Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Kolesterolüm yükseldi diye kesti..Bir daha tekrar ederse kaldığımız yerden devam edermişiz varmı böyle bişey ya..Ne biliyim o kadar sıkıntı çektim tamamlamak isterdim eğer bi daha çıkarsa çok kötü olurum ya dayanamam artık....benneyaptımki

evet cnm benim çok kötü olmuştu yani nerdeyse sokakta tanımadığım insanlar soracaktı utanmasalar noldu diye sormayan kalmadı ama şimdi sonuç çok güzel..tabi tekrar edipte yeniden çıkmazsa sivilceler mirmirmirmir

Anladım canım çok sağol. Yani benim en azından şuan öyle çok kötü değil. Sanıyorum en doğrusu 1-2 ay daha beklemek. Birde ekim ayında bir operasyon geçiricem ve aneztezi alıcam. Bunu da engeller diye düşünüyorum bu kadar yan etkisi olan bir ilacın. O yüzden beklemek en doğrusu olucak galiba. Umarım gerek kalmadan geçer...

lynn_lynn roac. kullanımı esnasında ameliyatla ilgili bi sakınca var die hatırlıorum canım.dr.a sor bence yerimseniben
ve evet ben sokağa değil yan komşuya bile çıkamıorum şuan mafoldumben

b_u_y_c_u Benim tekrar çıktılar inşallah senin tekrar çıkmaz tatlım :1hug: Keşke kolesterolüne dikkat etseydin. Her değeri düşürmek için bazı gıdalar alınması gerekio. Kolesterolü düşürmek için hurma, kefir, yağsız yiyecekler. Trigliseridi düşürmek için omega3. HDL yüksek LDL düşük çıkması için yeşil çay içilmesi gerekio.Sağlıklı yaşamı öğrendim bu ilaç sayesinde sırnaşık şey

Bu arada kızlar sivilce oluşumunda gıdaların hiç bi etkisi yok diorlar; fakat son yapılan araştırmalarda süt ve süt ürünlerinin sivilce yaptığı kanıtlanmış.Çok da severdim :çok üzgünüm:

ınanırmısın artık ne yiyeceğimi şaşırdım bi okuyorum o zararlı tamam yemeyim diyorum başka bi yerde şuda zararlı yiyecek hiç bişey kalmadı ya..Patates kızartması,margarin,mayonez,ketçap,kuruyemiş, salam,sucuk,kaşar ve hazır gıdaları tüketmemeye çalışıyorum artık elimden bişey gelmez..Ama çıkarsa sivilce çıktığı gün o doktorun kapısındayım ben 6 ay gecelerce ağladım o kadar zorluğu boşuna çekmedim ben...lmaz:

eğer çok fazla sivilcen yoksa kullanma derim ben.. benimki artık aşırı kökleşmişti yani çıkıyodu artık 1 ay orda hiç geçmiyodu ondan kullandım çok zor bi süreçti şimdi memnunmuyum evet ama bir daha çıkmayacak diye bi garantiside yok

Benin karaciğer enzimlerim biraz yüksek çıkmış Doktor biraz ara verelim dedi. Aynı zamanda kullandığım başka bir ilaç daha vardı. Oda yapmış olabilir diye bir ay ara verdik. Ama çok canım sıkıldı. Kullanıp biran önce tedavini bitmesini istiyordum. Offff Of. Ama doktorum sıkıntı yapma çok yüksek deeğil dedi ama . Bilmiyorum. ınşallah tedavim bitene kadar başka sorun çıkmaz...

ben de 3 sene önce kullandım ilkokuldan beri sivilcelerle savaş halindeyimdir kullandıktan sonra baya düzelme oldu yüzümde ama ben yanetkilerinden dolayı bıraktım 4 ay sonra. ve bi süre sonra tekrar çıkmaya başladı sivilcelerim şu anda varlar sağolsunlar :) bi arkadaşım da aynı benim gibi bırakınca bi süre sonra tekrar çıktı sivilceleri...

ya roaccutane dan başka yok mu bi hap ya? hani böyle yağlanmayı engellesin sivilceleri geçirsin? antibiyotikler varmış ama ben onları kullanmak istemiyorum. murad ın bi tane hapı varmış kullanan var mı=? çok pahalı ama 120 milyondu

roc.dan sonra da cıkıyor arkadaslar ama genelı oylemı bılemıcem suan tek ark.m bıtırmıs kullanmayı 1 sene sonra buaralar tekrar yaglandı cıldı cıkmaya basladı sansına kzın =( okadr da ız kaldı yuzunde sanırım oynamıs veya cok makyaj yapmıss ılac kullanırken delıkler var hafıften... bı ark.mde suan kullanıyor asırı dudak catlagını gectım sanırım yuzunde tuyler olustu bariz bellı oluyor sarı da olsa.. umarım gecer.. dok.yalvardım ver bu ılactan bana dıye ama ınat edıp vermemıstı hehe ıyıke de vermemıs sanırım delıye donerdım ben yan etkılerıne sabırla kullanan butun herkesı kutlarım..gercı benm kullandıgımda yan etkı yaptı ama sukur suan cıkmıyo sıvılce falan ıste ızlerıyle ugrascam bı ıkı ay daha

sivilceleri kist şeklinde olup da kullanan var mı ben 5 yıl önce kullandım ama bu sene baya arttılar sanırım tekrar kullanıcam kist şeklinde olup da kullanan faydasını gören var mı acaba

ya kızlar ben 4.ayımı hala bitiremedim. ilacımı içmeyi unutuyorum bazen yanıma almayı unutuyorum.. normalde 5.ayımın içinde hatta sonlarında olmalıydım... 6 ay kullanmam gerekiyodu... ben bu 4 ay bitince tedaviyi kessem mi ya... bıkkınlık geldi bana.. cildimde gayet ii durumda. ı ayy ben niye böle oldum yine yaa....

