Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
sağol afrot verdiğin bilgiler için bir daha cildimle oynamıyacağım:teselli:

halamın kızı kullandı cildi çok kötüydü
bu ilacı kullandıktan sonra
tek yan etki siniriydi
ama sonuç:
:lepi::lepi:

halamın kızı kullandı cildi çok kötüydü
bu ilacı kullandıktan sonra
tek yan etki siniriydi
ama sonuç:
:lepi::lepi:

sadece sinir mi kafamçokkarıştı

valla vende dudak kuruması , kabızlık, burun kanaması, göz kapaklarımda bile soyulma, kabuk kabuk cildimde dökülme, dudak kenarlarımda yırtıklar, kollarımda ve ellerimde yanık gibi bazen egzema gibi garip seyler, asırın kurumadan kaşıntı, göz kurulugu...kaydirigubbakcemile3

kuzenin cok şanslıymıs.... ama bende sanslıyımki bunlara ragmen yüzüm bebek gibi...hihoyyyt

selam herkese ben bi süre önce size izlerim hakkında yazmıştım.daha sonra doktora 6. ay ilaçlarımı yazdırmaya gittim ve sivilce izlerimden baya yakındım oda izler mutlaka olucak sana tedavin bittikten bi süre sonra contractubex diye bi ilaçla iz tedavisi başlatıcaz o yuzden şuanda gayet iyi gidiyosun hiç üzülme dedi.Birde kilomu sordu bida hesapladı filan 1 ay daha uzattı tedavimi 6 ay kullancaktım şimdi 7 ay oldu..15 günüm gitti geriye 1ay 1 gün kaldı kızlar darısı başınıza hepimize bebek gibi bir cilt inşallah zemuszemus

meraba arkadaslar bende roaccutane kullanıyorum suan 17. gundeyım ama yuzumdekı sıvılceler cogalmaya basladı bende cok uzuluyorum. sanırım kusma donemı oluyomus...acaba bu ne kadar surer mafoldumben sadece dudaklarımda kuruma oldu onun dısında yan etkı gormedım. tam olarak 6ay bıtıncemı kurtulcam ben bu sıvılcelerden senağlama

ilk üç ay çıkartıyo diye biliyorum bende öle bişi olmadı şunu söyleyim ben 8. aydayım cildin bebek gibi oluyor sadece sabretmen gerek :lepi:

ilk üç ay çıkartıyo diye biliyorum bende öle bişi olmadı şunu söyleyim ben 8. aydayım cildin bebek gibi oluyor sadece sabretmen gerek :lepi:

uff nasıl gecıcek o 3 ay sımdıden uzulmeye basladım :çok üzgünüm: keske senınkı gıbı bendede kusma donemı olmadan gecıp gıtseydı. bılıyorum moralımı yuksek tutmam lasım ama bu suratla dısarı cıkmak ıcımden gelmedıgı ıcın evdeyım hep ee halıyle cok sıkılıyorum ıster ıstemez sıvılcelerıme bakıp kafayı takıyorum senağlama vee gun gecdıkce cogalıyolar

koce bence hiç üzülme zaman su gibi akıp gidiyor biliyorum çok zor bir ilaç 8 aydır kullanıyorum doktor 1 ay daha kullanmamı istedi :sm_cool: bu arada kaç mg kullanıyordun günde?

nilcim ben sabah 10mg aksam 20mg alıyorum. aslında anormal derecede sıvılce sorunum yoktu ama ısde artık kronıklesmısdı sureklı cıkıyodu, tek tuk cıkıyodu ama eksıkde olmuyodu bende. oyuzden bu ılaca basladık. bu kusma donemınde anladımkı içimde baya bi sıvılce beslıyomusum kaydirigubbakcemile3 neler varmıs ıcerde oyle ya hıc bukadar sıvılceyı bırarada gormemısdım kaydirigubbakcemile3

merhaba ,bende kullanmaya başlıyacağım.siz sonrasında çocuk sahibi oldunuzmu ? problem olacağı söylentileri var ama artık inanmak istemiyorum..

merhaba ,bende kullanmaya başlıyacağım.siz sonrasında çocuk sahibi oldunuzmu ? problem olacağı söylentileri var ama artık inanmak istemiyorum..

