Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
CANIM BNM YAZACAKLARIMIN AYNILARINI YAZMIŞSIIN!! kızlar 7.ayıma girdim ve doktorum aynen bunları dedi....
sonbaharda peeling yapcak bu konu hakkında pk bilgim yok da bnmle bilgilerinizi paylaşırmısınız..ben bide özel hastaneye gidiyorum acaba fiyatı ne kadardır???
kısacası peeling nedir??kafamçokkarıştı

görkemcim hadi gözümüz aydın snnle aynı zamanda başladık...sn bitirmişsin bile ama ben bu ay daha kullancam sonra doktorum iki tane krem yazcakmış lekeler için sonrada peeling yapcak güzde :d
bakalım nolcak merak etme geçcek dedi..
yüzümde hiç iltihaplı sivilcem yok ama kırmızı lekelerim çok yoğun yanaklarımda gözeneklerde açıık..ooof çok çirkinim çook
ama doktorum garanti verdi bebek gibi olcaksın dedi bakalım inşallah..kötü şeylerden bahsetmiyorum çünkü yazınca daha çok bunalıma giriyorum iyileşiceeem biliyoruuuum!!!

valla bnm doktorumun o kadar devam edıp etmıycegını bılmıyorum cnm(
pek ılgılı oldugunu soyleyemem bundan önce ne kan tahlılı yaptı ne baska bısı..
bn sırtımda hala cıkıo dedım dıye bu ayda devam et sonra bakarız dediCADIARZU

bi an önce doktorunu değiştirmelisin canım. doktorun tahlil yapmadıgından belli zaten ne kadar ilgisiz sorumsuz oldugu. hem bunları yeni gideceğin doktora anlatırsan daha da fazla ilgilenir. en önemlisi sağlığın.

burayı takip etmeye devam edicem
dr bana kimyasal peeling ten falan bahsetmedi
bende artık sizin tecrübelerinizden faydalanmaya devam edicem
sonbahar gelince bende başlarım belki
tedavi bitince sende koy resmini olurmu :ecrin_bebek:

bnde öyle düşünüyorum zaten canım.

Kızlaarrr ben 7 ayımı bitirmek üzereyim 10-15 gün filan kaldı yarında tatile gidicez bende üşendim ipe sir ağdayı yapıştırdım çektiğim anda deri kalktı kızardı acıyo şimdi çok feci kızardı hemen pantenol sürdüm ama yapmam gerekn başka bişi var mı başına böle bişi gelen var mı ?Varsa siz ne yaptınız ?

bn bıyıklarımı sir ağdayla aldığımda aynı sorunla karşılaşmıştım cnm.tahriş olmuştu çok kötü.bi kaç gün sürekli bepanten merhem uyguladım ve çok iyi geldi sanada tavsiye ederimm..umarım sanada iyi gelir.

slm kızlar ben günde 40 mg alıyorum dün 20mg almışım diğerini içemedim unutmuşum bugün 40+dünkü unuttuğum 20mg yi alsam 60 mg sizce çok ağır gelirmi benim gibi düşünüp yapanlar varmı acaba acil cvp bekliyorum ona göre içeyim .....

hayır cnm sakın öle yapma olsn bnmde unuttuklarım oluyodu 60 çok fazla geliiir.....bi gnden bişey olmaz içme derim bnm

slm kızlar suan bende kullanıorum ve 5 gun sonra bıtcek zoretanın kullanorum. 6.ayı bıtırıorum 5 gun sonra benım yuzum de hıc sıvılce yok ama sırtım bastan asagı ve kollaromda dırseklerıme kadar sıvılce vardı sonuc mukemmel oldu.ama cıdden agda yaptırdım yuzume ve bastan asagı derı kalktı suan yara oldu ama guzellık ugruna degıyo cıdden. son bu ayda doktorum zoretanınden aknetrent dıe bı ılacı gectı bu ılac daha etkılıymıs ama kalıcı ızlerım kaldı onları napcam bılmıorum.

ofyayaof 60 mg almadım bende korktum bişe olur diye ...1 günde sarksın artık napıyım canım başlarda çok ümitsiz bakıyodum geçmicek diye çünkü benim 6.ayın sonuna kadar çok kötüydü sürekli iltihaplı çıkıyodu şimdi 7.aydan itibaren sadece küçük izleri kaldı 31 temmuzda 7.ayımım doldurucam ve kontrol için doktora gidicem bakalım ne dicek çok mutluyum canım anlatamam

görkemcim seninde resimlerini gördüm maşallah çok güzel olmuş sadece izleri var hadi geçmiş olsun benimde 5 günüm kaldı çok mutluyum

slm kızlar ilacın bitmesine 4 gün kaldı benim regl günümede az kaldı şu an 4 tane küçük iltihaplı sivilceler çıktı ofyaof ve görkem sizlere soruyorum sizinde günleriniz az kaldıya böle regl gününüze yakın iltihaplı sivilceler çıkıyomu içi dolu büyükmü çıkıyo küçükmü benim tamamen bitmedi 31 temmuzda gidicem bakalım dr ne dicek tahminimce 1 ay daha uzayabilir

