Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım bende baktım resmıne hıc bıseyın yok senın ya 3-4 tane anca valla sukret halıne..fıstık gıbısın..benım yuzumu gorsen cok uzulursun 2 ay ıcınde bırden butun yanaklarım sıvılce doldu saysam belkı 20-25 tane.senınkı gıbıyken banada doktor vermedı bende ugrastım ugrastım kendımle bu hale geldım. bukadar cok cıkıncada mecbur verdı dr. keske takmasanda bukadar kendılıgınden gecse

canım arkadaşım bide yakından baksan bu fikrin degişecek allah sanada acil şifalar versin kardeşim mesela sivilce geçiyo cart bi bakmışım ordan burdan geçsede çıkmasaa + komedon çok var beyaz hatta sarı bi acayip duruyoo siyah nokta desen dolu silcelerinden kan çıkıyo dua edin bana yazdırmam lazım bu ilaçı kesin yazdıracam kızlar canım benim geçmiş olsun sana bu ilaçtan sonra yüüzn pamuk gibi olur inşallah mucuk

Evet güzelim Ulus Devlet Hastanesi, Bülvin Hanım.
Cildiye 1'de idi bu hafta, ama haftaya değişirmi bilmiyorum.
Benim yüzümde çenemde çok dikkat çekici izler vardı.
Yanaklarımda da sivilce yokta iz çoktu.

Tamam canım teşekkürler ya bende izde çok anacım napıcaz böle bilemiyorum neyse ben burayı sizi takip edicem çünkü sende yeni başladın her degişiklikte buraya yazda bilgimiz olsun canım sanada pamuk gibi bir cilt diliyorum mucuk

Teşekkürler tatlım, o pamık gibi cilt hepimize nasip olur inşallahzemuszemus:Saruboceq:

Tabi tabi, bende her türlü belirtiyi değişimi burada paylaşırım zaten.
opuyorumnanaktan Ama fazla takma kafana olurmu, cilt hemen daha beter oluyo​

canım benım inşallah hepımızın pamuk gıbı olsun opuyorumnanaktan sanada acıl sıfalar hıc merak etme ılaca baslayınca cok memnun kalcaksın.dua edıcez doktorun yazsın dıye a.s. buarada ben bısey duydum ılaca baslamadan once doktor 1 ıkı hafta antıbıotık tedavısı verıomus ozaman ılk 2 ay roaccutane da kusma olmuyomus.onu bı sorsana doktoruna olmazsa oyle yapın. cunku benım kustu sıvılcelerım. o daha cok can sıkıyo :teselli:

herkese tekrardan merhabalar
uzun süredir giremiyordum hayli uzak kalmışım.
bu süre zarfında tedavim de sona erdi. tam 7 ay sürdü.
ben sırtımda çıkan kocaman sivilceler için kullanmıştım ilacı.
artık sivilceler çıkmıyor ama küçüklü büyüklü pütürler sertlikler kaldı
bunlar için de doktor sivex losyon yazdı ama pek de bir işe yaramadı.
ve lekelerim de epey war.

arkadaşlar aranızda ilaç bittikten sonra leke ve kist tedavisi gören var mı?
varsa hangi ilaçları kullandılar acaba? tekrardan doktora gitsem mi bu lekeler için
artık sabrım da kalmadı.....

Günaydın kızlar, ıyi sabahlar dilerim.
Koce canım dün bizim oradaki eczacı şu senin muhteşem karışım için reçete lazım dedi,
Doktor oranlarını yazsın bende karıştırayım dedi, bu eczacının s..... olma ihtimali çok yüksek gibi geldi
Vazelin ve aspirin dudağı yakar diyor birde.
Reçete lazımmı gerçekten tatlım, sen eczaneye söyleyin onlar anlar demiştin.
Gittim en kıt anlayanını buldum sanırım.

eyvah yüzündemi kaldı mafoldumben

birkaç arkadaım var kulladılar doktor bi soyucu vermişti tam olarak contractubex dişye bi ilaç soyuyo cildi ve gördüğüm kadarda işe yarıyo önce lekeler daha belirgin oluyoo sonra açılıyo ayrıca cildin renginide açıyo benim arkadaşlar mıchael jakson gibi oldular :) şaka şaka bunu doktoruna sor bi kullan ameliyat izleri güneş lekeesi içinde iyi geliyormuş bi sor sonra kullan hatta bende onlardan alıp kullanmıştım çok güçlü bir ilaç yüzüm davul gibi gerildi 3 gün kullandım sonra bıraktım güçlü bir ilaç ve cildim biraz soyuldu özellikle burnumun üstündeki siyah noktalar azaldı doktora sor öle kullan işe yarıyo acil şifalar opuyorumnanaktan

dur canım yanlıs olmasın ben onu eczacıya tam okutup sana yazcam cunku recetemın fotosunu cekım dedımde okunmuyo

hemen sordum geldım canım. karısım: vazalin 30gr... borik asıt 12 gr...
eczacı hazırlarken o ne demısdım karısım demısdı ıcındekı ne deyınce vazalın aspırın demısdı. belkı anlamam borık asıt deyıncemı ole dedı anlamadım ya.aslında eczacı dogrusunu yapmıs yazmamakla kaydirigubbakcemile3 sen eczacının dedıgı gıbı receteyle al barı bunu. saglıkocakları falanda yazar soyle yınede roaccutane kullanıorum onun ıcın ıstıorum de.yınede resmınıde cektım

