Bayanlar ben sizin gibi bayan değilim kusura bakmayın belki rahatsız ediyorum ama bende bu ilacı kullanıyorum bir soru sormak istiyorum ...
Dudaklarım acayip kuruyor ve ben mecburen yoluyorum ...
Önerebileceğiniz bir ürün varmı doktor bana Pentanol verdi ...Ama o kadar etkisi yok galiba...
Ve söylediğiniz kremi kullanınca hiç kuruma olmuyo mu belirtirseniz çok memnun olurum hepinize iyi günler...
doktor eger gereklı goruyosa yonlendırıyo zaten. guzellık merkezlerınde dermatologlar yapıo. cıddı bı ıslem yanı heryere yaptırmayın seansı 100 tl falan. ama gercekten etkılı ben 1 kere yaptırmısdım ölü derıyı soyarak cıltten aldıkları ıcın muthıs parlak ve saglıklı bı cılt cıkıo alttan ılk gunler bıraz kızarıyo ama sonra cok cok guzel oluyo.sen gunese cıkmıyosan koruma faktoru surmene gerek yok.zaten su mevsımdekı gunesınde bı zararı yok.ben cıktıgım halde kullanmıyorum valla o gunes kremlerıde bende sıvılce yapıo cunku.doktorda kullan falan demedı.nemlendırıcı bıle kullanma dedı cıldın kuruması ıcın. ben bı doktordan duymusdum tv de resmen sacmalk bu koruma faktorlu kremler tamamen rant, cok pahalı ve bı okadarda sacma seyler.içinde ne oldugunu bılıyomusunuz kı bu kadar para verıp yuzunuze suruyosunuz, demısdı. sadece 11 ıle 4 arası gunesın altında yatmayın hıc bıse olmaz demısdı banada cok mantıklı gelıyo.herkes mutlaka kullanın dıyo ama her denılenı yapmıorum acıkcası.doktor sozu dınlıyorum.
Günaydın kızlar,
Koce sana kremler konusunda katılıyorum tatlım,
Şu yaşıma kadar hiç kullanmadım hatta.
Ben ilaç tam olarak etkisini gösterene kadar bişey sürmüyorum yüzüme,
Dudaklarıma da nivea idare ediyor şimdilik.
Bugün 7. günüm roaccutane ile.:lepi:
İlaç kullanma özürlüydüm ama bu ilaçla aştım sanırım.:kedi:
Sabah 10 akşam 10 dakika şaşırmıyorum, içmeyi de unutmuyorum kaydirigubbakcemile3
eğer sivilceler tüm vücudunda varsa karaciğerden kaynaklanan bir durum olabilir mutlaka karaciğeri destekleyici ürünler kullanman gerekir; devedikeni, enginar, karahindiba gibi... kimyasal ürünler kullanıp hiç hormon düzenini bozma derim ve dış etki olarakta salyangoz özlü krem çok güzel sonuş veriyor.
canım ya ben bu saat konusuna cok dıkkat etmıyorum doktor bısey demedıgı ıcın.sabah 10da alıyosam aksam 8 felan oluyo.acaba bıse olurmukı doktor sana saate dıkkat et dedımı fisfisfis yuzune surme nemlendırıcı bak 1. ayım bıtcek asırı kuruluk soyulma gecdı. ılk 1 ay cok kuruyo daha ii oluyo.nemlendırıcı surunce beslenıyo sıvılcelr kabuk gec baglıo.surme kotu gozuksede bosver.sonra nasıl olsa cok guzel olcak sımdıden yatırım yapalım sengözlerimebaksanab
Tatlım dün pek giremedim, şimdi yazayım.
Bana da doktorum saatle ilgili birşey demedi,
Ben gün 40 mg olduğundan eşit olsun istiyorum.
Sende günlük dozu aksatmadığın sürece saat sorun olmaz sanırım.
Olsa doktorlar söylerlerdi dimi opuyorumnanaktan
Bu arada dudaklarım nivea ile yetinmiyor artık,
Sanırım pantomed'e başlamamda fayda var :sinifsinif:
canım pantomed nasıl bı ılac. sen dudagının ustunde uzun sure kalıcı yaglı bısey kullancan.vazelınde olur bepanten merhemde olur. bepanten krem yetmıyo cunku dudak ustunde kalmıyo emıyo. 1 ayı doldurdukdan sonra kuruma devam edıyo ama o gergınlık ve soyulmalar gecıo merak etme bırazcık sabret gecıcek. opuyorumnanaktan ıdare ettım hıc nemlendırıcı surmeden 1 ayı gecırdım sımdı zaten gerek kalmıo cunku normal kuru cıltler gıbı oldu kurtuldum o gergınlıkden. ohhh yıkamasam bıle yag dıye bısey yok :jeyyar:
bu ilaca alternatif hafif bir tedavi yokmu ya
Arkadaşlar,benim sorunum.yağlı cildin getirdiği gözeneklerin tıkanması ve siyah noktalar.Hiç bu dert için roaccutane kullanan ve tedavisi iyi sonuç vermiş olan var mı?
Arkadaşlar,benim sorunum.yağlı cildin getirdiği gözeneklerin tıkanması ve siyah noktalar.Hiç bu dert için roaccutane kullanan ve tedavisi iyi sonuç vermiş olan var mı?
merhaba arkadaşlar ben de roaccutane' a başlayacağım ama bir şeyi merak ediyorum. Bu ilaç cildi hassaslaştırdığı için tüyleri ağdayla almamak gerekiyor sanırım. Peki kullanan arkadaşlar kaşlarını ve yüzlerindeki tüyleri nasıl aldılar acaba? Bir de tüylerde artışa neden oluyor mu? Ben çok tüylü biri değilimdir olmak da istemiyorum. Birçok yan etkisi var ama ben buna çok taktım:) nasıl alcam kaşlarımı? Yardımcı olursanız sevinirim
kızlar bugun 8.günüm. yüzümde 2-3 tane sivilcem çıktı şu ana kadar.kuruluk falan yok daha,ama sabah kalktığımda eskisi gibi parlamıyo yüzüm onu farkettim bugun.dudaklarım da da öyle bi kuruluk yok,ama düzenli olarak ya vazelin yada bepanten sürüorum,yüzüm kurumadığı için nemlendiriciye başlamadım açıkcası.
inşallah günler su gibi geçerde bi an önce 6.ayımızı doldurmuş oluruz.
Kaşlarımı cımbızla aldım.bende çok tüylü değildim ama baya yaptı.yani kalıcı yan etki olarak tüylenme ve hiç çukur yokken yüzümde baya bi çukur kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?