Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadasım bende 4 ,5 ayılmadım sen tadevin bitti sanırım gecmıs olsun sonucundan memnun gorunuyon ben suanda 4,5 aydayım ama yuzumde cok degısme gormedım lekeler cogaldı sıvılcede cıkmıyor sen tm sonucu kacıncı aydan ıtıbaren aldın merak edıyorum moralım cok bozuk tedavını bıtmesıne 1,5 ay kaldı sence bu sure ıcınde buyuk bı degısme olurmu yoksa boylemı kalacakbenneyaptımki

sağolasın canım bitti şükür. sivilce olayı kişiden kişiye değişiyor. burda çok yazdım, benim cildimde kusma olmadı, o yüzden lekede kalmadı, kalanlar çok küçük ve hafif ilk 1,5 ayda olan sivilcelerimin hepsi kurudu arada küçük küçük çıktı. ondan . en son 3. aydaki regl dönemimde çıktı sivilce.. senin daha 1,5 ay varmış. tabikide çok şey değişir.. umutsuz olma

sağolasın canım bitti :lepi:
zaten olan olmuş doktorun yarın geliyor.. ara vermemek en iyisi ama, birkaçgünden çok olumsuz birşey olacağını sanmıyorum. ilaç kanda 2 hafta falan kalıyormuş, o yüzden sorun olmaz zannediyorum (şahsi fikrimdir, doktordan bu konuda bilgi almamıştım)

nazımsın bugun dktra gittim ilacı bırakmamamı ısrarla üsteledi faydasını görceksin ama bıraz sabırlı ol dedi bende tmm decam edelım dedim ve başladık yine şans dile bana inşlh ii olur yaaayerimseniben

çok sevindim, gerçekten uzun yıllar sivilce sorunu yaşayanların tek çaresi bu ilaç. tedavi süresi zor, ama sonucu mükemmel. eski resimlerime bakıyorum da, ne beklemişim diyorum, daha güzel daha temiz olmak varken..iyiki burası varmış, burda bizi anlayan insanlarla paylaşıyoruz durumumuzu ve rahatlıyoruz :enbuyukkk: en yakın arkadaşımla bile paylaşmadım burda paylaştıklarımı.
iyi şans ve bol sabır diliyorum a.s.

evet canım yaaa gerçekten sivilce insanı psıkolojık olarak acayip derecede etkılıyo hani biri sana baktığında sankı içinden kötu şeyler sölüyo gibi ne bilim kötü bi durum yaaa ama inşlh sonucu ii olur

nazimsin hadi geçmiş olsun canım ilacın yan etkisi bitirdikten 1 ay sonrada devam ediyo ... geçenlerde bi arkadaş moralimi bozdu sivilcelerinin tekrar çıkmıcağının garantisi varmı dedi doktor garanti ediyo dedim cnm senin varmı çevrenden kullanıpta yıllar sonra tekrarlayan moralim bozuldu açıkcası benim 1 tane içi dolu var onun dışında bide izler var eskisi gibi çok büyük çıkmıyo bakalım ne olucak

ahh cnm bugün öğrendim ki doktorum bu ayın sonunda geliomuş deli olucam yaakafamçokkarıştı
acaba başka doktoramı gıtsem dıe düşünüyorum

1 ay mı :1shok: hadi ya o kadar sürüyor mu yüzümün kuruluğu kalabilir ama dudağım düzelsin lütfen :Saruboceq:
bu ilacı kullandığım süresince bu topiği takip ettim. burda ilacı kullandıktan 1 yıl sonra sivilcesi çıkan da olmuş yıllar sonra dahi sivilcesi çıkmayan da. benim çevremdekiler 1-2 sene önce kullanan insanlar, onlarda bir daha çıkmamış, birisi totol doza ulaşmadığı için, 1 yıl sonra yine eskisi kadar olmasada çıkmış. 60 küsür kiloda 3 ay boyunca 30 mg kullanmış.. ben yüzünü gördüm, 1-2 tane sivilce var çok da kötü değil.. yine o doza göre çok ii diyorum. benim doktorum söylediğine gelince sivilce çıkmaz dedi, çıksada eskisi gibi olmaz dedi. yine ben naçizane kendi fikrimi de söyleyeyim, çok şiddetli olanların tekrarlayacağını düşünüyorum.. sende niye çıktı ki, regl yakınmıydı, tedavi bittikten sonra mı çıktı.
birde sana özelden yazdım ama sanırım bakmadın, lekeler için yaptığın bişey var mı diye, yada doktor bişey yazdımı??

Son düzenleme:
Arkadaslar ben yenı uyelerdenım:) bende bu ılacı kullanandım, ılacım bıtelı 1 ay oldu, ama yuzumdekı ızler hala var, sıvılce artık cıkmıo, bana doktorum ılac bıttıkten sonra 6 ay boyunca ızler ıcın bır sey yapamayız dedı. ancak ısotrexın verdı 3 ay bunu ızlere surecekmısım. Ondan sonrada kımyasal peelıng yapılacak. Ben bu ılacın sınırlılık dısında bır yan etkısını gormedım. Ancak bana cok kılo aldırdı,ozellıkle bel cevresınden, 49 kılodan dırek 54 e cıktım. Sarkmalarda oldu karın cevresınde. Tahmınımce cılt elastıkıyetını kaybettı. Bu konuya cok dıkkat edın...Cunku bu tarz kıloyu vermek cok zor.

arkadaşlar mrb ben bu siştenin yeni üyesiyim bende rouctane kullanıyorum 6.ayımdayım ama öyle harkesin dediği gibi düzelme olmadı henüz hala yeni sivilcelerim çıkıyo ve yüzüm inanılmaz hasarlı duruyo acaba benim gibi ilaçtan fayda görmeyen varmı yada 6.ayda filan mı gösteriyo etkisini bide bissey sorcam doktor güneş koruyucu kullan dedi bildiniz yağlandırmayan beyazlatmayan tbi iyi koruyan günes kremi varmı onerirseniz çok sevinirim herkese geçmiş olsun

kızlar ben geldim yine.... ilacı kullanıyorum 4. ayımdayım.. ama bugünde içmeyi unuttum...mafoldumben valla ne yapıorum böyle bilmiyorum.. zaten baya aksattım.. neyse bi gün de aksayıversin ... kabızlık illeti acayip anlatamam size.... bide yine basladım soyulmaya... heryerim soyuluyo yine.... magatta kanama ve acı derseniz anlatamam bile ne kadar feci oldugunu... neyse bol sıvı almaktan baska care yok.... bide ilac saatleri yazılmıs.. göz gezdirirken gördüm.. ben ortalama aksamları 2 hapı birden atıyorum.. 20-20 yani... sabah aksam yapmıyorum...

Bende 7 kilo aldm hap kullanirken sormayin, hapi birakali 2 ay oldu ama izler hala duruyor.

ilaç biteli 3 ay 10 gün oldu. yüzümdeki yağlanmayı haftada 2 kere yeşil kil maskesi yaparak önlüyorum. doktorun verdiği isotrexin jeli sadece 1 ay kullandım. devam etseydim daha çok faydası olurmuydu bilmiyorum. ama kil maskesinin yağlanmaya karşı etkisi çok büyük. uygulandıktan sonraki 2 günde etkisini sürdürüyor. ilaç bitiminden sonra yağlanma başlayan arkadaşlara tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…