selam arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum ve burada yazamadan geçemedim..Ben güzellik uzmanlığı kursunu bitirdim ve size tavsiyem bu ilacı kullanmayın.çünkü aşırı zararları varmış.hocalarımdan öğrendiğim bana öğretilen bu.ilk başta yan tesirleri belli olmuyor ama ileriki zamanlarda çıkıyormuş..insanı içten içe kurutan bir ilaç...kısırlığa bile neden oluyor diye duydum..arkadaşlar sadece yüzünde sivilce olanlar ilk önce güzellik salonuna gitsin ve bir uzmana göstersin biz gerçekten çok kötü olanların cilt bakımıyla düzeldiğini gördük..tabii ALLAH şifa versin..sadece bildiklerimi paylaşmak istedim..inşallah bi nebze de olsa faydam olur...
zemuszemuszemuszemuszemuszemusslm arkadasım öncelıkle aramıza hos geldın sanırım ılacın daha 15 gunudesın daha üzün bır yolun var bu yolda sabır cok onemlı ılacı kulanacagın sure ıcın de sıvılcereler atar azalabılır hıc panık yapma tedavını 4.5 aylarında duzelme baslar ben yasadıgım ıcın soylıyorum ben suanda 5 kutu kulanıyorum benım aslında yuzumde cok sıyah noktam vardı sıvılcem yoktu ama sırıtımda cok vardı sımdı sırtımdakılerın hepsı sondu ama yanak bölgemde sıvılce cıkmaya devam edıyor tedavıme son 2 ay kaldı bıtıgı gıbı kısa dogru kimyasal peeling yapacam bu arada bana ilac ılgılı ıstedıgını sorabılırsın ama özelıme yaz pek sıteyı tahkip edemıyom gecmıs olsun by
arkadaşlar son iki günüm kaldı perşembe sabahı kısmetse artık ilaçsız başlıyacağım güne çok mutluyum burda 7 aydır bütün sorunları olumsuzlukarımı paylaştığım gibi mutluluğumuda paylaşiyim dedim artık beni görenler yüzünde hiç bişey kalmamış çok güzel olmuşsun diyolar ve çok mutlu oluyorum ilk 3 aydan sonra zaman su gibi akıp geçti iyikide kullanmışım diyorum şimdi =)
hadi gözün aydın sendende fotoğrafları bekliyoruz :kedi:
pordon canım yanlış anlamısim evet cok soragım soru var hangısınde nbaslım bılmıyom ben 5 kutuyu yazdım ama ilacın 2 ayın ıtıbaren sımdıye kadar sıvılce yanak bolgemde cıkmaya devam edıyor ne yapacagımı bımıyom sonen sıvılceelrde leke bırakmıs sen tedavi olarak benden ilerisin sende leke varmı nasıl gecek bu lekeler daha once bende leke yoktu sadece sıyah noktam vardı canım bana cevap yazarsa nsevınırım by
arkadaşlar merhabalar.bende 4. ayı bitmiş 5 . ayına girmiş bi aknetrent kullanıcısıyım.yüüzümde izler var 5 tane sivilcenin izi.inş tedavis sonunda onlar da hallolur.size sormak istediğim bende göz kuruluğu bulanık görme çok oluyo ilk aylar daha fazalaydı ama şuan da ara ara oluyo yapay göz yaşı kullanmamı önerdi doktor pek bi faydası olmuyo açıkcası.40 kiloyum 40 mg kullanıyorum mg çok olduğu için kurumada çok fakat aynı durumda olanınız var mı ne yaptınız ..göz doktoruna gitmeyi düşünüyorum.
sormadan edemeyecegim..
madem bu kadar yan etkisi vra neden hala ısrarla kullanılıyor bu tarz urunler
yani kullanılan en pahalı kozmetik urunleri bile zararlı iken ilacların yaptıgı yan etkileri dusunemiyorum bile..
bir düşün bakalım neden ?????????????
bak bende kullanıyorum bu ilacı, son günlerimdeyim, bak intihar etmedim, karaciğerimde hasar görmedi. yan etkileri az değil doğru. ama bizim dermizin tek dermanı bu ilaç bu da doğru :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?