Eğer şimdi bırakırsan tekrarlama olasılığı çok çok çok yüksek canım. Bence sakın kesme ve gereken dozu en kısa zamanda almaya çalış, hapları almayı unutma yani..Bu ilacın nüksetmemesi için ömrün boyunca bi daha sivilce çıkmaması için gereken dozu almış olman gerekir.Almazsan kesinlikle nükseder..
Ben daha önce 5 ay düşük doz kullandım.Benim de geçmişti hatta izler bile kaybolmuştu.
Gel gör ki 6 ay geçti ve suratım önceki halinden bin kat daha beter...!!!!!!!!!!!!!!!!
Şuan tekrar roac. kullanıorum.O yan etkileri bi defa çekip ömrünce kurtulmak varken tekrarlayıp 2.defa çekmeni kendi ellerinle sağlamak ne die lmaz:

kızlar selam bende dün başladım ilacı kullanmaya. ilacı aldım ama hala tereddürtdeyim. korkuyorum inanın. kullanan arkadaşım var bir tane ona bir şey olmadı. atlattı bitti. ama ben bilmiyorum işte. geçici olarak arttırdığına emin olsam karaciğer enzimlerini tamam diycem ama kalıcı hasar bırakmasından korkuyorum ben. pek kuvvetli bir bünyem olduğunu da söyleyemem zaten.
okuyorum kendi sitesini kalıcı olmaz diyor ama o çarşaf gibi prospektüs neden?
doktora sordum kalıcı olmaz uzun vadede dedi. ama bilmiyorum kızlar ikna olamıyorum...
ben azıcık vesveseliyimdir de...

senağlama

saol canım benim.. devam edicem mecbur.. okadar kullandım cile cektim burakmak olmaz hakkaten...Şeniz

canım bizlerde ilk basladıgımızda senin gibiydik.. neler cektik neler.. meyvelerimizide topladık baya baya.. önemli olan senin kararlılıgın ve inancın.. artı moralin.. benim bi önceki nickim sineks'ti.. benim yazılarımı bulursan bu topikte oku.. halden hale girdim.. ruh halim bozuldu yerine geldi.. ama suan hakkaten cok memnunum sonuclardan...... oku bu topigi baya bi hepimiz gün gün yazdık neler yasıyoruz neler yasamıyoruz... ama inan moralini yüksek tut ve kendine dikkat et.. basında cok çile öekiceksin.. dudak kuruması göz kuruması kabızlık ellerindeki kızarıklıklar belki dahası... belki bi cok arkadasım gibi hiç b sıkıntı cekmeden atlatacaksın.. ama inan onlarda geciyo ve insan alısıyo... bi sorun olursa özelden sor seve seve cevaplarım...Şeniz

ya arkadaslar bende ilk başta sizin gibi tereddütlüydüm ama doktor beni çok iyi ikna etti zaten çokta iyi bi doktordur güvenimin tam olacağı biri..her neyse ben bi ton yan etki saydım şöle olurmuş böle olurmuş diye adam resmen güldü ve dedi ki ben 10 yıldır hastalarıma bu ilacı veriyorum madem bu kadar yan etkisi var nasıl bunu göze alıyorum bu sana mantıklı geliyormu dedi ve acıkcası dediğide mantıklı..şimdiye kadar bir hastasında yan etkisi olmuş o da depresyon ama hasta zaten psikolog tedavisi gören biriymiş şimdiye kadar bir tek onun tedavisini kesmiş diğer hastalarının hepsi çok memmun kalmış hala kontrol için gelip teşekkür edenler oluyormuş..kısacası ben artık hiç korkmuyorum ve gayet rahat kullanıyorum haftaya 3.ayıma gircem, sivilcelerim tamamen gitti bir tek izleri kaldı onlar içinde haftaya doktordan bi çözüm isteyeceğim..umarım herşey istediğiniz gibi olur..

canım aylardır yoksun benle sen beraber tedaviye başlamiştik benim 6 gün sonra tedavim bitiyor ama yüzümde lekeler kaldı bunu için haftaya doktorla konusşurum sen kesin tavine kaldıgın yerde devam et özelime yazarsan sevinirim geçmiş opuyorumnanaktanolsunopuyorumnanaktan

ya arkadaşlar bende roac kullanıyorum 8. aydayım iki üç tane siyah nokta vardı sıktım ve kızarıklık oluştu sizce geçer mi yoksa kalıcı mı ?

sakın cildinle oynama.ünlü çok hassaslaşıp inceldiği için dokunduğun yer kızarır ve tahriş olur.bende 5inci aydayım,birkaç iz hala var ama bunun nedeni şu; bu ilaç yara iyileştirmesini geciktiren bir ilaç,dolayısıyla sivilce izleri tedai süresince yerinde duruyor bayaa..ilaç bittikten sonra bikaç hafta içinde düzeliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…