CANIM BNM YAZACAKLARIMIN AYNILARINI YAZMIŞSIIN!!benim şu an 7. ayım bitti ağustosta bitecek kullanmam 2. aydan itibaren nerdeyse hiç sivilce çıkmadı çok çok az izleri kaldı sivilcelerin doktor eylül ekim gibi kimyasal peeling yaparız dedi. tamamen izleride kalmadan sivilceden kurtulanlar varmı bu ilaç sayesinde. cildim güzel oldu siyah noktalar falan kalmadı ama bu izler canımı sıkıyor çok çok hafif ama yinede var
dream_life34 daha tedavinin başındasın bunların çıkması normal. 4.-5. aya kadar sivilcesi çıkanlar oluyo sen daha 2. ayındasın :)
gorkem tedavinden memnun olmalısın çünkü çok büyük bi değişim var. sendeki hayal kırıklıgının sebebi sanırım yüzünde hiçbişeyin kalmıcanı düşünerek başlamışsın.ama eninde sonunda herkesde mutlaka leke kalıyo. buda zamanla geçiyo. zamana bırakmak istemezsen kimyasal peeling lazer.. her türlü çaresi var. senin adına çok sevindim zorlu süreci bitirdin şimdi kolay olan kısmındasın..:)
bayadır bakamıyodum bu konuya. sadece konuya değil yüzüme de bakamadım 3 hafta kadar. normalde günün yarısını ayna karşısında geçirirken aynanın önünden geçmeye fırsatım olmadı. çokta iyi olmuş. sürekli kafaya takıp düşünmektense 3 hafta sonra aynaya baktıgımda daha bi mutlu oldum. gelişmeyi yabancı birinin gözüyle gördüm sanki :) ben artık makyaj yapmıyorum. pudra da sürmüyorum. çünkü insanlardan gizlemeye çalıştıgım problemli bi cildim yok artık. hepimizin yakındıgı patavatsız, hergün aaa yüzüne ne oldu diye moralimi yerle bir eden insanlar, şimdi yüzüne ne kullandın bende kullanmak istiyorum diye peşimde dolanıyolar :)
sabırlı olup kendinizi mükemmele şartlandırmadan inanarak devam ederseniz çok güzel sonuçlar alıcanıza inanıyorum hepinizin. sağlıklı günler hoşçakalın:1hug:
valla bnm doktorumun o kadar devam edıp etmıycegını bılmıyorum cnm(
pek ılgılı oldugunu soyleyemem bundan önce ne kan tahlılı yaptı ne baska bısı..
bn sırtımda hala cıkıo dedım dıye bu ayda devam et sonra bakarız dediCADIARZU
görkemcim hadi gözümüz aydın snnle aynı zamanda başladık...sn bitirmişsin bile ama ben bu ay daha kullancam sonra doktorum iki tane krem yazcakmış lekeler için sonrada peeling yapcak güzde :d
bakalım nolcak merak etme geçcek dedi..
yüzümde hiç iltihaplı sivilcem yok ama kırmızı lekelerim çok yoğun yanaklarımda gözeneklerde açıık..ooof çok çirkinim çook
ama doktorum garanti verdi bebek gibi olcaksın dedi bakalım inşallah..kötü şeylerden bahsetmiyorum çünkü yazınca daha çok bunalıma giriyorumiyileşiceeem biliyoruuuum!!!
bi an önce doktorunu değiştirmelisin canım. doktorun tahlil yapmadıgından belli zaten ne kadar ilgisiz sorumsuz oldugu. hem bunları yeni gideceğin doktora anlatırsan daha da fazla ilgilenir. en önemlisi sağlığın.
slm kızlar ilacın bitmesine 4 gün kaldı benim regl günümede az kaldı şu an 4 tane küçük iltihaplı sivilceler çıktı ofyaof ve görkem sizlere soruyorum sizinde günleriniz az kaldıya böle regl gününüze yakın iltihaplı sivilceler çıkıyomu içi dolu büyükmü çıkıyo küçükmü benim tamamen bitmedi 31 temmuzda gidicem bakalım dr ne dicek tahminimce 1 ay daha uzayabilir
bu ilacı 8 ay kullananlar varmı acaba
görkem, ofyaof sizlerin bildiğim kadarıyla son aylara kadar sivilceniz çıktı ve lekeleri dert ediyorsunuz, ama inanın sivilceler söndükten 2-3 ay sonra tamemen olmasada sizi rahatsız etmeyecek kadar azalcak. bende şuan hiç yok demiyorum var, ama 2 metre ötemdeki insan farketmez olanları. yine onlarında geçmesi için doktorun yazdığı kremi kullancam
nazimsin benimde bu ilacı bitirmeme 4 günüm kaldı ama şuanda belli kırmızı lekelerin dışında iltihaplı 4 tane küçük sivilcem var regl olucam diyemi acaba çıkıyor yoksa tedavim uzuyacakmı çok merak ediyorum bu cuma doktora gidicem bakalım ne dicekk
seninde reglinden önce içi dolu küçük sivilceler çıkıyomu acele cevap:=))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?