Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Rica ederim,işte sen birkaç kere yazınca insan daha da telaşa kapılıyor aksini düşünsede...Neyse=)Sınavlarında başarılar..

DuyguluDeniz35; benim de burnum baya kanadı.Foşur foşur hemde delikafadulden .Bana da merhem verdi doktor.Şimdilik kanama yok =)

SinEx; gözeneklerin kapanmadı mı?Ben bu ilacı biraz da onlar için kullanıyorum.=(Bana doktorum kapanır demişti.Her gidişimde gözenekleri soruyorum zaten :bbo:

ben de bugün 8. günümdeyim.50 kiloya 30 mg kullanıyorum, dudaklarımda kuruma çatlama falan olmadı, eklem ağrısı ve psikolojik bir sorun da yok...Ama yüzüm leke gibi değil de bütün olarak kıpkırmızı, bir de kaşınıyor, hafiften yanıyor...Cildi kurutması normal ama bu kızarıklık ne anlamadım...Daha önce benzamycin kullanmıştım o da böyle yapmıştı, alerji gibi kaşıntılı acılı bir kızarıklık vardı yine oldu...Ya korkuyorum birşey olacak diye?yavaş gelişen kimyasal yanıklara neden olabildiğini okumuştum bir yerde, bendeki de bu değildir diymi?normal mi bunlar?

ilk 1-2 hafta olurmuş bu kızarıklık olayı=)Normal bir durum cpriolo =)

"ROACCUTANE kullanan milyonlarca hastanın yakından izlenmesi sayesinde tedavi sırasında nelerle karşılaşacakları neredeyse kesin olarak önceden bilinmektedir. Büyük bir olasılıkla tedavinin hemen başlangıcında yağ salgısının azaldığını , cildinizin kurumaya başladığını göreceksiniz. Kuruma daha çok ağız kenarlarında (keilit) ve burun içinde olacaktır.
Endişelenmeyin, çok sık görülen bu durum ilacın etkisini gösterdiğine dair en önemli bulgudur. Genellikle ilk hafta içinde yüze hafif bir kırmızılık yayılabilir,bir süre sonra bu kendiliğinden düzelecektir. İkinci hafta akneleriniz biraz daha kötüleşebilir; paniğe kapılmayın,bu da tedavinin doğal bir parçasıdır; kısa bir süre devam edecek ve ortadan kalkacaktır. Yaklaşık 4 hafta sonra yüzünüzdeki akneler iyileşmeye başlayacak, bunu izleyen 1-2 hafta içinde de siyah ve beyaz noktalar (komedon) yok olmaya başlayacaktır. Kistlerin iyileşmesi ise tedavinin sonlarına doğru gerçekleşebilir. Eğer akneleriniz gövdenizde ise iyileşme biraz daha geç ortaya çıkacaktır"

bnde geçen sene kullandım bu ilacı 4 ay kadar.tek bir sivilce bile yok artık.çok tereddütlü başladım ilaca ve ortalarda domates gibi kıpkırmızı gezdiğim günler oldu.cildim biras hassas olduğu için. ama herşeye değdii gerçkten,iyiki kullanmışım.başlayan arkadaşlara haıyrlı olsun bu ilaç gerçktende kesin çözüm oluyor.

Lola bunny cnm dra gitmişsin okudum. Cnm ya sana neler tavsiye etti yüzündeki çökükler için? Bende çok iyi bir dr bulursam gideceğim. Resmen Roaccutane benim hayatımı kararttı..Estetik sayfalarında gezilmekten sıkıldım. Offfffff :gitme:

şimdi ki aklım olsa kullanmazdım.. o kadar yan etkiyi bile bile nasıl kullandım anlamadım.. doktorlar peynir ekmek gibi satıyor bu ilacı nasılsa imza atıyoruzkötükedihüso 5-6 ay kadar kullandım her ay normal olan karaciğer enzimlerim 100ü geçti 1 aydan fazla oldu bırakalı hala düzelmedi.. onunla kalsa iyi.. 4 aya yakın zamandırda adet görmüyorum.. bu durum ruh halimi bozdu zaten.. cildiyeciye göre adette düzensizlik yapmaz ama kadın doğumcu diyorki roaccutanedan sonra gelen çok hasta oluyor cildiyeci bilmez bize geliyor çünkü... bakalım farlutal kullanıyorum bitince ilaç adet görecekmiyim.. karaciğer enzimlerim yüksek olduğu için ilaç kullanmamam lazımdı ama mecbur kaldım.. hıı nasıl unuttum genelde ellerimde vücudumun bazı bölgelerinde kaşıntı oluyor.. karaciğerden yada kuruluktan.. keşke sivilcelerim olsaydı krem sürseydim bunlar başıma gelmeseydikötükedihüso

