Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bence kullanma.. ben o eklem ağrılarından ne çektim arkadaş ya.. spor da yapan biriyim eğilemez kalkamaz oldum.. yemin ederim bugün muscoril ve muscoflexi karıştırıp sürdüm üstüne kilotlu çorap giydim yarım cataflam içtim anca ağrılarım dindi. bence deneme bile.

ben 2 ay kadar düzenli kullandım sonrasında düzenli kullanmadım ve bıraktım herhalde toplamı 3 ay kadar sürdü
dudak kuruluğu dışında bi yan etkisini görmediim
şimdi eskiye göre cildim çok daha iyii
yan etkilerinden bu kadar korkup şartlamayın kendinizi tahlillerinizide düzenli yaptırın
a.s.

Arkadaşlar;
Ayrıca Roaccutane ilerde kısırlığa yol açtığını duydum.
Bu nasıl bir ilaç ki bu kadar yan etki içeriyor hatta birçok yabancı ülkede bundan dolayı yasaklanmış,onun için bu ilacı eczane imza karşılığında veriyor.
Ayrıca benim yüzümde sivilceden çok,sivilce geçtikten sonra yüzde kalan kırmızı izler var.
Acaba bu ilaç izleride geçiriyor mu?
Lütfen bana yardım edin çok kararsız kaldım.

arkadaşım roaccutane ilerde kısırlığa yol açmıyor sadece kullanırken hamile kalınmaması gerekiyor tedaviden 2 yıl sonra hamile kalınabiliyor o kadar zararlı bir ilaç olsa doktorlar bu kadar rahat veremezler bende kullanıyorum 41.günümdeyim korkulacak bir ilaç değil eğer kendini şartlamazsan tabi benimde izlerim çoğunlukta doktora gittim bana bu ilacı verdi inşallah izler içinde faydasını görürüm yardımcı olabilmişimdir umarım

chilek 19
41 günün sonunda tedavin nasıl gidiyor izler geçmeye başladı mı?kaç mg kullanıyorsun birde roaccutane başka bir ilaç kullanoyormusun güneş koruyucu falan neler kullandığını öğrenebilirmiyim?
bu arada 2 yıl hamile kalınamadığını nerden öğrendin?

tedavim güzel gidiyor canım izlerim bile eskisinden çok daha iyi durumda ben sadece roacctune kullanıyorum güneş kremi kullanmıyorum açıkcası cildim yağlı gibi duruyor o nedenle pek sevmiyorum zaten yağlı cildi sevmiyorum hep kuru kalsın istiyorum doktor bana kullanmazsanda sorun olmaz bu aylarda güneşten kaçın yinede dedi 2 yıl hamile kalınmaması gerekiyor bunların hepsi ilacın prospektüsünde var kısırlığa değil sakat doğuma yol açıyor bu ilaç ama tabiki ilacı kullandığın sürede hamile kalırsan ilaçta yazılanlara uyarsan sorun olmaz umarım yardımcı olabilmişimdir=)

miligramı unutmuşum birde ben ilk ay 20 mg kullandım bu ay 30a çıktım ama pek fazla fark yok yan etkileride sadece bende dudak kuruluğu ve ellerimde çatlamalar oluştu birde arasıra baş ağrısı ve bel ağrısı onlarda çok şiddetli olmuyor zaten

teşekkürler chilek 19
diğer arkadaşlar sizlerden de roaccutane kullandığınız da sonuç alabildiniz mi?
sanırım ben bunu takıntı haline getirdim :)

kızlar merhaba ben de bu ilacı çok araştırdım tedaviye başlamak istiyorum ama bi yandan da çok korkuyorum öyle aşırı sivilcelerim yok ama adetimden bi hafta önce bi başlıyolar çıkmaya sormayın ben her ay bunu çekmek istemiyorum son çare olarak bu ilacı düşünüyorum ama işte korkularım var bi de çalışıyorum ilk bir ay çok sivilce çıkıyomuş galiba ben öyle insan içine nasıl çıkarım psikolojik olarak biterim herhalde.Kullananlar yardımcı olabilirmi başlasam mı acaba aldığım kremlerin haddi hesabı yok geçmedi bitürlü son çarem bu.

