Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
april ve nazimsin ciltleriniz çok güzel olmuş sadece izleri var izleri içnde doktorlar genelde keratinin diye bi krem varmış onu yazıyolarmış onuda kullandığınızda sanırım dahada pürüzsüz bi cildiniz olucak sizinkiler toplu bi şekilde yanakta toplanmış benimde boynumda toplanmıştı şu anda sizinkiler gibi sadece izleri var ama benim canım biraz sıkkın regl olucamya bu aralar 4 tane içi dolu sivilcem var rocutane kullanıyorum diye onlarda kurudular ve geçmek üzere....bi dahaki aylardada çıkınca geçmesi bu kadar kısa olmucak galiba yeni tamamen kurtulamıcam herhalde yaa
cuma günü doktoro hepsini sorucam

yani kızlar çok yoğun sivilceli ciltler 4 ayda geçiyor benim o kadar yoğun olmamasına rağmen 7. aydayım hala çıkıyorya bu da benim moralimi çooookk bozuyor cildiyeci bana kadın doğuma git demişti ama ben işlerden bir türlü fırsat bulupta gidemedim hormon tahlillerimde normal değerlerde ama belkide yumuurtalıklarda kist var ondandır.......

görkem sen kadın doğumcuya gitmişmiydin

nazımsın

harika olmuş cildin canım, bayıldımm maşallahhh...

hafif kırmızılıklar da geçer, sakın kafana takma canım...süper olmuş ya :)) :1rolleyes: alkisalkisalkis

seltam ve april tşk canlarım..
ama bişiy diyim, resmini dijital makinede çekeneler bilir, gözün görmediği şeyleri bile gösteriyo makine. benim yüzüm resimde görünenden daha temiz görünüyorr kaydirigubbakcemile2
seltam doktor benim leke ilacımı yazdı zaten, ama şimdi kullanmıyorum, tedavi bitince başlıcam. expiment % 4 yazdı. ama yazmasada olurmuş. 1 ayda bile değişme oluyor. tatile gittim ben 25 gün. tatil dönüşü burdaki iş arkadaşım, yüzün ne güzel olmuş öyle dedi :dance: makyajlımısın dedi. halbuki yüzüme hiçbişey sürmüyorum.
april bi ara dert ediyodum lekeleri, çünkü gerçekten çok belliydi, şimdi çok şükür tamamem geçmemiş bile olsa hiç rahatsız olmuyorum bu durumdan. leke ilacıylada inş. o bebek gibi gurubuna bizde dahil oluruz :hooray:
bu arada nasıl olduysa senin resmini görebiliyorum şimdi :kedi: gayet güzel cildin, hatta lekelrinde güzel, hani hafif yanaklar çilli olurya, öyle bi hava vermiş. hepsi bir yerde.

Kizlar birakali 2 ya oldu ? ama hala kirmizi izler cok belirgin olmasalarda var, bide gozeneklerim baya acik. Onumuzdeki ay kontrola gitcem..
Cildim acaip yaglandi yine sacimda kuruluk daha iyiyidi sanki..

evet ben gitmiştim seltam ultrasona girmiştim kist falan çıkmamıştı dr ondan sonra roaccutana başlattı
ama bende tam sonuç alamadım çok şükür yeni çıkan yok ama bir sürü iz var :mymeka:

nazımsın bu arada süper olmuşssun ya bayıldım dupduru bebek gibi maşallah

kızlar bütün sayfaları okuyamadım bu ılacı kullananlardan duydugum kılo verdırıyormus metabolızmayı hızlandırıcı bısey varmıs ıcınde dogru mudur kullanan arkadaslardan bılgı almak ısterım

arkadaşlar,yazılan tüm mesajları okuyamadım.ancak kendi tecrübelerimi kısa da olsa aktarmak isterim.
üniversite dönemimde kullandım ben.ciltte aşırı kuruluk yapıyor ,özellikler dudaklarımı açamadığım günleri biliyorum,ancak hametan gibi,benanthep gibi kremlerle kuruluk giderilebiliyor.
çok düzenli olarak kullandıktan sonra ve düzenli olarak kan testleri yapıldıktan sonra hiçbir sıkıntı yaratmıyor,korkmaya gerek yok.
cildim düzeldi ama sivilce izlerim kalmıştı biraz,onlarda treatin gibi soyucu ,dökücü kremlerle biraz da olsa iyileşti.
bir de ilaç saatlerini kaçırmamak gerek,çok düzenli içmek gerek.güneş koruyucusuz dışarı adım bile atmayın bu ilacı içerken.
umarım herkesin sivilce sorunu biter.
saygılar.

