halamın kızı kullandı cildi çok kötüydü
bu ilacı kullandıktan sonra
tek yan etki siniriydi
ama sonuç:
:lepi::lepi:
meraba arkadaslar bende roaccutane kullanıyorum suan 17. gundeyım ama yuzumdekı sıvılceler cogalmaya basladı bende cok uzuluyorum. sanırım kusma donemı oluyomus...acaba bu ne kadar surer mafoldumben sadece dudaklarımda kuruma oldu onun dısında yan etkı gormedım. tam olarak 6ay bıtıncemı kurtulcam ben bu sıvılcelerden senağlama
ilk üç ay çıkartıyo diye biliyorum bende öle bişi olmadı şunu söyleyim ben 8. aydayım cildin bebek gibi oluyor sadece sabretmen gerek :lepi:
merhaba ,bende kullanmaya başlıyacağım.siz sonrasında çocuk sahibi oldunuzmu ? problem olacağı söylentileri var ama artık inanmak istemiyorum..
bende 3 yıl oldu kullanalı.3 kutu kullandım.Valla şıp diye sivilcelerimi geçirdi.Yalnız test vs yapıyorlar ılacı vermeden önce.
evet benım hem cenemde yani t bölgemde çok fazla vardı.Ama snr bırden kestı çok şükür iz bile klamdı yüzümde.Sanki sivilcesi olan ben değildim :) Zamanla canım azalıyor merak etme.Yalnız ben yedıklerıme dıkkat etmıstım yanı tursu acı kuruyemıs ve baharatlı soslara veda etmıstım.
ARKADAŞLAR BENDE KULLANICAM YARIN DOKTORDA RANDEVUM VAR KARARLIYIM KOMEDON VE SİVİLCE ÇOK DAYAMIYORUM NEFRET EDİYORUM KENDİMDEN AMA İŞİM GEREGİ MAKYAJ YAPMAM GEREKİYO ACABA BU İLACI KULLANIRKEN MAKYAJ YAPABİLİRMİYİM DOKTORADA SORACAĞIM AMA SİZEDE SORAYIM DEDİM CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİMopuyorumnanaktan
nilcim ben sabah 10mg aksam 20mg alıyorum. aslında anormal derecede sıvılce sorunum yoktu ama ısde artık kronıklesmısdı sureklı cıkıyodu, tek tuk cıkıyodu ama eksıkde olmuyodu bende. oyuzden bu ılaca basladık. bu kusma donemınde anladımkı içimde baya bi sıvılce beslıyomusum kaydirigubbakcemile3 neler varmıs ıcerde oyle ya hıc bukadar sıvılceyı bırarada gormemısdım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?