Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bende ilacın başlarındayım, 10. günüm.
Eğer yüzüne ağda uyguluyorsan bilemem de,
Diğer bölgelere ağda yapılabilir.
Ben bıyıklarımı iple alıyorum ama,
ılaca başlamadan önce almıştım daha hiç denemedim.
Tüğlenme nerde oluyor kızlar, yüzümüzde mi?

Cildindeki ve dudaklarında ki kuruluk normal canım,
Cildin hassaslaştığından olmuştur o kızarıklıkta,
2 Gün ara vermene gerek yok bence,
Ama içinin rahat etmesi açısındansa kullanma.
İlaçın 2 gün geç biter, doktora bitince gidip tahlilden sonra tekrar yazdırmış olursun.
Ama epilasyondan sonra ki kızarıklık kıl köklerinde ben ilaç kullanmadan da olurdu.opuyorumnanaktan

cevap için saol hazan. ben bıyıklarımı da ağdağla alıyordum hiç iple almamıştım ama ilacı kullanırsam öyle yapacağım artık.10 günde ne gibi yan etkiler gördün? günde kaç mg alıyorsun? aslında benim bugün başlamam lazım ama bir türlü cesaret edemiyorum. özellikle göz ve karaciğer konusu beni korkutuyor. zaten miyobum bir de gece görüşünde azalma eklensin istemiyorum. böyle bir problem yaşayan var mı acaba?

tşekkürer cvp için cnım..inşallah geçer benimdezemuszemus

bir de doktor yüzümü temizlemem için dermaquest skin therapy adlı markanın anti bakteriyel temizleme jelini verdi. ilacı kullanırken oluşan kırmızılıkları önlüyormuş ve cildi kurutmuyormuş. fiyatını sordum dün 63tl imiş. çok mu sizce? siz temizleyici kullanıyor musunuz? aslında tedavi süresince çok da oynamamak lazım yüzle. hassas oluyor sonuçta.

canım yuzun ve ellerındekıler cok normal banada olmusdu.yuzunu hıc elleme suyla yıka bol bol ama ellerıme doktor benım advantan krem vermısdı cok ii gelıo gece sur sabah pamuk gıbı olur.sen neden 2 gun ara verceksın ben onu anlamadım ılacmı bıttı.benımde 2 gunluk bı ara olmusdu haftasonuna gelmısdı yazdıramamısdım doktor hıc bısey olmaz demısdı yanı uzun surelı ara verme 1 hafta gıbı..2gunden bısey olmuyo.gecmıs olsun canım

canım çok teşekkür ederim.yok bitmedi de korktum yaramadı mı acaba doktora sormadan devam etmeyeyim pazartesi doktora gidene kadar içmeyeyim 2 gün diye düşünmüştüm ama vazgeçtim.:):umursamaz:dediğin kremede bugün bi bakayım inşallah sonuç iyi olur çok abartılı bir sorunum yoktu ama sivilcelerden sonra çöküntü oluyormuş cildim çok hassamış tedavi etmezsem ilerde de devam edermiş en çok korktuğum şey çöküntü olması:1rolleyes:..inşallah tam cillopppp :lepi:gibi olur yüzümüz gözümüz.tedavi sonrası nasıl oldu peki sende?

YOK CANIM YARAMADIGINDAN DEIL BAZI KISILERDE BOLE YANETKILER YAPIO....AMA HEPSI GECICI....CILT FAZLA KURUDUGU ICIN EGZAMA TARZI BISEY OLUYO ELLERDE, ADVANTAN KREM YADA POMATI AL COK İİ GELIR...BIRAKMA YANI ILACINI DUZENLI AL...BENDE SUAN 2. AY ICINDEYIM. BIRAZ SIVILCELER COGALDI AMA YAVAS YAVAS KURUYOLAR.ÇÖKÜNTÜ OLMAMASI ICIN SAKIN HA SIVILCELRINLE OYNAMA SIKMA BIDE USTUNDEKI KABUKLARI KENDIN ZORLA KALDIRMA OZAMAN BISE OLMAZ AMA UGRASANLARIN HEP ÇÖKÜNTÜ OLUYO ALLAH KORUSUN lmaz: CİLLOP GİBİ OLCAZ TABI YA kaydirigubbakcemile3 SABREDELIM YETERKI.YUZUNU KENDI HALINE BIRAK ILACA ALISTIKDAN SONRA YANETKILERDE GECIO CANIM HIC MERAK ETME...GECMIS OLSUN opuyorumnanaktan

tamam canım benim sağolasın.dediğin kremlerinde bugün birinden birini alayım...napalım kesin çözüm için dayanacağız artık yan etkilerine...Allah tez zamanda şifalar versin bende öptümvereliniortaka.s.

