Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
tşk ederim sölicem bunaldım ya yazacak ya yazacak sıkıldım yaa şöle düşünüyorum ben doktora gitmeden tahlili yaptırırım sonra giderim

valla bazı doktorlar cok heveslı roaccutane yazmaya:) mutlaka yazan bulursun ama kan tahlınını mutlaka yaptır aman ha onu atlama cok onemlı bobreklerıne zarar falan verır allah korusun.

o zaman tanıdık bir eczacı var bizi ona söyleyim dediğin karışımı canım anlar heralde.doktorum sadece bepanten verdi işte..güsele benziyo baya besleyici bişi gibizemuszemus

canım ben benzamycin kullandım fakat sivilcelerim üzerimde sıfır etki yarattıÇok üzgünüm çoook hiç bir faydasını görmedim ben.
ancak şunu belirteyim ki SİYAH NOKTAYA birer birvereliniortak gece sür sabaha yok ediyo nerdeyse. bende hala vardır o krem sürerdim burnumun üstüne ve çok şükür yok hiç siyah noktam. onun yerine bolca sivilcem var:kedi: inşallah reokutanla o da geçicek:Saruboceq:

o zaman tanıdık bir eczacı var bizi ona söyleyim dediğin karışımı canım anlar heralde.doktorum sadece bepanten verdi işte..güsele benziyo baya besleyici bişi gibizemuszemus

eet normalde sımdı ılacın yanetkısıyle kurumus catlamıs hatta kanayan dudaklarım olması gerekırken hıc olmadıgı kadar yumusak..tabı bu karısım sayesınde :teytey:

Teşekkür ederim canım, aslınca sivilve olarak fazla yoktu ama yara izleri beni deli ediyordu. Çenemde çıkan sivilceler hiç dokunmadığım halde iz bırakıyordu.
Eğer kocamansa bence yazdır sende, çok araştırdım kullananlar çok memnun ilaçtan.
Bebebk gibi yüzüm yazan bile olmuş.
zemuszemus

Bencede kan tahlili yapmadan yazmam dediyse başka doktora git.
Ben doktoruma sordum, bana kalırsa roaccutanelik değil yüzün ama takıntılıyım diyosan tahlil yapalım dedi. Kadın halimden anladı saolsun, izlere takmıştım gerçekten.:gitme:

Bende öyle düşündüm güzelim, krem sürmedim dün. Yüzüm henüz kuru sayılmaz çünkü.
Dudak için söylediğin karışım gerçekten işe yarıyormu? Pantenolda çok iyiymiş aslında hiç kullandınmı? :bbo:

Kesinlikle katılıyorum.
Tahlil yapmadan sölediyse değiştir o çok bilmişi sen yerimseniben​

bende duydum ve hatta birebir gördüm ciltlerinin değiştiğini benim kuzenler dışında 2 arkadaşımda kullandı o ilacı .. inşallah doktor bana yazar şimdi yine çıktı yanağımdan çenemden öellikle burnumun etrafından çıkıyor onlara deli oluyorum izi kalıyo her defasında ve kapatıcıyla bazen zor kapatıyorum üzerini

Sana o ilacı yazmam diyen doktor tahlil yapmışmıydı peki?
Yoksa kafasına göremi konuştu :umursamaz:​

Bende öyle düşündüm güzelim, krem sürmedim dün. Yüzüm henüz kuru sayılmaz çünkü.
Dudak için söylediğin karışım gerçekten işe yarıyormu? Pantenolda çok iyiymiş aslında hiç kullandınmı? :bbo:

eet super bı karısım. vazelın oldugu ıcın ıcınde saatlerce kalıyo dudakda,parlatıcı gıbı duruyo.içide aspırın oldugu ıcınde yumusacık oluyo catlak varsa onarıyo.valla bunu kımse bılmıyo!! canım doktorum cok ii bı karısım vermıs bana, bende herkesle paylasıyorum.ama pantenolda hıc kullanmadım ne yalan soylıyım.yogun ve kalıcı bıseyse emınım oda ıı gelır.ama bepanten gıbı bıseyse yetmez.

Bugün yaptırıcam o muhteşem karışımını opuyorumnanaktan
Yüzümde hala kuruluk hissetmiyorum ama dudaklarım susamışım gibi kupkuru oldu gece.

Canım bu mesajına bakılırsa hepten takmışsın sen,
Ben Ankara Rüzgarlıda Bülvin Hanım'a muayene oldum.
2 gün önce ilacı yazdırdım, dün başladım kullanmaya..
Kadın bana kalırsa sana roaccutane gerekmez, ama taktım diyosan tahlil yapalım demişti.
Bende evet gerçekten artık psikolojikman izlere takmış durumdayım dedim.
Halden anlayan biri yani, Eğer gidebilirsen ona git. opuyorumnanaktan
Ama soyadını hatırlamıyorum :gitme:​

Son düzenleme:
Canım bu mesajına bakılırsa hepten takmışsın sen,
Ben Ankara Rüzgarlıda Bülvin Hanım'a muayene oldum.
2 gün önce ilacı yazdırdım, dün başladım kullanmaya..
Kadın bana kalırsa sana roaccutane gerekmez, ama taktım diyosan tahlil yapalım demişti.
Bende evet gerçekten artık psikolojikman izlere takmış durumdayım dedim.
Halden anlayan biri yani, Eğer gidebilirsen ona git.
Ama soyadını hatırlamıyorum

HAZANCIM BıR DOKTOR VAR KONFERANSTAYMIŞ 12 EKıMDE GELECEKMıŞ RÜZGARLI DEDıĞıN HASTANE ULUS DEVLET HASTANESı SANIRIM BU DOKTORDA ORDA MEHMET SAKMAN DıYE O KONTROL EDıP YAZACAK RESıMLERıMı YOLLADIM HOCAYA TAHLıK YAPALIM SORUN YOKSA YAZMALIYIZ DEDı HALLETTıM SEN ıLACA BAŞLAMIŞSIN HADı HAYIRLISI UMARIM ıYı OLUR MUTLU OLURSUN UMARIM ıLAÇ BıTıNCE NE KADAR KULLANACAKMIŞSIN RESMı GÖRDÜN SENıN YÜZÜNDE BENıMKı GıBıMı

Onada gİdebİlİrİm tatlım tam olarak hastane İsmİ verİrmİsİn bİ gİdeyİm

canım bende baktım resmıne hıc bıseyın yok senın ya 3-4 tane anca valla sukret halıne..fıstık gıbısın..benım yuzumu gorsen cok uzulursun 2 ay ıcınde bırden butun yanaklarım sıvılce doldu saysam belkı 20-25 tane.senınkı gıbıyken banada doktor vermedı bende ugrastım ugrastım kendımle bu hale geldım. bukadar cok cıkıncada mecbur verdı dr. keske takmasanda bukadar kendılıgınden gecse

Onada gİdebİlİrİm tatlım tam olarak hastane İsmİ verİrmİsİn bİ gİdeyİm

Evet güzelim Ulus Devlet Hastanesi, Bülvin Hanım.
Cildiye 1'de idi bu hafta, ama haftaya değişirmi bilmiyorum.
Benim yüzümde çenemde çok dikkat çekici izler vardı.
Yanaklarımda da sivilce yokta iz çoktu.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…