Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sivilce çıkması normal diye bilioyorum 6 ay sonra falan böyle dertleriniz olmayacak heleki siz oldukça yüksek bir doz kullanıyorsunuz, biraz daha sabredin çok güzel oalcaktır inşallah....

Doz artımı şart değildir .Zaten siz günde 40 mg alıyorsunuz oldukça yüksek...ben 1 tane 10 mg ve gün aşırı kullanıyorum ..hatta 2 günde bir bile oluyor bazı aylar hiç artmadı doz ve çook faydasını gördüm, görüyorum....bunu yanında düzenli kimyasal peeling yaptırıyorum.

Benim 1. ayım bitti ama kolesterolüm yükseldiği(270) için doktorum 14 günlük bi ara verdirdi. Bi haftası geçti haftaya cuma doktora gidicem inş. düşmüş olur da tedavime devam edebilirim.
40mg kullanıorum. Bana çok fazla geldi. Gelecek ay kesin düşük doz vercek doktor :çok üzgünüm:
Olsun ama bu ilk ay bile yüzümün düzelmesinde mucize yarattı. Şuan sivilce izlerim bol bol bulunmakta ama renkleri gün geçtikçe soluor zemuszemus ve sadece sol yanağımda beyaz uçlu küçük aktif bi sivilcem var. ınş. bikaç gün içinde o da geçcek :Saruboceq:

Buzdevri; kimyasal peeling cildi çok yoran bi işlemdir ve ilacın kullanımından 6 ay sonra yapıldığını biliorum. Zaten roac. cildi incelten, kurutan çok güçlü bi ilaç. Tedavi sürecin içinde bu işlemin yapılmasına şaşırdım. Belki düşük doz kullandığın içindir ama ben de 1 yıl önce günde 10mg 5 ay roac. kullanmıştım. Buna rağmen cildim aşırı kurumuş ve incelmişti, suyla bile yıkayamıordum. :uhm:

yuksek dozla baslayanlarda ılk 3 ay sıvılce cogalması (kusma) oluyo dıye bılıyorum ben. cılt doktorları kusmanında ii bısey oldugunu soyluyo.butun pasif sıvılcelerden kurtulmus oluyosun. benımde ılk 2 hafta baya bı cogalmısdı suan 4. haftadayım yavas yavas kuruyolar.

Günaydın kızlar, iyisinizdir umarım.
Doktorum banada sabah ve akşam 20'şer mg yazdı ilacı,
Şimdilik kuruluk yok, ama okuduğum kadarıyla buda gayet normalmiş.
Ama cildimde sivilceler arttı, kusma dönemi sanırım.

gunaydın canım opuyorumnanaktan sen kac kılosun ona gore dozu ayarlıolarda doktorlar bıde kacıncı gunundu unuttum :kedi:

gunaydın canım opuyorumnanaktan sen kac kılosun ona gore dozu ayarlıolarda doktorlar bıde kacıncı gunundu unuttum :kedi:

Bugün 5. günüm tatlım, 60 kg'yim.
Günde 2 defa toplamda 40 mg bi uygulama verdi doktorum.
1 ay sonra tahlil yapıcaz dedi, sonrada 2 ayda bi kan tahlili yapıcaz dedi.
Umarım sonuçlar uygun çıkarda ara vermek zorunda kalmam.:gitme:
Düğünden önce kurtulmak istiyorum şu izlerden :kedi:

ilaç izlere degil sivilcelere iyi geliyor..fazla beklentiye girmeyin derim..benim aman aman bir sivilce problemim yoktu..ama 8 yıldır kronikleşmişti artık..sonunda karar verdim..15inde 2.ayım bitiyor..benim tek problemim kabızlık..hemoroid olmaktan korkuyorum..bol bol su içiyorum..ama yine de gecmiyor..onun dışında sorun yok..sivilce hiç çıkmıyor şu an..4 ay daha nasıl dayanacam kabızlıga bilmiyorum :gitme:

ayy canım sen gelınmı olcan opuyorumnanaktan hıc merak etme gecer bebek gıbı yuzle gelın olursun.hıc sıkma canını kılona gore normal dozun. daha cok yenısın sıvılceler cogalsada 2. ay bıttıgınde hıc bıse kalmıyomus.bende 1 ayı doldurcam 1 ayım kalıo gerıye. ah ah cok zor ama sabretcez

Evet güzelim, kısmetse bu yıl düğün düşünüyoruz.
Yada 2010 başlarında, sonrasında kullanmam daha zor olur diye hemen başlamak istedim.
İnş. dediğin gibi bebek yüzlü bi gelin olurum :kedi:
Senin tedavi dozun nekadar peki?

