Merhabalar benim iki sorum olacaktı.Ben tedaviye başlayalı yaklaşık 1.5 ay oldu ve cildimde her zaman oluşan yağlanmalar artık son buldu fakat yanağımda ve çenemde sivilceler çıkmaya devam ediyor acaba hala iltihaplı sivilceleri çıkan varmı çok merak ediyorum.Bir diğer sorumda ilacının dozu artmamış olan yani tedavi süresince sabah akşam 20 g. alan varmı eğer ilacının dozu artırılmışsa kaçıncı ayda arttırıldı ?
Merhabalar benim iki sorum olacaktı.Ben tedaviye başlayalı yaklaşık 1.5 ay oldu ve cildimde her zaman oluşan yağlanmalar artık son buldu fakat yanağımda ve çenemde sivilceler çıkmaya devam ediyor acaba hala iltihaplı sivilceleri çıkan varmı çok merak ediyorum.Bir diğer sorumda ilacının dozu artmamış olan yani tedavi süresince sabah akşam 20 g. alan varmı eğer ilacının dozu artırılmışsa kaçıncı ayda arttırıldı ?
kızlar roaccutane ve aknetrenti ssk karşılıyor mu?
evet karsılıyor
Günaydın kızlar, iyisinizdir umarım.
Doktorum banada sabah ve akşam 20'şer mg yazdı ilacı,
Şimdilik kuruluk yok, ama okuduğum kadarıyla buda gayet normalmiş.
Ama cildimde sivilceler arttı, kusma dönemi sanırım.
gunaydın canım opuyorumnanaktan sen kac kılosun ona gore dozu ayarlıolarda doktorlar bıde kacıncı gunundu unuttum :kedi:
Bugün 5. günüm tatlım, 60 kg'yim.
Günde 2 defa toplamda 40 mg bi uygulama verdi doktorum.
1 ay sonra tahlil yapıcaz dedi, sonrada 2 ayda bi kan tahlili yapıcaz dedi.
Umarım sonuçlar uygun çıkarda ara vermek zorunda kalmam.:gitme:
Düğünden önce kurtulmak istiyorum şu izlerden :kedi:
ayy canım sen gelınmı olcan opuyorumnanaktan hıc merak etme gecer bebek gıbı yuzle gelın olursun.hıc sıkma canını kılona gore normal dozun. daha cok yenısın sıvılceler cogalsada 2. ay bıttıgınde hıc bıse kalmıyomus.bende 1 ayı doldurcam 1 ayım kalıo gerıye. ah ah cok zor ama sabretcez
Evet güzelim, kısmetse bu yıl düğün düşünüyoruz.
Yada 2010 başlarında, sonrasında kullanmam daha zor olur diye hemen başlamak istedim.
İnş. dediğin gibi bebek yüzlü bi gelin olurum :kedi:
Senin tedavi dozun nekadar peki?
