arkadasım bende 4 ,5 ayılmadım sen tadevin bitti sanırım gecmıs olsun sonucundan memnun gorunuyon ben suanda 4,5 aydayım ama yuzumde cok degısme gormedım lekeler cogaldı sıvılcede cıkmıyor sen tm sonucu kacıncı aydan ıtıbaren aldın merak edıyorum moralım cok bozuk tedavını bıtmesıne 1,5 ay kaldı sence bu sure ıcınde buyuk bı degısme olurmu yoksa boylemı kalacakbenneyaptımkiben ilaca başlamadan en çok korktuğum şeyler, sivilce kusması olması, dudak kuruluğu ve saç dökülmesi idi. e birde karaciğerime zarar vermesi idi. ama söylediğim gibi, yan etkiler kişiden kişiye değişiyormuş, ilacı kullanıp, burdaki arkadaşlarla paylaşımlarda anladım. bende aşırı dudak ve ağız çevresi kuruluğu oldu, hala var. ağız kenarım yırtıldı 3 ay boyunca yemek yiyemedim :1no2:n şimdi düzeldi. ellerimin üstü yara oldu, bileklerim kabuk bağladı, kemik ağrılarım oldu, yorgunluk hissi gibi. kabızlık, hala var. birde göz kuruluğu. başka da bişey yaşamadım şükür.
kan değerlerim hep normal çıktı o yüzden dozumu yükseltebildim, sivilce kusması da olmadı bende en büyük şansım oydu..
benden tavsiye, kolesterolunu etkileme riskine karşı yemene içmene dikkat et, yağsız ye mesela, kırmızı et yeme. pasta tatlıdan uzak dur. kuruluğa karşı, her banyodan sonra vucudunu body lotion a nemlendir, yüzünü sabah akşam yağsız nemlendirici sür, ellerin dudakların sürekli kremli olsun.. ve elini yüzüne sürme..
en çok sabret, bu tedavide sabır önemli, ben bileklerimdeki kabuklanmayı gördüğüm gün ağlamıştım mafoldumben allahım daha neler olacak diyordum, o kabuklar hala var, ellerimde yara, ama yüzüme bakınca :Saruboceq: iyiki kullanmışım bu ilacı diyorum, mucize gibi birşey gerçekten.. bol bol iltifat alıyorum şimdi sırnaşık şey eeee hakettik ama. sende hep sonunu düşün, bu yan etkiler geçecek, sivilcesiz yüzün baki kalacak a.s
arkadasım bende 4 ,5 ayılmadım sen tadevin bitti sanırım gecmıs olsun sonucundan memnun gorunuyon ben suanda 4,5 aydayım ama yuzumde cok degısme gormedım lekeler cogaldı sıvılcede cıkmıyor sen tm sonucu kacıncı aydan ıtıbaren aldın merak edıyorum moralım cok bozuk tedavını bıtmesıne 1,5 ay kaldı sence bu sure ıcınde buyuk bı degısme olurmu yoksa boylemı kalacakbenneyaptımki
nazimsincim hayırlı olsun ilacın bitmiş cnm :)
kızlar bnm ıkıncı kutum 10 gün fln oldu biteli ama doktorum yıllık izinde olduğu için gidemedim malesef.ayın 20sinde gelicekmiş.bu kadar süre ara vermek sorun yaratırmı acabaa CADIARZU
nazımsın bugun dktra gittim ilacı bırakmamamı ısrarla üsteledi faydasını görceksin ama bıraz sabırlı ol dedi bende tmm decam edelım dedim ve başladık yine şans dile bana inşlh ii olur yaaayerimseniben
sağolasın canım bitti :lepi:
zaten olan olmuş doktorun yarın geliyor.. ara vermemek en iyisi ama, birkaçgünden çok olumsuz birşey olacağını sanmıyorum. ilaç kanda 2 hafta falan kalıyormuş, o yüzden sorun olmaz zannediyorum (şahsi fikrimdir, doktordan bu konuda bilgi almamıştım)
nazimsin hadi geçmiş olsun canım ilacın yan etkisi bitirdikten 1 ay sonrada devam ediyo ... geçenlerde bi arkadaş moralimi bozdu sivilcelerinin tekrar çıkmıcağının garantisi varmı dedi doktor garanti ediyo dedim cnm senin varmı çevrenden kullanıpta yıllar sonra tekrarlayan moralim bozuldu açıkcası benim 1 tane içi dolu var onun dışında bide izler var eskisi gibi çok büyük çıkmıyo bakalım ne olucak
ahh cnm bugün öğrendim ki doktorum bu ayın sonunda geliomuş deli olucam yaakafamçokkarıştı
acaba başka doktoramı gıtsem dıe düşünüyorum
başka doktora gir tabi bekleme, memlekette doktor mu kalmadı. tedavi gördüğünü söylersen yazarlar a.s
arkadaşlar mrb ben bu siştenin yeni üyesiyim bende rouctane kullanıyorum 6.ayımdayım ama öyle harkesin dediği gibi düzelme olmadı henüz hala yeni sivilcelerim çıkıyo ve yüzüm inanılmaz hasarlı duruyo acaba benim gibi ilaçtan fayda görmeyen varmı yada 6.ayda filan mı gösteriyo etkisini bide bissey sorcam doktor güneş koruyucu kullan dedi bildiniz yağlandırmayan beyazlatmayan tbi iyi koruyan günes kremi varmı onerirseniz çok sevinirim herkese geçmiş olsun[/QUOTE
İlacın etkisi kişiden kişiye değişebiliyor, ben 4,5 aydır kullanıyorum yüzümde hiç sivilce kalmadı ve yeni sivile de çıkmadı ama bu ilacı 9 ay kullanan ve etkisini tedavi bittikten birkaç ay sonra gören arkadaşlarım da var seni çok iyi anlıyorum tedavi çok sıkıntılı bi süreç dudak kuruluğu ellerin kabklanması,göz kuruluğu o kadar çok yan etkisi var ki insan bu kadar yan etkiye katlanınca faydasını da görmek istiyor, bence tedavinin bitmesini beklemelisin umarım güzel haberlerle tekrar yazarsın. kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?