Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Yabi baslayayım mı?dısarı cıkamayacağım kadar fazla kusma olmuyor yani yüzde öyle mi?

slm, bende bundan 1,5 sene önce kullandım herkese göre kullanama süreleri değişiyor, üstelik sen buna karar veremiyorsun doktorun ancak recete verecek o şekilde üstelik kan tahlilinde de bir şey çıkmayacak...Eğer başlanırsa bence şimdiden başla çünkü yazın daha kötü oluyor, güzeş çok zararlı çünkü cildin çok hassas olacak ve kesinlikle en iyi güneş koruyucu kremi alman gerekecek.Ben kullandığımda benim cildimde sivilce çok azdı ama hep deri altında idi onlar yok oldu, şimdi sıkıldığım zamanlarda çıkıyor yoksa çook şükür bir sorun yok...bence kullanmayı düşünen herkes gönül rahatlığı ile kullanabilir...

kızlar bende 2 .ayım içindeyim. ve şuan çok şükür inanılmaz güsel bi yüzüm oldu. sıfır siyah nokta,küçülen gözenekler. hepsi gözle görülür bi şekilde düseldi. ve işin ilginç yanı benim yüzüm öyle bi kusma geçirmedi. zaten benim çok aşırı bi sivilcem yoktu belki ondan olabilir ama,herkes de farklı etki yaratıo olsa gerek..dudaklarım ve ellerim geçen haftalarda felaket kurudu,çok fazla krem sürmüodum unutuodum,ama düzenli kullandım çok şükür onlarda normale döndü..

ınşallah her geçen gün daha düzelir cildimiz kızlar..

Diğer arkdaşlarımın değidiği gibi şimdi başlamak en iyisi yazın kullanmak güçleşiyor,güneş faktörü olunca yerimseniben kullanım süresi hastaya göre değişir ama genelde 5 aydan önce bıraktırmazlar,kusturma dönemi(evet,bende tam olarak böyle birşey gerçekleşti)
genelde 2.ay içerinde olur,başlamadan yüzüm daha iyiydi dediğin anlar gelebilir bazen ama sabır.Ben 4.ayıma gireceğim hala tek tük çıkmaya devam ediyor :bbo: muhtemelen 2-3 ay daha kullanacağım

Arkadaşlar benim yüzümde ve sırtımda çok sivilce çıkıyor. Doçent doktora gittim, kesinlikle ve kesinlikle roaccutane önermediğini söyledi ben yazmam o riski ne kendim alırım ne de sana yükleyebilirim dedi. Kafam çok karışık kullanıp kullanmama konusunda. Saç dökülmesi yan etkilerinden bir tanesiymiş. Zaten saçlarım ince telli ve dökülüyor. Bu ilacı kullandığımda daha da çok dökülürmü. Kullanan arkadaşlar bu konuda düşüncelerinizi belirtirmisiniz?

Saolun kızlar bi şekilde cesaret almam benim için cok önemliydi :)
Ztn ailede genetik olduğu için cok erteleyip yuzumde iz bırakmak istemiorum aynı sekilde abim ve ablamda kullandı ve faydasını gördüler simdi de sıra bnde herhalde
En yakın zamanda baslarım artık.

Evet,maalesef ilk zamanlar bendede yaptı saç dökülmesi(ama bu herkeste görülecek diye birşey yoklmaz:),ayrıca bu ilaç tahlil yapılarak,gözetim altında veriliyor doktor bunu daha iyi bilir ama neden bu kadar gözünü korkuttu anlayamadım benneyaptımki

evet dökülüyo tabiki.ama kullandığın süre içerisinde tedavi bitince yan etkilerin hepsi geçiyo.bunlar sorun değil geçici yan etkiler.kalıcı yanetki olmasında.kullandığım günleri hatırlamak bile istemiyorum saç dökülmesi neki