olcaksın sen hıc merak etme mucıze dıolar bu ılaca resmen. tedavıden sonrada bı peelıng yaptırırsın kımyasal. valla leke falanda kalmaz sıkma canını.bırak kussun ya bıda cıkamıcaklar sonkez cıksın garıbanlar kaydirigubbakcemile3 benım sabah 10mg aksam 20mg alıyorum cunku kılom 47 kaydirigubbakcemile3

canım bneim yüzümde aşırı derecede sivilcelerim vardı..sen daha ilk ayındaymışsın benim ilk ayımda bir gelişme olmadı fakat 2.aydan sonra yüzüm fazlasıyla kustu..ne varsa attı yani :) hatta yüzümü görenler aa noldu snin yüzüne diye doruyorlardı.bu moralimi çok bozuyordu ama pes etmedim çünkü bu ilacın kesin çözüm olduğunu duymuştum..benim tedavim normalde 7 ayda bitcekken 8 ayda bitirdik..şu anda hiç aktüf sivilcem yok,bu yönden çok rahatım fakat yüzümde özellikle yanaklarımda çok lekerim var.moralimi bozan tek şey bu (bnunun içinde kasımda peeling yapcaz)doktorum bile ben bu kdar bkliemiordum bayaa iyileşti yüzün dedi.. yapman gereken şey güneşe kesinlikle çıkmaman!!ben bunu yaptım ister istemez işte ve hala çıkmadan duramıyorum malesef okul..fln derken meburi oluorum..ama güneş koruyucunu mutlaka sür...
dEdiğim gibi 2.ayda kurumuyor snein ne dercede olduunu bilmiyorum gerçi sivilcelerin çok mu değilmi..?ama herşeye hazırla kendini çünkü daha yolun başındasın kusma dönmeini yaşıycaksın..ama hepsi geçcek merak etme :) tekrar geçmiş olsunn....:1hug:

Merhaba canım peelingten bahsetmişsin...merak ettim..bende lekerlim için peeling yaptırıcam kasım ayında başlıcam 3 seanslı olarak yapcakmış doktorum öyle dedi..bir bilgin varsa beni bu konuda bilgilendirirmisin acaba peeling denilen şey tam anlamıyla ne.? :S ve lekerimi tamamıyla geçirirmi acaba..??? :/ şimdiden tşşkürler

tesekkur ederım yazdıgın ıcın...bende kusma donemını atlatmısımdır dıye sevnıyodum cok uzuldum ınsallah daha fazla cıkmaz benım cok fazla deıldı sorunum sadece yanaklarımda vardı ama köklü buyuk cıkıyolardı.sımdı cogaldılar ama yanagımdan baska yerde yok hala...hatta topluca bı yerdeler dagınıkda deıl.anlamadım valla komık bı goruntu var allık surmus gıbı kaydirigubbakcemile3 4 gun sonra doktora gıtcem bakalım ne dıcek.bıran once kurtulmak ıstıyorum cok moralım bozuk cunku

kımyasal peelıng canım. cıldı soyuyolar lekeler ılk seansda bıle azalıyo 3 seansda tamamen gecıyo eger cok derın degılse tabı.... bıde bunun meyve asıtlerıyle yapılanları var o daha saglıklı sanırım. bunu doktorlar yapıo.sen doktoruna soyle ii bır yere yonlendırsın.ama tedavı bıttıkden 4 ay sonra yapılıyo dıye bılıorum cunku cılt tedavıde ınceldıgı ıcın peelıngde zarar gormesın dıye.lekelerıne cok uzulme cunku tedavı sırasında cok kızarıyomus fakat bıttıkden 1 ay sonra gozle gorulur azalma oluyomus cılt yavas yavas kendıne gelıp dınlendıgı normale dondugu ıcın. bıde ustune peelıng yaptırırsan bebek gıbı olursun ınş. gecmıs olsun canım!

Selam kızlar, nasılsınız.
Şu kimyasal peling'i kim veriyor, doktormu?
Çok merak ettim nasıl yapıldığını da :kedi:

Tatlım sen acaip zayıfmışsın,
Ben peling'in okadar etkili olduğunu bilmiyordum.
Bu ilaç kullanıldıktan sonra doktor kendisimi yazıyor:bbo:
Sende yaptıracakmısın peeling'i.
Ben işim gereği güneşe fazla denk gelmiyorum neyse ki.
Sabah bi ofise giriyorum, akşam anca çıkıyorum kaydirigubbakcemile3
Yinede koruyucu krem kullanmalımıyım sizce?

doktor eger gereklı goruyosa yonlendırıyo zaten. guzellık merkezlerınde dermatologlar yapıo. cıddı bı ıslem yanı heryere yaptırmayın seansı 100 tl falan. ama gercekten etkılı ben 1 kere yaptırmısdım ölü derıyı soyarak cıltten aldıkları ıcın muthıs parlak ve saglıklı bı cılt cıkıo alttan ılk gunler bıraz kızarıyo ama sonra cok cok guzel oluyo.sen gunese cıkmıyosan koruma faktoru surmene gerek yok.zaten su mevsımdekı gunesınde bı zararı yok.ben cıktıgım halde kullanmıyorum valla o gunes kremlerıde bende sıvılce yapıo cunku.doktorda kullan falan demedı.nemlendırıcı bıle kullanma dedı cıldın kuruması ıcın. ben bı doktordan duymusdum tv de resmen sacmalk bu koruma faktorlu kremler tamamen rant, cok pahalı ve bı okadarda sacma seyler.içinde ne oldugunu bılıyomusunuz kı bu kadar para verıp yuzunuze suruyosunuz, demısdı. sadece 11 ıle 4 arası gunesın altında yatmayın hıc bıse olmaz demısdı banada cok mantıklı gelıyo.herkes mutlaka kullanın dıyo ama her denılenı yapmıorum acıkcası.doktor sozu dınlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…