Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar bende 1 yıldır sivilce tedavisi göüyorum ve yüzümde hiç düzelme olmadığı için 1 ay önce doktorumu değiştirdim :çok üzgünüm:

15 gündür başka bi doktorun verdiği kremleri kullanıyorum ve ne yazıkki hala sivicelerim acıtarak çıkmaya devam ediyor senağlamasenağlama

1 yıldır maddi manevi yoruldum bıktım usandım bebek gibi yüzüm varken nerden çıktı şu sivilceler lanet olsun çok üzülüorum çok hiç geçmiycek bunlar kullanmadığım ilaç kalmadı ruancutanda kullanmak istemiyorum ama çok çaresizim senağlama senağlama senağlama

bu Allahın belası ilaç yüzünden hayatım karardı. Aynalara küstüm. Yaşıtlarımın yanında yüzümden utanır oldum. Allahın belası ilaç yağ salgımı bozdu. Şimdi yüzüm kuru çelimsiz kaldı. Yüzümün kontoru bozuldu. Ümitlerim, bütün gençlik ve güzelliğim herşeyim yok oldu. Bu gencecik yaşımda estetik yaptırmaya mecbur bıraktı. Aklınızı başınıza toplayın. Skın kullanmayın.

tedavin bitti mi canım çok geçmiş olsun

evt biteli 2 yıl oldu ama etkisi hala devam ediyo maalesef. Biz (yani bu ilaçtan dolayı yüzü çökenler) diğer bi başlıkta bundan sonra ne yapacağımızı ne yapabileceğimizi tarışıyoruz. Bu lanet ilacın zaten yan etkilerinde ERıTEM yazıyordu. Şimdi anlıyorum eritemin ne demek olduğunu. Resmen eritiyo güçlü dokularımızı,yüzümüzü hemde günden güne...

senağlama

geçmiş olsun canım.Nasıl eritiyor,ne yapıyor,anlatır mısın?

eritem kılcal damarların aşırı genişlemesi sonucu kırmızı kırmızı damar çatlakları, kırmızılıklar meydana gelmesi demek. senin dediğin anlama gelmiyor ki.. :1ninca: dediğin etkileri bende yaşadım konuştuk biliyorsun ama eritem farklı bşey..

merhaba..... ben bu ilacı kullanalı 2. ayın sonundayım....ilk başladığımda az sayıda sivilce varken ..şimdi iki yanam berbat oldu kendımı tanımıyacak derecedeyım... çok kötü moralım bozuldu ....2. ay bitmesine rağmen bi iyileşme yok tam tersine her gecen gün artıyor... gunde sabah 20 akşam 20 olmak üzere 40 mg kullanıorm ... 57 kiloyum .... dudam için krem yanaklarm için nemlendırıcı kullanıorm... nemlendırıcı kullanmadığm zaman beyaz kabuk bağlıyo beyaz beyaz soyuluo .. doğru bi yoldamıyım .. bu yaşadıklarım normalmı ...naapmam gerekıyo cvp larınız için şimdiden teşşekkür ederm ...

eritem mi?
pippi eritem şey değil mi şöyle tahriş gibi birşey?
allah kahretmesin bu nasıl ılac ya

arkadaşlar LÜTFEN bilerek yazalım birşey yazıyorsak..eritem yazıyormuş prospektüste yan etki olarak eritem işte eritir ne demek allah aşkına?? eritem kılcal damarların çatlaması sonucu oluşan kızarıklıktır,derinin yag abakasını eritip yüzün çökmesiyle hiçbir alakası yok...bu etkiyi yaşayanlar için gerçekten çok üzülüyorum,umarım bir çare bulurlar bunu canı gönülden istiyorum ammaaa bu ilacın bu etkiyi yarattıgını iddia edip üstüne sakın kullanmayın diyorsanız-ki bu ilacı mecbur kaldıgı için kullananlar da var iki sivilce için degil-onları da düşünün biraz...ve gerçekçi şeyler yazın lütfen..

sedefakman,bazı kişilerde bu kusma dönemi dedikleri malesef biraz sancılı geçiyor..ben de çok çektim yüzüm tanınmayacak hale gelmişti..ama bu dönemden sonra düzelme dönemi başlıyor..yapabilecegin sabırla beklemek ve yagız bir nemlendirici kullanarak cildinin tahriş olmasını ve yıpranmasını önlemek...bir de yumuşak bir teizleyici kullan ki cildin daha fazla kurumasın..

Merhabalar. ben de bugün itibariyle Zoretanin 30 mg kullanmaya başlıyorum. Benim neredeyse 15 senedir sivilcelerim var. Kistik yapılı ve adet donemlerinde cenemde çok yoğunlaşıyor. Lokal tedaviler cevap vermedi ben de sonunda bu ilaca razı oldum. Ayrıca Effaclar H nemlendirme icin Bepantane dudak icin kullanacagim. Benim gibi kistik sivilceleri olupta kullananlar var mı?

