kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun. bugun doktora gittim bende sivilcelerim için banada aynı ilacı verdi..bu ilacı benim kuzenim kullandı ki onun yüzü gerçekten baya kötüydü.şu anda tedavisi bitti ve inannılmaz güzel bir cildi var.
benim çok aşırı sivilcem yok,sadece çıkanlar büyük ve geçmek bilmeyen cinsten oluyorlardı dayanamadım bende gittim.ilacın yan etkileri malum,doktorum rahatlamaya çalışsada endişelerim var.. ama bu sivilce belasından da kurtulmak istiyorum artık!kötükedihüso
doktorum bana sadece su ile yıka yüzünü dedi.sabun falan kullanmıcaz mı yani. yada tonikle silmicez mi? sizler nasıl temizliyosunuz yüzünüzü kızlar?
birde yüze ağda olmıcak heralde..bu bıyık bölgesinin falan temizliği neyle olcak? kafam karıştı baya. yardımıcı olursanzı çok sevinirim:çok üzgünüm:
tesekkurler canım sanada gecmıs olsun a.s. eet doktorunu dınle sadece suyla yıka ama aksam yatmadan once ben sana ballı sabunla yıkamanı tavsıye edıyorum(tabı alerjın yoksa) cunku gece temız cılt hava alır yenılenmesı kolaylasır.ılk 2 hafta gunde en fazla 2 kere yıka ama 2.haftadan sonra sadece aksam yatmadan once sabunla yıka...ama gun ıcınde ıstedıgın kadar suyla yıka hıc bıse olmaz aksıne ii gelır. tonık falan kullanma sakın cunku cıldın acaıp hassaslascak kızarcak soyulcak tonık onu mahvederlmaz: tonık yerıne gul suyuyla sıl.bıde buz kalıplarına soda doldur onu dondur dolapda, her aksam 1 kalıbı nazıkce yuzunde erıt sonra sılme kurumasını bekle.hem rahatlatıcak hem tonık yerıne gecıcek hemde lekelerı kızarıklıkları alıcak. ayrıca dudaklarının catlamasını bekleme sakın...kuruyup catlamasına ızın vermeden hıc bos bırakma hep kremını sur. bıde bepanten falan tavsıye edıyolar ya sureklı surme bırak yuzun kurusun ki ılac amacına ulassın.cunku kurudukca sıvılcelr gecıyo...bıyık konusuna gelınce aman ha sır agda yapma ıple falan nazıkce aldır.. opuyorumnanaktan
koce canımm çok teşekkür ederima.s. o kadar açıklayıcı yazmışsın ki içim rahatladı,gözümün önü açıldı valla kaydirigubbakcemile2 çok şükür alerjim yok,tavsiye ettiğin ballı sabunu yarın alcam.tonik de yok o zaman. haklsın da zaten cilt baya hassas olcak,tonik yakar allah korusun:Saruboceq: sodayı yaparım senin dediğin gibi,daha iyi gelir.normalde de baya yararlı bişi =) bepanten krem verdi bana onu sürerim ihmal etmem dudaklarıma, birde vucudum için bi krem verdi onu da sürerim aralarda.
yarın Allah izin verirse başlayım diyorum bende=) güneş kremi alayım bide dimi? faydası olur heralde..kullandın mı sen güneş kremi canım? bide ne kadar oldu sen başlayalı bu ilaca?opuyorumnanaktan
doktora gittim roacutane verin dedin hatta aglıcaktım çünkü bu 2. doktor ve bana yazmıyolar benim sivilcelrim ciddi degilmiş bana göre ciddi artık sivilcelerimden iltihap degik kan çıkıyo nohut gibi çıldırmak üzereyim 1 ay kullan gel dedi napsam kullansammı başka bi doktora gidip silah zoruyla roaccutane mi yazdırsam mafoldumben benzamycin verdi bu ilacı kullanan varmı delirmek üzereyim
Günaydın kızlar,
Dün roaccutune yazdırdım, tabi gerekli kan tahlilini yaptırdıktan sonra.
Bugünden itibaren başlıyorum.
6 ay sürecek bir tedavi olacak dedi doktorum.
Dudaklarım için pantomed, yüzüm içinde excipial verdi.
Dudaklar için bepanthene okumuştum. sizce hangisi daha faydalı olur?
geçmiş olsun bende düşünüyorum doktora gidip yazdırmayı sonuçları paylaşırmısın lütfen bizler içinde ..
ve bişey daha sivilce problemin çokmu faylaydı
benim yüzümde özellikle anlamadığım bi anda çenemde yanaklarımda kocaman kocaman sivilceler çıkıyor ve dokunmasamda izi kalıyor geçsin die okadar şey yapıyorum faydasız..sizce bende roaccutune yazdırsammı ???
canım sen bence bı doktora gıt o karar versın roaccutane kullanmana.benımde senın gıbıydı sorunum.once antıbıotık tedavısı uyguladık ardından butun surulen ılaclar falan ama nafıle dahada cogaldı gecmedı. en son kan tahlılı verdım doktor tamam kullanabılırsın dedı basladım. doktora gıtmende fayda var zaten recetesız alınmıyo. gecmıs olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?