Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
erva8,
benim fikrimi sorarsan eger korktugun için ilacı kullanmamaya karar verebilecek düzeyde ise sivilcelerin kullanma derim..yani bu ilaç aslında herşeyi deneyip sonuç alamamış ve sivilceler hayatından bezdirmiş,o kitapçıkta yazan tüm yan etkileri kabul edecek konuma gelmiş insanlar için...demek ki senin sivilcelerin o kadar kötü degil,o zaman boşu boşna sistemine bu kadar agır bir ilaç alma derim ben..yani kar-zarar dengesine bakmak lazım...bu arada fetusa zarar veren tek ilaç roaccutane degil,antibiyotik,agrı kesici vs. birçok ilaç hamilelikte kullanılmamalıdır,kısırlık da yapmaz akadaşlar,kullandıgımız A vitaminidir belli bir süre sonunda vücuttan atılır,kalıcı etkisi olmaz..

bu arada sana ve bebege aynı etkiyi yapıcak diye birşey söz konusu degil..yani bebege bile zarar veriyor bana nasıl vermesin diye bir karşılaştırma yapma..sen gelişimini tamamlamış bir insasın fetus ise gelişmekte olan bir canlı,senin sistemindeki tüm toksinleri kan yoluyla alır,fazla A vitamini henüz gelişmekte olan organları için olumsuzdur,ama senin için aynı etki olmaz eger saglam bir karacigerin varsa hiç sorun yaşamazsın..ben umarım nzar degmez,5 aydır kullanıyorum ölçümlerim ilaç kullanmayan insanlardan dahi iyi durumda..zaten hamilelikte hiçbir ilacı kullanmamak lazım zorunlu kalmadıkça

ilacı bıraktıktan sonra izler oluştu diyenler var nasıl oldu ki çok şaşırdım onlar zaten daha önceden çıkan sivilcelerinizin izleri diil mi. yani her bünye farklı tabi ama ben bu ilacın cildi kurutması dışında hiç bi yan etkisini görmedim korkmayın bu kadar evet dudağın derisi resmen kabuk kabuk kalkıo ama bepanthenin merhemini sürekli sürersen hiç kurumaz göze de damla çok iyi gelio işte tek ve en büyük kötü tarafı sivilcelerin tekrar çıkması yani kullanırken bi daha sivilce sorununuz olmıcak sanıosunuz ama benim 1 sene sonra tekrar başladı

canım 1 sene içersinde cildine dikkat ettinmi ne bileyim temizligine yada kozmetik kullanımında seçicilige yani tekrar çıkma sebebini merak ediyorum tedavi öncesindeki sivilceler gibimiydi ?

Cnm inanamıyorum sende mi benle aynı şeyleri yaşadın :gitme: Bende bu lanet ilaçtan dolayı şuan olduğumdan 6-7 yaş daha fazla gösteriyorum. Gençliğimi yitirdim:sinifsinif:
Şuan depresyondayım. İnanın hiç iyi değilim. Ne yaparsam yapayım fayda etmiyor cildime. Bu ilaç cildimin dolgunluğunu aldı, gözaltlarımı çukurlaştırdı ve cildim sarktı. Bir deri bir kemik kaldı güzelim cildim. :gitme:
Hayatımı mahvetti. 21 yaşındaki bir arkadaşımda da aynı sorun çıkmış bu ilaçtan dolayı ve o da dolgu yaptırmak zorunda kalmış.:gitme:

aaa benim de yanaklarımda ve popomda bi pörsüme var.. siz deyince aklıma geldi acaba yüzüm de mi bundan... CADIARZU

Ayy bende geçen popoma baktm. ınanamadım birsürü çatlak ki normalde bende çatlak olmazdı. Ama bu ilaca bağlamadım. Herhalde hareketsizliktendir dedim ama çoğu kişide yazmış..Offfff ama yüzüme bıraktığı etki daha kötü

evet yüz en çok görülen yer valla gençliği alınmış gibi benim de yüzümün..

Cnm tam olarak cildindeki sorunlar ne? Benm gözaltlarım kuyu gibi oldu. Yüzüm bi deri bi kemik kaldı gülme çizgileri ortaya çıktı. 5-6 yıl yaşlandım

Cnm tam olarak cildindeki sorunlar ne? Benm gözaltlarım kuyu gibi oldu. Yüzüm bi deri bi kemik kaldı gülme çizgileri ortaya çıktı. 5-6 yıl yaşlandım

gözlerimin altı çökmedi ama kurudu böyle, burnumun kenarından aşağı inen çizgiler derinleşti, yanaklarım cansız böyle aşağı sarktı, bi çirkinleşti zayıflaştı yani böyle bi gençlik dirilik kayboldu yüzümde

Evt cnm emin olabilirsinki bu roaccutanedan oldu.. Bi tane foruma baktım demin bu ilaçtan dolayı yüzleri çöken çökene.. Yaa bu kadar önemli bi konu neden doğru düzgün dile getirilmiyo klava: İlla çok kişinin kurban mı olması lazm

Valla estetikten başka çaresi yok benim için. Yaşım 26 dolgu düşünüyorum. Sen kaç yaşındasın?

Çok memnun kalanlar var dolgudan. Herhalde dolgu çeşitine göre değişiyor. Bide sen ilacı bırakalı kaç yıl oldu? 2 yıl sonrasında başlıyor çöküntü

yüz çökmesi derken zayıflamaktan bahsediyosanız eğer kilo geri alınıyo moraliniiz bozmayın.Ben 47 den 44 e düştüm bittikten 3-4 ay sonra 49 oldum yüzüm gayet toparlak:)

kızlar ne yüzme çökmesi,kırışıklık yaaaa=( noluoo böleee...korktumm inanın..hiç böle bir yan etki duymamıştım.

korkmayın yaa bende oldu ama bi arkadaşımda hiç olmadı mesela, onun yüzü hala aynı eskisi gibi.. herkeste olmuyor hemen panik yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…