nazimsin benim ilk 3 ay günde 30mg kalan 4 ayda 40 mg aldım dediğin gibi belkide şimdi dozu azaltıp 1 ay daha kullan der bakalım canım bu cuma son kotrolum olcak inş. çünkü 1 ay daha verirse ramazana denk gelicek kullanmam çok zor olucak gelişmeleri sölicem canım
bide sen kiloya 150 demişsin orayı anlamadım doktor kiloya göre ilacın dozunu zaten artırıyo ama o 150 ne oluyo açıklarsan sevinirim teşekkürler:=))))
nazimsin ben 62 kiloyum 62*150=9300 yapıyo şimdi 9300 mg lık mı kullanmam gerekiyoken 7500 kullanmışım bide nasıl hesaplıyosun açıklarsan sevinirim 150 nin açılımı nedir niçin 150 ile çarpıyoruz .sende 7 aylıkmı kullancaktın??????
teşekkür ederim
nazimsin cim cim cim
bitirirkende dozu düsüre düsüre bitirsen kuzum?
he?
he kuzum?
40
30
20 gibi?
tamam kızma nazimsin:=) çok soru sordum sana farkındayım ama sen açıklama yaptında öğrendim yoksa doktorun bişe sölediği yokki sadece ilacı yazıyo yüzüme bakıyo ona göre değerlendiriyo ama senin gibi bi açıklama hiç yapmadı bende inceliklerini sayende öğrendim mersi cnm teşekkür ederim ...
doktorun kilomuz ağılığında verdiği mg yi biliyorum da bu kiloyla 120 ve 150 nin çarpımlarını falan bilmiyodum roaccutaneyi araştırırken böle bişe de görmemiştim saol saol saol canım
50 mg de sana ağır gelmiyomu ben 40 kullanırken sürekli dudaklarımı yoluyorum 50 dahada ağır geliyodur herhalde
aslında senin kullanma biçimin daha ii dozu birden verip az zamanda bitirmek en güzeli çünkü uzadıkça uzayo sıkıyo yaniiiiiiiiii
canımcım, doktor azaltarak bitir demedi :sm_confused: son ayım ve yine 50 ne yapsam, zararı olurmuki, ben azaltarak mı içsem?? son günlerim malum CADIARZU
arkadaşlar, 3. ayım bitti, 4. ün içindeyim,
günlük 30 mg Zoretanin kullanıyorum.
İltihaplı büyük aknelerim yoktu. Ama yıllardır kurtulamıyordum dönem dönem azıyordu sivilceler...
İlaçtan çok memnunum iyi ki başlamışım...
april çok güzel olmuş yüzün
lekeler minik minik kalmış sadece
eee o kadarcıkta olsun artık hem daha 4.aydaymıssın
bayaaa bi ilerleme var 2 ayda bebek gibi olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?