Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
yaaa benim yüzümde yanak bölgemde sivilceleer var ama normal sivilce değil beze şeklinde nodül şekline bugün gittiğim doktor bu ilacı verdi 20 mg verdi düşük doz sana yeterli gelir dedi bundan önce benzamycin vermişti başka bi doktor ama 2 haftadır hiç bi yararını görmedim acaba bu ilaca başlıyayımmı nedersiniz bugün gittiğim başka türlü geçmez senin sivilcelerin dedi :S beze şeklinde ve kocaman kararsızım hala düşünüyorum burayı okuyorum kullananların bi çoğu memnun görünüyo peki ya sonrası ??? sonradan tekrar nüksediyomu? yada ciltte herhangi bir deformasyon oluyomu??:uhm: yannız benim sivilce geçmişimde çok eskidir kullanmaığım ilaç yöntem yoktur bu haricinde ilk defa kullanıcam ve kafam çok karışık fisfisfis

ben de kullanıyorum bu ilacı, eşdeğerini daha doğrusu. yeni başladım ama kullanan çok kişi tanıyorum. üzerinden yıllar geçmiş üstelik, ciltleri çok güzel. bence herkeste aynı etkiyi yaratacak diye bişey yok. ilacın yan etkilerinde intihar da yazıyor ama kaçımız ettik ki?

Benm yüzümdeki sivilceler tekrar başladı...Fotoda koyamıycam çünkü internet ortamında foto koymam

canım ben o intihar olyına pek takılmadım onların zaten çok ekstrem örnekler ve olaylar olduğunu düşünüyorum ama ilacı kullanırkenki yan etkileri ve ilaçtan sonra bir kaç arkadaşın bahsettiği cilt deformasyonu kafamı karıştıryo gerçi bu gün doktorum bana yan etkileri söylerken aldığım dozun düşük olduğu için yan etkilerinin çok şiddetli olmama olasılığının bulunduğunuda söyledi ama hala ilaçla bakışma aşamasındayım kullanacak cesareti bulamadım kendimde hiç bukadar kafamın karışık olduğu olmamıştı fisfisfis

ya bana kimse cevap vermeyecek mi
motivasyonu ve konsantrasyonu çok etkiliyor mu, lise son sınıfım ben bu sene üniversiteye hazırlanıyorum.çalışmamı çok etkiler mi?

bana kalırsa etkiler canım.. çünkü insanı ciddi sinirli ve alıngan yapıyor. her yaşadığını 3 kat etkili yaşıyorsun. eğer illaki kullanıcam diyorsan bunu sınavdan sonra kullansan bişey kaybetmezsin bence..

ya bana kimse cevap vermeyecek mi
motivasyonu ve konsantrasyonu çok etkiliyor mu, lise son sınıfım ben bu sene üniversiteye hazırlanıyorum.çalışmamı çok etkiler mi?

canım ben de üniversiteye hazırlanıyorum. hiçbir etkisi yok bende. varsa da olumlu var ders çalışmaya başladım çünkü kaydirigubbakcemile3

canım kullandığın dozada bağlı ve her ilaç herkeste aybnı reaksiyonları göstermez biliyosun bence bi müddet kullan eğer snei olumsuz etkiliyosa doktorunla bunu paylaş çünkü dozaj ayarlaması da yapabilir ilacı kesebilir de bu ilacı kullanırken olabildiğince doktorla temasta olmak gerekiyor çünkü

bendede yüzümde kaşıntı yaptıı kaşımasam olmuyo kaşıyamıom daa çıldıricimm

bence de bu dozla ve kişiyle alakalı. benim bir arkadaşım var 7 yıl önce kullanmış bu ilacı. şimdi cildi çok güzel. üstelik kullanırken de yan etkisini görmemiş, kuruma dışında tabi ki.

zaten bu ilaç son çare olmalı bence. ben 6-7 yıl sivilce tedavi gördüm, azaldı ama geçmedi hiç. son çare olarak başladım bu ilaca başlar başlamaz da cildim mükemmel oldu, sivilceler var yine ama aydınlandı yüzüm, bi güzellik geldi -tatlicadiarzu-

evet o kaşıntı çok fena sırnaşık şey kafam da kaşınıyo benim, bitli gibi bakıyo herkessırnaşık şey

hee daha kafama gelmedi -tatlicadiarzu- onu kaşmaya başlarsam ya bana ücretsiz izin verirler yada şubeyi kapatırlar eheheeh delikafadulden

