Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Canım ben geçen yıl eylül ayında bu ilacı kullanmaya başlamıştım.4 ay 10mg, 1 ay 20mg aldım.Sonuç mükemmeldi 1-2 tane nokta şeklinde kızarıklık vardı ve onlar da bepanthen kullanmam sayesinde 1 ay içerisinde geçmişti. Resmen bebek gibi olmuştu cildim. Ben bile inanamamıştım ama Haziran ayında tekrar çıkmaya başladı sol yanağımda onlarca minik minik kabarık şeklinde başladı ve kistik aknelere dönüştü. Şuan suratım felaket. Aynaya bile bakamıyorum.

Manisa'da dermotoloğa danıştım.Tedavimin yarım yapıldığını söyledi ve bugün tekrar zoretanin kullanmaya başladım.. 40mg 6 ay kullanıcam. İnşallah bu defa geri gelmemek üzere beni terk ederler :lepi: darısı hepimizin başına :içelim:

arkadaşlar merhaba,
bende bu ilacı uzun bir zaman önce kullanmıştım, yüzümde inanılmaz derecede sivilceler vardı, iltihaplı çıban gibi iri, siyah noktalarla doluydu suratım, adeta yüzüme sivilce maskesi sürülmüş gibi duruyordu bi tek göz çevremde yoktu onun dışında tamamen doluydu, dr tavsiyesi ile kullandım, geçti o zmanalar liseye gidiyordum, ilerleyen zaman sonra yanılmıyorsam iki yıl kadar sonra tekrar çıktı yine aynı ilaçtan kullandım dr önerisi ile, şimdi aradan geçti ilk kullanmama göre 7 yıl sanırsam, yüümde derin derin çukurlar izler, ve eskisi kadar olmasada yine sivilce çıkıyo, iltihaplı bi şekilde şimdi var mesela bide çıkınca genelde yanaklarımın kenarında kulağa yakın tarafta çıkıyo, çok iz kaldı yüzümde, şu sanatçı izel varya aynı onun gibiyim şuan, benim tavsiyem çok da kullanmanıza gerek yok, nasıl olsa zamanla geçiyo, ben çok tavsiye edilen kükürtlü sabun kullanmıştım, faydasını görmedim ama yüzünüz çok yağlı ve sivilceli ise protex kullanabilirsiniz arkadaşlar, ve eğerki nemlendirici krem kullanıyorsanız, çok dikkatli seçin derim ürününüzü, yağlı değil su bazlı olsun ayrıca nemlendirici yerine sadece güneş kremi de kullansanız yeterli olacaktır, kaydirigubbakcemile5

hoş geldin arkadadaşi uzun zamandır yoksun 4cu ayımdayım demısın ben 8 gun sonra 6.ayıma geçiiyorum yuzumda sıvılce cıkmıyo daha ama lekeler duruyor sendede oylemı bana yazarmısın lekelerden nasıl kurtulacagız

benim kardeşim de bir ay kullandı, minik pembe beyaz tepeciklilerle süslü suratı tamamen temizlendi, ek bir kaç losyon ve krem daha kullandı gerçi
bıraktıktan 3 ay sonra tekrar sivilcelendi, benim biricik erkek kardeşim her gün cips ve kola tüketen bir ergendir, belki sebebi budur, ama dudakları onunda çok kurumuştu..

Selamlar
Bende 8 ay kullandım son 2 bçuk-3 ayında sivilcelerimde hiç bi değişiklik olmadı
büyük ölçüde geçti ama yine de vardı iz gibiydi.
ılacı bırakalı yaklaşık 15-20 gün oldu sanırm
Ama yavaş yavaş çıkmaya başladı tekrar çenemde,yanağımda bugn 2 tane gördüm ve çok canım sıkılıyor
Acaba ilaçtan sonra böyle bikç tane çıkması normal mi?Tekrarlarsa çok çok kötü olucam.

Bu ılaÇ tÜylenme yaptı bende acaba ondan nasıl kurtulacaĞım. Cılt hassaslaŞıyor dıyorlar. Bıyoder falan kullanabılırmıyım. Öncedende vardı bu ıyıce artırdı. Offfff offffff

