ben de geçen yıl roaccutane kullanmaya başlamıştım, her ay kan tahlili yaptıracağımı söyledi doktorum ve ikinci ayda karaciğerime zarar vermesi sebebiyle bırakmamı önerdi bıraktım.ilacı kullanmaya başladığım andan itibaren sivilcelerim azalmaya başladı,artış olmadı..yan etkisi olarak dudaklarım çok fazla kurudu ve burnun içinde kuruluk ve kanama olmaya başladı.bunu içinde doktorunuz gerekli kremleri veriyor bu yüzden endişelenmeye gerek yok.bana zararı dokundu ama tahliller normal çıkarsa eğer sonuçta mükemmel bi cildiniz oluyor.abartıldığı gibi psikolojik yönden olumsuz bir etkisini görmedim aksine sivilceler yok olmay başladıkça kendinizi daha iyi hissediyorsunuz.
arkadaslar bende roaccutane na baslayacağım ancak ilk ay sivilceler cok fazlalasıyormus acıkcası okul olduğu için baslamayı sürekli erteliyorum yarı tatilde baslarım diye yüzüm cok kötü değil ancak güzel bir görüntü vermeyecek kadar fazlalar cok fazla dısa vurma oluyor mu ya da ne kadar zamanda geciyor ertelemem gereksiz mi?
cvp yazarsanız cok memnun olurum tesekkürler
arkadaslar bende roaccutane na baslayacağım ancak ilk ay sivilceler cok fazlalasıyormus acıkcası okul olduğu için baslamayı sürekli erteliyorum yarı tatilde baslarım diye yüzüm cok kötü değil ancak güzel bir görüntü vermeyecek kadar fazlalar cok fazla dısa vurma oluyor mu ya da ne kadar zamanda geciyor ertelemem gereksiz mi?
cvp yazarsanız cok memnun olurum tesekkürler
Arkadaşlar benim yüzümde ve sırtımda çok sivilce çıkıyor. Doçent doktora gittim, kesinlikle ve kesinlikle roaccutane önermediğini söyledi ben yazmam o riski ne kendim alırım ne de sana yükleyebilirim dedi. Kafam çok karışık kullanıp kullanmama konusunda. Saç dökülmesi yan etkilerinden bir tanesiymiş. Zaten saçlarım ince telli ve dökülüyor. Bu ilacı kullandığımda daha da çok dökülürmü. Kullanan arkadaşlar bu konuda düşüncelerinizi belirtirmisiniz?
Arkadaşlar benim yüzümde ve sırtımda çok sivilce çıkıyor. Doçent doktora gittim, kesinlikle ve kesinlikle roaccutane önermediğini söyledi ben yazmam o riski ne kendim alırım ne de sana yükleyebilirim dedi. Kafam çok karışık kullanıp kullanmama konusunda. Saç dökülmesi yan etkilerinden bir tanesiymiş. Zaten saçlarım ince telli ve dökülüyor. Bu ilacı kullandığımda daha da çok dökülürmü. Kullanan arkadaşlar bu konuda düşüncelerinizi belirtirmisiniz?
merhaba arkadaşlar,,dudak kuruluğu için bepanten krem mi daha iyi,yoksa merhem mi??doktor bişi demedi ben de eczaneye almaya gittiğimde eczacı hangisini istersin deyince kararsız kaldım..hangisini alsam kii ??
Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....
kullanmayin...cok dikkatli ve dozu iyi ayarlanmasi gereken bi ilactir,bana butun doktorlar onerdi asla kullanmadim o kadar zorlu donemler atlatmama ragmen simdi cildim neredeyse puruzsuz..hic gerek yok oyle ilaclara, simdi cikmasa ilerde cikar biseyi mutlaka
arkadaşlar evet bu ilacın çok fazla yan etkisi var yok diyemem ama her ilacı deneyip son çare olarak bu ilaca başlamış biri olarak bu derece olumsuz şeyler duymak beni üzüyor açıkcası..biliyorsunuz ki bu ilaçla bebek gibi yüze sahip olan insanlar da var. Olumsuz yanı olduğu gibi olumlu yanının da olduğunu düşünmek gerekiyo bence. Kullanın ya da kullanmayın diyemem ama sonucunda sivilcesiz olmak uğruna biraz sıkıntıya katlanabilinir gibi gelio bana. Umarım tedavimin sonuna kadar bu düşüncemde olurum ve tedavimi sorunsuz tamamlayıp kurtulurum sivilcelerimden.İlaca başlamadan önce çok araştırdım ve sonunda başlamaya karar verdim.Tedavinin sonuna kadar sabreden hemen hemen herkes ilacı kullandığı için mutlu olduğunu dile getiriyor. denemke de yarar var derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?