ben orta1 den beri sivilce problemi yasayan ve ciddi bir sekilde yasayan biriyim.. ki yuzumu yastiga koyamadigim zamanlari bilirim ve yuzumun siyah morluklar icinde oldugu zamanlarida, inanin bana son care degil bu ilac... eger son care olsaydi benim kullanmam gerekirdi.. aslinda bunlari yazmamaliyim belkide cunku siz kararinizi vermissiniz tabiki saygi duyuyorum ama bu ilac deneme yanilma yolu ile anlayabileceginiz bi ilac degil, gercekten cok ciddi hasarlara yol acabilecek ya da tam tersi dediginiz gibi cildinizi bebek gibi yapabilecek bi ilac evet... ama hic kimse neyle karsilasacagini bilemez.. Allah korusun deneyip kotu durumda cikilabilirde,inanin boyle seyleri tehlikeye atmaya degmez,bunlari size yurekten yaziyorum, o kadar cektimki cunku bu sivilce akne olaylarindan artik bilmedigim yaptirmadigim islem kalmadigindan size yazmak istedim... eger baslamadiysaniz denemeyin..
ve bu mesajimi da bilmislik olarak almayin lutfen sizi tanimadigim halde ne olacagini bilmeden bi ilaca baslamanizi istemem..
kullanmayin...cok dikkatli ve dozu iyi ayarlanmasi gereken bi ilactir,bana butun doktorlar onerdi asla kullanmadim o kadar zorlu donemler atlatmama ragmen simdi cildim neredeyse puruzsuz..hic gerek yok oyle ilaclara, simdi cikmasa ilerde cikar biseyi mutlaka
30mg dı canım ilacın zaten kilona ve yaşına göre veriyolar ilacı ve ben 4 ay kullandım yüzüm de sizvilecelrim izlerim de geçince artık kullanmama gerek olmadıgını söyledi doktorum ve bıraktım ama daha sonra(daha öncede buraya ayzmıştım şimdiş adını hatırlamıyorum)yüzümdeki kızarıklık için 4 gün boyunca kullanacagım bi krem verdi ya böyle muhteşem bişe olamaz pürüzsüz bi hale getirdi kızarıklıklar geçti..evet bende sizin korkularınızı yaşadım ama ben hep doktorumla iletişim halindeydim..her ay düzenli tahlil dudaklarım için krem verdi..ama canım şunuda söylim ben yüzüme tedavi boyunca hiç bişe sürmedim hiç bi krem kullanmadım açıkçası korktum bişe olur die evet çok kurudu yüzümdeki görüntü kızarıklık hoş durmuyodu ama ben kullnamadım bana kalırsa yüzünüze tadavi sonuna kadar hiç bişe kullanmayın.
bide ben 1 tane içiyodum ilaçtan...
arkadaşlar bnmde 2 ayım bitti 2 aydır 40 mg kullanıyorum. 3. ayımda da doktor 40 mg kullanmamı uygun gördü. Şimdilik cildimde bir düzelme yok tam kaçıncı aydan sonra başlıyor. Bir de sizin aldığınız doz miktarını öğrenebilir miyim? Toplam ne kadar doz almak gerekiyor. Çünkü ilerde tekrarlama nedeni yeterli doz alınmamasından kaynaklanıyor. Bilgilendirirseniz sevinirim:)
irmaki az önceki attığın mesajda da cildim morluklar içerisindeydi acı veriyordu çok kötüydü demişsin..ömcelikle geçmiş olsun ve Allah bir daha yaşatmasın..ama anlamadığım ne yaptın da iyileştin ne yaptın da o kadar lekeler gidip cildin pürüssüz oldu güzel oldu? inanılmaz bir şey bu? bir şeyler yapmış olman lazım bunu da paylaşsan diyorum sakıncası yoksa..ben bu ilacı daha doğrusu muadili olan zoretanin i rosacea olduğum için kullanıyorum..3. ayım bitti ama ben de herhangi bir iyileşme yok..bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum..24 yıl mükemmel bir citle yaşadıktan sonra bunların başına gelmesi (yani kendimden bahsediyorum) çok zor çok kötü..Allah beterinden saklasın..
ne hissettigini o kadar iyi anliyorumki... cunku ben disari bile cikmak istemezdim sivilceyi gectim yuzumde siyah morluklar olmasi kadar kotu bisey olamaz heleki 16 yasindaysan... en guzel hissetmek istedigim yaslarda cok feci bi durumdaydim,
yasadiklarimi seve seve paylasirim tabiki...
ama oncelikle sana onerim gercekten iyi bir cildiyeci iyi bir doktor bulman, daha dogrusu seninle uyusan birini bulman, karsindaki sana ne kadar pozitif elektrik verirse tedavinin sonucu o kadar iyi oluyor.. benim istanbulda gitmedigim doktor kalmadi nerdeyse..
