Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

gecmıs olsun...bende kullanıyorum 2. aydayım baya sıvılce cıkdı yuzumde hadı onlar gecıcekde ben şu sac dokulmesı olayına cok kafayı takdım.zaten azlar iice kel kalcam ya mafoldumben bazı doktorlar sac dokulmesıne karsın cınko verıyomus acaba onumu denesek uff bıyerı duzeltıyoruz bıyer bozuluo :gitme:

bende bugün zoretanin kullanmaya başlıyorum.....sanırım roaccutanela aynı etkideymiş.....saç dökülmesi çok mu fazla oluyor?

bende bugün zoretanin kullanmaya başlıyorum.....sanırım roaccutanela aynı etkideymiş.....saç dökülmesi çok mu fazla oluyor?

Herkesde saç dökülmesi olmuyormuş tabiki... Çünkü benim bir arkadaşımda Roaccutane kullanıyordu ama onun hiç saçları dökülmemiş... Tamamen kişinin bünyesiyle alakalı yani. Ben geçen sene 5.ayımda doktora gittiğimde doktoruma saç dökülmesinden çok şikayetçi olduğumu söylemiştim o da bana kozmetik bir şampuan önermişti ama ben almamıştım:) Çünkü baya pahalıydı:) Zaten ilacı kesince saçlarınız tekrar çıkıyor:)
Bugün yeni tedavimin 2.günü ve dehşet başım ağrıyor... Bu da ilacın yan etkisi, bazen baş ağrısı yapabiliyor...

teşekkürler cevabın için:) bir sorum daha olacaktı ben günde 20 mg 1 tablet alacakmşm bana cok az geldı yaşım 17 acaba bu yüzden midir?

teşekkürler cevabın için:) bir sorum daha olacaktı ben günde 20 mg 1 tablet alacakmşm bana cok az geldı yaşım 17 acaba bu yüzden midir?

Evet seninki baya azmış... Ben 50mg. kullanıyorum yaşım 26 kilom 54. Yaşla da alakalı olabilir, kiloylada... Yada sivilcelerin durumuna göre... Ben mesela yüzümden hiç şikayetçi deliğim şuan, sadece sırtım ve omzum çok sinir bozucu

inan yüzünde olmasından daha iyidir...insan içine çıkasım gelmiyr ama şimdi geçeceklerini düşünüp moralimi düzeltebiliyorum...
umarım herkes kurtulur:)

merhabalar..bende aknetrent e 1,5 ay önce başladım yüzümde bölgesel olarak sivilce vardı çok ağrılı ve iltihaplıydı,2-3 doktora gittim hiçbiri bu ilacı yazmadı.en son gittiğim doktor nihayet yazdı.şuanda kullandığım için çok memnunum:lepi:.sivilcelerim tamamen gitti sadece kırmızılıkalr var onlarında geçeceğini söylüyorlar inşallah geçer ya.lütfen birdaha çıkmasın o sivilceler:jeyyar:Saruboceq:bu arada bendeki yan etkisi dudak kuruluğu,burunda kuruma ve bel ağrısı....

bende tedavinin sonuna geldım arkadaşlar darısı başiniza 7 ayımı bitirmek üzereyim son 12 gün sonra leke tedavisi var cok zorlu bir süreçten geçtim artık lekelerı gecirmek için tedavi gorecem
sonuctan memnunum hepinize allah sabır versın

merhaba millet, bende gecen sene 6 ay kullanmistim fakat sivilcelerim tam gecmeden biraktim. ve sonrasinda daha kotu bi sekilde cikmaya basladilar. simdi tekrar kullanmaya basladim ve bi hafta oldu. yine dudak kurumasi falan filan basladi yan etkiler ben sunu merak ediyorum. 2-3 sene once kullanipta bi daha hic cikmadi diyen arkadas yokmu?evet cildi bebek gibi yaptigi dogru, sonuna kadar sabredince tamamen gecireceginden de eminim ama, genelde kullanip 1 sene sonra cikanlar var. ya bitirdikten sonra tekrar cikarsa korkusu var simdi ((((

2-3 sene önce gereken dozu kullanmayıp tekrar çıkan bi sürü arkadaş gördüm forumlarda; ama dikkatini çekerim gereken dozu almamışlar.(BUNLARDAN BıRı DE BENıM) :a015:

Gereken dozu alanlarda bence tekrar sivilce mivilce çıkmıor. Çünkü "Ben gereken dozu aldım ama tekrar çıktı" diyen tek bi kişiye bile rastlamadım. "Gereken dozu aldım 4-5 yıl geçti hala sivilce çıkmıor, arada bi tek tük ufacık çıkıo tabi malum günlerde" diyene de rastladım; ama çok fazla değil.Tabi bu tamamen normal çünkü ben de gereken dozu alıp bi daha sivilce problemi yaşamasaydım forum sitelerindeki bu başlıklara girme zahmetinde bulunmazdım.. :tomato:

aynen bende bitirene kadar kullanmadim. sakin ama sakin kimse yarida veya tamamen bitirmeden birakmasin. cunku sonrasinda cikanlar onceki durumunuzdan daha vahim olabilir benim gibi. simdi tekrar basladigim tedaviyi bitircem ins..hipokondriyak insallah dedigin gibi olurda kurtuluruz bu dertten tamamen akannehir

bende yıllar önce 3 ay kullandım tamam geçtiler diyip bıraktım.ama dr hiç bi bilgi vermemişti 6 ay kullanacaksın diye yan etkilerine dayanamamıştım bıraktım tekrar çıktılar.yeniden başladım tedavim biteli 6 ay oldu kıllanma ve çukur dışında çok şükür öyle fazla sivilce kalmadı minik çıkıyo arada bir.