canom selam ben uzun zamandır giremedim nete
mükemmel bir krem buldum 4 gündür kullanıyorum ve kuruluk nedir unuttum 24 saat etkili dediler satarken ben güldüm bana 1 saat yetsin razıyım falan demiştim hatta
sabah evden çıkarken sürüyorum ertesi güne kadar kreme bir daha dokunmuyorum
hemde öyle bolca kremle yıkanıyor gibi sürerdim eskiden bebe yağı bepanten güneş kremi vıcık vıcık olurdu şimdi küçücük bir tutam yetiyor. nuxe consantre olanı nı aldım parmağımın ucuna sadece birazıcık kremi değdiriyorum yetiyorrr dudaklarım içinde bir kremini aldım onu da günde 2 yada 3 kez sürmek yetiyor ayrıca 50 gündür ruj süremezdim çatlaklardan bu kremi sürünce istediğim gibi ruj da sürebiliyorum kurutmuyor dudakları
fiyatları biraz pahalı ama 53. günümdeyim ben 50. güne kadar 100 tl den fazla para harcadım kremlere nuxe yüz kremi 65 tl nuxe dudak kremi 27 tl ve 5 6 ay yeter sanıyorum eczanelerde satılıyor ve süper tavsiye ediyorum. bu arada eklem ağrılarım devam ediyor fizik tedaviye görünüceksin dedi doktorum kesicez derse bırakıcaz ilacı dedii bırakmak istemiyorum
faydasını görüyorum cildime cildim baya kusmaya başladı aynı yerden 5 6 tane sivilce çıkıyor hemde baya iltahhaplı kıpkırmızı izleri oldu ama 15. günden beri kusuyor cildim ozamanlarda iz yapmıştı onlar hiç belli değil şimdi bunlarda geçicek sanırım
birde arkadaşlar bir güzellik uzmanıyla görüştüm güneş kremi sürmeden sakın dışarı çıkmayın hatta bulunduğunuz yerdeki florasan lambalar bile cildinize zarar verir florasan atında bile güneş kremi sürün dedi.
hepimize sivilcesiz bebek gibi yüzler
hoşçakalın...kaydirigubbakcemile3Şenizkaydirigubbakcemile2

slm kizlar, bende daha once yazmistim, gecen sene 6 ay kadar kullanip birakmistim ama tam olarak tedavim bitmemisti henuz. simdi tekrar basladim. bir bucuk ay oldu baslayali. simdiye kadar berbat bi durumdaydi. ise gitmek disari cikmak istemiyodum. o kadar kotu olduki aynaya bakmak istemiyodum. bide bunlarin hepsi aktif agrili sivilcelerdi. ayni yerden 8-9 tane ciktigi oldu. simdi bu sivilcelerin hepsinin izleri ve goruntusu yine ayni durumda ve aktif olarak 3 tane falan sivilcem var. ama agrili ve yeni sivilceler olmadigi icin, aynaya bakmadan sanki yuzumde sivilce yokmus gibi kendimi inandirmaya calisiyorum:)ozellikle suratimin sag tarafi cok felaket bi durumda. ilk kullandigimda bile bu kadar cok sivilce cikmamisti. insallah azalmaya baslarda bende kurtulurum hayirlisiyle,cumlemizede acil sifalar versin Rabbim. sivilce deyip geciyo cogu insan ama, sosyal hayatta birisiyle muhattap oldugunuzda direk yuzunuzdur dikkat ceken. kisinin kendine guvenini etkiliyo bence o yuzden gercekten cok onemli

Bu ilaca başlayalı çok olmadı yaklaşık 1,5 haftadır kullanıyordum ama dün son verdim...
Yüzümde şimdiye kadar hiç böyle sivilceler çıkmamıştı. Kullanmasam daha iyi cildim vardı yani...
Bilmiyorum okuduğuma göre önce çoğalıyor sonra temizleniyormuş...
Fakat bu tedavinin ortalama 6 ay süreceğini düşünsek ve bu altı ayın 3 ayı suratım perşembe pazarı gibi olacaksa.. herşeyden önemlisi dudaklarım parçalanmaya başladı, kabızlık yapıyor, acayip sinir yapıyor bu gibi ve daha çözemediğim birçok yan etsiki varsa neden deneyeyim dedirtiyor insana...
Size tavsiyem yüzünüzde aşırı birşey yoksa denemeyin...
Evet çok kötü durumda olan arkadaşlarımız vardır elbet çare de olabilir...
Ama ilk ayları çok kötü oluyor...
Ben yeni bir cildiyeci buldum. Kadın gerçekten alanında çok başarılıymış. Cuma günü randevum var. Bakalım neler diyecek nasıl bir tedavi uygulayacak...
Hayır 1 ay sonra nişanım var bu ilaca devam edersem o yüzle nasıl nişan yapacağım. Daha şimdiden insan içine girmek istemiyorum...
Gerçekten çok sinir bozucu bir durum....

merhaba arkadaşlar,,dudak kuruluğu için bepanten krem mi daha iyi,yoksa merhem mi??doktor bişi demedi ben de eczaneye almaya gittiğimde eczacı hangisini istersin deyince kararsız kaldım..hangisini alsam kii ??

