ben de kullanıyorum bu ilacı, eşdeğerini daha doğrusu. yeni başladım ama kullanan çok kişi tanıyorum. üzerinden yıllar geçmiş üstelik, ciltleri çok güzel. bence herkeste aynı etkiyi yaratacak diye bişey yok. ilacın yan etkilerinde intihar da yazıyor ama kaçımız ettik ki?
ya bana kimse cevap vermeyecek mi
motivasyonu ve konsantrasyonu çok etkiliyor mu, lise son sınıfım ben bu sene üniversiteye hazırlanıyorum.çalışmamı çok etkiler mi?
canım ben o intihar olyına pek takılmadım onların zaten çok ekstrem örnekler ve olaylar olduğunu düşünüyorum ama ilacı kullanırkenki yan etkileri ve ilaçtan sonra bir kaç arkadaşın bahsettiği cilt deformasyonu kafamı karıştıryo gerçi bu gün doktorum bana yan etkileri söylerken aldığım dozun düşük olduğu için yan etkilerinin çok şiddetli olmama olasılığının bulunduğunuda söyledi ama hala ilaçla bakışma aşamasındayım kullanacak cesareti bulamadım kendimde hiç bukadar kafamın karışık olduğu olmamıştıfisfisfis
canım kullandığın dozada bağlı ve her ilaç herkeste aybnı reaksiyonları göstermez biliyosun bence bi müddet kullan eğer snei olumsuz etkiliyosa doktorunla bunu paylaş çünkü dozaj ayarlaması da yapabilir ilacı kesebilir de bu ilacı kullanırken olabildiğince doktorla temasta olmak gerekiyor çünkü
bendede yüzümde kaşıntı yaptıı kaşımasam olmuyo kaşıyamıom daa çıldıricimm
iki kez roaccutane tedavisi oldum..ilki lise zamanındaydı,8 ay sürdü ve sivilceler sadece biraz azaldı..azalmış ama rahasız edici sivilcelerle 5 sene daha yaşadıktan sonra yeniden roaccutane tedavisi önerildi.6 ay daha kullandım.yine tamamen yok olmadı düzenli olarak 5-6 tane çıkıyordu..2007 nin haziran ayında ilacı bıraktım ve yaklaşık bir sene sonrasında tüm sivilceler kendiliğinden yok oldu.izler zamanla geçti şuanda bir zamanlar sivilce sorunu yaşamış olduğumu kimse anlamıyor:)benim durumum istisna bir durum da olabilir bilemiyorum..yan etkileri olarak aşırı hassasiyet,alınganlık,siniri yaşadım ama ilaç bitince onlar geçti fakat dudak kuruluğum hala devam ediyor.hiçbir krem de 1 saatten fazla etki etmiyor.roaccutane tedavisinin kuruttuğu dudaklara iyi gelen bir krem biliyorsanız ve paylaşırsanız sevinirim..sorun sivilce ve izlerse sabır ve kararlılık,doktor kontrolü ile hepsinden kurtulacağınızdan eminim.unutmayın ki sabırsızlık stres yapar ve stres de sivilceyi körükler.sakin,ılımlı,sabırlı olun arkadaşlar
evet o kaşıntı çok fena sırnaşık şey kafam da kaşınıyo benim, bitli gibi bakıyo herkessırnaşık şey
ya bana kimse cevap vermeyecek mi
motivasyonu ve konsantrasyonu çok etkiliyor mu, lise son sınıfım ben bu sene üniversiteye hazırlanıyorum.çalışmamı çok etkiler mi?
en çok nefret ettiğim etkisi bir cildi yaşlandırması sarkıtması elastikiyetini kaybetmesi popomda bi tane çatlak yokken çatlak yapması, ikinci olarak da senin dediğin makatta kanama. ikeada tuvalette yaşadıklarımı bi ben bi allah bilir ya tuvalet kan gölü oldu. fissür oldum bu salak ilaç yüzünden. eklem ağrıları 2. kez kullandığımda oldu o da ayrı beter ama onu 3. sıraya koyuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?