KORKTUGUM BASIMA GELDI!!
kizlarrrrrrrr morelim cok bozuk dokunsalar agliyacagim o derece...
bu hapi birakali 2 ay oldu, ve yuzum feci halde yaglandi vede en kotusu cok cok cok kocaman buyuk sivilce cikti sag yanagimda hemde kucuk nohut buyuklugunde birden fazla agizi var. cildiracagim resmen yaa, offh yine sivilcenelecegimmi, once kizarmisti simdi buyudu igrenc bide agriyoroff napcam napcam napcaaaaaam
KORKTUGUM BASIMA GELDI!!
kizlarrrrrrrr morelim cok bozuk dokunsalar agliyacagim o derece...
bu hapi birakali 2 ay oldu, ve yuzum feci halde yaglandi vede en kotusu cok cok cok kocaman buyuk sivilce cikti sag yanagimda hemde kucuk nohut buyuklugunde birden fazla agizi var. cildiracagim resmen yaa, offh yine sivilcenelecegimmi, once kizarmisti simdi buyudu igrenc bide agriyoroff napcam napcam napcaaaaaam
max 1 ay snr geçiomuş cnm..dudak kuruluğun için hangi ürünü kullandın??
max 1 ay snr geçiomuş cnm..dudak kuruluğun için hangi ürünü kullandın??
slm kızlar SİNEKStim SinEx oldum... bu kısa nottan sonra haberlere geceyim
3. ayım bitti şükür... yarın yine doktora gidicem... yüzüm de tek bi sivilce kalmadı ama su gözenekler cok rahatsız edici... eger verirse soyucu yazdırcam yarın.. hafif lekelenme oldu yüzümde güneşten olabilir diye düşünüyorum.. hafif koyuluklar olustu.. onlarıda giderir soyucu hem.. hiç bişeyim yok valla.. dudak kurulugu dısında bide kabızlık ve göz kurulugu dısında bişeyim yok... iyiyim yani...
kızlar bende 2haftadır roaccutane kullanıyorum yanlız geçen tanıştığım bir kadın bu ilacı 3sene önce kullanmış ve feci yan etkileri olmus saydıklarına ben bile inanamadım çoğuda hala geçmemiş..şimdiki aklım olsa hemen bırakırdım bence sende bırak dedi..suan ne yapcağımı hiç bilemiyorum lütfen yardım edin
bu ilaç hakkında çok atıp tutan var. bende başladığımda bi arkadaşım kullanma kanser olursun demişti kafamçokkarıştı yuh artık. birsürü yan etkisi olduğu doğru fakat, her ilaçta olduğu gibi, kişiden kişiye değişiyor etki dereceleri. ama herkesin tek ortak noktası dudak ve yüz kuruluğu. o da çok normal, ilaçın etkisi o çünkü. kan testlerinin amacıda bazı değerlerini etkileyip etkilemediği, kolesterol, karaciğer enzimleri .. gibi. en önemliside o zaten. eğer sağlığını riske atıyorsa, durmuna göre ya dozunu düşürülür, yada tedavin sonlandırılır. yani kontrol altında olduktan sonra korkma. bu ilaç son çare, öyle düşün ve cesaretli ol. bu ilaca en çok korkanlardandım. 3 ay cesaret edemedim kullanmaya, ama her yolu denediyip, sonuç alamayınca, yaş da ergenliği çokdan geçince, başladım çok da memnun kaldım son 4 günüm kaldı :teytey: beni en çok üzen dudak kuruluğum ve ağız çevremin pullanması oldu. ama değdi mi dersen kesinlikle değdi a.s
cadı hoşgeldin ama niye nickini değiştirdin.. nerelerdeydin.. 3. ayın yeni mi bitti, aksattın mı yoksa yineklava: benim şafak 5 :lepi: darısı sana.. bendede sendeki etkiler var, birde komple vucut ağrım başka bişey yok şükür, ama sayılı gün kaldığı için artık üzülmüyorum kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?