Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

canım yan etkilerde yazıo zaten bulantı ve baş dönmesi yanlış hatırlamıyosam.ilaçtan yani..ben zaten geyik konusu oldum bu ara arkadaşlar arasında, hayatımda kötü olan,eleştirilen herşeyi ilaca bağlıyorum bakalım kullanmayı bırakınca ne bahane bulucam. bu arada canım ben beslenme uzmanıyım.kolesterol yükselmesi için doymuyş yağ içeren ürünleri hayatından çıkar(kaymak,krema,çikolata,margarin,tereyağı..)ekmeği kepekli olarak tercih et.günde mutlaka 3-4 porsiyon kabuklu meyve ye.bol salata tüket yağsız.suyunu ihmal etme(8-10 bardak/gün)bir de saf şekerden uzak dur.umarım önerilerim işine yarar.

lolabunny ben de DDFnin glikoik asit içeren temizleyicisini aldım,sen memnun kalmışmıydın ondan?ben daha kullanmadım tedavi bitimini bekliyorum..
bu arada 26 yaşında çökme olur arkadaşım,ben yaşadım..yurt dışında 1 sene yazda kaldım yani kuzay yarım küre ardından güney yarım küre sonra yazın türkiyeye döndüm toplamda 1.5 yıl yaz yaşadım ve sıcaktan 5 kilo verdim,stress,bir de güneş valla tr.ye döndügümde 5 yıl yaşlanmıştım herkes aaaaa çökmüşsün sennnnn diyordu..yani stres çok önemli bir faktör..tabi bunu sizin için söylemiyorum sizinki ilaçtan olabilir..ben de 26 yaşındayım,26 yaşında çökülüyormuş onu gördüm...

Mrb arkadaşlar ben bişey daha farkettim. Kilolu olmamama rağmen kolumdaki ve bacağımdaki etler vıcık vıcık. Derste tahtayı sildiğim zaman bile sallanıp duruyo kolum kaydirigubbakcemile3 Ama en önemlisi yüzüm ve çatlaklarım. Bi arkadaşın yazdığı gibi o silica hapını soya tozunu omega 3 hapını falan alıp her gün içsem faydası olurmuki? Yani o kadar vitamin zarar verebilirmi acaba? Yarın dra gidecem ama bişey bileceğini sanmıyorum. Ben hiç iyi bir cildiyeciye rastlamadım. Bu hapla güzelleşenlerin olduğuna inanmıyorum. Çünkü hapın etkisi 2yıl içerisinde gidiyor ve güzellikte beraberinde uçup gidiyor. Bu hap beni çok güzelleştirmişti ve şimdi ise çok çirkinleştirdi hemde çok. Yaşımdan büyük gösterdiğim kesin..Neyse artık çare arıycaz... Lütfen arkadaşlar bu durumda olanlar ne yapıyorlar paylaşalım. Drlarınız çökme için ne tavsiye etti_?

selam arkadaşlar benim yüzümde inanılmaz sivilce vardı ve çenemi bile açamıyordum düşünün artık sonra zoretanin kullandım yani roacutanın yan firması 6 ay kullandım ve sivilceden eser kalmadı cildim bebek gibi şuanda hastalandığımda bile çıkmıyor :) ve hiçbir yan etkisi olmadı bende hemde hiç dudaklarım çatlıodu bephanthen sürdüm şuanda çok mutluyum aynayla barışık biriyim :) :)

ne kadar sure once kullandin peki bebemmm????

arkadaşlar daha önce yazıldı mı bilemiyorum ama bir şey sormak istiyorum. kardeşim bir süredir roaccutane kullanıyor ve normalde iple aldırıyordu ama bu sefer ağda yaptırmış bıyık bölgesine. ve yüzü soyulmuş derisi kalkmış resmen, aslında yaptırmaması gerekiyordu ama unuttu galiba. sizde böyle bir şey oldu mu? Geçmesi için ne kullanabilir?

evet aynı hatayı bende yapmıştım fito diye bi krem var onla düzelmişti ama madecassol falanda olur..

arkadaşlar ben şu an 2.5 ayı bitirdim ve cildimde inanılmaz bir kusma var iltihaplı sivilceler bile kuru kuru kabuk kaldı yüzümde. Hiç bir şekilde cildimle oynamıyorum ancak bu kusmanın ne kadar sürüceğini merak ediyorum. Günde 40 mg olarak alıyorum tedavi başından beri umarım 6 ayın sonunda herkesin dediği gibi bebek gibi bir cilde sahip olurum. Yüzüm için çok kuruluk hissettiğimde genesis basiscrem, dudaklarım için bebanthen kullanıyorum. ıkisinden de çok memnunum. ılgilenen arkadaşlara öneririm. Ama lütfen şu sıralar gerçekten morale ihtiyacım var tedavisi iyi şekilde biten arkadaşlardan destek :)

arkadaşlar ben de 11 gündür roaccotone tedavisi görüyorum.günlük 30 mg lık dozlar da alıyorum.5. 6. günden sonra sivilcelerimde bi artış oldu sizde de bu artış oldu mu.bir de bu roaccotone tedavisinde güneş kremi kullanmamanın sakıncaları olur mu.şimdiden teşekkürler

:) korkulacak bi durum yok.Ben 3 yıl önce bu ilaç sayesinde tedavi oldum,ağga üst deriyi kaldırır,tavsiye etmem.Dudakları kurutur,bol bol bepanthen sürüsün(merhemi).Güneşten korunsun ve en önemlisi hamile kalmamalı(kaç yaşında bilmiyorum ama ).3-4 ay içerisinde sivilcelerinden tamamen kurtulur.