bence bu ilaç fazla sivilcesi olmayan için uygun değil doktorda vermez zaten benim mesela çok abartı değildi ama normalde hiç olmadığı için bi anda çıkınca bunalıma girip doktora resmen baskı yapmıştım yazması için..sonuç 4.ayım bitmek üzere bu ay dozu(yine benim zorlamamla) artmış olarak yani 40mg kullandım ama sanki ilk ayımmış gibi tekrar kusma yaptı yüzüm, sivilce lekelerime yenileri eklendi yüzüm daha da berbat oldu ve artık pişman oldum ama tamamlamaktan başka çaremde yok..kısaca sivilcen geçse bile çok fena iz kalıyo yüzünde bırak o zamanlarında çıksın geçsin değermi aylarca bunu yaşamaya?

ya bnmde 1-2 gün sonra tedavim biticek 7 aydır kullanıorum ama yanaklarımda hep izler war.acaba güneşten mi oldu ya ben yazın arada bir güneş koruyucu sürerdim fazla sürmedim :/ ama hiç güneş lekesi gibi durmuo..of ya kızlar görseniz çok kötü duruo kırmızı kırmızı sık sık hep yanağımda bi bölgede war çok hafifde oyuk war oda ışıkta filan belli oluyo..üf çok bozuk moralim ağlamak istiyorum:çok üzgünüm:

canım bende zoretanin kulladım 7 ay boyunda bende simdi izler kaldı eger sakıncası yoksa msnde adresnın verebılırmısın bu konuda detaylı konuşalım

oğlum kullandı 23yaşında çok kuruluk oldu dudaklarında .birazda sinirli a vitamini yüklenmesi bu ilaç başka bişi değil.iz ve sivilceler bi kaç ayda geçiyo sonuç mükemmel....tahliller yapılıyo zaten sık sık korkucak bişi yok......

Ben ilacı bırakalı 1 ay oldu.(6 ay kullandım) Cumartesi günü doktoruma tekrar gittim kontrol amaçlı.Aslında sormak istediğim konu ne zaman hamile kalmalıyım idi.Doktorumun söylediği, normalde ilaç 1 ayda vucuttan atılıyo,(zaten öyle olması Roche gibi bir firma böyle bir riski almazdı) haliyle 1 sonra hamile kalınabilir ama için rahat edecekse 2 ay bekle dedi.Dolayısla arkadaşlar 2 sene falan değil içiniz rahat etsin.

benm 3.haftam bitti nerdeyse 1 ay olcak burnumda siyah nokta kalmadı aynı şekilde çenme ve yanaklarımda pürüzsüz oldu..walla dümdüz şuan ve hala soyulmaya devam ediyo..sorunum yanaklarımdaki lekeler ve tektük sivilceler (kıpkırmızı ve iri)inanıyorumki hepsi geçicek çünkü ilaç çok kuvvetli.

Bende başladım bugün 4.günüm... Hadi hayırlısı bakalım ne gibi değişiklikler olacak...

arkadaslar bende roaccutane na baslayacağım ancak ilk ay sivilceler cok fazlalasıyormus acıkcası okul olduğu için baslamayı sürekli erteliyorum yarı tatilde baslarım diye yüzüm cok kötü değil ancak güzel bir görüntü vermeyecek kadar fazlalar cok fazla dısa vurma oluyor mu ya da ne kadar zamanda geciyor ertelemem gereksiz mi?
cvp yazarsanız cok memnun olurum tesekkürler

ben de geçen yıl roaccutane kullanmaya başlamıştım, her ay kan tahlili yaptıracağımı söyledi doktorum ve ikinci ayda karaciğerime zarar vermesi sebebiyle bırakmamı önerdi bıraktım.ilacı kullanmaya başladığım andan itibaren sivilcelerim azalmaya başladı,artış olmadı..yan etkisi olarak dudaklarım çok fazla kurudu ve burnun içinde kuruluk ve kanama olmaya başladı.bunu içinde doktorunuz gerekli kremleri veriyor bu yüzden endişelenmeye gerek yok.bana zararı dokundu ama tahliller normal çıkarsa eğer sonuçta mükemmel bi cildiniz oluyor.abartıldığı gibi psikolojik yönden olumsuz bir etkisini görmedim aksine sivilceler yok olmay başladıkça kendinizi daha iyi hissediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…