Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
yani oyle diyorsan oyledir tabi ama bence denenecek baska yollarda vardır mutlaka diye dusunuyorum...

aklın yolu birmiş, doktorlarda düşündü, bizde düşündük tedavinin başka alnernatiflerini.. zaten hiçbi doktor hoop diye bu ilacı yazmıyor. burdaki herkes sana, sivilce için kullandığı doğal tarifler verebilir. bu ilaç dışında kullandığı ilaçların listesinide. hepimizin yıllar yıllık sivilce geçmişi var.birçok alternatifi deneyip, ergenlik sivilcesidir geçer diye bekleyip en son bunun aslında bir hastalık olduğunu öğrendikten sonra kullanmaya başladık. oturduğun yerde sadece son sayfayı okuyarak yorum yapıyosun.. hiçbir bilgin olmadığı halde..

bende bir dermatologla calısıyorum cokta problemli hastalarımız oluyor mumkun oldugunca bu tarz ilaclar vermemek icin ugrasıyor ..icten ve dısatan dogal urunlerle tedavi ve takviyeler yapılıyor...cok mecbur kalınıp kullanılmıs olabilir tabikide..sadece ben fazla ilac kullanam taraftarı olmayan birisiyim o kadar.. kimseye oturdugum yerden ahkam kesmiyorum...ben sadece kendi fikrimi belirttim katılırsınız katılmazsınız o ayrı bu kadar asabiyet yapmaya gerek yok sanırım...

dermatoloğunuz da mı foreverin ürünlerini satıyor ??
bende aynı şeyi söyledim BU İLACI SON ÇARE OLARAK KULLANIYORUZ..
o söylediğin ilaçları kullanıp da sonuç alamayan insanlarız. ayrıca aklına gelebilecek en pahalı kozmetikleri kullanıp da sonuç alamayanlardanım... ilaç kullanma taraftarı olmayabilrsin.. o da senin görüşün. burdaki insanlar son çare olarak bu ilaca sarılmış ve morale ihtiyacı olan insanlar. burda yazılan herşey bizi çok etkiliyor bilesin.. o yüzden oturduğun yerden kafana göre yorum yapmamalısın. sen iyisimi en iyi bildiğin işi foreverinin reklamını yapmaya devam et...

- birtek dermatyologum degil turkiyenin onde gelen cogu doktoru bu urunleri bilir ve kullanır ve kullandırtır..
- insanlara moral olsun diye inanmadıgım birseyi savunmam
- burda herkes fikir belirtiyor hatta benden cok fazla daha olumsuz seyler yazanlar var.sadece ilac kullanma taraftarı degilim dedim bu kadar tartısmaya gerek yoktu
- sadece bizim gibi ucuncu dunya ulkeleri malesef bu tarz ilacları kullanıyor buda bir gercek..
- herkese cok gecmis olsun...

hekim değil çeken anlarmış.. o yüzden bu topikte senin işin yok. moralimizi bozmaya hele hiç hakkın yok. fikirlerinize saygı duyuyuruz. dilerim ilaç kullanma ihtiyacı olmadan bir hayat sürersin.. ama sende bize saygı duy, bizde çok bayılmamıştık bu ilacı kullanmak için.. ne mutlu bizeki 3. dünya ülkesinde yaşıyoruz.. benimki geçti bile çok şükür hihoyyyt darısı tedavisi başlayacak ve devam eden diğer arkadaşlarıma..

Merhaba Arkadaşlar,

Bu sayfayı 160larda falan bırakmıştım sanırım. 7 aylık tedavimden sonra bebek gibi bir cilde kavuştum ve önceki ve sonraki fotoları eklemiştim sayfaya..
Pervenche arkadaşımız sanıyorum ki kendince doğallığı savunup ilaç kullanmaya karşı olan insanlardan...Ve belli ki hiç akne problemi yaşamamış ve konu hakkında bilgisi de yok.. Bu yüzden boş yere laf ebeliğine girişip konunun dışına çıkmayın lütfen..
Hangi cilt doktoruna sorarsanız sorun bu ilacı verdiği hastaların sorunları basit ergenlik sivilcesinden farklı olan bir hastalık olduğunu söyler size. Yaşamayan birinin anlaması imkansız elbette ki..Boş teselliler vererek canınızı sıkabilirler..
Yıllardır akne sorunu olan ve "tedaviye gerek yok kozmetikle bitkiselle gider" diye saçma sapan paralar harcayıp cildinizi mahvetmeye deneme tahtası gibi kullandırmaya hiç gerek yok.. Bunu yapmak kolu kanayan birinin kolunu kökten kesmek gibi bir şey..
Tıp bilgisi olmayan estetisyenlere güzellik uzmanlıklarına güvenmek yerine gidin doktorunuza danışın, uygun tedaviye başlayın.
Zor bir süreç evet ama sonucu gördüğünüzde kendinizi iyi hissedeceksiniz

burdan tedavi başlangıcı ve sonundaki fotolara ulaşabilirsiniz, fark ortada..
http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...-roaccutane-kullanan-var-181.html#post2831515

Son düzenleme:

inanamıyorum mükemmel bir değişim geçirmiş
bebek gibi olmuş resmen keşke benimde öyle olsaydı zemuszemus

Ya bende niye çukur kaldı deli olucam bademalla nın kinin yanında benim yüzümde sivilce yok gibi ama çukur doldu off

canım lekeler için ne kullanıyodun sen. soyucu kremler uzun vadede çukurları iyileştiriyormuş

Canım ben bitirdiğimde aşırı sıcaklar başladığı için henüz bişeye başlamadım.çok deforme oldu yüzüm.Havalar serinler serinlemez soyucu ilaca başlamayı düşünüyorum

ben 1 buçuk sene önce kullandım kızlar 5 ay kullandım ve sonraki 5 ay tek tük sivilcelerle geçti.daha sonra geri dönüşleri muhteşem oldu eskisi gibi belkide daha fazlasıyla döndüler şimdi tekrar başladım 1 hafta oldu 2 sene önce kullanmıştım ama o günden beri dudaklarım hiç düzelmedi.etkisini biran önce gösterir inşallah herşeye razıyım.
benim gibi 2. kere başlayan var mı acaba çok üzücü bi durum

benim tedavim biteli bi kaç gün oluyo peki bu dudaklarımın kuruması ne zman geçer bilgisi olan var mı

KORKTUGUM BASIMA GELDI!!

kizlarrrrrrrr morelim cok bozuk dokunsalar agliyacagim o derece...

bu hapi birakali 2 ay oldu, ve yuzum feci halde yaglandi vede en kotusu cok cok cok kocaman buyuk sivilce cikti sag yanagimda hemde kucuk nohut buyuklugunde birden fazla agizi var. cildiracagim resmen yaa, offh yine sivilcenelecegimmi, once kizarmisti simdi buyudu igrenc bide agriyor off napcam napcam napcaaaaaam

bnmde moralim cok bozuk
kızlar 2.ayım salı günü bitti bu hafta sonu düğün telaşımız olduğu için vede doktorun randevuları dolu olduğu için doktora gıdemedım.bı kac aydır yaglı şeyler,cips,cerez türü seyler tüketmiyodum ama dün biraz yedim.ondan mı bılmıorum.yanagımdaki ufacık olan sivilcem dün akşam sert olmaya basladı ve bu sabah kalktığımda resmen taş gibyidi.hatta ve hatta sıvılcemın etrafı bıle semsert ne yapıcagımı şaşırdım mafoldumben

daha 2. ayda bunlar çok normal moral bozmaya hiç gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…