bizim ailede ırsi zaten. belimiz çok hassas. ikide birde et met bişey sıkışır. bi de bu ilacı içince var ya abbaaav belimi iki dakka oynatiim hemen sıkışıyo kalıyoı böle korkunç acılar:) ama dizlerim de ayrı güzeldi böle çıtt çıtt çıt diye ses çıkıyodu oynattıkça:) sonra şey aldım gnc den triflex diye bi hap aldım ilacı bırakıp onu kullandım, eski haline döndü 1 ay içinde falan
sinex arkadaşım,
senin cildin tamamen düzeldimi ve kaçıncı aydan sonra sivilce çıkmamaya başladı?..ben 2.ayımdayım hala sivilceler çıkıyor mafoldumben
en çok nefret ettiğim etkisi bir cildi yaşlandırması sarkıtması elastikiyetini kaybetmesi popomda bi tane çatlak yokken çatlak yapması, ikinci olarak da senin dediğin makatta kanama. ikeada tuvalette yaşadıklarımı bi ben bi allah bilir ya tuvalet kan gölü oldu. fissür oldum bu salak ilaç yüzünden. eklem ağrıları 2. kez kullandığımda oldu o da ayrı beter ama onu 3. sıraya koyuyorum.
bende kullanmıştım 8 sene önce . dudak kuruluğu dışında en ufak bi yan etkisini görmedim. cildim pırıl pırıl oldu. izlerden de eser yok. ömür boyu sivilcesiz aknesiz olmak çok güzel..
verdiğin bilgiler için çok saol canım :1hug: ben internetten araştırmıştım ilk aylarda kusma yaptığını biliyorum da benim öle aşırı bir kusma olmadı ilk ayın sonunda sivilcelerim baya söndü geçmeye başladı diye sevinmiştim ama 2. ay tekrar çıktı ve hala devam ediyor ama öle aşırı büyük ve fazla değil..merak ettiğim sivilceler bundan daha kötü bir duruma mı gelecek yoksa artık geçmeye mi başlıcak.. işalh daha köt olmaz :Saruboceq:canım ben ilacı kullanırken ilk hafta butun sivilceler söndü sonra birden patlak verdi... cilt kustu galiba.. bide benim cilt altında buyuk kist şeklinde yüzeye vurmayan ama dayak yemiş gibi şiş olan türden aknelerim vardı:) sonra onlarda gecti minik minik yüzeyde toplu iğne başı gibi adet döneminde cıktı... ama 3. ve 4. aylardan sonra hiç çıkmadı... ama aksi gibi kalçam sivilce doldu..:) onada bi kre yazdı doktor.. ama şuan sivilce problemim olmadı.. yanlız yüzüm cok kuru dudaklarım cok kuru..
eger arastırırsan bu ilaç cilt yüzeyindeki sivilceleri kurutup sonra butun cıkabilecek sivilceleri kusturuyor onlarıda kurutuyor... üzülme sakın o sivilcelerin cıkması iyidir...hemen bir mucize bekleme.. sabret pozitif düşün sivilceleri kafana takma başka bişeyle mesgul et zihnini gercekten faydasını göreceksin.. bu dediklerim hakkaten önemli... birde bazılarına ek tedavi süresi ekleniyor.. sabır şart... Şeniz
hochwertig; çökme sorunu ile ilgili yazdığın bilgi için çok teşekkürler..Ben de bu sitede birkaç arkadaşın yazdığı yazıları görünce çok telaşlanmıştım.Ama şimdi rahatladım.Açıkçası doktoruma sormaya da çekinmiştim...
Ben de ilacı 1 aydır kullanıyorum.Yanaklarım ve burnumdaki siyah noktaları yavaş yavaş dışarı atıyor...Sivilcem zaten azdı ama lekeleri çok inatçıydı..
Bende sivilceleri kusma dönemi olmadı hala.Belki daha sonra olur ,bilemiyorum...Dudaklarım bile 2 gün öncesine kadar kurumamıştı.Aylık muayeneye gideceğimi anlamış gibi kurudu.Muayene bitti kuruluğu geçti=)
Eklem ağrıları çok yaşanıyor sanırım bu ilaçla birlikte.Ama ben yaşamadım..Yan etkilerinden sadece burun kanamasını yaşadım.Onun için de burun merhemi kullanıyorum artık..
Birde benim trombositlerimle başım belada sanırım.Bu ilaç ya yükselmelerine ya da düşmelerine neden oluyormuş.Benimkiler ilaca başlamadan önce de tam sınırdaydı.Düşüktü ...İlaçla birlikte biraz daha düştü 1 ayda...Ama bu ilaç yüzünden mi yoksa başka bir neden mi var 2 hafta sonra bakacak doktorum..Yine düşerse hematoloji bölümüne gönderecek..
Bunların dışında tedavim gayet iyi gidiyor..Psikolojik olarakta iyiyim.Depresyona yatkın,kırılgan bir yapım olmasına rağmen şuan bir sorun yok...
Herkesin Allah yardımcısı olsun.İnşallah herkes tedavisini başarılı bir şekilde bitirir... :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?