Kızar bn bu ay son kez kullanıyorum 30 mg.lık rouccutane mı ınŞ. Yazılanlar gıbı bnmde tkrarlamaz kasım ayında 3 seans peelıng yapılcak :9 ya bana bu konu hakkında bılgı verırmısınız nası bıŞy bu peelıng :s
doktor Çok bÜyÜk bır gelıŞme var dedı ılkj geldıın gÜnÜ hatırlıyorumda dedı :s
yÜzÜmde Şu anda hıÇ sıvılce yok kızlar..9.ayıma gırdım ama nerdeyse..yanaklrımda kırÖızı lekeler var onlarda gÜneŞten olmuŞ zaten
yanı bu ılaÇtan Çook memnunum :d

kızlar bu hafta 1ayımı tamamlayıp 2.ayıma geçtim dozda 20den 30a çıktı..neyse ilk haftalarda sivilcelerin hepsi kustu şimdide kurumus durumda ama hiçbiri geçmedi sadece leke şeklini aldı..yani yüzüme dokununca pürüzsüz ama lekeler çok feci durumda sanki geçmeyecekmiş gibi duruyor çok korkuyorum geçmezse diye..lekeleriniz ne zaman düzelmeye basladı paylasırsanız çok sevinirim..ayrıca krem seklinde fondotenler varmıs hem cildi nemlendiriyor hemde 20yada 230faktörlü olarak güneşten koruyormuş ve eczanelerde satılıyormuş kullanan varmı hiç..zararı olurmu diye çekiniyorum ama bi yandanda çok kullanmak istiyorum

ben birakali 2 ay oldu ve lekeler hala duruyor.

canım benım de lekelerim var 5 6 yıllık ne kullandıtsam gecmedı 2 ay roaccutane kullnmstm braktım.simdi tekrar başliyım dıyorum.senın lekeler kahverengımıydı acaba neler kullandın :gitme:

Lekelere tek etkisi, cildi soyması olabilir arkadaşlar ama teknik olarak Roaccutane'in lekelere bir tedavi edici etkisi yok...
Tedaviden sonra soyucu ve renk açıcı lokal kremlerle farklı bir tedaviye başlayabilirsiniz...

Ben de de kırmızı noktalar kaldı ama rahatsız etmiyor, yeter ki yeni sivilce çıkmasın...

desene bundan da fayda yok bana bu lekeleri cıkarıcı hıc mı bısey yok ya bazıları lekelerım gectı dıyo ama bı kullanıyım dıyorum dıger tum kremları denedım cunku

Arkadaşlar bu ilaç bende fena halde uçuk yaptı. Tedavi süresince hep bu uçuklarla mı olacağım. Çok canım acıyo.

Ağzımı açamıyorum çatlayacağını biliyordum ama uçuk olacağını tahmin etmiyordum.

slm arkadaşlar..
bnde uzun biğ arada sonra doktoruma gittim ve ilaca bu ayda devam etmemi bnm cildim için bu son kutunun yeterli olduğunu söyledi.bnde internetetn araştırdğımı ve her ay düzenli tahliller yapıldığını okudugumu söledim.söledikten sonra ilk defa kan tahlılı istedi.tahlilde biri kolestrol diğeride trigliserid fln die sonuçlar var.20 mg son kutu bır ay daha kullanıcam.ayrıca doktorumu bekleyerek gecırdıgım 20-25 günlük sürede cildim tekrardan hafif bi şekilde yağlandı.umarım bu kutu bittikten sonrada bu yağlanma devam etmezz

arkadaşım ben de kullandım zamanında bu ilacı.evet çok kuruyo hatta benim burnumun içi kuruyor çatlıyor ve kanıyordu ki benim burnumun damarları ilaç öncesinde de çok inceydi ve kanardı.sana tavsiyem bepantenin merhemini kullan;dudağına ve çatlayan binimum yerlerine.krem değil merhem yani en yağlı krem olmuş oluyo o.7/24 kullanıyordum ben.

Ağzımı açamıyorum çatlayacağını biliyordum ama uçuk olacağını tahmin etmiyordum.

zoretain ilac tedavisi gormüşünüz sanırım leke kaldımı sızde bunu cok merak edıyorum yada leke için kulandıgınız bı ılac varmı yazarsanzı cok sevınırım ben 6. ayımdayım sivilce cıkmıyo daha ama yanak bolgemde izler kaldı bu da moralimi cok kötü bozuyor

kızlar yardım ...arkadaşım bu hapı kullandı ....biteli 3-4 gün oluyor.. yüzünün her yeri sivilce lekeleriyle dolu.....morali çok bozukkk....kalan lekeleriniz için ne yaptınızzzzz.............

daha ilacı yeni bitmiş,maalesef lekelerin geçmesi için biraz bekleyecek ve ondan sonra doktorunun önerdiği krem ya da peeling ile onlardan kurtulmaya çalışacak arkadaşın çünkü sivilceleri geçirdikten sonra leke bırakması ortak problemsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…