ya kusura bakma sinirlerim bozuk biraz sınav dönemindeyizısrarcı olduğumu pek düşünmüyorum da ondan sinir yaptım biraz da , bakıcak olursan eğer 1000 küsür mesaj yazmışım en fazla 20si burayadır. buraya aboneyim ben bu topiğe yani, birisi olumsuzluk yaşayan biriisi var mı arkadaşlar? yan etki yaşayanlar yazsın dediğinde de yazmayı bi borç biliyorum. çünkü buraya her gün yeni insanlar giriyor. ben buraya her gün girip bu ilaç iğrenç bi ilaç yazsam da tekrara düşmem, ısrarcı olmuş sayılmam çünkü her gün aramıza birileri katılıyor ve her gün aynı sorular tekrarlanıyor. bi yıla yakın takip ediyorum sorular hep şu şekilde: ''x ayımdayım yüzümde kusma başladı napıcam böyle bişey yaşayan oldu mu'' ''prospektüsünde bıdı bıdı yazıyo çok korkuyorum sizce napiyim '' genelde hep yeni insanlar geliyor, ben de bilgilendirme amaçlı yazıyorum yani.
şimdi ki aklım olsa kullanmazdım.. o kadar yan etkiyi bile bile nasıl kullandım anlamadım.. doktorlar peynir ekmek gibi satıyor bu ilacı nasılsa imza atıyoruzkötükedihüso 5-6 ay kadar kullandım her ay normal olan karaciğer enzimlerim 100ü geçti 1 aydan fazla oldu bırakalı hala düzelmedi.. onunla kalsa iyi.. 4 aya yakın zamandırda adet görmüyorum.. bu durum ruh halimi bozdu zaten.. cildiyeciye göre adette düzensizlik yapmaz ama kadın doğumcu diyorki roaccutanedan sonra gelen çok hasta oluyor cildiyeci bilmez bize geliyor çünkü... bakalım farlutal kullanıyorum bitince ilaç adet görecekmiyim.. karaciğer enzimlerim yüksek olduğu için ilaç kullanmamam lazımdı ama mecbur kaldım.. hıı nasıl unuttum genelde ellerimde vücudumun bazı bölgelerinde kaşıntı oluyor.. karaciğerden yada kuruluktan.. keşke sivilcelerim olsaydı krem sürseydim bunlar başıma gelmeseydikötükedihüso
Rica ederim,işte sen birkaç kere yazınca insan daha da telaşa kapılıyor aksini düşünsede...Neyse=)Sınavlarında başarılar..
DuyguluDeniz35; benim de burnum baya kanadı.Foşur foşur hemde delikafadulden .Bana da merhem verdi doktor.Şimdilik kanama yok =)
SinEx; gözeneklerin kapanmadı mı?Ben bu ilacı biraz da onlar için kullanıyorum.=(Bana doktorum kapanır demişti.Her gidişimde gözenekleri soruyorum zaten :bbo:
Hiç kimseye kızmıyorum sadece kendime kızıyorumklava: Keşke 2007 yılında internette yüzünde çökme meydana geldiğini söyleyen ve mezolifting yaptıracağını söyleyen o kişiye inansaydım. Keşke mafoldumben En ufak derecede inanmadığım için kendime kızıyorum :sinifsinif: İş işten geçti artık..Düzeltme yollarına bakıyorum ve inanın çok pahalı.. Bu yaşta bunları yaptırırsam ileriyi düşünemiyorum bile eyvahedigeldismile
pippiciğim solgardan bi tane hap verdi kullandım ama pek bi işe yaramadı sonra bi daha almadım ben de.. ismini de tam hatırlamıyorum.. bi tane de boreade diye bi markanın nemlendiricisini verdi. yapılcak çok bir şey yok dedi yani, su iç falan dedi bolca.. böyle yani...:/
benm biteli 2yıl oldu ama hala burnum hassas. Hatta bi tarafı hala kanıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?