Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kızlar benim elimdeki pütürler dahada arttı.. sizinkilerde böylemi.. egzema degil demi bu.. yni acil doktorluk bişeymi.. cunku dün daha azdı bugün cok yayıldılar.. :1shok:

bunlar bende de oldu olmayada da devam ediyor..eller de hassastır hemen kururlar ..ilaç kurutmuş çatlak yapmış..leke değil onlar..el kremi sür bol nemlendiricili geçiriyor..

Arkadaşlar ben bu ilacı uzun süre kullanan biri olarak size bi uyarıda bulunmak istiyorum.bu ilacı kullandıktan sonra yüzüm gerçekten çok güzel dolgun ve gergindi.uzunca bi süre sivilcelerim çıkmadı.ilacı bıraktıktan sonra sivilceler tekrar çıkmaya başladı.ve en kötüsüde yüzümün dolgunluğu gitti sarkmalar oldu gözaltlarım çöktü.benden size tavsiye bu ilacı hiç kullanmayın.benim gibi bir sürü insanda aynı şeyler olmuş.aman dikkat arkadaşlar.ben burda "yıllar önce sivilcelerime bu su ile veda ettim"adında bi topic var ordaki losyonu yaptırdım ve kullandım.gerçekten mucize gibi.size tavsiyem benim gibi olmak istemiyosanız bu ilacı kullanmayın.şimdide yüzümdeki çökük görüntü için çare arıyorum.

bu arada ellerin üzerindekiler bende de oluyor aynısı,hele hava sogudu şimdi daha da olacak ben bir gece bephanthene merhemi boca ediyorum elime pamuk koyuyorum ertesi gün geçmiş oluyor...bir de anlamadım ben bu ilaç o kadar mı kötü herkes bitirdikten sonra çok dertli,yok mu iyi gelen ?

kızlar bende de olmuştu ellerimde öyle pütürler ..bulaşık yıkayınca çamaşır sabunu ile uğraşınca falan artıyodu...doktoruma söledim momecan die bi krem verdi sürer sürmez etki ediyo.hafif yanma hissi oluyodu ama geçio üüzlmeyin benim tedavim bitti şuan görenler yorum yapınca çok mutlu oluyorum.sizlere de moral olsun die yazdım ...sabredin:d bende sadece 3 tane leke kaldı yüzümde onlardanda inş kurtulurum

yemyeşil sen ne kada kullandın acaba ve ne zaman bitti tedavin ? benimki de bitmek üzere ama şimdi o kadar çok yorum okuyorum ki yüzüm çöktü,kemiklerim kagıt gibi oldu vs vs... korkmaya başladım...sende nasıl bir etki oldu sonrasında ?
teşekkür ederim..

arkadaşlar merhaba, ben de bugün doktora gittim. kendimi bildim bileli sivilce tedavisi görüyorum. son çare olarak bu ilaca başlıyorum. ama merak ettiğim bişey var, bu ilacı kullanırken makyaj yapabiliyor musunuz? belki sorulmuştur bu soru ama çok fazla sayfa var tamamını okuyamadım, cevaplarsanız sevinirim.

ayhak ,
canım o başlıktaki tüm yazılanları okudum neredeyse...bazı ikşilerde etkili olmuş ammmaaa içinde alkol ve aseton var!!! yani hassaslaşmamışciltte kötü etkisi olmayabilir ama roaccutane tedavisi görmüş ciltte yıpranma ve buna baglı çöküklük yapması bana daha olası geldi..kızlar size doktorumun söyledigini aynen aktarıyorum,roaccutane tedavisi gören ciltlerin eski dayanıkllıgına dönmesi bünyeden bünyeye degişmekle beraber 6 ay ile 2 yıl arasında iöiş yani belki senin cildin bu tonigi kaldıramamıştır ?sonuçta alkol olgun ve yıpranmış ciltler için sarkma yaptıgından dolayı tavsiye edilmiyor yani bana bu tonik daha olası geldi problemini sebebi için...

