Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

bepanten merhem onercem ama erkek oldugunuz ıcın kullanamazsınız cunku baya bı parlıo kaydirigubbakcemile3 nıvea nın stıcklerı gayet iyi onlardan kullanın ama sureklı surun o dudagınızda varken koparmazsınız.hıc kurumasına ızın vermeden hep dudaınızda olsun

Günaydın kızlar,
Koce sana kremler konusunda katılıyorum tatlım,
Şu yaşıma kadar hiç kullanmadım hatta.
Ben ilaç tam olarak etkisini gösterene kadar bişey sürmüyorum yüzüme,
Dudaklarıma da nivea idare ediyor şimdilik.
Bugün 7. günüm roaccutane ile.:lepi:
İlaç kullanma özürlüydüm ama bu ilaçla aştım sanırım.:kedi:
Sabah 10 akşam 10 dakika şaşırmıyorum, içmeyi de unutmuyorum kaydirigubbakcemile3

canım ya ben bu saat konusuna cok dıkkat etmıyorum doktor bısey demedıgı ıcın.sabah 10da alıyosam aksam 8 felan oluyo.acaba bıse olurmukı doktor sana saate dıkkat et dedımı fisfisfis yuzune surme nemlendırıcı bak 1. ayım bıtcek asırı kuruluk soyulma gecdı. ılk 1 ay cok kuruyo daha ii oluyo.nemlendırıcı surunce beslenıyo sıvılcelr kabuk gec baglıo.surme kotu gozuksede bosver.sonra nasıl olsa cok guzel olcak sımdıden yatırım yapalım sengözlerimebaksanab

eğer sivilceler tüm vücudunda varsa karaciğerden kaynaklanan bir durum olabilir mutlaka karaciğeri destekleyici ürünler kullanman gerekir; devedikeni, enginar, karahindiba gibi... kimyasal ürünler kullanıp hiç hormon düzenini bozma derim ve dış etki olarakta salyangoz özlü krem çok güzel sonuş veriyor.

bana bırısı dogal engınar hapı onermısdı ama ben roaccutane kullanıyorum dıye almadım.acaba bunu kullanırken içsem bsey olurmu :bbo:

Tatlım dün pek giremedim, şimdi yazayım.
Bana da doktorum saatle ilgili birşey demedi,
Ben gün 40 mg olduğundan eşit olsun istiyorum.
Sende günlük dozu aksatmadığın sürece saat sorun olmaz sanırım.
Olsa doktorlar söylerlerdi dimi opuyorumnanaktan
Bu arada dudaklarım nivea ile yetinmiyor artık,
Sanırım pantomed'e başlamamda fayda var :sinifsinif:

canım pantomed nasıl bı ılac. sen dudagının ustunde uzun sure kalıcı yaglı bısey kullancan.vazelınde olur bepanten merhemde olur. bepanten krem yetmıyo cunku dudak ustunde kalmıyo emıyo. 1 ayı doldurdukdan sonra kuruma devam edıyo ama o gergınlık ve soyulmalar gecıo merak etme bırazcık sabret gecıcek. opuyorumnanaktan ıdare ettım hıc nemlendırıcı surmeden 1 ayı gecırdım sımdı zaten gerek kalmıo cunku normal kuru cıltler gıbı oldu kurtuldum o gergınlıkden. ohhh yıkamasam bıle yag dıye bısey yok :jeyyar:

Güzelim ilk defa dün gece kullandım,
Yatmadan sürdüm sabah hala dudağım nemliydi zemuszemus
Bence tam aradığın özellikte o haldeopuyorumnanaktan

bu ilaca alternatif hafif bir tedavi yokmu ya

Sanırım şu ana kadar aynı etkiyi yaratacak,
Başka bir tedavi yolu bulunamadı canım.
Kimle konuşsam roaccutane dedi.
Tabi bazıları etkilerinden şikayetçi,
Ama bıraktıktan bir ay sonra gidiyor sonuçta...kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar,benim sorunum.yağlı cildin getirdiği gözeneklerin tıkanması ve siyah noktalar.Hiç bu dert için roaccutane kullanan ve tedavisi iyi sonuç vermiş olan var mı?

Arkadaşlar,benim sorunum.yağlı cildin getirdiği gözeneklerin tıkanması ve siyah noktalar.Hiç bu dert için roaccutane kullanan ve tedavisi iyi sonuç vermiş olan var mı?