Canım KK üyeleri , ben bu ilacı 31 yaşımdan sonra kullandım üzerinden 4,5 sene geçti. Cildim öylesine bozuktu ki bayan arkadaşlarım bile benimle tokalaşmaya çekinirlerdi. Yüzümdeki koca koca sivilceler yetmiyormuş gibi omuz başlarımda ve sırtlarımda da sivilce vardı. ılacı 6 ay kullandım.Çok düzenli kullanacaksın dedi doktor cep telefona uyarı koyuyordum. ılaca kışın Kasım ayında başladım. Ama yinede yüzüme her dışarı çıkışımda kış olmasına rağmen güneş koruyucu sürdüm. Yememe ve içmeme dikkat ettim.Hiiiiiç strese girmedim.Bana bu ilaç stres yapar dediler ama hiiç inanaın.Dikkat ettikten ve düzenli kullandıktan sonra veeee özellikle dudaklara bepanten kremi öneririm, hiç bir yan etkisi yok. Şu anda nerdeyse 36 yaşındayım ve cildim çok ama çok güzel inanın eskiden beni tanıyanlar sürekli bana soruyorlar sen eststik mi yaptırdın diye. Benim tavsiyem bu ilacı mutlaka kullanmaya kışın başlayın, düzenli kullanın ve yediklerinize içtiklerinize dikkat edin. :dance:

slm kızlar 7.ayımın son günüydü bugün ilacı sabah içtim ve bitti çok sevinçliyimkaydirigubbakcemile2 bu sevincimi sizlerle paylaşayım dedim hep bugünü bekliyodum çokda çabuk geçti biliyomusunuzzemuszemus artık dudak çatlakları, deri hassaslığı stres v.b. gibi birçok nedeni inşallah birdaha yaşamam ....
Doktora son kontrol için gittim yüzümdeki 4 tane içi dolu sivilceleri görünce regl günündemisin dedi yok hayır daha var o yüzden mi çıkıyo dedim evet dedi onlar adet gününden önce çıkıcaktır dedi bana sivilce izleri için isotrexin adlı kremi ikindide sürüceksin dedi birde istediğin bir nemlendiriciyi kullanabilirsin dedi bepanten kullandığımı söledim oda olur ama dedi yağlı krem olmucakmış aklınızda bulunsun kızlar yağlı nemlendiricilerden uzak durunnnnnnn
hameton adlı nemlendiriciyide gündüz kullancakmışım ayrıyeten gliserinli sabun verdi onunlada akşamları yüzümü yıkıyacakmışım

işte böle kızlar doktor cildin 1 aya kadar düzelir 5 ay sonra tamamen düzelirmiş ki eğer düzelmezse 4 ay daha roaccutane kullanma hakkın var dedi

darısı bu ilacı kullanmakta olan tüm arkadaşlara sakın üzülmeyin geçmicek diye zaman öle bi geçiyoki meyvelerinide biraz sabırla ilerde görürüm inşallah

tebrik ederim seltam çook sevindim kaydirigubbakcemile5 ohh rahatlicaksın artık. benimde biterse dudaklarım için sevincem en çook. valla bizim çektiğimizi bir biz biliriz. darısı bizleree zemuszemus lekelerde geçicek bri an önce. benimde doktorum öyle söyledi. hassaslık gidince lekerde hafiflicekzemuszemus ama burayı terketme olur mu opuyorumnanaktan gelişmelreden bizi haberdar et

çok teşekkür ederim nazimsin darısı seninde başına inşallahhhhhhhh ve tüm kullanan arkadaşların
bende en çok dudak kuruluğunun geçiceğine sevincen herhalde çünkü artık elimde krem ve nemlendirici ruj taşımaktan bıkmıştım lekelerde umarım zamanla geçer burayı tabikide bırakmıcam bütün gelişmelerden sizleri haberdar edicemkaydirigubbakcemile5

selam arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum ve burada yazamadan geçemedim..Ben güzellik uzmanlığı kursunu bitirdim ve size tavsiyem bu ilacı kullanmayın.çünkü aşırı zararları varmış.hocalarımdan öğrendiğim bana öğretilen bu.ilk başta yan tesirleri belli olmuyor ama ileriki zamanlarda çıkıyormuş..insanı içten içe kurutan bir ilaç...kısırlığa bile neden oluyor diye duydum..arkadaşlar sadece yüzünde sivilce olanlar ilk önce güzellik salonuna gitsin ve bir uzmana göstersin biz gerçekten çok kötü olanların cilt bakımıyla düzeldiğini gördük..tabii ALLAH şifa versin..sadece bildiklerimi paylaşmak istedim..inşallah bi nebze de olsa faydam olur...

slm arkadaslar ben dun hastaneen geldım doktorumu degıstırdım daha once devlet hastaneseınde tedavı oluyordum dun ıse özel hastaneye gıtıtm doktor zoretanın bı benzerı olan yen cıkanından yazdı. adı (aknetrent)izorantanın ilac yazdı sordugumda zoretanınnle es deger olduggunu solyedı sımdı 5 ayımıdayım ama yuzumde sıvılce cıkmaya devam edıyor lekeler kalacak dıye cok korkuyorum doktorum ilacın bıtıgınıe kimyasal peeling yapacagnı soyledı seası 80 tl ye ben ıse peeling yapmaya korkuyorum ya izler gecmese

ya bu ilaca başlayalı 11 gün oldu ama dudaklarım daa çatlamadı ve aşırı derecede gözlerim kuru... normal mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…