Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

selam akrep hoşgeldin ben liseli yıllarımdan beri sivilcelerimle uğraşıyorum her türlü yöntemi denedim kremler ,bitkisel karışımlar, güzellik salonunada gittim sivilcelerimin kesinlikle geçiceği sölediler ve yüzümü iyice mahvettiler 6 ay boyunca gittim her defasında yüzüme buhar verip siyah noktaları ve iltihaplı sivilceleri sıkıyolardı ve yüzüm onların sayesinde berbat bi şekilde olmuştu yaptıkları çok bilinçsizce bi işlemdi ben bunların hepsini doktora anlattığımda yüzünü sıktırman çok yanlış dedi ve kesin çözüm olan roaccutaneyi verdi şu anda yüzümde sadece izleri var onlarada krem verdi inşallah geçicek başka bi yan etkisi bende çıkmadı tahlillerim gayet normal...
ileride kısırlık problemi olabilir demişsin ama bu ilacı kullanıpta çocuğu olan arkadaşlarım var herkesin bünyesi bir değil kimilerinde yanetkileri olabilir de olmayabilirde ki zaten doktor bu ilacı kullanmadan önce dr.tahlil yaptırıyo ona göre veriyo yada vermiyo
Bence güzellik salonları para tuzağından başka bir şey değil ve bana hiç bir faydasıda olmadı ben herkesi kendim gibi bildiğim için güzellik uzmanlarınada inandım ve gittim çokda zararlarını gördüm o yüzden en sağlıklı bilgileri dokorlar verir ben onlara gidin derim arkadaşlar

yazdıklarını okudum bende bu ilacı kullanmayı tamamladım 7 ay boyunca kullandım

aslında kaile alıp cvp yazmaya bile değmez ama okuyupda ciddiye alacak arkadaşlar için es geçemedim neyse..
kimse sağlığı, sağlıkla alakalı problemleri doktordan daha iyi bilemez. bana doktorum, eğer bir yan etki bir kişide dahi görülse yan etkiler kısmında mutlaka belirtilir dedi (intihar vakası gibi). vede kısırlık yapan hiçibişey tedavi amaçlı kullanılmazmış. evet ilacımızın yan etkileri ağır olabiliyor bazılarında, o zaman ilacı kullanım sonlandırılıyor. bazılarının vucudu ilacı iyi tolere ediyor(benim ve burdaki birçok arkadaş gibi). zaten ilacın bitiminden 1 ay sonra ilaç kandan temizleniyor. kandan temizlendikten sonra ney, neyimizi kurutacak anlamadım.
bende sivilceler için çok pahalı kozmetikler, doğal maskelerler, direk cilde sürülen ilaçları kullandım fakat sonuç alamadım. 8-10 senedir sivilce problemim devam ediyor. sonra bunun bir hastalık olduğu öğrendim. ve bununda tek tedavisi buymuş. evet riskli olduğu için başlangıçta cesaret edemedim, ama burdan okuduğum olumlu şeyler beni cesaretlendirdi. benim gibi birçok kişide google de arama yaptığı zaman bu site çıkacak ve bizim yazdıklarımızı okicak. lütfen bilmeden konuşmayalım arkadaşlar... bende kullanıyorum son 15 gündeyim. benim için ilaç ilk kullandığım aydan beri amacına ulaşmış durumda..

zemuszemuszemuszemuszemuszemusslm arkadasım öncelıkle aramıza hos geldın sanırım ılacın daha 15 gunudesın daha üzün bır yolun var bu yolda sabır cok onemlı ılacı kulanacagın sure ıcın de sıvılcereler atar azalabılır hıc panık yapma tedavını 4.5 aylarında duzelme baslar ben yasadıgım ıcın soylıyorum ben suanda 5 kutu kulanıyorum benım aslında yuzumde cok sıyah noktam vardı sıvılcem yoktu ama sırıtımda cok vardı sımdı sırtımdakılerın hepsı sondu ama yanak bölgemde sıvılce cıkmaya devam edıyor tedavıme son 2 ay kaldı bıtıgı gıbı kısa dogru kimyasal peeling yapacam bu arada bana ilac ılgılı ıstedıgını sorabılırsın ama özelıme yaz pek sıteyı tahkip edemıyom gecmıs olsun by