bu ilacı 8 ay kullananlar varmı acaba

slm kızlar ben geldiiiim :sm_cool:
3 haftadır izindeydim, gelişmelrimi soracak olursanız, hiç sivilcem çıkmadı yine. lekelrim azaldı. kırmızı olanlar baya hafifledi. doktor geçer demişti, ama tedavi sürecinde azalacağını tahmin etmemiştim. inanınki sivilce sorunu yaşamayanlardan pek farkım yok şimdi. ya bişey diyim, tatil boyunca o kadar iltifat aldım ki :kedi: herkes çok güzelleştiğimi söyledi. ilaç kullandığımı bilen bilmeyen herkes... birde yüzünde hiç sivilce çıkmayan arkadaşım bile tutturmaz mı bende bu ilacı kullancam diye:ecrin_bebek: neymiş benim yüzüm çok güzel olmuş, o da cildi güzelleşsin diye kullancakmış :umursamaz: la hevlaa. bu duyduklarım beni hem çok mutlu etti hemde biraz üzdü, önceden çok mu kötüymüşüm :sinifsinif: pürüzsüz olmuşum şimdi. ama güneş beni mahvetti kızlar. kollarım yara bere oldu, kaşıdığım yerde tırnak izi oldu. dudaklarım zaman zaman berbat desm az gelir berbat ötesi bişey oldu. kırmızı rujunu dışına taşırdığnı düşün birde pürüzlü bir görüntü. yeni başlamayı düşünen hatunlara şiddetle yazın başlamamalrını tavsiye ederim, güneş gerçekten mahfediyor insanı. sabrdecekseniz, yazı bitirin ve düşük dozda başlayın. ben bi anönce bitirme derdinde olmasaydım, minimum dozda devam ederdim. son 22 günüm kaldı kızlar. 4 ay geçtide bu 22 gün geçmicek sanki. valla günler yavaşladı gibi geliyor.
lekelerden muzdarip arkadaşlar, bende ilk aylarda sivilcelerim yeni yeni söndüğü zamanlarda o kadar belliydiki lekeler kırmızı kırmızı sivilce gibi. hatta birgün aynaya yan profilimden bakmıştım o kadar berbat görünüyorduki çok moralim bozulmuştu. ben,m tek avantajım, bir iki büyük birkaç küçük sivilce dışında sivilcem çıkmadı, lekelerin geçmesi sanırım o yüzden hızlı oldu. görkem, ofyaof sizlerin bildiğim kadarıyla son aylara kadar sivilceniz çıktı ve lekeleri dert ediyorsunuz, ama inanın sivilceler söndükten 2-3 ay sonra tamemen olmasada sizi rahatsız etmeyecek kadar azalcak. bende şuan hiç yok demiyorum var, ama 2 metre ötemdeki insan farketmez olanları. yine onlarında geçmesi için doktorun yazdığı kremi kullancam

benim son 2-3 aydır hiç çıkmıyo
tek derdim kusma döneminden geriye kalan izler malesef :umursamaz:

umarım öyle olur senin adınada çok sevindim vaktin olursa resimlerini yüklersen çok memnun olurum eminim diger arkadslarda aynı sekilde :ecrin_bebek:

nazimsin benimde bu ilacı bitirmeme 4 günüm kaldı ama şuanda belli kırmızı lekelerin dışında iltihaplı 4 tane küçük sivilcem var regl olucam diyemi acaba çıkıyor yoksa tedavim uzuyacakmı çok merak ediyorum bu cuma doktora gidicem bakalım ne dicekk

seninde reglinden önce içi dolu küçük sivilceler çıkıyomu acele cevap:=))))))))))))

teşekkürler görkem yazdıklarını okudum umarım benimde çıkmaz tam sevindim derken kendime nazar verdim herhalde bende haftaya resimlerimi koyucam

bu ayki reglimde sivilce çıkmadı, geçen ayki reglimde 1 tane içten çıktı, son sivilcem oydu. 2 aydır temizim. ama sedece regl döneminde çıkması normal zaten. tedavi olumlu bitsede çıkabilir.daha öncede söylemiştim ama, doktor benim sivilcem çıkmadığı için, kullanmam gereken minimum dozu verdi, eğerki çıkmaya devam ederse maximum dozu alman gerekir yani kilo*150. doktoruna söyle bakalım ne dicek. reglin dışında çıktığı oldumu, o çok önemli

umarım öyle olur senin adınada çok sevindim vaktin olursa resimlerini yüklersen çok memnun olurum eminim diger arkadslarda aynı sekilde :ecrin_bebek:[/QUOTE]

görkem, son resmimi pc ye atmadım, atarsam ekleyeyim. bu hafta içinde yaparım.

nazimsin benim ilk 3 ay günde 30mg kalan 4 ayda 40 mg aldım dediğin gibi belkide şimdi dozu azaltıp 1 ay daha kullan der bakalım canım bu cuma son kotrolum olcak inş. çünkü 1 ay daha verirse ramazana denk gelicek kullanmam çok zor olucak gelişmeleri sölicem canım

bide sen kiloya 150 demişsin orayı anlamadım doktor kiloya göre ilacın dozunu zaten artırıyo ama o 150 ne oluyo açıklarsan sevinirim teşekkürler:=))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…