ben de 3 sene önce kullandım mucize gibi bi ilaç dudak göz cilt kuruluğu dışında hiçbir yan etkisini görmedim dudağıma sürekli bepanthen kullandım doktor bepanthenin kremini verir ama merhemi çok daha etkili gözüme damla kullandım bi sorun yaşamadım ama bıraktıktan 1 sene sonra tekrar çıkmaya başladı o dönem çok kötü şeyler yaşadım bilmiyorum belki bu yüzden tekrarladı ama mecburen tekrar başlıcam. losyon falan bu durumda hikaye yani bu sivilceler karaciğerle alakalı sanırım ilaç kullanmadan geçmesi imkansız gibi

ben 5 ay günde 2 tane 3 ay günde 1 tane kullandım 1 ay fazla kullandım doktor bırakabilirsin demişti ama 1 ay daha kullanabilirsin de dedi.kasımın 5 inde bitti tedavim yeni daha.benimde ilacı kullanırken derim çok hassastı bi yere çarpsam aylarca iyileşmedi.yüzlerim soyuldu gözlerim kurudu dudaklarımda.ben yazın kullandım nisandan sonra kasıma kadar işte.ama sarkma vs olmadı sadcee hassaslaştı.şuan dudaklarım eski haline döndü çok şükür gözlerimde kirpiklerimde döküldü ama şuan gözlerimde normale döndü.elhamdülillah.inş tekrarlamaz sivilceler ya tekrar o şeyleri yaşamak isitemiyorum.9 yıldır çekiyorum çünkü..

arkadaşlar göz kuruması için damlayı göz doktoruna mı yazdırıosunuz yoksa kendi doktorunuz da yazabilio mu?? Bende de başladı da batma kendi doktoruma mı gitsem yoksa direk göz doktoruna mı gideyim ??

göz damlasını yazdırabiliyorsun ama eczaneden gidip alabilirsinde illaki göz doktoruna gitmen gerekmiyor..kendi doktoruna da gidebilirsin çünkü bu olası yan etkilerden biri o seni yönlendirir..
geçmiş olsun..

ya arkadaslar
valla ben korkuyorum bu haptan.. geçen gün doktora gittim
bendede çıkıyor ama böyle büyük ve kırmızı sivilcelerden değil
minik minik çıkıyolar ve yanaklarımda genelde..
doktor o haptan verdi roaccutaane heralde yazımı böleydi
sonra dedımki bunun hakkında olumsuz konuşanlarda coğunlukta yani risk ben korkuyorum dedim
işte bşy yok 18 milyonkişi kullandı ve memnun kitapcığını verdı bana
bide dediki çok ciddi değil seninki ama inatçılar dedi sivilcelerm için.
ve ben hapı almadım açıkçası korkuyorum
benzamycn kullandım gayet memnundum ama bittiğinde geri çıkıyo
işte böyle bilmiyorum yani. hofff kararsızım mafoldumben

ROACCUTANE TEDAVıSıNı BıTıRENLER CEVAPLASIN LÜTFEN!! :

arkadaşlar benim tedavim yeni bitti,ama tahmin edersiniz ki korkularım başladı,tekrar çıkmalarıkonusunda.özellikle siyah noktalar sorunumdu. ne kullanayım,ne yapayım da siyah noktalar oluşmasın,tedavisi bitenler tedavi sonrası neler yaptılar lütfen yazsınlar......(not: doktorum tretin kullanabilirsin dedi)

kızlar aranızda kapalı geçmeyen( 5aydır roaccutanekullanıyorum valla) komedonunu yaktıran var mı?doktorum yakıcaz onları dedi..bilginiz var mı????
bir de siyah nokta için arkadaşım,benim de surunum komedonlardı,ilacı bitirmeme az kaldı,ben de o yüzden araştırdım bol bol,glikolik asit veya salisitik asit içeren temizleyiciler yararlı olab,lir,temiz tutman ve gözeneklerini temizlemen çok önemli..peeling de yararlı olur ara sıra yaparsan ve ne kullanırsan kullan non-commedonic olmasına dikkat et..

