Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

o zaman siz nasıl kurtuldunuz deneyimlerinizi anlatabilirsiniz arkadaşlara değil mi?

irmaki az önceki attığın mesajda da cildim morluklar içerisindeydi acı veriyordu çok kötüydü demişsin..ömcelikle geçmiş olsun ve Allah bir daha yaşatmasın..ama anlamadığım ne yaptın da iyileştin ne yaptın da o kadar lekeler gidip cildin pürüssüz oldu güzel oldu? inanılmaz bir şey bu? bir şeyler yapmış olman lazım bunu da paylaşsan diyorum sakıncası yoksa..ben bu ilacı daha doğrusu muadili olan zoretanin i rosacea olduğum için kullanıyorum..3. ayım bitti ama ben de herhangi bir iyileşme yok..bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum..24 yıl mükemmel bir citle yaşadıktan sonra bunların başına gelmesi (yani kendimden bahsediyorum) çok zor çok kötü..Allah beterinden saklasın..

ya ne iyi doktorlara denk gelmişsiniz ne şanslısınız ya ..ne diyim..gittiğim hiçbirinden memnun kalmadım ben..bir de şehir dışına bile çıktım doktor içni yok yok..kimseye anlatamıyorum derdimi..5 dakikalık muayene zaten onun yarısı reçete yazmakla geçiyor bu kadar ya beni dinleyen falan yok!

dün gittimmm 1 ay olmuştu dr.um da farketti cildin toparlanmaya başlamış bile ışıldamış dedi şuan aktif sivilcem yok,2 aylık ilaç verdi 2 ay sonra kontrole gidicem telefonla bildiricem tahlil sonucumu,sadece dudaklarıma krem sürmeyi unutunca kabuklanıyo sürünce geçiyo o kadar kuruluk falan görünürde yok banyodayken yüzümü ovalıyomuş gibi yapınca geliyoo kir gibikaydirigubbakcemile3çıkınca süperr oluyo parlıyo tertemiz yumuşacık oluyo başka yan etkisini görmedim ben şükürkaydirigubbakcemile2

mrb arkadaşlar herkes kullanıyo gördüğüm kadarıyla bu ilacı bende kullandım bir 1.5 sene oldu ben 30 mg kullanmıştım ama bende çok kötü yan etkiler olmadı ilacı kullanırken dudaklarım kurudu o kadar 6. ayın sonunda sivilceler tamamen geçmişti şimdi tekrar çıkmaya başladı ikinci kez kullanılabiliyormu bu ilacı bileniniz varmı yada böyle bi durumla karşılaşan umarım herkesin istediği olur

Son düzenleme:
arkadaşlar bnmde 2 ayım bitti 2 aydır 40 mg kullanıyorum. 3. ayımda da doktor 40 mg kullanmamı uygun gördü. Şimdilik cildimde bir düzelme yok tam kaçıncı aydan sonra başlıyor. Bir de sizin aldığınız doz miktarını öğrenebilir miyim? Toplam ne kadar doz almak gerekiyor. Çünkü ilerde tekrarlama nedeni yeterli doz alınmamasından kaynaklanıyor. Bilgilendirirseniz sevinirim:)

Benim kullanırken 7.ayda bile sivilce çıktı.şimdi tedavi biteli 7 ay oldu hiç sivilce çıkmıyor.7 ay 40 mg kullandım.sivilce şiddetine ve kiloya göre ayralıyor doktor.

ne hissettigini o kadar iyi anliyorumki... cunku ben disari bile cikmak istemezdim sivilceyi gectim yuzumde siyah morluklar olmasi kadar kotu bisey olamaz heleki 16 yasindaysan... en guzel hissetmek istedigim yaslarda cok feci bi durumdaydim,
yasadiklarimi seve seve paylasirim tabiki...
ama oncelikle sana onerim gercekten iyi bir cildiyeci iyi bir doktor bulman, daha dogrusu seninle uyusan birini bulman, karsindaki sana ne kadar pozitif elektrik verirse tedavinin sonucu o kadar iyi oluyor.. benim istanbulda gitmedigim doktor kalmadi nerdeyse..
en sonunda unlu bi kozmetik markasinda cilt temizleme islemi yaptirdim3 ay boyunca..ve cildim inanilmaz bir sekilde mukemmel olmustu taki kullandigim urunleri birakana kadar.. meger kullandigim urunler yagi ve sivilceleri ice atiyormus urunleride birakinca cildim iltahab kustu resmen.. ne ucu cikiyodu sivilcenin nede geciyodu, bataklik gibiydi yuzum.. depresyonluk bisey.. sonra lazer tedavisi oldum sivilcelerimi icten patlatti ve kuruttu birdaha sivilce cikmamasi icin yardim etti bu tedavi.. onun yaninda hicbir urun kullanmadim sadece yuzumu temiz tuttum (tabi utandigim icin mecbur makyaj yapiyodum) daha sonra leke icin lazer tedavisi gordum o da gayet basarili gitti, cildimde delikler haric hicbisey kalmamisti ne bir iz ne bir sivilce.. superdi ama tabi bi zaman sonra delikler rahatsiz etmeye basladi.. gecen sene subatta cildimi soydurdum ilk lazer tedavisi oldugum estetikciye.. ve sonuc inanilmaz cidden... hala deliklerim var tabiki 3 seansta toptan halledebilecegimi soyledi ama ben 1 kere yptirdim ve bi daha da yaptirmayi dusunmuyorum, beni goren herkes cildimin ne kadar guzel oldugunu soyluyor bi kac deligim olsa bile :) bu benim icin cok onemli bi zafer, cok ugrastim uzuldum ama degdii.. soylemek istedigim ise su evet yuzumuz cildimiz cok onemli,fakat milyon tane secenek varken hormonlarimizla oynayan o ilaci kullanmalimiyiz? sagligimiz, deneme yanilma yontemi ile yanlis yapabilecek kadar degersizmi olmali sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:

