Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ayrıca roaccutane'dan dolayı ciltte iz kalması diye de bir şey yok...olsaydı bende olurdu...sadece ufak tefek izlerm var onlar da gözükmüyor bile (o izlerde sivilce izlerm, roaacutana la bi ilgisi yok) ve de bepanthen de kullanın izlerinizin dahi en kısa zmnda geçtiğini görceksiniz..

hepiniz bu sıkıntıdan kurtulursunuz inşallah :teytey::teytey:

yaklaşık bir ay önce roacutane kullanmayı bıraktım. doktor isotrexin diye bir ilaç verdi ama sürekli kullanamıyorum. çünkü kızarıklık ve kaşıntı yapıyor. Ayrıca izler için neler uyguluyorsunuz? Kimyasal peeling yaptıran var mı? bilgi verirseniz sevinirim...

her cilt farklıdır.. bendeki etkisi kesinlikle once psikolojik oldu herseye üzülme yurt dışında intahara sebep olur uyarısıyla satılıyormuş psiklojik etkilerinden dolayı..ilk ay sivilceler artıyor once dışarı vuruyormuş sonra geçiriyormuş ,cildimi kuruttugu dogru hemde aşırı derecede dudaklarımı acamıyordum:) neyse 3 ay kdr kullanan arkdsımda ise etkisi artık sacları ve tırnakları uzamıyordu!!ilacı kullanmadan önce ve kullandıgın süre boyunca kan testi yapılıyor

CNM BNMDE İZLER VAR İŞTE OOF ÇOK KÖTÜ HEMDE ( SN ŞU İZLER KALDI DEMİŞSİN Bİ RESİM FLNMI KOYDUN BN GÖREMEDİMDE EĞER KOYDUYSAN BAN ÖZLEDEN ATARMISIN CNM BNMKİ GİBİMİ MERAK EDİYORUM (senağlama

Ilaci 1 yada 2 ay oluyor biraktigim, izlerim hala duruyor kirmizi kirmizi benek benek bide cildim yeniden yaglandi.. Galiba en kisa zamanda sivilcelenicegim allahtan o izler fondotenle kapatiliyor, su anda sivilce sorunum yok hepsini giderdi ilac ama hatira olarak izlerini birakti. Agustusta randevum var bakim doktor ne dicek.

slm arkadaşlar..opuyorumnanaktan
yarın arkadaşımın nikahı olduğu için kuaföre gidip kaş ve bıyıklarımı aldırdım.normalde bıyıklarımı sir agdayla aldırıyodm ama o hatayı yapmadım tabiki bu sefer..
iple aldırdımama rağmen kuaförden cıktıgımda resmen kıpkırmızıydım..eve nasıl gldim bilemedim elimle yüzümü gizleye gizleye..nys sonunda eve geldıgımde buz kompresı yaptıktan sonra bepanten sürdüm nys ki suanda cildim iyi.yoksa o halde kalsaydım cok kötü olurdu bnm için:bbo:

Gurbetcikiz yapma yaa!!oof bnmde hep iz var kırmızı kırmızı geçmicekmi yha tüüüh!!!! moralim bozuldu şimdi...

Arkadaşım kullandı cildi çok güzel oldu bende doktora gittim benzamycin yazdı hiper troid hastası olduğumu ve roaccutane kullanmak istediğimi söyledim tahlile felan gerek göndermedi hiç direk reddetti. İnternetten araştırıyorum pek bi bağlantısınıda çözemedim yeniden bi doktoramı gitsem acaba? İkisinin arasında bi bağlantı olup olmadığını bilen varmı?

arkadaslar özelime yazarmısınız bende zoretanın kulanıyorum gunde30mg sımdı 4ayım bıtmek üzere sıvılceler cıkmıyor ama ızlerı duruyor bu arada daha once goz cevremde kırısık yoktu zoretanın kulandıgım gunden itbarenle goz cevremde ınce kırısıklar olustu sızde boyleymıydı tedavı bıtıkten sonra bu yan etkıler gecermı acıl özelıme yazarmısınz:bbo::bbo:

benim şu an 7. ayım bitti ağustosta bitecek kullanmam 2. aydan itibaren nerdeyse hiç sivilce çıkmadı çok çok az izleri kaldı sivilcelerin doktor eylül ekim gibi kimyasal peeling yaparız dedi. tamamen izleride kalmadan sivilceden kurtulanlar varmı bu ilaç sayesinde. cildim güzel oldu siyah noktalar falan kalmadı ama bu izler canımı sıkıyor çok çok hafif ama yinede var

biliyorsunuz 3. ayım bitti arkadaşlar,
3 ay daha kullanacağım...

o kadar mutluyum ki, iyi ki kullanmışım bu ilacı...

artık hiç sivilcem yokkkkkkkkk!!! ve çıkmıyor!!!

geçende çok kötü bir gün geçirdim, sabah uyandığımda yanağımda minnacık bişi çıkmıştı ama hemen yok oldu gitti. ama ağzımda korkunç yaralar çıktı stress...:S