iki kez roaccutane tedavisi oldum..ilki lise zamanındaydı,8 ay sürdü ve sivilceler sadece biraz azaldı..azalmış ama rahasız edici sivilcelerle 5 sene daha yaşadıktan sonra yeniden roaccutane tedavisi önerildi.6 ay daha kullandım.yine tamamen yok olmadı düzenli olarak 5-6 tane çıkıyordu..2007 nin haziran ayında ilacı bıraktım ve yaklaşık bir sene sonrasında tüm sivilceler kendiliğinden yok oldu.izler zamanla geçti şuanda bir zamanlar sivilce sorunu yaşamış olduğumu kimse anlamıyor:)benim durumum istisna bir durum da olabilir bilemiyorum..yan etkileri olarak aşırı hassasiyet,alınganlık,siniri yaşadım ama ilaç bitince onlar geçti fakat dudak kuruluğum hala devam ediyor.hiçbir krem de 1 saatten fazla etki etmiyor.roaccutane tedavisinin kuruttuğu dudaklara iyi gelen bir krem biliyorsanız ve paylaşırsanız sevinirim..sorun sivilce ve izlerse sabır ve kararlılık,doktor kontrolü ile hepsinden kurtulacağınızdan eminim.unutmayın ki sabırsızlık stres yapar ve stres de sivilceyi körükler.sakin,ılımlı,sabırlı olun arkadaşlar

SLM kızlar sonunda bende roaccutane tedavimi sürüne sürüne aksata aksata bitirdim.. son bir kez doktora kontrole gidicem okadar.. bi kaç bişey yazıp sınavlarıma çalışmaya dönücem...:)

etrafımdan cok duydugum bir şey var.. roaccutane bir güzellik iksiri degil bir hastalığı tedavi edecek ilaç. bu ilaç cildi güzelleştirmek yerine aksine yoruyor fakat o akneli surattan kurtuldugumuz için bizlere bir güzellik gelmiş gibi hissediyoruz.. fakat işin aslı öyle degil.. cilt kurumus yıpranmıs ve yorulmus oluyor.. asıl bu ilaç bitiminden sonra cildimize iyi bakarsak şu aynada gördüğümüzden bin kat güzel olacağız...

eklemek istediğim bir şey daha var ilaca ya başlayın tüm sıkıntıları göze alarak yada hiç denemeyin...
yaşadıklarımı listelersem;

el yaraları
burun kanamaları
depresyon
aglama krizleri
magatta kanama
aşırı kabızlık
tüm vücutta soyulma
vücutta deri dökülmeleri, kabuklanmaları, yaraları
yüzde şişlik
dudak kuruması, çatlaması,kanaması
saclarda kuruma,
tırnaklarda aşırı kırılma,
eklem ağrıları, özellikle sırt ve göğüs boşluğumdaki ağrılar..

daha aklıa gelirse yazarım :)

ben bunların hepsini göze alarak başladım. çok pes ettim. ilacı bırakmayı çok denedim. ama her seferinde kendimi topladım... bunları bilin o şekilde başlayın... ama aksi gibi bir arkadaşımdada hiç bir yan etki yapmadı :)) piyango bana vurmuş yani:)

gecmiş olsun canım... HAMETAN MERHEM işini görür.. yanlız eczacılar kremini veriyor mavi kutusu olacak dikkat et.. 4-5 tl bişey galiba... Dudaklarım için tek geçerimmm :)

evet o kaşıntı çok fena sırnaşık şey kafam da kaşınıyo benim, bitli gibi bakıyo herkessırnaşık şey

ayyy bu bendede oldu baya uzun bir dönem.. özellikle ilk başladığımda.... sac diplerimi yara yapmıstım kaşıntıdan... vaybe geldi gecti koskoca 6 ay:))

sinex arkadaşım,
senin cildin tamamen düzeldimi ve kaçıncı aydan sonra sivilce çıkmamaya başladı?..ben 2.ayımdayım hala sivilceler çıkıyor mafoldumben

en çok nefret ettiğim etkisi bir cildi yaşlandırması sarkıtması elastikiyetini kaybetmesi popomda bi tane çatlak yokken çatlak yapması, ikinci olarak da senin dediğin makatta kanama. ikeada tuvalette yaşadıklarımı bi ben bi allah bilir ya tuvalet kan gölü oldu. fissür oldum bu salak ilaç yüzünden. eklem ağrıları 2. kez kullandığımda oldu o da ayrı beter ama onu 3. sıraya koyuyorum.

eklem agrıları çok beter bişi yaaa sırttaki agrılar kolestrolden oluyomuş sanırım .ilaç kolestrolü de yükseltiyoo off offeyvahedigeldismile

bizim ailede ırsi zaten. belimiz çok hassas. ikide birde et met bişey sıkışır. bi de bu ilacı içince var ya abbaaav belimi iki dakka oynatiim hemen sıkışıyo kalıyoı böle korkunç acılar:) ama dizlerim de ayrı güzeldi böle çıtt çıtt çıt diye ses çıkıyodu oynattıkça:) sonra şey aldım gnc den triflex diye bi hap aldım ilacı bırakıp onu kullandım, eski haline döndü 1 ay içinde falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…