttı dışarı çıkmadan yarım saat önce güneş kremini BİODERMA NIN photoderm max spf 50+ olanını alıp sür öle çık dışarı bide yüzünü korumak için şapka al tak bunları yapmak zorundayız yoksa çiller ve sizvilce izleri kalıyo tabikide ben geçen yıl hiç kullanmamıştım ve kışın alnımın üstünde ve gözümün altında küçük kahverengi çiller çıktı onların daha fazla artmaması için güneş kremini mutlaka kullanmalısın....
Şapkamı takıyorum güneş kremi kullanıyorum. Ama direksiyon kursunda araba içinde yanlardan geliyor bu seferde .güneşten kaçıcam derken dün kaza yapıyordum :S .Kahverengi çiller var dedin peki güneş kremi kullanmana rağmen mi çıktı çok belirgin mi?Eh muhtemelen bende de çıkar..
güneş kremi hangi marka aldın benim sana tavsiye ettiğimi doktor bana demişti...
Şapkamı takıyorum güneş kremi kullanıyorum. Ama direksiyon kursunda araba içinde yanlardan geliyor bu seferde .güneşten kaçıcam derken dün kaza yapıyordum :S .Kahverengi çiller var dedin peki güneş kremi kullanmana rağmen mi çıktı çok belirgin mi?Eh muhtemelen bende de çıkar..
aman dikkat et,ben arabamda rahatım o konuda ,çünkü tüm camlarım film cam :) kapatıyorum,klimayı açıyorum oohhh çok rahat :)
laroche posayın 50lik kremi çok güzel tavsiye ederim,yağsız,ince
slm bende kullandım 4 ay sonuç muhteşem.ever kızarıklılar oldu ama sonrasında yine bi krem tedavisi var zaten en azından benim doktorum öle yaptı 4 günlük bi kremdi muhteşem ötesi bi hal aldı suratım dehşet düzeldi ya. zaten her ay tahlillerimi oldum ben pek yan etki görmedim ama 4. ayda bıraktım iyi olmşuştu çünkü suratım..ama kesinlikle tahlilsiz kullanmayın her ayt düzenli olması lazım... korkulacak bi yan etkisi olamdıgını biliyom sadece hamileler kullanmıyom.bide içki yaglı yicekler yasak.. antibiyotik ilaç almamakta lazım zorda kalmadıkça.doktorunuzla sürekli iletişim halinde olursanız hiç bi sorun çıkmaz..ama sonuç gerçekten çok güzel..ayrıca gatada abim bu ilacın tedavisini gördü..kan alınmıyo felan yazılmış...ben halen her ay düzenli kan tahlili oluyom öle bişe yok..
bende bu ilacı kullananlar arasındayım ama 7 sene önce kullandım.harika bi ilaç tabikide yan etkileri var ama öyle çok büyük değil.ilacı kullanırken dudaklarım çok kuruyordu ve zaten doktor nemlendiricide veriyor.ben çok memnun kaldım çünkü yüzümde ve sırtımda çok fazla sivilce vardı.şimdi ne sivilce var nede tekrar sivilce çıkıyor.6 ay tedavi süresi var.her ay kontrollere gidince kan testi yaptırıyordum.cildinizde çok sivilcelenme varsa hangi doktora gidersen git yolun sonu bu ilaç.kullannın bence...
BEn birkaç sene önce kullandım bi hapı 6 ay boyunca, sivilcem felan kalmadı yan etkiside olmadı ama kullandığım dönem de cildi acayip hassas yapıyo, dudaklarınız çatlıyo hatta kanıyo sürekli bephante sürmek zorunda kalmıştım, sonuç olarak geçtimi geçti, sonra ufak tefek tekrar sivilceler çıktı doktora gittim gene aynı ilacı verdi ama almadım artık, yazın kullanıyorsanız sivilcelerinizin yerini güneş lekeleri alıyor söyliyeyim ,ilk başta farkedilmiyor ama aradan zaman geçtikçe leke sorunlarınız inanılmaz artıyor en azından ben şu anda sivilce değil lekelerle uğraşıyorum ve nedeninide roacutane bağlıyorum, zaten yan etkilerini de yazıyor ve söylüyorlar.
Kullanan arkadaşlara da tavsiyem kışın yapın bu işi yoksam benim gibi benek benek olur, kahverengi lekeleriniz olabilir...............:sinifsinif:
çok merak ediyorum ağustos20 oruçluyuz ve bir ay ilaçla birlikte nasıl oruç tutacağım acaba çünkü dehşet ağzımı kurutuyor ama ikinden de vazgeçemem nasıl alcak bu??
peki ilacı bıraktıktan sonra hamile kalmak için ne kadar beklenmeli?Bu ilaçtan sonra hamilelik yaşadız mı?
canım çok zor olcak senin için ama keşke ağustosa denk gelmeden temmuz gibi bitişini ayarlasaydın .... dudak kuruluğu çok oluyo ve için çok yanıyo nasıl geçer bilemiyorum benimde az kaldı temmuzda biticek inşallah şu an sadace izleri kaldı çokkk mutluyum Allaha şükürler olsun bu ilacın bitişine az kaldı:teytey: darısı buurda bulunan bu ilacı kullanan tüm arkadaşlaraaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?