benimde kullanma nedenim bu. öyle aman aman bir sıkıntım yoktu ta ki son aylara kadar. son aylarda çenem ve ağız çevrem sivilceden görülmez hale gelmişti. denemediğm halt kalmadı. doktor ne denediyse olmadı. cildimdeki kızarıklığa mı yanayım, siyah noktalara mı yanayım? izlere mi yanayım?
bu arada sinex sana mesaj atacağım dudağımın kenarı yırtıldı sanırım bepanthen bana mısın demiyor :1no2:
kızlar bende roaccutane kullandım ve tedavim yaz başı bitti sabah 10 mg akşam 20 mg olarak kullandım kuruluğa karşılık bepanthen krem kullandım tedavim boyunca 3 ayda bir kan tahlili yaptırıyorsunuz ilk ay çoğalıyor sonra dökülüyor pürüssüz oluyor sonuç ise süperr sivilcelerden kurtuldum....
canım o cogalan sıvılcelerden kac gunde kurtuldun 2. aya gırdıgınde gectımı benım 3 hafta oldu cok sıvılce var :sinifsinif:
canım 2. aya geçtiğinde cildin pul pul olup dökülmeye başlıyor sivilcelerinde kuruyor çıkan sivilceler bile anında kuruyup dökülüyor ama sabır gerektiren bir aşama ilaç mükemmel sonucu zaten mükemmel zaten senin 3 hafta olmuş tedavi 6 ay sürüyor daha başındasın sabırla devam et :))
1. ayım bıtcek az kaldı 2. aya bı gecsem bı kurumaya baslasa ahh iple cekıyorum kaydirigubbakcemile3 allah bana sabır hepımıze bebek gıbı cılt nasipp etsınnn amınnnhihoyyyt
canım benım daha 3 hafta oldu kullanmaya baslayalı ama makyaj yapamıyorum.çunku doktor yapma dedı..hadı doktoru dınlemeyıp yapalım desek olmuyo cunku yuzun kurumaya baslıcak soyulcak falan makyaj ıgrenc duruyo. kapatıcı, pudra falan surunce çatlamıs çöl toprakları gıbı oluyo yuzun kaydirigubbakcemile3 hiç tavsıye etmıyorum. ama sabırla beklıcez 3 aydan sonra makyaja bıle gerek kalmıcak bebek gıbı olcaz :teytey: yınede cok makyaj yapman gerekıyosa bol nemlendırıcı surup yaparsan bı derece daha ii durur...bıde sana tavsıyem doktor ılacı yazarken sana dudakların ıcın bı krem vercek sanırım vazelın ve aspırın karısımı bısey, bunu dudakların kurumaya baslamadan sureklı sur.hıc catlamasına izin verme zaten super bı karısım parlatıcı gıbı duruyo uzun sure kalıyo ve dudakları yumusacık yapıo a.s.
sağol koce içimi rahatlattın :sm_cool:
cildim şu anda çok güzel sadece burun kenarında biraz beyaz komedonlar var onlarda bir geçse gözükmüyor ama birşey kalsın istemiyorum :Saruboceq: kırmızı sivilce yoktu bende komedonları kullandığım bir krem yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?