canım güneş kremi kullanmalısın zaten nemlendirici kullanıyosundur en az +30 faktör güneş kremiyle nemlendiricini karıştırıp sür .ben dışarı çıkmadan öyle yapıyorum evdeyen sadece nemlendirci yeterli ve sivilcelenme olması normal çünkü kusuyo başta.benim ilk başta bi kaç tane çıkmıştı 2.ayımdayım şimdi baya arttı ama sonunda bebek gibi cildimiz olcagını bildigim için umursamıyorum ve sabrediyorum:jeyyar:

tatlım kusma genelde 3 ve 4.ayda oluyo diyorlar birde tedavi başında ..4.aydan sonra cilt tam anlmıyla düzelmeye başlıyormuş genelde yorumlar böyle..ben de dudaklarım için bepanten merhem kullanıyorum.yüzüm için la roche posay effeclar k kullanıyorum memnunum

arkadaşlar hepimize geçmiş olsun ben 75. günümdeyim benim alnımda ve çenemde çok sivilcem vardı öyle çok büyük değil ama küçük küçük yüzlerce vardı sanki ilk 10 günde kusmaya başladı tabi onlar yine küçüktüü bu arada tedaviye başladığım da ilk ilacımı içtikten yarım saat sonra mide bulantısı ateş basması sinir stres yaşadığım şeyler, kuruluk zaten başlı başına bir dert ama doğru nemlendirici yi bulunca rahatladım şimdi sabah sürüyorum ertesi güne kadar sürmüyorum tekrar, dudak kremimi 2 3 kez sürüyorum yetiyor şimdiye kadar 3 kere tahlil yaptırdım hepsinde kolestrol biraz daha düştü.şimdi 45normal değerin de altında
eklem ağrısı il günlerde çok çektim bir anda kiltlenip kalıyordum neredeyse şimdi hala eklem ağım var ama alıştım oturup kalkarken kalçam ayrılacak gibi oluyor dizlerim açılmıyor sanki bir andaama ilacı bırakınca geçecekk

yüzüm çok güzel görünüyor. aman nazar değmesin:) açıkcası ben çıkan bütün sivilceleri sıktım.!
ççok büyük izler oldu yüzümde ama 10 gün bile değil bazen, izlerden eser kalmadı şimdi 2 iz var yüzümde birisi tam çenemin altında olduğu için patlatamadığım sivilcem 2 aydır izi var diğerleri 5 6 en fazla 10 günde geçtii
sizede sıkın demiyorum ama ben yaşamadım devamlı iz kalması durumunu hatta başta korktum bu iz kalıcakmı benimle 6 ay diye ama kalmadı hiç
yani aynalarla barıştım aynaya bakmaya bayılıyorum hatta çok güzel prüzsüz şuan hiç aktif sivilcem yok ara ara çıkıyor gidiyor. gerçekten çok şiddetli eklem ağrısı yaşıyorum ama geçicek buda biraz sabırr kesinlikle makyaj yapmıyırum zaten ihtiyacım kalmadı yüzüme dokunmaya bayılıyorum prüzsüzz bebek cildi gibi oldu
tedaviden sonra yüzümün sarkmasından korkuyorum yazılan yorumlardan dolayı ama zaten söylüyorlar bu tedaviden sonra cilde çok iyi bakmak lazım 6 ay hala kullanıyormuş gibi korumak
mesela güneş kremi sürmeden dışarıya çıkmak
kaldıki güzellik uzmanı bana florasan altında bile güneş kremi sür uv ışınlar florasandada var dedi
makyajı iyice temizlemek sabah sürüp gece yatana kadar yüzünüzde makyaj kalırsa hatta iyi teizlenmezse zaten beklentimiz ne olabilir ki sarkmış bakımsız bir yüz
umarım kullanan arkadaşlara biraz moral olur ben şuaralar çok memnun ve mutluyum
birde depresyon intahar eğilimi diyorlar ya yan etkileri için ben tam tersi yüzümün düzeldiği için çok huzurlu mutlu geçiyorum günlerimi hepinize sağlıklı sivilcesiz ciltler dilerim hoşçakalın

hockwertig canım senin adına çok sevindim darısı başımıza inşalla benimde aktif sivilcem kalmadı ama lekelerin geçmesini bekliyorum 1buçuk ay oldu benim senn 2 buçuk ayda geçmiş ne çabuk..tatlım tedavi süren ne kadardı ?

kızlar izler için ester c li ürünler kullanın
normal c vitaminine göre daha etkindir ve daha cabuk sonuc verir
roaccutane ben de iciyorum ,malesef bırakınca bırkac ay sonra yüzüm sivilce doluyor ve üstelik 31 yasındayım bu yasta bu ılac kullanılmaz
cildi inceltiyor ve elastikiyet kaybı yaptıgına bahse girerim
allah kahretsin

canım benim çok büyük sivilcelerim yoktu küçük küçük milyonlarca sivilcem vardı 6 ay kullanacağım toplam daha çok var yani napalım artık sabredeceğiz ama şimdiden çok memnunum ama umarım denildiği gibi sonradan yüzde sarkma yapmaz beni tek tedirgin eden o biliyormusun:gitme::sinifsinif:

yok tatlım olumsuz şeyler düşünme benim bi ton arkadaşım kullandı hiçbirinde böyle bi sorun olmadı yani gayet diri yüzleri..çok nadirdir bu etki herkesde olcak diye bişey yok.ayrıca ilaçtan sonra vücut kendini toparlıyormuş yani hep öyle kalmıyormuş ben baya araştrdım canım meraketmeyerimseniben moralini yüksek tutmaya bak tatlım bende de kolestrol yüksek çıktı yasenağlama 4 gün sonra tekrar gidicem okdar diet yaptım ama inşalla ilacı bıraktırmaz doktor ..kolestrole neler etki eder yada düşmesine ne iyi gelir bana yardım edebilirmsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…