ben kullandım bu ılacı yaklasık 6 ay boyunca herhandı bır sorun olması ama kurudum bıttım 6 ay boyunca.yuzumde 3 4 yerde izler bıraktı.8 ay olmasına ragmen bıraktığı izlerle ugrasıyorum ama olmuyorr mafoldumben eger kullanacaksan bunu goze almalısın.

arkadaşlar ben 1.5 yıl önce roaccutane kullandım..şimdi küçük küçük sivilceler çımaya başladı çenemde yanaklarımda..doktora gittim bugün aknernet yazdı tekrar..ilk kullandığımda yan etkileri çok zarar vermedi bana ama biraz düzenli kullanmadığım için galiba tekrar cıktı..şimdi tekrar aynı ilaca başlamaya korkuyorum..korku filmi gibi yorumlar varmafoldumben korktum ister istemez..2.defa bu ilacı kullananlar var bana bi akıl versin:bbo: özellikle kısırlık yapar diye korkuyorum.

kimse bişey demiyo yaa
ben naptım biliyomusuz ilacı almadım,korkumdan
yine gittim benzamcyn aldım
ve roaccutane almıcam
düşünsenize karındaki bebeği bile sakat bırakma ihtimali olan bir hap
bana nasıl zarar vermesın

canım kısırlık yapmıyor diye biliyorum prospektüsünde öyle bir şey yazmıyor. sadece hamile olanlar kullanmasın diyor ve ilacı bıraktıktan sonra garanti olsun diye 3-4 ay çocuk yapmayın diyorlar cünkü ceninde malformasyon oluşturuyormuş özürlülük yani. kısırlık yapmıyor diye biliyorum ama gene de sen doktoruna sor istersen

lola bunny sen ne kadar kullandın ki selülit oluştu ilaçtan dolayı ???

canım ilk kullandığımda 5 buçuk ay kullandım, tedavi bitti. bu süre boyunca hiç kendimi incelemedim aynadan. ilacı bitirdikten sonra bi gün bi baktım abbavv:) batmış çıkmışım. bu da böyle bir anımdır:)

pardon sana hemen cevap veremedim çünkü 3 gündür giremiyorum. valla önem derecesini neye göre belirledin onu anlayamadım arkadaşım? bana göre selülit çok önemli bir sorundur sana göre değildir, kime göre neye göre yani? ben bana göre önemli olduğunu söylemişim yazmışım buraya seni neden bu kadar enterese etti ki? ayrıca sen benim mesleğimi vs. biliyor musun belki yüzücüyüm, belki evliyim? sen görünmediğini falan nerden çıkartıyorsun beni tanıyor musun?.. kaldı ki kimse görmese bile ben kendim görüyorum rahatsız oluyorum bu sana yetmiyor mu? bazı kişilerde görülen yan etkilerinden haberim var, prospektüsü 5-6 kere okudum, doktor kontrolünde kullandım, karaciğer yetmezliği siroz a vs. gibi yan etkilerini ben görmedim, testlerimi düzenli yaptırdım. saç dökülmesi, sinirlilik, selülit ve çatlak yaptı. bendeki yan etkileri böyle oldu. kendi yan etkilerimi de gayet önemsiyorum bana göre çok önemli. oldu mu? ayrıca tavsiyelerin için çok teşekkür ederim sıkılaştırıcı jel kullanıyorum doktora da danıştım spor da yapıyorum, yediklerime içtiklerime de son derece dikkat ederim buna rağmen ilac kullandığım 5 buçuk aydan sonra ne tesadüftür ki çatlak ve selülitim oldu. çok teşekkür ederim iyi dileklerin için pürüzsüz popoma bi daha kavuşabileceğimi sanmıyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…