merhaba arkadaşlar,,dudak kuruluğu için bepanten krem mi daha iyi,yoksa merhem mi??doktor bişi demedi ben de eczaneye almaya gittiğimde eczacı hangisini istersin deyince kararsız kaldım..hangisini alsam kii ??

krem daha sıvımtrak, merhem al daha yoğun merhem. krem kesmez seni.

benimde 1 ay olcak başlayalı ilacım hafta içi bitiyo bursaya gitmem gerek yazdırmak ve kontrol için yarın gitsem yazarmı acaba haftaiçi biterse cumartesiye kadar ara vermiyim dedim bu arada tahlillerde trigliserid 183 çıktı ya keserse ilacı şimdiden yüzüm çok güzel oldu aslında tertemiz parlıyo şuan ama bi tane siyah noktayı sıkayım dedim kanadı ve kocaman iz kaldı ya mafoldumben

kullanmayin...cok dikkatli ve dozu iyi ayarlanmasi gereken bi ilactir,bana butun doktorlar onerdi asla kullanmadim o kadar zorlu donemler atlatmama ragmen simdi cildim neredeyse puruzsuz..hic gerek yok oyle ilaclara, simdi cikmasa ilerde cikar biseyi mutlaka

ben de böyle düşünüyorum.. bana da hemen yazıverdiler. 3 gün içtim eklem ağrılarına dayanamadım bıraktım. 1-2 ay sonra kendil kendine geçti sivilcelerim. hiç gerek yokmuş bu ilaca.

arkadaşlar evet bu ilacın çok fazla yan etkisi var yok diyemem ama her ilacı deneyip son çare olarak bu ilaca başlamış biri olarak bu derece olumsuz şeyler duymak beni üzüyor açıkcası..biliyorsunuz ki bu ilaçla bebek gibi yüze sahip olan insanlar da var. Olumsuz yanı olduğu gibi olumlu yanının da olduğunu düşünmek gerekiyo bence. Kullanın ya da kullanmayın diyemem ama sonucunda sivilcesiz olmak uğruna biraz sıkıntıya katlanabilinir gibi gelio bana. Umarım tedavimin sonuna kadar bu düşüncemde olurum ve tedavimi sorunsuz tamamlayıp kurtulurum sivilcelerimden.ılaca başlamadan önce çok araştırdım ve sonunda başlamaya karar verdim.Tedavinin sonuna kadar sabreden hemen hemen herkes ilacı kullandığı için mutlu olduğunu dile getiriyor. denemke de yarar var derim ben.

arkadaşlar siz ilacı kullanırken kötü tecrübeler edinmiş olabilirsiniz ama lütfen bunu genelleyip kullanmaya başlama aşamasında olanların gözünü bu kadar korkutmayın.ben ilacı kullanıyorum ve kuruluk dışında bir etkisi olmadı.eklem ağrılarına da çözm var, gidip doktora bir sorarsanız ağrı olduğu zaman roaccutane la etkileşimi olmayan bir ağrı kesici verecektir size.tedavi sonucunda cildinizin ne kadar güzel olacağını düşünün, kötü olacak düşüncesiyle ilaca başlarsınız kötü etki görürsünüz.her bünyenin ilaca etkisi farklıdır o yüzden yok etkisini gördüm yok siz kullanmayın falan kimse demesin.

ben orta1 den beri sivilce problemi yasayan ve ciddi bir sekilde yasayan biriyim.. ki yuzumu yastiga koyamadigim zamanlari bilirim ve yuzumun siyah morluklar icinde oldugu zamanlarida, inanin bana son care degil bu ilac... eger son care olsaydi benim kullanmam gerekirdi.. aslinda bunlari yazmamaliyim belkide cunku siz kararinizi vermissiniz tabiki saygi duyuyorum ama bu ilac deneme yanilma yolu ile anlayabileceginiz bi ilac degil, gercekten cok ciddi hasarlara yol acabilecek ya da tam tersi dediginiz gibi cildinizi bebek gibi yapabilecek bi ilac evet... ama hic kimse neyle karsilasacagini bilemez.. Allah korusun deneyip kotu durumda cikilabilirde,inanin boyle seyleri tehlikeye atmaya degmez,bunlari size yurekten yaziyorum, o kadar cektimki cunku bu sivilce akne olaylarindan artik bilmedigim yaptirmadigim islem kalmadigindan size yazmak istedim... eger baslamadiysaniz denemeyin..
ve bu mesajimi da bilmislik olarak almayin lutfen sizi tanimadigim halde ne olacagini bilmeden bi ilaca baslamanizi istemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…