canım doktorunun ismini öğrenebilir miyin acabaa... ben de böyle bir yer arıyordum çünkü

slm irmaki senin adına sevindim artık güzel bir yüzle yaşamını sürdürebiliosun ama hiç olmassa bizleride anlayabiliorsun..bende suan 5.ayımdayım doktor 8ay kullanmam gerektiğini söyledi..ilacın bitmesine cok az kaldı ama su 5aydırda tüm sivilcelerim kırmızı iz bazısı da küçük çukur seklinde kaldı..ve ben bu durumdan cok rahatsızım doktorumda tamamen geçmez izlerin onlarıda kimyasal peelingle hallederiz bebek gibi bir cildin olur dedi..sende bu işlemi yaptırmıssın bana bilgi verebilirmisin çünkü burda cok fazla bu işlemi yaptıran yok ve bende tecrübeli arkadaslardan bu konuda bilgi istiyorum..

selam,ben de 5 aydır roaccutane kullanıyorum..off ne çile ya..ilk başladıgımda az sivilce bolca komedon vardı cildimde bol dedigim walla 150-200 arası !!! ve yaşadıklarımı yazayım.ilk başladım 1.ayımda kusma oldu dedim tamam geçer yakında,ardından 2. aya geldim meger o ilk aydaki kusma degilmiş onu anladım çünkü o kadar arttı ki,dışarı çıkamaz oldum ama sabret geçer dedim..sonra geldik 3. aya...ben hala sabırla bekliyorum ve geçer bu kadar uzun sürmez diye umutlanıyorum ama taaadaaa yüzümde inanılmaz sivilce çıktı ama her gün 10 yeni sivilceyle uyandım...kırmızılıklar morluklar cabası..inanamadım,dışarı ekmek almaya bile çıkamadım..aglandım sızladım benim doktorum sabret geçer dedi allahım yaaa nasıl sinir olmuştum ,en sonunda başka bir doktorun tavsiyesiyle krem de kullandım ve geçmeye başladı sivilceler.şimdi 5.aydayım sonuç hala komedonum var ve yüzüm leke,iz içinde kaldı..o kusma döneminde tüm çıkanlar iz bıraktı bazen aynaya bakıp bakıp üzülüyorum..ilk başladıgımda 1 tane bile izim,lekem yoktu...ama işte sabırla devam ediyorum ilacı kullanmaya....çok sanssızdım ben sanırım..haa bir de evde oturmaktan üstüne 8 kilo aldım süper
şimdi gelelim soru kısmına..
bu sivilce izleri nasıl geçer ????
var mı etkin bir yol...acnelys kullanan var mı tedaviden sonra?
herkese iyi bir tedavi diliyorum..

Son düzenleme:
çok şükür bugün ilacım bittiii..yanlız benim kafama takılan şeyler var.birde size hesaplatmak istedim.ben ilk 2 ay 50 şet mg/sonra 5 ay 30 ar mg kullandım. yani toplam 7500 mg aldım.

63 kilo ile başladım. 1 ay önce 58 e düştüm( rejimle)

63e göre hesaplarsa 7800 küsür mg çıkıyo. ilaca başladıgım kilo muönemlidir yoksa şu anki kilom mu? tamam ben zayıfladım ama yağdan gittiği ne malum?

bana göre ilk başladığındaki kilon hesaplanır ona göre kalan doz belirlenir yeni kilona göre..

bir de başka bir sorum daha olcak,aranızda selülütleri çıkan,artan oldu mu??

1 tane bile selülitim çatlağım yokken arkadaşlarım ne güzel popon var derken bi roaccutane kullandım 5 ay içinde popom hem selülit hem çatlak doldu.. o kadar pişmanım ki keşke kullanmasaydım. selülit geçebilir diyorlar ama çatlak geçmiyormuş. off yaa.....

yaaaa sende de oldu demek...ben de acaba ilaçtan mı diye düşünüyordum ama sonra herşeyi ilaca baglamıyım demiştim bu yüzden sordmak istedim sizlere de..benim de aynısı oldu inanılmaz selülit oldu,çatlak oluşmadı çünkü baktım kilo alıyorum ( 8 kilo aldım ) nemlendiricinin içine kayısı yagı katıp her duştan sonra sürdüm,tavsiye ederim,ama şimdi bir de selülitle ugraşıcam.. o kadar kötü oldu ki...

yapma arkadaşım gözünü seveyim :)) belki de bu en görünmeyen ve hiç bir önemi olmayan yan etkisidir :) ben böyle düşünüyorum diğer arkadaşları bilemem tabi..ama bundan dolayı o ilacı kullandığıma pişman olmazdım ki ..popom zaten açıkta olan herkesin gördüğü bir yer değil :))))) bazı kişilerde görülen karaciğer yetmezliğine ,siroz a (Allah korusun) ,depresyona ve daha tehliklei yada gözle görülür ortalıkta olan yan etkilerin yanında pop selüliti ve çatlağı da neymiş ..senin için çok önemli sanırım o bölge..ozman sıkılaştırıcı jel kullanabilirsin spor yapabilirsin yediğine içteğine dikkat edebilirsin doktora danışabilirsin vs..vs.. bunun için o kadar pişman olmak ilginç arkadaşım..neyse sana çok geçmiş olsun inşallah en yakın zmaanda o sıkı pürüzsüz popona tekrar kavuşursun..

Çok sağol arkadaşım..Allah bir daha yaşatmasın inşallahh..ve biz de iyileşiriz umarım..Hoşçakal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…