Öyle mi cnm ?:roflol: Bende Eritemi Eriten sanmıştım
Ama eritmiyorda değil. Neyse burda birsürü kullanan kişi var. Ben diiceğimi dedim. Ben kullanırkende biri aynısını demişti. Ama o bu kadar ısrar etmedi. Sdece yüzünü mahvettiğini yaşlandırdığını söylemişti. Bende inanmamıştım. O yüzden sizlerin inanmaması da normal. İnanmak istemeyen zaten inanmıyor bile. Ben uyardım. Gerisi size kalmış. Yüzünüz İzelin yüzü kadar kötü olmadıktan sonra böyle ilaçlara asla girmeye gerek yok. Sivilceye dıştan çözüm yöntemleri denemek çok daha mantıklı ve zararsız. a.s.

pipi langstrumpf,
umarım bir çare bulursun en yakın zamanda...haklısın insan inanmaki stemiyor açıkçası ama mesela benim için olan oldu kaaçç aydır kullanıyorum ama bu kadar israr etmen şu açıdan faydalı oldu bana ilacı biraktıktan sonra böyle bir ihtimalin olabilecegini bildigim için çok çok dikkatli olup bunu önleyici ve cildi yenileyici-koruyucu ürünler kullanıcam.bu açıdan teşekkür ederim ısrarından dolayı :)
estetikten önce glikolik asit içeren ürünleri bir denesen yada cildin kolejen üretimini arttıran ürünler denesen belki faydalı olur ???
umarım bir çare bulursun :)

kızlar, birine olan şey herkese olacak değil..
bende roaccutane ile güzelleşen bir hatunum kaydirigubbakcemile2
10 yıllık sivilce geçmişimde dışardan uygulanan her türlü ilacı kullandım, hertürlü doğal yolu denedim fakat, yüzümde zaman zaman azalsada tamamen hiç geçmedi, bu ilacı araştırmam neticesinde kk dan kullananları okudum, olumlu yazan birkaç kişiden cesaret aldım ve bu ilacı kullanmaya karar verdim. benim için olumlu sonuç alanların kulllanımımda yüzde yüz etkisi oldu.
ben en çok korktuğum tabikide karaciğer enzimleri başta olmak üzere dıdak kuruluğu ve sivilce kusmasıydı.
kan tahlillerim her ay ii çıktı, çok az farkla yükseldi enzimler ve kolesterol.
dudaklarım mahfodu yalan değil ve dudak kenarım yırtıldı 3 ay boyunca zor yemek yedim:çok üzgünüm:
ama sivilce kusması yaşamadım, ilk kullandığımdan beri sürekli kurudu sivilcelerim:lepi: 3-4 tane sivilce çıktı toplamda
ama hafif lekereim kalmıştı doktor krem yazdı leker için
şimdi aradan 5 ay geçti, leke kremlerini düzenli kullanmadığım halde yüzümde leke yok denecek kadar belirsiz zemuszemus cildim haifif yağlandı fakat eskisi kadar değil. önceden olan siyah noktalar geri gelmedi kaydirigubbakcemile5 ve ve ve yüzümün dolgunluğu falan değişmedi, o sorunu yaşayanlar için gerçekten üzgünüm. ben sivilce ve lekerim geçtiği için kaymak gibi oldum, güzelliğimden bişey kaybetmediğim gibi kazandıklarım oldu. son çare buymuş buna inandım. hmm dün kan tahlili yaptırdım bütün değerlerimde normal çıktı. herşey normal.. hayat güzel ben güzel, artık sivilcesiyle oynayan kız yok, aynaya bakınca yüzün en güzel bölgesi olan yanaklarına bakıp üzülen kız yok.. daha ne olsun hihoyyyt

çok iltihaplı olmasa da benim de sivilce problemim var, sırt ve omuz bölgesinde iltihalılar daha yoğun...şuana kadar acnilox, benzamycin, isotrexin, sivex, differin vs vs kullandım ama çok fayda etmedi.Özellikle sırttakiler için dıştan tedavi olmuyor hap lazım, tetradox falan da kullandım ama fayda yok.Diyeceğim şu; ben bu sene öss öğrencisiyim sizce bu ilacı kullanmam doğru olur mu?konsantrasyonumu bozmasından korkuyorum ama çok ağır bi sinirsel etki yaratmayacaksa da güçlü bir insanım normalde, sizce napmalıyım?

Bende işte aynı senin gibiydim. 1yıl öncesi bu ilacı öve öve bitiremezdim... Çünkü çok güzelleştiriyor. Evet harika bir cildiniz oluyor ve herkes noldu yüzüne diye soruyor. Prensesler kadar güzel oluyorsunuz...Gören aşık oluyor...Kesinlikle haklısın amaaaaaaaaaa bu etki en fazla 6 ay sürüyor. ve bir 6-7 ay daha geçiyor bu seferde ilacın etkisi geçtiği için, a vitaminin etkisi geçtiği için cilt kendini salıyor..Dolayısıyla bu ilacın yorumunu ilacı yeni bitirmiş olanlara değill ilacı bırakalı en az 2 sene geçmiş kişilere (yani benm gibilere) sorun..Sizce 3-4 ay çok güzelll prensesler kadar güzel olmak mı önemli yoksa sonsuz güzellik mi? 3-4 ay güzel olayım sonrada Allah büyük diyorsanız başlayn bu ilaca.. Ama ilacın 2sene sonrasını da aklınıza getirin: ifadesi değişmiş, yorgun bir yüz .......

Allah Allah benim de 1,5 yıl geçti aradan ama hiç çökme filan olmadı Allah'ıma bin şükür. Hatta tekrar kullanmaya başladım, çünkü 1,5 yıl önce düşük doz kullanmıştım ve tekrar nüksetti. Yüzüm çöktü, oyuklaştı diyenler foto koyabilir mi? Cidden merak ettim şimdi.. :uhm:

şahsen ben koyamiciiim:) çünkü herkese kendimi göstermek istemem, tanıyan eden çıkar diğer yazılarımı da okusunlar istemem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…