kızlar size bişey sorucam ben 60 doz kullanıyorum ama 3*20 olarak .siz hepsini bir mi alıyosunuz yoksa bi saat aralıgı warmı?doktor açıklama yapmadı ben de 8saat arayla alıyorum acaba yanlış mı yapıyorum bilemedim ???((((
CANIM BEN DE 50 DOZ ALIYORUM 20 20 10 OLMAK ÜZERE YEMEKLERDEN HEMEN SONRA ALMAK GEREKİYOR OYÜZDEN BEN KAHVALTI ÖĞLEN VE AKŞAM YEMEKLERİNDEN HEMEN SONRA ALIYORUM ZATEN AÇ YADA YEMEKTEN BAYA SONRA ALIRSAN BEN DENEDİM EKLEM AĞRISI YAPIYOR KALÇAMA GİREN AĞRI YÜZÜNDEN YÜRÜYEMEDİM 2 3 GÜN ÖNCE BAŞIMA GELDİ.MUTLAKA TOK ALINACAK HATTA YAĞLI YEMEKLE BİRLİKTE ALINDIĞINDA ÇOK DAHA ETLKİLİ DİYE PRÖSEDÜRÜNDE YAZIYOR. KAÇINCI AYDASIN SEN BEN 1. AYIMI YENİ TAMAMLADIM TAHLİL SONUÇLARIMDA NORMAL DOKTOR İLACI KESMİYECEK YANİ KORKMUŞTUM KESERSE DİYE ELLERİMDE ÇATLAKLAR ÇOK FENA OLMUŞTU BUARADA 80 90 TANE KÜÇÜK KÜÇÜK ÇATLAK VAR ELİMDE DALİN BEBE YAĞI ALDIM MÜKEMMEL YUMUŞATTI VÜCUDUMA DA ONU KULLANIYORUM.YARALARI GEÇMEDİ HENÜZ AMA GEÇECEK BU ARADA BEN ÇOK SİNİRLİ GEÇİRİYORUM GÜNLERİMİ İLAÇ YÜZÜNDEN SANIRIM ESKİDENDE BİR AGRESİFLİĞİM VARDI AMA OLUR OLMAZ ŞEYLERE BİR ANDA PATLAMAZDIM HİÇ BİRŞEY YOKKEN YA BU NİYE BÖYLE OLDU DİYE ESKİDEN OLAN BİR ŞEYİ AKLIMA GETİRİP BAĞIRMAYA FALAN BAŞLIYORUM. DURUMUM İÇLER ACISI AMA İLACIM CİLDİME ÇOK ETKİSİNİ GÖRÜYORUM 1. HAFTADAN BERİ CİLDİM SİVİLCELERİ KUSUYO SİYAH NOKTAM HİÇ KALMADI BAŞTA BERBAT OLMUŞLARDI ŞİMDİ MAŞALLAH SİYAH NOKTA HİÇ YOK AMA KIZARIKLIKLAR VE SİVİLCELER HARİÇ CİLDİME BAKTIĞIMDA PRÜZSÜZ BİR GÖRÜNTÜSÜ VAR HERKESTE FARK ETMEYE BAŞLADI NE YAPIYORSUN YÜZÜNE KURUMUŞ BİRAZ AMA ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYORSUN DİYORLAR OZAMAN ÇOK MUTLU OLUYORUM. BENDE YAŞADIKLARIMI PAYLAŞAYIM DEDİM ZATEN SIKSIK YAZIYORUM. UMARIM HEPİMİZ YAN ETKİLERİNİ EN AZ ŞEKİLDE ATLATARAK BEBEK GİBİ CİLTLERE SAHİP OLURUZ...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2Şenizhihoyyytkaydirigubbakcemile5
hochwertig madem ilacın etkisini görüosun sakın bırakma derim çünkü benim elimde aynen seninki gibi oluyor bence boşa el kremlerine para verme çünkü bende hepsini denedim ve hiçbir işe yaramıyor.son 2aydır bi krem kullanıorm şöle söleyim etkisini 1gecede görüosun tüm lekeler gidio ve ellerin pamuk gibi oluo ama her gece sürmen lazım tedavin bitene kadar..sakın kimse yanlış anlamasın ürünün pazarlaması fln değil bu bizzat işe yarayan bişeyi tavsiye ediorm..bu arada bende 4.ayıma girdim ama el ve dudak kuruluğu haricinde hiçbir yan etki olmadı hatta çevremdeki kullananlarda benim gibi yan etkisiz geçirdi bence herkes çok abartıyo ben inanamıorm bu kadar yan etkisi olduğuna ve doktorumada sonuna kadar güveniorm..el ve dudak kuruluğumuda bu krem çok ii halledio bu arada marka goldensun ürünün ismide lenkosan..bana annemin bi arkadası getiriyor ama normalde nerde satılır bilmiorm internette bulabilirsiniz heralde..bu arada bu markanın sivilce kremide çok ii benden sölemesi herkese bu tedavi sürecinde de sabır diliyorum çünkü en çok ihtiyaç duyduğumuz şey bu..
tatlım bu arada yüzün için nemlendirici ne kullanıyosun yada güneş koruyucu kullanıyomusun ben şuan bepantenle idare ediyorum dudagım için dermologicanın stigini kullanıyom iyi nemlendiriyo ama bepanten yetersiz geliyo yüzüme ..
ben 30.günümdeyim ve sol gözümde uzağı görme problemi başladı biraz bulanık görüyorum.böyle bi sorun yaşayan oldu mu bu ilacın yan etkisi mi? bir de ilaçtan kaynaklanıyorsa kalıcı bir etki mi geçici bir etki mi ilacı bırakmam gerekir mi
CANIM NEMLENDİRİCİ OLARAK BEPANTEN KULLANIYORUM GÜNEŞ KREMİ KULLANIYORUM NATURE'S BEBEK OLANINI 50+ KULLANIYORUM ONU ÇOK BEĞENDİM HEMDE UZUN SÜRE NEMLİ TUTUYOR.DUDAK İÇİNDE CERACUTA STİK KULLANIYORUM. ŞUARA ÇOK FAZLA KURULUĞUM OLDUĞU İÇİN ÖNCE BEBEK YAĞI SÜRÜYORUM ÜZERİNE BEPANTEN ÜZERİNE GÜNEŞ KREMİ AMA EVDEN ÇIKANA KADAR VICIK VICIK GÖRÜNÜYO SONRA HEPSİNİ EMİYO DÜŞÜN ARTIK HALİMİ BU ARADA EKLEM AĞRIMDAN BAHSEDİYORDUM YA DOKTORUM FİZİK TEDAVİYE GÖRÜNMEN LAZIM TAHLİL VE RÖNTGEN İSTEYECEK ONA GÖRE İLACI BIRAKMANA KARAR VEREBİLİR DEDİ.
15 GÜN BEKLEYECEĞİZ İLAÇ KULLANMAYA DEVAM EDECEĞİM ŞİMDİLİK 15 GÜN İÇİNDE HALA EKLEMLERİM AĞRIYOR OLURSA FİZİK TEDAVİYE GİDECEĞİM. OOFF ÇOK KORKUYORUM. İLACI BIRAKMAK İSTEMİYORUM senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?