nazimsin hadi geçmiş olsun canım ilacın yan etkisi bitirdikten 1 ay sonrada devam ediyo ... geçenlerde bi arkadaş moralimi bozdu sivilcelerinin tekrar çıkmıcağının garantisi varmı dedi doktor garanti ediyo dedim cnm senin varmı çevrenden kullanıpta yıllar sonra tekrarlayan moralim bozuldu açıkcası benim 1 tane içi dolu var onun dışında bide izler var eskisi gibi çok büyük çıkmıyo bakalım ne olucak
hoş geldin arkadadaşi uzun zamandır yoksun 4cu ayımdayım demısın ben 8 gun sonra 6.ayıma geçiiyorum yuzumda sıvılce cıkmıyo daha ama lekeler duruyor sendede oylemı bana yazarmısın lekelerden nasıl kurtulacagızkızlar ben geldim yine.... ilacı kullanıyorum 4. ayımdayım.. ama bugünde içmeyi unuttum...mafoldumben valla ne yapıorum böyle bilmiyorum.. zaten baya aksattım.. neyse bi gün de aksayıversin ... kabızlık illeti acayip anlatamam size.... bide yine basladım soyulmaya... heryerim soyuluyo yine.... magatta kanama ve acı derseniz anlatamam bile ne kadar feci oldugunu... neyse bol sıvı almaktan baska care yok.... bide ilac saatleri yazılmıs.. göz gezdirirken gördüm.. ben ortalama aksamları 2 hapı birden atıyorum.. 20-20 yani... sabah aksam yapmıyorum...
ben birakali 2 ay oldu ve lekeler hala duruyor.
Ağzımı açamıyorum çatlayacağını biliyordum ama uçuk olacağını tahmin etmiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?