canım bneim yüzümde aşırı derecede sivilcelerim vardı..sen daha ilk ayındaymışsın benim ilk ayımda bir gelişme olmadı fakat 2.aydan sonra yüzüm fazlasıyla kustu..ne varsa attı yani :) hatta yüzümü görenler aa noldu snin yüzüne diye doruyorlardı.bu moralimi çok bozuyordumeraba a.s. bende yenıyım ılk 1 ay bıtmek uzere benım yuzumde fazla kusma olmadı tek tuk cıkdı ama onlarda kabuk bagladı.senın nezaman gelısme gosterdı yuzun.cunku 2. ayda artık hepsı kurumus oluyo dıyolarda
Merhaba canım peelingten bahsetmişsin...merak ettim..bende lekerlim için peeling yaptırıcam kasım ayında başlıcam 3 seanslı olarak yapcakmış doktorum öyle dedi..bir bilgin varsa beni bu konuda bilgilendirirmisin acaba peeling denilen şey tam anlamıyla ne.? :S ve lekerimi tamamıyla geçirirmi acaba..??? :/ şimdiden tşşkürlerolcaksın sen hıc merak etme mucıze dıolar bu ılaca resmen. tedavıden sonrada bı peelıng yaptırırsın kımyasal. valla leke falanda kalmaz sıkma canını.bırak kussun ya bıda cıkamıcaklar sonkez cıksın garıbanlar kaydirigubbakcemile3 benım sabah 10mg aksam 20mg alıyorum cunku kılom 47 kaydirigubbakcemile3
canım bneim yüzümde aşırı derecede sivilcelerim vardı..sen daha ilk ayındaymışsın benim ilk ayımda bir gelişme olmadı fakat 2.aydan sonra yüzüm fazlasıyla kustu..ne varsa attı yani :) hatta yüzümü görenler aa noldu snin yüzüne diye doruyorlardı.bu moralimi çok bozuyorduama pes etmedim çünkü bu ilacın kesin çözüm olduğunu duymuştum..benim tedavim normalde 7 ayda bitcekken 8 ayda bitirdik..şu anda hiç aktüf sivilcem yok,bu yönden çok rahatım fakat yüzümde özellikle yanaklarımda çok lekerim var.moralimi bozan tek şey bu (bnunun içinde kasımda peeling yapcaz)doktorum bile ben bu kdar bkliemiordum bayaa iyileşti yüzün dedi.. yapman gereken şey güneşe kesinlikle çıkmaman!!ben bunu yaptım ister istemez işte ve hala çıkmadan duramıyorum malesef okul..fln derken meburi oluorum..ama güneş koruyucunu mutlaka sür...
dEdiğim gibi 2.ayda kurumuyor snein ne dercede olduunu bilmiyorum gerçi sivilcelerin çok mu değilmi..?ama herşeye hazırla kendini çünkü daha yolun başındasın kusma dönmeini yaşıycaksın..ama hepsi geçcek merak etme :) tekrar geçmiş olsunn....:1hug:
Merhaba canım peelingten bahsetmişsin...merak ettim..bende lekerlim için peeling yaptırıcam kasım ayında başlıcam 3 seanslı olarak yapcakmış doktorum öyle dedi..bir bilgin varsa beni bu konuda bilgilendirirmisin acaba peeling denilen şey tam anlamıyla ne.? :S ve lekerimi tamamıyla geçirirmi acaba..??? :/ şimdiden tşşkürler
kımyasal peelıng canım. cıldı soyuyolar lekeler ılk seansda bıle azalıyo 3 seansda tamamen gecıyo eger cok derın degılse tabı.... bıde bunun meyve asıtlerıyle yapılanları var o daha saglıklı sanırım. bunu doktorlar yapıo.sen doktoruna soyle ii bır yere yonlendırsın.ama tedavı bıttıkden 4 ay sonra yapılıyo dıye bılıorum cunku cılt tedavıde ınceldıgı ıcın peelıngde zarar gormesın dıye.lekelerıne cok uzulme cunku tedavı sırasında cok kızarıyomus fakat bıttıkden 1 ay sonra gozle gorulur azalma oluyomus cılt yavas yavas kendıne gelıp dınlendıgı normale dondugu ıcın. bıde ustune peelıng yaptırırsan bebek gıbı olursun ınş. gecmıs olsun canım!
olcaksın sen hıc merak etme mucıze dıolar bu ılaca resmen. tedavıden sonrada bı peelıng yaptırırsın kımyasal. valla leke falanda kalmaz sıkma canını.bırak kussun ya bıda cıkamıcaklar sonkez cıksın garıbanlar kaydirigubbakcemile3 benım sabah 10mg aksam 20mg alıyorum cunku kılom 47 kaydirigubbakcemile3
Tatlım sen acaip zayıfmışsın,
Ben peling'in okadar etkili olduğunu bilmiyordum.
Bu ilaç kullanıldıktan sonra doktor kendisimi yazıyor:bbo:
Sende yaptıracakmısın peeling'i.
Ben işim gereği güneşe fazla denk gelmiyorum neyse ki.
Sabah bi ofise giriyorum, akşam anca çıkıyorum kaydirigubbakcemile3
Yinede koruyucu krem kullanmalımıyım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?