Valla arkadaşım asıl yan etki bıraktıktan 1.5 yıl sonra başlıyor. Önce çok güzelleşiyorsun sonra birden bire neye uğradığını şaşırıyorsun çünkü yüz değişiyor. Yüz konturu değişiyor. Gözaltları boşalıyor ve dudak burun arası belirginleşiyor. Bir nevi Bulldog sarkması meydana geliyor. Ahhh ahhh zamanında biri demiştide inanmamıştım alsanaalsanasmile
Sadece bir kişi olunca inanmamıştım. Ama bi tane site var. O sitede bu ilacı kullanan nerdeyse herkesin yüzü çökmüş. Tesadüfen rastladım o siteye. Googledan roaccutane yüz çökmesi diye girmiştim sanırım. Bulrsanz okuyun barideee en azından anlayın neyin ne olduğunu. boshayallersmile

Hiç kimseye kızmıyorum sadece kendime kızıyorum klava: Keşke 2007 yılında internette yüzünde çökme meydana geldiğini söyleyen ve mezolifting yaptıracağını söyleyen o kişiye inansaydım. Keşke mafoldumben En ufak derecede inanmadığım için kendime kızıyorum :sinifsinif: İş işten geçti artık..Düzeltme yollarına bakıyorum ve inanın çok pahalı.. Bu yaşta bunları yaptırırsam ileriyi düşünemiyorum bile eyvahedigeldismile

canım yeni okudum valla.. benim cildim asırı yaglıydı.. yani t bölgem asırı yaglıydı.. ondan burun üstü ve yanaklara dogru gözeneklerim biraz acık gibi annemdede aynısı var.. ilacla beraber asırı bi kuruma oldu cildimde tabi.. gözeneklerde eskisi kadar acık degil ama hafiften kendini hissettiriyor ışıkta.. birde minik iki tane sivilce izim var cukur olan.. onlar için p.tesi doktara gidicem bişeyler önermesini yazmasını isticem doktordan elbet paylaşırım burda.... Şeniz

bu olay nedir yaa kafamçokkarıştı

biri bana acıklasın mafoldumben sınav vakti okuyamıyorumda her sayfayı algımda zayıfladı galiba ders calısmaktan... neler oluyorrr nedir bu sorun :1shok:

pippiciğim solgardan bi tane hap verdi kullandım ama pek bi işe yaramadı sonra bi daha almadım ben de.. ismini de tam hatırlamıyorum.. bi tane de boreade diye bi markanın nemlendiricisini verdi. yapılcak çok bir şey yok dedi yani, su iç falan dedi bolca.. böyle yani...:/

yaaa benim başlayalı 13 gün oldu ama hala bi düzelme yok bu sivilcelerde geçmicekmi bunlarrr niyee etkisini göstermiyo benim cildimde dediğiniz gibi bi kuruma olmadı günde 20 mg alıyorum dozajı az ondannmı acaba ama sivilcelerim hala aynı ve hala açıkmaya devam ediyoo çıldırıcam yaaaa senağlama

Nasıl yapılacak bişey yok? O nasıl dr yaa klava:
İyice depresyona mı sokacaklar bizi? Bi çare göstersinler, yol göstersinler..Yazmasını biliolar ama bu lanet ilacı, o zaman çaresini de bilecekler. Lanet olsubn yaaaa...Yemin ediyorum bana bu ilacı yazan o dr şuan başka bi şehirde olmıycak, ona kızmayı düşünüyordum. Mahvettiler gençliğimi lmaz:

umarım bende de sarkma olmaz 5 ay falan kullandım hemde 20 mg. umarım sarkmaz bi o eksikti oy oyy.. aklınız varsa kullanmayın...lmaz:

ya kızlar bu ilacın etkisi kaç ayda geçio ben 10 ay kulandım ve biteli 1,5 ay oldu sanki etkisi devam ediyo

bugün 2.ayım doldu ve doktoruma gittm, iileşmeye başlamış dedi (banada öyle gelmişti)..yalnız benim geçen ay kolestrolüm 249 çıkmıştı korkmuştm baya, bugün yaptrdığımda ise 229 çıktı kızlar. doktorum bunun olabileceğini söyledi ve hamur işini fln biraz azaltmamı söyledi.ben korktuğum için ilaçtan sonrada tekrarlar mı yüksek kolestrol diye sordum, hayır tekrarlamaz dedi, umarım öyle olur :Saruboceq:

benm biteli 2yıl oldu ama hala burnum hassas. Hatta bi tarafı hala kanıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…