ilacı bıraktıktan sonra izler oluştu diyenler var nasıl oldu ki çok şaşırdım onlar zaten daha önceden çıkan sivilcelerinizin izleri diil mi. yani her bünye farklı tabi ama ben bu ilacın cildi kurutması dışında hiç bi yan etkisini görmedim korkmayın bu kadar evet dudağın derisi resmen kabuk kabuk kalkıo ama bepanthenin merhemini sürekli sürersen hiç kurumaz göze de damla çok iyi gelio işte tek ve en büyük kötü tarafı sivilcelerin tekrar çıkması yani kullanırken bi daha sivilce sorununuz olmıcak sanıosunuz ama benim 1 sene sonra tekrar başladı
Arkadaşlar ben bu ilacı uzun süre kullanan biri olarak size bi uyarıda bulunmak istiyorum.bu ilacı kullandıktan sonra yüzüm gerçekten çok güzel dolgun ve gergindi.uzunca bi süre sivilcelerim çıkmadı.ilacı bıraktıktan sonra sivilceler tekrar çıkmaya başladı.ve en kötüsüde yüzümün dolgunluğu gitti sarkmalar oldu gözaltlarım çöktü.benden size tavsiye bu ilacı hiç kullanmayın.benim gibi bir sürü insanda aynı şeyler olmuş.aman dikkat arkadaşlar.ben burda "yıllar önce sivilcelerime bu su ile veda ettim"adında bi topic var ordaki losyonu yaptırdım ve kullandım.gerçekten mucize gibi.size tavsiyem benim gibi olmak istemiyosanız bu ilacı kullanmayın.şimdide yüzümdeki çökük görüntü için çare arıyorum.
Cnm inanamıyorum sende mi benle aynı şeyleri yaşadın :gitme: Bende bu lanet ilaçtan dolayı şuan olduğumdan 6-7 yaş daha fazla gösteriyorum. Gençliğimi yitirdim:sinifsinif:
Şuan depresyondayım. İnanın hiç iyi değilim. Ne yaparsam yapayım fayda etmiyor cildime. Bu ilaç cildimin dolgunluğunu aldı, gözaltlarımı çukurlaştırdı ve cildim sarktı. Bir deri bir kemik kaldı güzelim cildim. :gitme:
Hayatımı mahvetti. 21 yaşındaki bir arkadaşımda da aynı sorun çıkmış bu ilaçtan dolayı ve o da dolgu yaptırmak zorunda kalmış.:gitme:
Ayy bende geçen popoma baktm. İnanamadım birsürü çatlak ki normalde bende çatlak olmazdı. Ama bu ilaca bağlamadım. Herhalde hareketsizliktendir dedim ama çoğu kişide yazmış..Offfff ama yüzüme bıraktığı etki daha kötü
Cnm tam olarak cildindeki sorunlar ne? Benm gözaltlarım kuyu gibi oldu. Yüzüm bi deri bi kemik kaldı gülme çizgileri ortaya çıktı. 5-6 yıl yaşlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?