selam arkadaşlar bende eylülün 24 de kullanmaya başladım. 16 gün falan oldu.ama aknetrent 20 mg olandan, kullanıyorum.ya ellerimde sanki epilasyonla aldıktan sonra tüy kökleri kızarır ya öyle kızarıklık oldu,bunun dışında yüzümde de küçük yuvarlak kızarıklık üstü soyulmuş şekilde ve sızlıyorlar.sanki cildim bana düzeliyor gibi geldi ama bu ellerimdeki kızarıklıklar sanki soğuktan kurumuş havasında,dudaklarımı söylememe gerek bile yok.doktor kan testi yapmaya gerek yok dedi.
şu anda üniversite okuduğum şehirdeyim doktora memleketimde gitmiştim.sizce burada da doktora gidip göstereyim mi yoksa bu durumlar normal mi?pazartesi doktora gidiyim diyorum bu 2 gün kullanmasam tedavim yarım kalırmı korktum biraz?lütfen birileri bişey yazsın...
tşekkürer cvp için cnım..inşallah geçer benimdezemuszemuskımyasal peelıng canım. cıldı soyuyolar lekeler ılk seansda bıle azalıyo 3 seansda tamamen gecıyo eger cok derın degılse tabı.... bıde bunun meyve asıtlerıyle yapılanları var o daha saglıklı sanırım. bunu doktorlar yapıo.sen doktoruna soyle ii bır yere yonlendırsın.ama tedavı bıttıkden 4 ay sonra yapılıyo dıye bılıorum cunku cılt tedavıde ınceldıgı ıcın peelıngde zarar gormesın dıye.lekelerıne cok uzulme cunku tedavı sırasında cok kızarıyomus fakat bıttıkden 1 ay sonra gozle gorulur azalma oluyomus cılt yavas yavas kendıne gelıp dınlendıgı normale dondugu ıcın. bıde ustune peelıng yaptırırsan bebek gıbı olursun ınş. gecmıs olsun canım!
selam arkadaşlar bende eylülün 24 de kullanmaya başladım. 16 gün falan oldu.ama aknetrent 20 mg olandan, kullanıyorum.ya ellerimde sanki epilasyonla aldıktan sonra tüy kökleri kızarır ya öyle kızarıklık oldu,bunun dışında yüzümde de küçük yuvarlak kızarıklık üstü soyulmuş şekilde ve sızlıyorlar.sanki cildim bana düzeliyor gibi geldi ama bu ellerimdeki kızarıklıklar sanki soğuktan kurumuş havasında,dudaklarımı söylememe gerek bile yok.doktor kan testi yapmaya gerek yok dedi.
şu anda üniversite okuduğum şehirdeyim doktora memleketimde gitmiştim.sizce burada da doktora gidip göstereyim mi yoksa bu durumlar normal mi?pazartesi doktora gidiyim diyorum bu 2 gün kullanmasam tedavim yarım kalırmı korktum biraz?lütfen birileri bişey yazsın...
canım yuzun ve ellerındekıler cok normal banada olmusdu.yuzunu hıc elleme suyla yıka bol bol ama ellerıme doktor benım advantan krem vermısdı cok ii gelıo gece sur sabah pamuk gıbı olur.sen neden 2 gun ara verceksın ben onu anlamadım ılacmı bıttı.benımde 2 gunluk bı ara olmusdu haftasonuna gelmısdı yazdıramamısdım doktor hıc bısey olmaz demısdı yanı uzun surelı ara verme 1 hafta gıbı..2gunden bısey olmuyo.gecmıs olsun canım
canım çok teşekkür ederim.yok bitmedi de korktum yaramadı mı acaba doktora sormadan devam etmeyeyimpazartesi doktora gidene kadar içmeyeyim 2 gün diye düşünmüştüm ama vazgeçtim.:):umursamaz:dediğin kremede bugün bi bakayım inşallah sonuç iyi olur çok abartılı bir sorunum yoktu ama sivilcelerden sonra çöküntü oluyormuş cildim çok hassamış tedavi etmezsem ilerde de devam edermiş en çok korktuğum şey çöküntü olması:1rolleyes:..inşallah tam cillopppp :lepi:gibi olur yüzümüz gözümüz.tedavi sonrası nasıl oldu peki sende?