bana mı dedin canım :roflol: benim tedavi bitmek üzere, son 15 gündeyim dedim. senin soracağın bişey varsa ben söyleyeyim sengözlerimebaksanab

pordon canım yanlış anlamısim evet cok soragım soru var hangısınde nbaslım bılmıyom ben 5 kutuyu yazdım ama ilacın 2 ayın ıtıbaren sımdıye kadar sıvılce yanak bolgemde cıkmaya devam edıyor ne yapacagımı bımıyom sonen sıvılceelrde leke bırakmıs sen tedavi olarak benden ilerisin sende leke varmı nasıl gecek bu lekeler daha once bende leke yoktu sadece sıyah noktam vardı canım bana cevap yazarsa nsevınırım by

arkadaşlar son iki günüm kaldı perşembe sabahı kısmetse artık ilaçsız başlıyacağım güne çok mutluyum burda 7 aydır bütün sorunları olumsuzlukarımı paylaştığım gibi mutluluğumuda paylaşiyim dedim artık beni görenler yüzünde hiç bişey kalmamış çok güzel olmuşsun diyolar ve çok mutlu oluyorum ilk 3 aydan sonra zaman su gibi akıp geçti iyikide kullanmışım diyorum şimdi =)

hadi gözün aydın sendende fotoğrafları bekliyoruz :kedi:

slm arkadaşlar.bugün bnde 2. ayımın son ilacını içtim.perş günü doktora gidicem bişi çıkmazsa.bakalım bu seferde tahlil istemezse bn rica edicem.yapmazsa eğer doktorumu değiştiricem.yoksa heran sağlığımdan olabilirim yani.vücuduma nasıl bi etki yaptığını bilmiyorum 2 aydır.

Gecenin güzel yüzü yüreginize dokunsun, seytan sizden uzakta, melekler basucunuzda olsun, günes öyle bir geceye doğsun ki dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun..
Hayırlı kandiller :)

kutu olarak anlamadım, kaçıncı ayda olduğunuda.. normalde 4. ayda bile sivilcesi çıkanlar oldu, yani normal seninki de. benim en büyük şansım tedavi süresince 1-2 taneyi saymazsak sivilce çıkmadı, olanlar hemen kurudu. ama izler başta çok belirgindi, eski izler ve çıkan birkaçtenenin kıpkırmızı izleri. sivilce çıkmadığı için benim izler daha erken kayboldu. şuanda çok hafif belli. bunu daha önce çok söylemiştim ama, senin içinde söyleyim. doktor, şimdi cilt hassas olduğu için lekeler var dedi, tedavi bitiminde kırmızılıklar gidecek demişti. seninde gidecek endişelenme.. lekeler içinde ilaç veriyor doktor.
kızlar buda leke ve gözeneklerden muzdarip herkese.. habibullah hocayı(cilt hekimi) biliyosunuz sanırım onun sitesinde lekeler için çok etkili olduğunu söylediği 3 lü kombine var. kullanan herkes çok memnun. tretin (saat 21 de sürülecek) expiment % 4 (saat 22 de) locoid krem sabahları. henüz ilaç almayanlar doktorlarına sorsunlar bakalım. bende gözenek çok fazla. bende kullanmayı düşünüyorum..

arkadaşlar merhabalar.bende 4. ayı bitmiş 5 . ayına girmiş bi aknetrent kullanıcısıyım.yüüzümde izler var 5 tane sivilcenin izi.inş tedavis sonunda onlar da hallolur.size sormak istediğim bende göz kuruluğu bulanık görme çok oluyo ilk aylar daha fazalaydı ama şuan da ara ara oluyo yapay göz yaşı kullanmamı önerdi doktor pek bi faydası olmuyo açıkcası.40 kiloyum 40 mg kullanıyorum mg çok olduğu için kurumada çok fakat aynı durumda olanınız var mı ne yaptınız ..göz doktoruna gitmeyi düşünüyorum.

