herkese günaydınnn..arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum.dün en sonki aknetrent.ilacımı aldım ve bitti 1aylık bir zaman dilimini doldurdumsositososito.ama şöyle bir durum var ben üniversite öğrencisiyim ve memleketimde adını epey duyurmuş özel bir hastanenenin cilt doktoruna gitmiştim,ancak kurban bayramında memleketime gittiğimde kontrole gidebilirim.sizce bu 1 aylık ara çokmu uzun sürer.bulunduğum şehirde iyi cilt uzmanı bilmiyorum,yine kendi doktoruma gitmek istiyorum çünkü ilaç öncesi cildimi o biliyordu etkisinin ne yönde olduğunu anlaması açısından en iyi aynı doktorumun görmesi diye düşünüyorum.:teselli:.fikirlerinize çok ihtiyacım var,fikir verir misiniz?ne yapayım?
muhterem kk üyeleri .;
yani benim neden ödümü patlatiyosunuz ki aaa.. ben üniversiteye giden hayatini aktif geciren bi insanim ama yüzüm sirtim sivilce tarlasi okadar iz filan varki bu durumda evlenmeye kalksam kocam sirtimi görünce kusmak icin lavaboya kosar o derece rezalet..ve bende bu ilacin tek cözüm oldugunu düsünüyordum .ama bu yorumlari okudukdan sonra bu ilaci nasil kulaniyim ? bitkisel hayata girmekle ayni gibi anlatmissiniz..yok yüzüm kurucak dudaklarim kuricak sac diplerim agricak agrasiflesicem.. ben zaten calmadan oynuyorum artik ..katilmi olurum bilmem kii.. zaten normalde de cok susayan biriyim elimden su sisesi düsmez ve yüzümde kisin kuruluktan dökülür simdiki gibi .. birde bunun kullanirsam ne hala gelirim acepp ? kim bu garipin moralini düzeltmek ister
kızlar roaccutane için bugün doktora gittim pazartesi test yapılcakmış benim 2 senedir ugraştıgım akneli sivilcelerim doktorun verdigi jeller sayesinde iz bıraktı akneler geçti ama tek tük çıkıyo derinin yüzeyinde bu izler pazartesi gidip kan testi yaptırcakmışım artık tak etti tamammen kurtulmak istiyorum kullananlar yorumlarınızı merak ediyorum tamamen geçti pürüzsüz cildim diyebilecek kaç kişi var?
Benim geçti canım, hatta makyajsız fondötensiz halimi o kadar çok seviyodumki:)) Düşün denize bile giremezdim cildimdeki sivilceler fondötensiz ortaya çıkıyo diye:)) Ama roaccutane kullanmaya başladıktan ortalama 2-3 ay sonra fondötenim kullanmamaktan tarihi geçmeye başlamıştı:))) Cildim yağlanmıyodu, saçım yağlanmıyodu öle güzeldiki herşey.. Ama işte saç dökülmelerime dayanamayıp 5.ay sonunda bıraktığım için 3 ay sonrasında tekrar nüksettiHesapladımda ben toplam 3600 doz kullanmışım yani kullanmam gerekenden çok az... O yüzdende tekrar nüksetti... Şimdiki doktorumda öyle dedi.. Geçen sene günde 30 dozla başlamıştım bu sefer günde 50 dozla başladım... Bakalım biran önce şu 2 ay geçsede yine aynalarla barışsam:))
Gerçekten cildin bebek gibi olcak canım. Ben 1 yıl önce kullanmıştım ama tedavimi yarıda bırakınca nüksetti.. Ama o süre içerisinde pürüzsüz çok güzeldi cildim. Şuan 2. ayımın içindeyim, farkı görebiliorum. Tek bi tane aktif sivilcem var maşallahhh.. Tabi izler gani gani.. yine de her geçen gün solduklarını farkediorum..
Asla pişman olmayacaksın.. Bebek gibi olcak yüzümüzz... :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?