YOK CANIM YARAMADIGINDAN DEIL BAZI KISILERDE BOLE YANETKILER YAPIO....AMA HEPSI GECICI....CILT FAZLA KURUDUGU ICIN EGZAMA TARZI BISEY OLUYO ELLERDE, ADVANTAN KREM YADA POMATI AL COK İİ GELIR...BIRAKMA YANI ILACINI DUZENLI AL...BENDE SUAN 2. AY ICINDEYIM. BIRAZ SIVILCELER COGALDI AMA YAVAS YAVAS KURUYOLAR.ÇÖKÜNTÜ OLMAMASI ICIN SAKIN HA SIVILCELRINLE OYNAMA SIKMA BIDE USTUNDEKI KABUKLARI KENDIN ZORLA KALDIRMA OZAMAN BISE OLMAZ AMA UGRASANLARIN HEP ÇÖKÜNTÜ OLUYO ALLAH KORUSUNlmaz: CİLLOP GİBİ OLCAZ TABI YA kaydirigubbakcemile3 SABREDELIM YETERKI.YUZUNU KENDI HALINE BIRAK ILACA ALISTIKDAN SONRA YANETKILERDE GECIO CANIM HIC MERAK ETME...GECMIS OLSUN opuyorumnanaktan
arkadaslar ben 1 aydır aknetrent kullanıyorum dıgerlerıyle eş degermiş.cildim duzeliyor.ancak merak ettigim bıyıklarımı nasıl alıcam?birde vücudunun hıcbır yerine agda yapılmıcak demiş arkadasıma doktoru.bilgisi olan varmı?
canım sıvılce cıkması cok normal bak zamanla gorceksın cıkan sıvılceler 3 gun ıcınde kuruyup gecıcekler sakın elleme cunku cukur seklınde ız kalıomus.yavas yavas kurumaya ve gerılmeye baslıcak yuzun. 2. haftada baya farkedılıyo.dudaklarınada her ıhtımale karsı sen sur kurusada kurumasada.cunku cok kuruyunca yarılıyo.duzelmesı cok zor oluyo.nemlendırıcıyede yuzun kuruyunca basla ve sadece dısarı cıkarken sur! gece yada evdeyken surme ohh kurusun yuzun hemen gecıcek sıvılcelerın.1.ayın sonunda nemlendırıcıyede gerek kalmıo vucudun ılaca alısıo normal kuru bı cılt gıbı oluo.:teytey:
kızlar son 2 haftama girdim Zoretanin tedavimde...
Çok çok mutluyum!
İzler yok değil ama çok çok ufak açık pembe renkli 4-5 nokta var...
Açıkçası kafama takmıyorum bile onları...Zamanla geçer diye düşünüyorum geçmezse belki renk açıcı tedaviyi düşünürüm...
Çok memnun kaldım tedavimden, dudak kuruluğu ve son 1 aydır saç dökülmesi dışında iç organlara dair hiç bir yan etki görmedim...
kan değerlerim hep çok normal çıktı...
Hayırlısıyla herkesin bu tedaviden olumlu sonuçlarla çıkmasını diliyorum!
:dance:
evet bende bugün yazdırdım arkadaşlar heyyyyyy çok mutlu oldummmm
kızlar son 2 haftama girdim Zoretanin tedavimde...
Çok çok mutluyum!
İzler yok değil ama çok çok ufak açık pembe renkli 4-5 nokta var...
Açıkçası kafama takmıyorum bile onları...Zamanla geçer diye düşünüyorum geçmezse belki renk açıcı tedaviyi düşünürüm...
Çok memnun kaldım tedavimden, dudak kuruluğu ve son 1 aydır saç dökülmesi dışında iç organlara dair hiç bir yan etki görmedim...
kan değerlerim hep çok normal çıktı...
Hayırlısıyla herkesin bu tedaviden olumlu sonuçlarla çıkmasını diliyorum!
:dance:
İnşallah çıkmaz canım, :Saruboceq:
Darısı da bizlerin başına. :kedi:
MERHABA DOKTOR AYNI İLACI VERDİ BANA BİRAZ BİLGİ VERİRMİSİN BU GÜN İLK GÜNÜM ŞİMDİDEN TŞK EDERİMkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?