arkadaşım roaccutane ilerde kısırlığa yol açmıyor sadece kullanırken hamile kalınmaması gerekiyor tedaviden 2 yıl sonra hamile kalınabiliyor o kadar zararlı bir ilaç olsa doktorlar bu kadar rahat veremezler bende kullanıyorum 41.günümdeyim korkulacak bir ilaç değil eğer kendini şartlamazsan tabi benimde izlerim çoğunlukta doktora gittim bana bu ilacı verdi inşallah izler içinde faydasını görürüm yardımcı olabilmişimdir umarımArkadaşlar;
Ayrıca Roaccutane ilerde kısırlığa yol açtığını duydum.
Bu nasıl bir ilaç ki bu kadar yan etki içeriyor hatta birçok yabancı ülkede bundan dolayı yasaklanmış,onun için bu ilacı eczane imza karşılığında veriyor.
Ayrıca benim yüzümde sivilceden çok,sivilce geçtikten sonra yüzde kalan kırmızı izler var.
Acaba bu ilaç izleride geçiriyor mu?
Lütfen bana yardım edin çok kararsız kaldım.
tedavim güzel gidiyor canım izlerim bile eskisinden çok daha iyi durumda ben sadece roacctune kullanıyorum güneş kremi kullanmıyorum açıkcası cildim yağlı gibi duruyor o nedenle pek sevmiyorum zaten yağlı cildi sevmiyorum hep kuru kalsın istiyorum doktor bana kullanmazsanda sorun olmaz bu aylarda güneşten kaçın yinede dedi 2 yıl hamile kalınmaması gerekiyor bunların hepsi ilacın prospektüsünde var kısırlığa değil sakat doğuma yol açıyor bu ilaç ama tabiki ilacı kullandığın sürede hamile kalırsan ilaçta yazılanlara uyarsan sorun olmaz umarım yardımcı olabilmişimdir=)chilek 19
41 günün sonunda tedavin nasıl gidiyor izler geçmeye başladı mı?kaç mg kullanıyorsun birde roaccutane başka bir ilaç kullanoyormusun güneş koruyucu falan neler kullandığını öğrenebilirmiyim?
bu arada 2 yıl hamile kalınamadığını nerden öğrendin?
kızlar merhaba ben de bu ilacı çok araştırdım tedaviye başlamak istiyorum ama bi yandan da çok korkuyorum öyle aşırı sivilcelerim yok ama adetimden bi hafta önce bi başlıyolar çıkmaya sormayın ben her ay bunu çekmek istemiyorum son çare olarak bu ilacı düşünüyorum ama işte korkularım var bi de çalışıyorum ilk bir ay çok sivilce çıkıyomuş galiba ben öyle insan içine nasıl çıkarım psikolojik olarak biterim herhalde.Kullananlar yardımcı olabilirmi başlasam mı acaba aldığım kremlerin haddi hesabı yok geçmedi bitürlü son çarem bu.
bence bu ilaç fazla sivilcesi olmayan için uygun değil doktorda vermez zaten benim mesela çok abartı değildi ama normalde hiç olmadığı için bi anda çıkınca bunalıma girip doktora resmen baskı yapmıştım yazması için..sonuç 4.ayım bitmek üzere bu ay dozu(yine benim zorlamamla) artmış olarak yani 40mg kullandım ama sanki ilk ayımmış gibi tekrar kusma yaptı yüzüm, sivilce lekelerime yenileri eklendi yüzüm daha da berbat oldu ve artık pişman oldum ama tamamlamaktan başka çaremde yok..kısaca sivilcen geçse bile çok fena iz kalıyo yüzünde bırak o zamanlarında çıksın geçsin değermi aylarca bunu yaşamaya?
arkadaşım roaccutane ilerde kısırlığa yol açmıyor sadece kullanırken hamile kalınmaması gerekiyor tedaviden 2 yıl sonra hamile kalınabiliyor o kadar zararlı bir ilaç olsa doktorlar bu kadar rahat veremezler bende kullanıyorum 41.günümdeyim korkulacak bir ilaç değil eğer kendini şartlamazsan tabi benimde izlerim çoğunlukta doktora gittim bana bu ilacı verdi inşallah izler içinde faydasını görürüm yardımcı olabilmişimdir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?