bu Allahın belası ilaç yüzünden hayatım karardı. Aynalara küstüm. Yaşıtlarımın yanında yüzümden utanır oldum. Allahın belası ilaç yağ salgımı bozdu. Şimdi yüzüm kuru çelimsiz kaldı. Yüzümün kontoru bozuldu. Ümitlerim, bütün gençlik ve güzelliğim herşeyim yok oldu. Bu gencecik yaşımda estetik yaptırmaya mecbur bıraktı. Aklınızı başınıza toplayın. Skın kullanmayın.
evt biteli 2 yıl oldu ama etkisi hala devam ediyo maalesef. Biz (yani bu ilaçtan dolayı yüzü çökenler) diğer bi başlıkta bundan sonra ne yapacağımızı ne yapabileceğimizi tarışıyoruz. Bu lanet ilacın zaten yan etkilerinde ERİTEM yazıyordu. Şimdi anlıyorum eritemin ne demek olduğunu. Resmen eritiyo güçlü dokularımızı,yüzümüzü hemde günden güne...
evt biteli 2 yıl oldu ama etkisi hala devam ediyo maalesef. Biz (yani bu ilaçtan dolayı yüzü çökenler) diğer bi başlıkta bundan sonra ne yapacağımızı ne yapabileceğimizi tarışıyoruz. Bu lanet ilacın zaten yan etkilerinde ERİTEM yazıyordu. Şimdi anlıyorum eritemin ne demek olduğunu. Resmen eritiyo güçlü dokularımızı,yüzümüzü hemde günden güne...
eritem kılcal damarların aşırı genişlemesi sonucu kırmızı kırmızı damar çatlakları, kırmızılıklar meydana gelmesi demek. senin dediğin anlama gelmiyor ki.. :1ninca: dediğin etkileri bende yaşadım konuştuk biliyorsun ama eritem farklı bşey..
kızlar, birine olan şey herkese olacak değil..
bende roaccutane ile güzelleşen bir hatunum kaydirigubbakcemile2
10 yıllık sivilce geçmişimde dışardan uygulanan her türlü ilacı kullandım, hertürlü doğal yolu denedim fakat, yüzümde zaman zaman azalsada tamamen hiç geçmedi, bu ilacı araştırmam neticesinde kk dan kullananları okudum, olumlu yazan birkaç kişiden cesaret aldım ve bu ilacı kullanmaya karar verdim. benim için olumlu sonuç alanların kulllanımımda yüzde yüz etkisi oldu.
ben en çok korktuğum tabikide karaciğer enzimleri başta olmak üzere dıdak kuruluğu ve sivilce kusmasıydı.
kan tahlillerim her ay ii çıktı, çok az farkla yükseldi enzimler ve kolesterol.
dudaklarım mahfodu yalan değil ve dudak kenarım yırtıldı 3 ay boyunca zor yemek yedim:çok üzgünüm:
ama sivilce kusması yaşamadım, ilk kullandığımdan beri sürekli kurudu sivilcelerim:lepi: 3-4 tane sivilce çıktı toplamda
ama hafif lekereim kalmıştı doktor krem yazdı leker için
şimdi aradan 5 ay geçti, leke kremlerini düzenli kullanmadığım halde yüzümde leke yok denecek kadar belirsiz zemuszemus cildim haifif yağlandı fakat eskisi kadar değil. önceden olan siyah noktalar geri gelmedi kaydirigubbakcemile5 ve ve ve yüzümün dolgunluğu falan değişmedi, o sorunu yaşayanlar için gerçekten üzgünüm. ben sivilce ve lekerim geçtiği için kaymak gibi oldum, güzelliğimden bişey kaybetmediğim gibi kazandıklarım oldu. son çare buymuş buna inandım. hmm dün kan tahlili yaptırdım bütün değerlerimde normal çıktı. herşey normal.. hayat güzel ben güzel, artık sivilcesiyle oynayan kız yok, aynaya bakınca yüzün en güzel bölgesi olan yanaklarına bakıp üzülen kız yok.. daha ne olsun hihoyyyt
Allah Allah benim de 1,5 yıl geçti aradan ama hiç çökme filan olmadı Allah'ıma bin şükür. Hatta tekrar kullanmaya başladım, çünkü 1,5 yıl önce düşük doz kullanmıştım ve tekrar nüksetti. Yüzüm çöktü, oyuklaştı diyenler foto koyabilir mi? Cidden merak ettim şimdi.. :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?