yani oyle diyorsan oyledir tabi ama bence denenecek baska yollarda vardır mutlaka diye dusunuyorum...
bende bir dermatologla calısıyorum cokta problemli hastalarımız oluyor mumkun oldugunca bu tarz ilaclar vermemek icin ugrasıyor ..icten ve dısatan dogal urunlerle tedavi ve takviyeler yapılıyor...cok mecbur kalınıp kullanılmıs olabilir tabikide..sadece ben fazla ilac kullanam taraftarı olmayan birisiyim o kadar.. kimseye oturdugum yerden ahkam kesmiyorum...ben sadece kendi fikrimi belirttim katılırsınız katılmazsınız o ayrı bu kadar asabiyet yapmaya gerek yok sanırım...
dermatoloğunuz da mı foreverin ürünlerini satıyor ??
bende aynı şeyi söyledim BU İLACI SON ÇARE OLARAK KULLANIYORUZ..
o söylediğin ilaçları kullanıp da sonuç alamayan insanlarız. ayrıca aklına gelebilecek en pahalı kozmetikleri kullanıp da sonuç alamayanlardanım... ilaç kullanma taraftarı olmayabilrsin.. o da senin görüşün. burdaki insanlar son çare olarak bu ilaca sarılmış ve morale ihtiyacı olan insanlar. burda yazılan herşey bizi çok etkiliyor bilesin.. o yüzden oturduğun yerden kafana göre yorum yapmamalısın. sen iyisimi en iyi bildiğin işi foreverinin reklamını yapmaya devam et...
- birtek dermatyologum degil turkiyenin onde gelen cogu doktoru bu urunleri bilir ve kullanır ve kullandırtır..
- insanlara moral olsun diye inanmadıgım birseyi savunmam
- burda herkes fikir belirtiyor hatta benden cok fazla daha olumsuz seyler yazanlar var.sadece ilac kullanma taraftarı degilim dedim bu kadar tartısmaya gerek yoktu
- sadece bizim gibi ucuncu dunya ulkeleri malesef bu tarz ilacları kullanıyor buda bir gercek..
- herkese cok gecmis olsun...
Ya bende niye çukur kaldı deli olucam bademalla nın kinin yanında benim yüzümde sivilce yok gibi ama çukur doldu off
canım lekeler için ne kullanıyodun sen. soyucu kremler uzun vadede çukurları iyileştiriyormuş
bnmde moralim cok bozuk
kızlar 2.ayım salı günü bitti bu hafta sonu düğün telaşımız olduğu için vede doktorun randevuları dolu olduğu için doktora gıdemedım.bı kac aydır yaglı şeyler,cips,cerez türü seyler tüketmiyodum ama dün biraz yedim.ondan mı bılmıorum.yanagımdaki ufacık olan sivilcem dün akşam sert olmaya basladı ve bu sabah kalktığımda resmen taş gibyidi.hatta ve hatta sıvılcemın etrafı bıle semsert ne yapıcagımı şaşırdım mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?