slm canım bende 5 ayıma gectım bendede ilac kulandıgım donem ıcınde cıkan sıvılce izim var ve halen sıvılce cıkmaya devam edıyor kılan cok düşük ilac bunyene agır geldıgın düşünüyorum yan etkıler bendede fazla var göz kurulugu , goz kasıntsı ,burun kurulugu dudak kurulugu bu ilacı kulanan herkeste gorunen sıkayetler üzülme bıraz sabırlı olmak zorundayız sormak ıstegın bır sey varsa sorabılırsın emsn adresımı verke ısıtedım malüm sitede herkes gorebılır bu ılacı kunan bır arkadasa cok ıhtıyacam var :kedi:

peki kiprikleriniz döküldümü benim güzelim kipriklerim yavaş yavaş dökülüyo üzülüyorum ya..göz çevremde soyulduğu için oluyo muhtemelen ama badem yağı mı alsam ne

aleo-veranın saf tonigini oneririm..goz kuruluguna veya gozdeki herhangi bir iltihaplanmayadahi cok iyi geliyor.. saf aleo-vera jelidir ve hucre yenileyici etkisi vardır..
kirpik dokulme sorunu daortadanm kalkacaktır.. birde goz cevresi icin
yine foreverın tonigini kullanırsan hem goz cevresi problemlerin hemde dokulme soyulmadan kurtulabilrsin..

- Sivilce ilacında intihar riski kanıtlandı
ROCHE firmasının akne ilacı Roaccutane'nin intihara yol açabileceği, fareler üzerinde yapılan deneylerle kanıtlandı. İlacın içindeki bir kimyasal madde, kullananları depresyona sürükleyebiliyor. SİVİLCE tedavisinde kullanılan ve yıllardan beri hakkında intihar eğilimine neden olduğu iddiaları olan Roaccutane adlı ilacın gerçekten de böyle bir özellik taşıdığı ilk kez bilimsel olarak açıklandı. İlacı kullandıktan sonra intihar eden çocukların aileleri üretici firma Roche aleyhinde tazminat davası açmaya hazırlanıyor. Ağır sivilce tedavisi için kullanılan ve Türkiye'de de reçeteli olarak satılan ilacın şimdiye dek 100 şüpheli intihara yol açlığı kaydedildi. Texas ve Bath Üniversitesi uzmanları ilaçtaki bir kimyasalın farelerde depresyona neden olduğunu ispatlamayı başardı. Uzmanlar daha gelişmiş deneylerle ilacın insanlarda da aynı etkiyi yarattığını ispatlayacaklarını belirtti. Geçen aylarda California Üniversitesi tarafından 13 bin kişi üzerinde yapılan bir başka araştırmada da Roaccutane kullanıcılarının yüzde 44'ünde trigliserit oranının arttığı, yüzde 31’inde kolesterolün yükseldiği, yüzde 11'inde ise karaciğer enzimlerinde artış gözlendiği belirlenerek ilacın karaciğer kanserine neden olabileceği ifade edilmişti. Kaynak: Guardian

sormadan edemeyecegim..
madem bu kadar yan etkisi vra neden hala ısrarla kullanılıyor bu tarz urunler
yani kullanılan en pahalı kozmetik urunleri bile zararlı iken ilacların yaptıgı yan etkileri dusunemiyorum bile..

sormadan edemeyecegim..
madem bu kadar yan etkisi vra neden hala ısrarla kullanılıyor bu tarz urunler
yani kullanılan en pahalı kozmetik urunleri bile zararlı iken ilacların yaptıgı yan etkileri dusunemiyorum bile..

bir düşün bakalım neden ?????????????
bak bende kullanıyorum bu ilacı, son günlerimdeyim, bak intihar etmedim, karaciğerimde hasar görmedi. yan etkileri az değil doğru. ama bizim dermizin tek dermanı bu ilaç bu da doğru :1closedeyes:

yani oyle diyorsan oyledir tabi ama bence denenecek baska yollarda vardır mutlaka diye dusunuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…