Siyah noktaları da etkilediğini duymuştum ama
Tonic denedinmi hç canım, siyah noktalar için oldukça etkili olanları var zemuszemus

7 ay kullandım ve tedavim biteli 6 ay kadar oldu.siyah noktalar geri çıktı eskisi gibi malesef

merhaba arkadaşlar ben de roaccutane' a başlayacağım ama bir şeyi merak ediyorum. Bu ilaç cildi hassaslaştırdığı için tüyleri ağdayla almamak gerekiyor sanırım. Peki kullanan arkadaşlar kaşlarını ve yüzlerindeki tüyleri nasıl aldılar acaba? Bir de tüylerde artışa neden oluyor mu? Ben çok tüylü biri değilimdir olmak da istemiyorum. Birçok yan etkisi var ama ben buna çok taktım:) nasıl alcam kaşlarımı? Yardımcı olursanız sevinirim

kızlar bugun 8.günüm. yüzümde 2-3 tane sivilcem çıktı şu ana kadar.kuruluk falan yok daha,ama sabah kalktığımda eskisi gibi parlamıyo yüzüm onu farkettim bugun.dudaklarım da da öyle bi kuruluk yok,ama düzenli olarak ya vazelin yada bepanten sürüorum,yüzüm kurumadığı için nemlendiriciye başlamadım açıkcası.

inşallah günler su gibi geçerde bi an önce 6.ayımızı doldurmuş oluruz.

Kaşlarımı cımbızla aldım.bende çok tüylü değildim ama baya yaptı.yani kalıcı yan etki olarak tüylenme ve hiç çukur yokken yüzümde baya bi çukur kaldı

kızlar selam..ben de Roaccutane kullandım..herkes için aynı şeyler geçerli diyemem ama şöyle söyliyim..o bilindik intiharla ilgili uyarılar canınızı sıkmıştır eminim..ben ilaca başladığım sırada aynı anda psikolojik destek de alıyordum ancak hiç bir yan etksi olmadı..sadece dudak kuruluğu yaşadım..ama inanın bu derdin sanırım bundan başka çözümü yok..her yolu denedim ama geçmemişti..6 ay kadar kullandım.son aylar çok boşlasam da ,bırakalı nerdeyse 1.5 yıl oldu ve halen tek bir sivilcem yok.korkmayın kafanıza takılanları doktorunuza sorun..ama aynada gördüğünüz cildiniz ne depresyon bırakıcak ne başka bişeyopuyorumnanaktan

canım sıvılce cıkması cok normal bak zamanla gorceksın cıkan sıvılceler 3 gun ıcınde kuruyup gecıcekler sakın elleme cunku cukur seklınde ız kalıomus.yavas yavas kurumaya ve gerılmeye baslıcak yuzun. 2. haftada baya farkedılıyo.dudaklarınada her ıhtımale karsı sen sur kurusada kurumasada.cunku cok kuruyunca yarılıyo.duzelmesı cok zor oluyo.nemlendırıcıyede yuzun kuruyunca basla ve sadece dısarı cıkarken sur! gece yada evdeyken surme ohh kurusun yuzun hemen gecıcek sıvılcelerın.1.ayın sonunda nemlendırıcıyede gerek kalmıo vucudun ılaca alısıo normal kuru bı cılt gıbı oluo.:teytey:

selam arkadaşlar bende eylülün 24 de kullanmaya başladım. 16 gün falan oldu.ama aknetrent 20 mg olandan, kullanıyorum.ya ellerimde sanki epilasyonla aldıktan sonra tüy kökleri kızarır ya öyle kızarıklık oldu,bunun dışında yüzümde de küçük yuvarlak kızarıklık üstü soyulmuş şekilde ve sızlıyorlar.sanki cildim bana düzeliyor gibi geldi ama bu ellerimdeki kızarıklıklar sanki soğuktan kurumuş havasında,dudaklarımı söylememe gerek bile yok.doktor kan testi yapmaya gerek yok dedi.
şu anda üniversite okuduğum şehirdeyim doktora memleketimde gitmiştim.sizce burada da doktora gidip göstereyim mi yoksa bu durumlar normal mi?pazartesi doktora gidiyim diyorum bu 2 gün kullanmasam tedavim yarım kalırmı korktum biraz?lütfen birileri bişey yazsın...

Son düzenleme:
Kaşlarımı cımbızla aldım.bende çok tüylü değildim ama baya yaptı.yani kalıcı yan etki olarak tüylenme ve hiç çukur yokken yüzümde baya bi çukur kaldı

çok saol cevap verdiğin için. herkeste etkisi aynı olmuyor demek ki. her kullananda olmuyor bu tip problemler.cildi çok güzel olan arkadaşlar da oluyor. tüylenmede artış yapması çok kötü ya. herkeste yapıyor mu acaba? sen bırakalı ne kadar oldu? belki geçeci bir yan etkidir. zamanla geçer inş.

ilaç kullanırken ağda yapılır mı? diğer arkadaşlar da cevaplarsa çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…