canım baş dönmesi ve bulantı bende de oluyordu 1.ayda ama ilaca baglamamıştım ben doktor da bilgi vermemişti demek o da bu ilaçtanmış ..CADIARZU bu arada ben im 1buçuk ay oldu bütün siyah noktalar yok oldu oyüzden çok mutluyum zaten şuan aknem yok sadece izler kaldı kırmızı ve pembe onlarda kısa zamanda geçick die ümid ediyorum ..şuan yüzüm pul pul dökülüo hele çenem bembeyaz oldu...kızlar ben ne yiyip ne yemediginizi merak ediyorum asıl?benim kollestrolüm ilk ay yükseldi baya.dikkat etmm gerekiyomuş. sizlerin nasıl gidiyo tahlilleriniz?
Merhaba,
Bende 15 ay kadar önce bir tedavi gördüm. Günlük 20mg kadar 4-5 ay sürdü fakat şuan tekrar eskiye dönmüş durumda sayılırım. Yanak çevremde sıkıntı yaşıyorum. Makyajla kapatıyorum fakat yinede bu beni rahatsız ediyor.
Yarın tekrar tedaviye başlıyorum .
Doktora göre 4 ayda geçecek.(Doktoru değiştirdim fakat yöntem değişmedi.)2 günde bir 20mg kullanacağım. Bendede ilk kullanımda kuruluk, sivilce artışı oldu; fakat düşük dozdan olmalı aşırı bir kuruluk yaşamadım. En kötü sivilce artışıydı. Umarım bu kez öyle olmaz. Eski izlerden ve kızarıklıklardan kurtulmam için başka yol yokmuş
Sitede yeniyim..İletişim kurabilirsek karşılıklı yardımlaşmaya çalışırız.[/QUOT
mrb canım bende aynı dertten muzdaribim aynen benimde 1.5 yıl oldu tedavi biteli ama çok azda olsa sivilce tekrar çıkıyo birde gözenekler gitgide derinleşiyo bu durum çok rahatsız edici ben şu an bu durumdayım bende tekrar kullanmayı düşünüyorum fakat doğarganlığa bir zararı varmı beni en çok korkutan bu canım doktorun iki kere kullanmanda bi sakınca görmedi demekki yinede herşeyi iyi araştır ilerde bir sıkıntı yaşamaman için insallah bu sefer kökten çözüm olur :)
selam arkadaşlar benim yüzümde inanılmaz sivilce vardı ve çenemi bile açamıyordum düşünün artık sonra zoretanin kullandım yani roacutanın yan firması 6 ay kullandım ve sivilceden eser kalmadı cildim bebek gibi şuanda hastalandığımda bile çıkmıyor :) ve hiçbir yan etkisi olmadı bende hemde hiç dudaklarım çatlıodu bephanthen sürdüm şuanda çok mutluyum aynayla barışık biriyim :) :)
evet aynı hatayı bende yapmıştım fito diye bi krem var onla düzelmişti ama madecassol falanda olur..
arkadaşlar daha önce yazıldı mı bilemiyorum ama bir şey sormak istiyorum. kardeşim bir süredir roaccutane kullanıyor ve normalde iple aldırıyordu ama bu sefer ağda yaptırmış bıyık bölgesine. ve yüzü soyulmuş derisi kalkmış resmen, aslında yaptırmaması gerekiyordu ama unuttu galiba. sizde böyle bir şey oldu mu? Geçmesi için ne kullanabilir?
arkadaşlar ben de 11 gündür roaccotone tedavisi görüyorum.günlük 30 mg lık dozlar da alıyorum.5. 6. günden sonra sivilcelerimde bi artış oldu sizde de bu artış oldu mu.bir de bu roaccotone tedavisinde güneş kremi kullanmamanın sakıncaları olur mu.şimdiden teşekkürler
arkadaşlar ben şu an 2.5 ayı bitirdim ve cildimde inanılmaz bir kusma var iltihaplı sivilceler bile kuru kuru kabuk kaldı yüzümde. Hiç bir şekilde cildimle oynamıyorum ancak bu kusmanın ne kadar sürüceğini merak ediyorum. Günde 40 mg olarak alıyorum tedavi başından beri umarım 6 ayın sonunda herkesin dediği gibi bebek gibi bir cilde sahip olurum. Yüzüm için çok kuruluk hissettiğimde genesis basiscrem, dudaklarım için bebanthen kullanıyorum. İkisinden de çok memnunum. İlgilenen arkadaşlara öneririm. Ama lütfen şu sıralar gerçekten morale ihtiyacım var tedavisi iyi şekilde biten arkadaşlardan destek :)
hockwertig canım senin adına çok sevindim darısı başımıza inşalla benimde aktif sivilcem kalmadı ama lekelerin geçmesini bekliyorum 1buçuk ay oldu benim senn 2 buçuk ayda geçmiş ne çabuk..tatlım tedavi süren ne kadardı ?
canım benim çok büyük sivilcelerim yoktu küçük küçük milyonlarca sivilcem vardı 6 ay kullanacağım toplam daha çok var yani napalım artık sabredeceğiz ama şimdiden çok memnunum ama umarım denildiği gibi sonradan yüzde sarkma yapmaz beni tek tedirgin eden o biliyormusun:gitme::sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?