arkadaslar ben 1 aydır aknetrent kullanıyorum dıgerlerıyle eş degermiş.cildim duzeliyor.ancak merak ettigim bıyıklarımı nasıl alıcam?birde vücudunun hıcbır yerine agda yapılmıcak demiş arkadasıma doktoru.bilgisi olan varmı?

sen de tam benim merak ettiğim soruyu sormuşsun canım. sanırım ağda yapmak pek iyi olmaz çünkü cilt baya hassaslaşıyor. deriyi soyup yara yapabilir. ben de ağda yapılmaz diye duymuştum. bıyıklarını iple alınırsan sorun olmaz belki. vücuttaki diğer tüyler de makineyle alınsa olur mu ki? kullanan arkadaşlar nasıl hallediyor bu sorunu acaba?

saol canım,çok tavsiyelerine uyuyorum zatenzemuszemus her akşam buz kalıplarına koyduğum buzumuda sürüorum bi güsel yüzüme.ohh buz gibi çok iyi geliyo valla,zaten soda başlı başına bi şifasengözlerimebaksanab elimi sürmüorum yüzüme hiç,bazen dalgınlık ve alışkanlık sonucu bi bakıorum elim yüzümdeÇok üzgünüm çoook ama genelde çok dikkat ediyorum. inşallah iz falan kalmaz:Saruboceq:

kızlar son 2 haftama girdim Zoretanin tedavimde...

Çok çok mutluyum!

ızler yok değil ama çok çok ufak açık pembe renkli 4-5 nokta var...
Açıkçası kafama takmıyorum bile onları...Zamanla geçer diye düşünüyorum geçmezse belki renk açıcı tedaviyi düşünürüm...

Çok memnun kaldım tedavimden, dudak kuruluğu ve son 1 aydır saç dökülmesi dışında iç organlara dair hiç bir yan etki görmedim...
kan değerlerim hep çok normal çıktı...

Hayırlısıyla herkesin bu tedaviden olumlu sonuçlarla çıkmasını diliyorum!

:dance:

İnşallah çıkmaz canım, :Saruboceq:
Darısı da bizlerin başına. :kedi:

MERHABA DOKTOR AYNI İLACI VERDİ BANA BİRAZ BİLGİ VERİRMİSİN BU GÜN İLK GÜNÜM ŞİMDİDEN TŞK EDERİMkaydirigubbakcemile3

İnşallah çıkmaz canım, :Saruboceq:
Darısı da bizlerin başına. :kedi:

canım inşallah hiçbirimizde tekrarlamaz... :Saruboceq: :lepi:

MERHABA DOKTOR AYNI İLACI VERDİ BANA BİRAZ BİLGİ VERİRMİSİN BU GÜN İLK GÜNÜM ŞİMDİDEN TŞK EDERİMkaydirigubbakcemile3

tatlım Roaccutane ile aynı ilaç, bilinen şeyler işte, bu topik bilgilerle dolu =) kaydirigubbakcemile5

Merhaba Arkadaşlar
Ben 2008 yılında Mart - Temmuz ayları arasında yani 5 ay süreyle kullandım Roaccutane. İlk 40 mg ile başladım son 2 ayda ise 30 mg. düştü. Yani az kullanıyordum. Tedavi sürecinde 3.aydan itibaren sivilcelerim tamamen kayboldu, cildim çok güzel pürüzsüz hale geldi... Yan etkilerine gelince, en çok şikayetçi olduğum saçlarımın dökülmesiydi hatta bu yüzden tedaviyi tamamlayamadım yani en az 6 ay kullanmam gerekiyordu ve kel kalmaktan korkup ilacı bıraktım:) Tabi dudaklarımı da çok çatlatıyordu ama onu bi şekilde kremlerle geçiştiriyordum. Dudaklarınıza en iyi bepanten merhem öneriyorum bu arada çünkü hem tadı yok hemde çok etkili... Neyse 5 ayın sonunda cildim de düzeldi diye ben ilacı bırakmıştım ama 3 ay sonra sivilcelerim tekrar nüksetti Hatta eskisinden kötü bile oldu bir ara.. Sonra yüzümdekiler son günlerde baya düzelmişti ki bu sefer sırtımda çok fazla sivilce çıktı.. Ve bugün itibariyle sırf sırtımdaki sivilceler sebebiyle tekrar Roaccutane tedavisine başladım Doktorum günlük 50mg. ile başlattı... Tekrar nüksetmesinide yeterli dozda almama ma bağladı.. Tabi ben ilk doktoruma gitmedim:)
Saçlarım tekrar çıkmışlardı şimdi yine dökülecekler ve çatlak dudaklı günlerime geri döneceğim diye üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…