tşk ederim sölicem bunaldım ya yazacak ya yazacak sıkıldım yaa şöle düşünüyorum ben doktora gitmeden tahlili yaptırırım sonra giderim
bende haftaya inşallah ssk mı kullanmaya başlayabiliyorum gidicem doktora anlatıcam nasıl olduğunu falan .. sadece hasta olucam zamanlarda olsa tamam dicem ama onun dışındada çıkıyor deli oluyorum yanaklarımda geçmeyen izlerin oluşması bazen sinirimi çok bozuyor
ssk nı kullanmaya baslayınca al cunku ılac cok pahalı ayda150 tl falan tutar ssk dan yazdırmazsan kafamçokkarıştı ama ben yazdırıyorum 25 falan verıyorum :lepi: hemde kan tahlılı falan oo cok pahalıya maal olur.benımde yanaklarımdakıler cok sınır bozuyo ya allık surunce cok dıkkat cekıyo.inş kurtulcaz a.s.
aa canım bıde bu arada dudaklarına bepanten yetmez doktor bana vazelın ve aspırın karısımı verdı eczanede hazırlıyolar ıstersen ondan al sen sole eczacı anlar. o cok super bıse hem cok kalıyo dudakda hem parlatıcı gıbı oluyo hemde yumusacık yapıo. bepantenı emıyo ya bende kalmıyo o hemen catlıyo dudaklarım
doktora gittim roacutane verin dedin hatta aglıcaktım çünkü bu 2. doktor ve bana yazmıyolar benim sivilcelrim ciddi degilmiş bana göre ciddi artık sivilcelerimden iltihap degik kan çıkıyo nohut gibi çıldırmak üzereyim 1 ay kullan gel dedi napsam kullansammı başka bi doktora gidip silah zoruyla roaccutane mi yazdırsam mafoldumben benzamycin verdi bu ilacı kullanan varmı delirmek üzereyim
o zaman tanıdık bir eczacı var bizi ona söyleyim dediğin karışımı canım anlar heralde.doktorum sadece bepanten verdi işte..güsele benziyo baya besleyici bişi gibizemuszemus
geçmiş olsun bende düşünüyorum doktora gidip yazdırmayı sonuçları paylaşırmısın lütfen bizler içinde ..
ve bişey daha sivilce problemin çokmu faylaydı
benim yüzümde özellikle anlamadığım bi anda çenemde yanaklarımda kocaman kocaman sivilceler çıkıyor ve dokunmasamda izi kalıyor geçsin die okadar şey yapıyorum faydasız..sizce bende roaccutune yazdırsammı ???
doktora gittim roacutane verin dedin hatta aglıcaktım çünkü bu 2. doktor ve bana yazmıyolar benim sivilcelrim ciddi degilmiş bana göre ciddi artık sivilcelerimden iltihap degik kan çıkıyo nohut gibi çıldırmak üzereyim 1 ay kullan gel dedi napsam kullansammı başka bi doktora gidip silah zoruyla roaccutane mi yazdırsam mafoldumben benzamycin verdi bu ilacı kullanan varmı delirmek üzereyim
meraba canım..gecmıs olsun!! sende artık aramıza katıldın bugunden ıtıbaren, roaccutane macerasına opuyorumnanaktan bence yuzun kurumaya baslamadan hıc bısey surme.bıraz kurusun ılac amacına ulassın cunku kurudukca sonuc verıyo sıvılceler gecıyo. dudakların ıcınde bepanten yeterlı olmıcak 3. haftadan sonra cok kurucak, onun ıcın eczanede vazelın ve aspırın karısımı yapıolar super bısey onu tavsıye ederım canım. eczaneye soyle onlar hazırlar sana.dudakların kurumaya baslamadan ılk gunden ıtıbaren bunu kullan kuruma olmadan pamuk gıbı dudaklarla tedavıyı atlatırsın.