en sonunda unlu bi kozmetik markasinda cilt temizleme islemi yaptirdim3 ay boyunca..ve cildim inanilmaz bir sekilde mukemmel olmustu taki kullandigim urunleri birakana kadar.. meger kullandigim urunler yagi ve sivilceleri ice atiyormus urunleride birakinca cildim iltahab kustu resmen.. ne ucu cikiyodu sivilcenin nede geciyodu, bataklik gibiydi yuzum.. depresyonluk bisey.. sonra lazer tedavisi oldum sivilcelerimi icten patlatti ve kuruttu birdaha sivilce cikmamasi icin yardim etti bu tedavi.. onun yaninda hicbir urun kullanmadim sadece yuzumu temiz tuttum (tabi utandigim icin mecbur makyaj yapiyodum) daha sonra leke icin lazer tedavisi gordum o da gayet basarili gitti, cildimde delikler haric hicbisey kalmamisti ne bir iz ne bir sivilce.. superdi ama tabi bi zaman sonra delikler rahatsiz etmeye basladi.. gecen sene subatta cildimi soydurdum ilk lazer tedavisi oldugum estetikciye.. ve sonuc inanilmaz cidden... hala deliklerim var tabiki 3 seansta toptan halledebilecegimi soyledi ama ben 1 kere yptirdim ve bi daha da yaptirmayi dusunmuyorum, beni goren herkes cildimin ne kadar guzel oldugunu soyluyor bi kac deligim olsa bile :) bu benim icin cok onemli bi zafer, cok ugrastim uzuldum ama degdii.. soylemek istedigim ise su evet yuzumuz cildimiz cok onemli,fakat milyon tane secenek varken hormonlarimizla oynayan o ilaci kullanmalimiyiz? sagligimiz, deneme yanilma yontemi ile yanlis yapabilecek kadar degersizmi olmali sizce?
çok şükür bugün ilacım bittiii..yanlız benim kafama takılan şeyler var.birde size hesaplatmak istedim.ben ilk 2 ay 50 şet mg/sonra 5 ay 30 ar mg kullandım. yani toplam 7500 mg aldım.
63 kilo ile başladım. 1 ay önce 58 e düştüm( rejimle)
63e göre hesaplarsa 7800 küsür mg çıkıyo. ilaca başladıgım kilo muönemlidir yoksa şu anki kilom mu? tamam ben zayıfladım ama yağdan gittiği ne malum?
bir de başka bir sorum daha olcak,aranızda selülütleri çıkan,artan oldu mu??
1 tane bile selülitim çatlağım yokken arkadaşlarım ne güzel popon var derken bi roaccutane kullandım 5 ay içinde popom hem selülit hem çatlak doldu.. o kadar pişmanım ki keşke kullanmasaydım. selülit geçebilir diyorlar ama çatlak geçmiyormuş. off yaa.....
ne hissettigini o kadar iyi anliyorumki... cunku ben disari bile cikmak istemezdim sivilceyi gectim yuzumde siyah morluklar olmasi kadar kotu bisey olamaz heleki 16 yasindaysan... en guzel hissetmek istedigim yaslarda cok feci bi durumdaydim,
yasadiklarimi seve seve paylasirim tabiki...
ama oncelikle sana onerim gercekten iyi bir cildiyeci iyi bir doktor bulman, daha dogrusu seninle uyusan birini bulman, karsindaki sana ne kadar pozitif elektrik verirse tedavinin sonucu o kadar iyi oluyor.. benim istanbulda gitmedigim doktor kalmadi nerdeyse..
en sonunda unlu bi kozmetik markasinda cilt temizleme islemi yaptirdim3 ay boyunca..ve cildim inanilmaz bir sekilde mukemmel olmustu taki kullandigim urunleri birakana kadar.. meger kullandigim urunler yagi ve sivilceleri ice atiyormus urunleride birakinca cildim iltahab kustu resmen.. ne ucu cikiyodu sivilcenin nede geciyodu, bataklik gibiydi yuzum.. depresyonluk bisey.. sonra lazer tedavisi oldum sivilcelerimi icten patlatti ve kuruttu birdaha sivilce cikmamasi icin yardim etti bu tedavi.. onun yaninda hicbir urun kullanmadim sadece yuzumu temiz tuttum (tabi utandigim icin mecbur makyaj yapiyodum) daha sonra leke icin lazer tedavisi gordum o da gayet basarili gitti, cildimde delikler haric hicbisey kalmamisti ne bir iz ne bir sivilce.. superdi ama tabi bi zaman sonra delikler rahatsiz etmeye basladi.. gecen sene subatta cildimi soydurdum ilk lazer tedavisi oldugum estetikciye.. ve sonuc inanilmaz cidden... hala deliklerim var tabiki 3 seansta toptan halledebilecegimi soyledi ama ben 1 kere yptirdim ve bi daha da yaptirmayi dusunmuyorum, beni goren herkes cildimin ne kadar guzel oldugunu soyluyor bi kac deligim olsa bile :) bu benim icin cok onemli bi zafer, cok ugrastim uzuldum ama degdii.. soylemek istedigim ise su evet yuzumuz cildimiz cok onemli,fakat milyon tane secenek varken hormonlarimizla oynayan o ilaci kullanmalimiyiz? sagligimiz, deneme yanilma yontemi ile yanlis yapabilecek kadar degersizmi olmali sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?