kızlar benim elimdeki pütürler dahada arttı.. sizinkilerde böylemi.. egzema degil demi bu.. yni acil doktorluk bişeymi.. cunku dün daha azdı bugün cok yayıldılar.. :1shok:
yemyeşil sen ne kada kullandın acaba ve ne zaman bitti tedavin ? benimki de bitmek üzere ama şimdi o kadar çok yorum okuyorum ki yüzüm çöktü,kemiklerim kagıt gibi oldu vs vs... korkmaya başladım...sende nasıl bir etki oldu sonrasında ?
teşekkür ederim..
arkadaşlar ben 1.5 yıl önce roaccutane kullandım..şimdi küçük küçük sivilceler çımaya başladı çenemde yanaklarımda..doktora gittim bugün aknernet yazdı tekrar..ilk kullandığımda yan etkileri çok zarar vermedi bana ama biraz düzenli kullanmadığım için galiba tekrar cıktı..şimdi tekrar aynı ilaca başlamaya korkuyorum..korku filmi gibi yorumlar varmafoldumben korktum ister istemez..2.defa bu ilacı kullananlar var bana bi akıl versin:bbo: özellikle kısırlık yapar diye korkuyorum.
lola bunny sen ne kadar kullandın ki selülit oluştu ilaçtan dolayı ???
yapma arkadaşım gözünü seveyim :)) belki de bu en görünmeyen ve hiç bir önemi olmayan yan etkisidir :) ben böyle düşünüyorum diğer arkadaşları bilemem tabi..ama bundan dolayı o ilacı kullandığıma pişman olmazdım ki ..popom zaten açıkta olan herkesin gördüğü bir yer değil :))))) bazı kişilerde görülen karaciğer yetmezliğine ,siroz a (Allah korusun) ,depresyona ve daha tehliklei yada gözle görülür ortalıkta olan yan etkilerin yanında pop selüliti ve çatlağı da neymiş ..senin için çok önemli sanırım o bölge..ozman sıkılaştırıcı jel kullanabilirsin spor yapabilirsin yediğine içteğine dikkat edebilirsin doktora danışabilirsin vs..vs.. bunun için o kadar pişman olmak ilginç arkadaşım..neyse sana çok geçmiş olsun inşallah en yakın zmaanda o sıkı pürüzsüz popona tekrar kavuşursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?