ben cok arastırdım doktorumada ozellıkle sordum boyle bı ıhtımal varmı dıye ama güldü kesınlıkle yok cok sacma dedı zaten ılacı bıraktıktan 1 ay sonra vucuttan tamamen atılıomus. sadece tek risk kullanırken hamıle kalırsanız cocugunuzun sakat olma ıhtımalı cok yuksek.onun dısında korkmayın ılac bıttıkden sonra sorun yok kullanırken olan yan etkılerde (sivilce cogalması, kızarıklık, kuruma,eklem agrısı gibi) bıtınce gecıyomus. sız yınede kullanmadan once doktorunuzla konusun o sızı aydınlatır a.s.

bende 3 yıl oldu kullanalı.3 kutu kullandım.Valla şıp diye sivilcelerimi geçirdi.Yalnız test vs yapıyorlar ılacı vermeden önce.

bende 3 yıl oldu kullanalı.3 kutu kullandım.Valla şıp diye sivilcelerimi geçirdi.Yalnız test vs yapıyorlar ılacı vermeden önce.

ya cıdden bırden kestımı...cok sanslısın yaa benım suan kusma donemınde sanırım baya bı cıktıı.pekı nasıldı kullanmadan once sıvılcelerın cokmu fazlaydı

evet benım hem cenemde yani t bölgemde çok fazla vardı.Ama snr bırden kestı çok şükür iz bile klamdı yüzümde.Sanki sivilcesi olan ben değildim :) Zamanla canım azalıyor merak etme.Yalnız ben yedıklerıme dıkkat etmıstım yanı tursu acı kuruyemıs ve baharatlı soslara veda etmıstım.

ARKADAŞLAR BENDE KULLANICAM YARIN DOKTORDA RANDEVUM VAR KARARLIYIM KOMEDON VE SıVıLCE ÇOK DAYAMIYORUM NEFRET EDıYORUM KENDıMDEN AMA ıŞıM GEREGı MAKYAJ YAPMAM GEREKıYO ACABA BU ıLACI KULLANIRKEN MAKYAJ YAPABıLıRMıYıM DOKTORADA SORACAĞIM AMA SıZEDE SORAYIM DEDıM CEVAP VERıRSENıZ SEVıNıRıMopuyorumnanaktan

ohhh cok sükür atlatmıssın herzamn bebek gıbı olur inş... zemuszemus ah bende bı gecırsem su donemı cunku normalde sadece yanaklarımda vardı tek tuk ama buyuk cıkıodu.. ılac baya bı kusdurdu inş onlarda bıran once kururda bende sole rahat rahat dısarı cıkarım :lepi:

canım benım daha 3 hafta oldu kullanmaya baslayalı ama makyaj yapamıyorum.çunku doktor yapma dedı..hadı doktoru dınlemeyıp yapalım desek olmuyo cunku yuzun kurumaya baslıcak soyulcak falan makyaj ıgrenc duruyo. kapatıcı, pudra falan surunce çatlamıs çöl toprakları gıbı oluyo yuzun kaydirigubbakcemile3 hiç tavsıye etmıyorum. ama sabırla beklıcez 3 aydan sonra makyaja bıle gerek kalmıcak bebek gıbı olcaz :teytey: yınede cok makyaj yapman gerekıyosa bol nemlendırıcı surup yaparsan bı derece daha ii durur...bıde sana tavsıyem doktor ılacı yazarken sana dudakların ıcın bı krem vercek sanırım vazelın ve aspırın karısımı bısey, bunu dudakların kurumaya baslamadan sureklı sur.hıc catlamasına izin verme zaten super bı karısım parlatıcı gıbı duruyo uzun sure kalıyo ve dudakları yumusacık yapıo a.s.

benimde kullanma nedenim bu. öyle aman aman bir sıkıntım yoktu ta ki son aylara kadar. son aylarda çenem ve ağız çevrem sivilceden görülmez hale gelmişti. denemediğm halt kalmadı. doktor ne denediyse olmadı. cildimdeki kızarıklığa mı yanayım, siyah noktalara mı yanayım? izlere mi yanayım?

bu arada sinex sana mesaj atacağım dudağımın kenarı yırtıldı sanırım bepanthen bana mısın demiyor :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…