Eklentiler

• $Fotoğraf0044.webp
    19 KB · Görüntüleme: 74

Bende akşamdan beri eczacıya söylenip duruyorum, çokbilmiş diye kaydirigubbakcemile3
Ozaman reçete alıp yaptırayım. Birde bir sorum olacak.
Roaccutune kana karışımı nekadar sürüyor, ben biraz kahve düşkünüyümde peşine kahve içersem etkilemez dimi. :bbo:

eczacıdada suc var aslında daha once hıc mı yapmamıs hemen anlaması lazımdı naniknanik kaydirigubbakcemile3.valla kahve konusunu hıc bılmıyorum ama haftaya dr randevum var sorarım.yada recete yazdırırken bı sor ıstersen. a vıtamını dısında baska bısey yan etkı yapmıo dıe bılıorum roaccutane a.s.

bugun 3. günüm kızlar,henuz cildimde bi kuruma,ya da yan etki falan yok. yüzüm maşallah yağ tabakası gibi hala,bolca parlıyo =) bundan dolayı kurumadan yüzüme krem falan sürmedim daha. ama dudaklarıma sürüyorum,nolur nolmaz diye =)

Bende bugün 3.günümdeyim, Aynen yüzümde zerre kuruluk yok.
Henüz dudaklarıma da krem sürmüyorum.
Niveanın dudak nemlendirisini kullanıyorum.
Cilt kurumaya tam olarak nezaman başlıyor koce?

Ben reçeteyi sağlık ocağına babamı yollayıp yazdırıcam tatlım,
Çalıştığımdan tekrar gidemem ki :gitme:

2. haftadan sonra gergınlık kızarıklık soyulma ve kuruma baslamısdı bende. 4. haftada yag falan kalmıyo.saclarımı hergun yıkardım sımdı 3 gunde bır yıkıorum oda ıcım rahat etmıyo. yıkamasam zerre yag yok yanı kaydirigubbakcemile3 yuzunuz kurusada cok bol krem surmeyın daha cabuk gecıo sıvılceler kuruyunca.bn hıc bısey surmuyorum.
baban yazdırcaksa karısımı oda sorsun doktora nolur nolmaz vıcdan azabı cekmıyım akannehir cunku eczacıya sordum burda ne yazıo dıe. karısımı yapan eczane deıldı sordugum. resmınıde cektım recetenın ama okunmuyo fisfisfis

dudaklarıma sürüyorum ben canım ya.normaldede sürerdim iyi oluyo diye zaten. ama yüzüm hala doğuştan kremli gibi maşallahkaydirigubbakcemile3 şimdi böyle diyorum ama kurumaya başladığında inşallah yine böyle düşünürumm =)

mehabalar herkese!! yazmayalı o kadar uzun zaman olduki...daha doğrusu foruma girmeyeli..önceki arkadaşalr bilir beni..aramıza yeni katılanlarda olmuş tabi...arkadaşlar bn 8 aylık bir rouccutane tedavisi gördm..2gün önce ilacımı bitridim sonunda!!ve yüzümde gerçekten bayaa bir gelişme oldu.artık yüzümde hiç sivilce yok..ama çok leke var yüzümde güneşten oldu snaarım kırmızı sivilce gibi lekeler yanaklarımda...birde bnm gözneklerde açık baya...ama kasımda peeling yaptırcm lekeler içn vee yüzüm bebek gibi olcam inş..herkes yüzümdeki gelişmeyi fark etti.pes etmeyin arkadaşalr.hepiniz iyileşeceksiniz..sormak istediğiniz bişey varsa yaşadıklarımı paylaşabilirm sizlerle!! hepnize mudlu günleer

meraba a.s. bende yenıyım ılk 1 ay bıtmek uzere benım yuzumde fazla kusma olmadı tek tuk cıkdı ama onlarda kabuk bagladı.senın nezaman gelısme gosterdı yuzun.cunku 2. ayda artık hepsı kurumus oluyo dıyolarda

Merhabalar benim iki sorum olacaktı.Ben tedaviye başlayalı yaklaşık 1.5 ay oldu ve cildimde her zaman oluşan yağlanmalar artık son buldu fakat yanağımda ve çenemde sivilceler çıkmaya devam ediyor acaba hala iltihaplı sivilceleri çıkan varmı çok merak ediyorum.Bir diğer sorumda ilacının dozu artmamış olan yani tedavi süresince sabah akşam 20 g. alan varmı eğer ilacının dozu artırılmışsa kaçıncı ayda arttırıldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…