çok hafif izler var ama geçicek kiiiiii
a.s

arkadaşlar roaccutane macereamın sonuna geldim
ben dr devam eder tedaviye diye bekliyordum ama etmedi malesef yeterli dozu almışım artık yenileride çıkmadığı için kullanmak gereksizmiş :gitme:
bu ilaç izleri geçirmek için değilmiş falan filan
yüzüm tam iyileşmedi izler çok fazla mevcut birazdan resimleri koycam ordanda anlarsınız zaten :1no2:

görkemcim bence çok iyi yol katetmişsin...

büyük iltihaplı sivilcelerin yokmuş, oldukça izler varmış başladığında da...:a015:

ama son ay ile karşılaştırıldığında güzel gelişmeler yaşamışsın bence.

şuan hala ilacın etkileri sürüyor, kırmızılıklar zamanla daha da azalacak.

Roaccutane'in izlere pek bir etkisi yok gerçekten, yağı durduruyor. Ve sende de hiç sivilce kalmamış sonuçta. yeni de çıkmıyorsa, tedavin başarılı sayılır.vereliniortak

Ama cilt soyma işlemini deneyebilirsin...

teşekkür ederim moral oldu gerçekten ,umarım dediğin gibi kızarıklıklar azalır :Saruboceq:
tesellim 2 aydır yenilerinin çıkmaması
cilt soyucu kremlerden çok kullandım bir faydasını görmedim hiçbirinin
biraz zaman geçtikten sonra lazer falan yaptırırım belki biraz daha durayım araştırıcam bakalım en iyi yöntem hangisi
umarım kendiliğinden geçerde gerek kalmaz :kedi:

slm kızlar.bnde 2. ayımın içersindeyim.bn ilk aydan bu yana günde 20 mg kullanıyorum.bugün farkettim yanağımda ve içi sert olan bi sivilce çıkmış bi kaç gündürde alnımda 2 tane sivilcem var.acaba bunların çıkması normal mi :uhm:

dream_life34 daha tedavinin başındasın bunların çıkması normal. 4.-5. aya kadar sivilcesi çıkanlar oluyo sen daha 2. ayındasın :)
gorkem tedavinden memnun olmalısın çünkü çok büyük bi değişim var. sendeki hayal kırıklıgının sebebi sanırım yüzünde hiçbişeyin kalmıcanı düşünerek başlamışsın.ama eninde sonunda herkesde mutlaka leke kalıyo. buda zamanla geçiyo. zamana bırakmak istemezsen kimyasal peeling lazer.. her türlü çaresi var. senin adına çok sevindim zorlu süreci bitirdin şimdi kolay olan kısmındasın..:)
bayadır bakamıyodum bu konuya. sadece konuya değil yüzüme de bakamadım 3 hafta kadar. normalde günün yarısını ayna karşısında geçirirken aynanın önünden geçmeye fırsatım olmadı. çokta iyi olmuş. sürekli kafaya takıp düşünmektense 3 hafta sonra aynaya baktıgımda daha bi mutlu oldum. gelişmeyi yabancı birinin gözüyle gördüm sanki :) ben artık makyaj yapmıyorum. pudra da sürmüyorum. çünkü insanlardan gizlemeye çalıştıgım problemli bi cildim yok artık. hepimizin yakındıgı patavatsız, hergün aaa yüzüne ne oldu diye moralimi yerle bir eden insanlar, şimdi yüzüne ne kullandın bende kullanmak istiyorum diye peşimde dolanıyolar :)
sabırlı olup kendinizi mükemmele şartlandırmadan inanarak devam ederseniz çok güzel sonuçlar alıcanıza inanıyorum hepinizin. sağlıklı günler hoşçakalın:1hug:

evet aynen dediğin gibi tedavi sonunda bebek gibi bir cilde sahip olacağımı hayal ediyordum lekelerde kalmıcak sanıyordum ama bu ilaç lekeleri geçirmiyomuş meğer :umursamaz:
neyse artık o kocaman kocaman içi kan dolu şeylerden kurtuldum onla teselli oluyorum inşallah bir daha çıkmaz o aptal şeyler :)
senin adınada çok sevindim doğru diyosun ne kadar çok incelersek o kadar çok canımız sıkılııyo

bu ararda bi sorum olacak
tedavi bittikten ne kadar süre sonra sir yapabiliriz bıyıklara CADIARZU

ben sır yapmıyorum yüzüme ama tedavi sırasında iple alırken soyuluyodu cildim. tedavi bittikten 2 hafta sonra almıştım sanırım soyulmadı.

nazımsın merak ettiği bi konu vardı onu da cevaplayım. cilt yağlandıgında tekrar sivilce çıkmaz mı demişti. benim cildim yağlandı yine ama tek bi sivilce bile çıkmadı. yağlanma da eskisi gibi aşırı olmadı. çok hafif nemlendi.

adet düzensizliği yapmıştı ilaç bende. oda ilacı bırakınca düzene girdi. hatta eskisinden bile düzenli oldu :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…