canım eger doktor sana kan tahlılı yaptıktan sonra bu ılacı yazmam dedıyse asla kullanma cok tehlıkelı.ama eger doktor yuzune bakıp vermem dedıyse baska doktora gıt ben roaccutane kullanamak ıstıyorum de kan tahlılı yapsın verır. muhtemelen o doktor roaccutane taraftarı olmadıgı ıcın vermemısdır bazıları onemsemıyo sıvılceyı ve vermıyo. sıkma sen canını baska doktora gıt ama mutlaka kan tahlılıde yapsın. buarada benzamycın hıc gusel bı ılac deıl yuzu cok kızartıyo benım ıgrenc yaptı.temızlemesıde cok zor.yıkandıkdan sonra falanda kıpkırmızı oluyo yuzun bosver sen onu yerimseniben
Teşekkür ederim canım, aslınca sivilve olarak fazla yoktu ama yara izleri beni deli ediyordu. Çenemde çıkan sivilceler hiç dokunmadığım halde iz bırakıyordu.
Eğer kocamansa bence yazdır sende, çok araştırdım kullananlar çok memnun ilaçtan.
Bebebk gibi yüzüm yazan bile olmuş.
zemuszemus
bende duydum ve hatta birebir gördüm ciltlerinin değiştiğini benim kuzenler dışında 2 arkadaşımda kullandı o ilacı .. inşallah doktor bana yazar şimdi yine çıktı yanağımdan çenemden öellikle burnumun etrafından çıkıyor onlara deli oluyorum izi kalıyo her defasında ve kapatıcıyla bazen zor kapatıyorum üzerini
Bende öyle düşündüm güzelim, krem sürmedim dün. Yüzüm henüz kuru sayılmaz çünkü.
Dudak için söylediğin karışım gerçekten işe yarıyormu? Pantenolda çok iyiymiş aslında hiç kullandınmı? :bbo:
eet super bı karısım. vazelın oldugu ıcın ıcınde saatlerce kalıyo dudakda,parlatıcı gıbı duruyo.içide aspırın oldugu ıcınde yumusacık oluyo catlak varsa onarıyo.valla bunu kımse bılmıyo!! canım doktorum cok ii bı karısım vermıs bana, bende herkesle paylasıyorum.ama pantenolda hıc kullanmadım ne yalan soylıyım.yogun ve kalıcı bıseyse emınım oda ıı gelır.ama bepanten gıbı bıseyse yetmez.
Oldumu acaba
KOCE ARKADAŞIM SAOLL YA BANA YÜZÜME BAKIYOLAR GEREK YOK DıYOLAR DELı OLDUM SıZ KıME YAZDIRIYONUZ GELıYıMDE Bı YAZSIN SıZıN DOKTORLAR GEÇMıYO DıYORUM ANLATIYORUM SıVıLCELERıM KIRMIZIDA DEGıL MOR ÇÜNKÜ ıÇı KAN SIKIYORUM KAN ÇIKIYO 3.DOKTORA GıDECEM VERMEZSE KIYAMET KOPARACAM BENDE BAYILMIYORUM ROCATENE AMA BAŞKA ÇARE YOK ıŞTE BıTMıYO TÜKENMıYO SIRF BU DOKTOR STRESıNDEN ÜZÜMTÜMDEN YENıLERı ÇIKTII BEN BAŞKA Bı DOKTORA DAHA GıDıYıM TAHLıLDE ıSTEMıYO YA KARACıĞERıMDE BıŞEY VARSA YANı DEMıYOLARKı Bı TAHLıL YAPTIR BELKı KARACıĞERıMDE YAĞLANMA VAR NE BıÇıM ıŞ BU KIZGINIM YA NE BıÇıM DOKTOR BUNLAR SAĞA BAK SOLA BAK KAFANI KALDIR CART Bı REÇENE YOK SABUN YOK KREM EN KRALINI KULLANDIM GEÇMıYOOO OFFFFFFFFFFFFFFFFFF OFmafoldumben
Onada gİdebİlİrİm tatlım tam olarak hastane İsmİ verİrmİsİn bİ gİdeyİm
Onada gİdebİlİrİm tatlım tam olarak hastane İsmİ verİrmİsİn bİ gİdeyİm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?