Evet bende dokturuma neden tekrar nüksettiğini sorduğuumda o da bana yeterli dozda almadığımı söylemişti... Şimdi tekrar ilaca başlayalı 1 hafta oluyor. Dudaklarım ve yüzümde kurumalar başladı yavaş yavaş...

arkadaslar benimde 3.ayım bitcek sanırım 1ay daha kullanıp bırakıcam çünkü benim yüzüm mikrop kaptığından sivilce olmustu aslında sivilce problemim olmaz hiçbir zaman..herneyse zaten 1.ayda tüm sivilcelerim kurudu, dokununca pürüssüz ama lekeli bi cildim oldu ve 2aydırda hiçbir değişme yok lekeler ne büyüyor ne de küçülüyor..doktorda roaccutane bitince bi kaç ay bekleyip kimyasal peeling yapıcaz tek çözümü bu dedi ama burda hiç yaptırana rastlamadım gerçekten bilgiye ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim :))

:teselli:bende zoretanin kullanıyorum.56 kiloyum ve 20,20, 10 olmak üzere günde 50 mg. alıyorum 15. günüm bugün kuruluk bütün vücudumu kapladı artık önce dudaklarım çenem alnım derken saç diplerim kuruluktan acıyor göz kapaklarım bile acımaya başladı arada bel ağrısı çekiyorum halsizlik falan da var çenem öyle çok kuru ki yarıldı kanadı bugün onlar iz yapacak korkuyorum. ilacın bende mucizeler yaratacağına inanıyorum hatta benim küçük küçük milyonlarca sivilcem var alnımda ve çenemde geçicekler pırıl pırıl pamuk gibi bir yüzüm olacak inşallah . birde ben normaldede agresif bir insanım hemen parlarım bu ilaç beni bazen çileden çıkarıyor hiç bir şey yokken bile eskiden kızdığım birşey aklıma gelip bağırabiliyorum. sonrada ne oldu ya sana dediklerinde ya pardon ilaç işte şeklinde baya gülüşüyoruz ama sonrası çok komik oluyor. bazen çarpıntı yapıyor eğilip kalkmak resmen zulüm oluyor çarpıntı artıyor. ama herşey yoluna girecek eminim. hepinizi öpüyorum arkadaşlar
bu arada yazdıklarınızı 15 gündür takip ediyordum ama bugün üye olabildim. yeni katıldım aranıza sevgilerle ...

aramıza hoş geldin:)) yazdıklarını okuyunca sanki benim hislerimi yazıyo dedim:)) aynı şeylerden şikayetçiyiz... benim 10.günüm dudaklarımı bepanten merhemle çok iyi koruyorum:)) saç diplerimden şikayetçi değilim ben geçen seneki tedavi sürecimdede acımamışladı ama dökülmüşlerdi çok:)) Çünkü çok kuruyor dipleri evet... Ben mesela normalde akşam saçımı yıkasam sabaha yağlanırdı saçlarım.... Roaccutane kullanmaya başlayınca 3 gün yıkamasam kupkuru oluyordu saç diplerim:)) Tedavi sürecinde zaten en çok sevdiğim şeyde buydu:)) Şuan benimde yüzümde soyulmalar başladı ama sürekli bu şekilde soyulmayacak yani ilk başlarda soyulma oluyor... Tecrübeli olunca bu kadarını biliyorum:))

kızlar roaccutane için bugün doktora gittim pazartesi test yapılcakmış benim 2 senedir ugraştıgım akneli sivilcelerim doktorun verdigi jeller sayesinde iz bıraktı akneler geçti ama tek tük çıkıyo derinin yüzeyinde bu izler pazartesi gidip kan testi yaptırcakmışım artık tak etti tamammen kurtulmak istiyorum kullananlar yorumlarınızı merak ediyorum tamamen geçti pürüzsüz cildim diyebilecek kaç kişi var?

gereken dozu neye göre belirliyo doktorlar canım.

Kiloya göre belirlenio canım.
Hatta kümülatif doz = Kilo x 100 veya Kilo x 120
Hesabı bu şekilde oluo. Toplam olarak çıkan sonuçların arasında bi doz alman gerekio. yerimseniben

muhterem kk üyeleri .;
yani benim neden ödümü patlatiyosunuz ki aaa.. ben üniversiteye giden hayatini aktif geciren bi insanim ama yüzüm sirtim sivilce tarlasi okadar iz filan varki bu durumda evlenmeye kalksam kocam sirtimi görünce kusmak icin lavaboya kosar o derece rezalet..ve bende bu ilacin tek cözüm oldugunu düsünüyordum .ama bu yorumlari okudukdan sonra bu ilaci nasil kulaniyim ? bitkisel hayata girmekle ayni gibi anlatmissiniz..yok yüzüm kurucak dudaklarim kuricak sac diplerim agricak agrasiflesicem.. ben zaten calmadan oynuyorum artik ..katilmi olurum bilmem kii.. zaten normalde de cok susayan biriyim elimden su sisesi düsmez ve yüzümde kisin kuruluktan dökülür simdiki gibi .. birde bunun kullanirsam ne hala gelirim acepp ? kim bu garipin moralini düzeltmek ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…