Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben roaccutane değil ama türevi olan zoretanin kullandim.. arkadaslar her insanin bünyesi farkli tepki veriyo.. lütfen ona göre yorum yapalım.. bicok kişi kullanırken inanılmaz yan etkiler görmüş.. ben ise dudak kuruluğu dışında herhangi bir yan etki görmedim.. şu anda cildim bebek gibi..Sakin pimpiriklenmeyin.. öyle düşünürseniz yani önyargiyla başlarsanız bu ilaca hic faydasını göremezsiniz.. önceki ve sonraki fotolarima bakiyorumda.. şimdi olsa yine icerim.. hic bakmam.. düzenli kullanırsanız her ay tahlillerinizi ihmal etmezseniz ve doktorunuzla irtibatta olursaniz hicc bi problem olmaz.. kendinizi vitamin hapı iciyomus gibi hissedin.. ve büyütmeyin nolur.. sivilcelerden yeterince psikolojimiz bozuldu.. vee öyle yok kısırlık yapıyomuş yok şunu yapıyomuş filan.. milyonlarca insan kullandi bunu.. benim eczacı tanıdıgım var.. ondan alıyodum ilacı.. sordum tabiki. bunu verdi doktor bana ama sence kullanmalı mıyım diye.. endişelenme insanlar abartıyolar.. ben bugune kadar hicbi hastadan sikayet almadim.. gayetde memnunlar.. su ana kadar kullandıgın tetrasiklin ilacları bundan daha az tehlikeli deildi. onlarda böbreklerini mahvediyo olabilirdi.. her ilac dogru kullanılmadıgında yan etki yapar.. Siz zoretanin yada roaccutane gibi cigeri yoran bi ilaci tutupta alkol alışkanlığınız varken alırsaniz o zaman ilaca deil kendinize suc bulun..

Son düzenleme:
selam arkadaşlar.bnde geçen hafta 5.ayımı bitirdim.günde 20 mg kullanıyodum.ilk zamanlar aşırı derece dudak kuruluğu ve cilt soyulması yaptı.çok canım yandı ama bunları yaşarken cildime bepanten merhem kullandım ve çok yararını gördüm.dudaklarım içinde nivea nemlendirici kullandım.doktoruma kontrole gidicem.ama bu ilacım bnde ki yan etkisi aşırı derecede yüzümde tüylenme yaptı.kaşlarım çok çabuk çıkmaya başladı ve resmen çene ve yanağımın sonunda da tüylenme meydana geldi
bu durum beni çk huzursuz ediyo.ve bu ilacı kullanırken ağda vs şeyler uygulayamamak çok sinir bozucu.onun dışında çok memnunum.cildimi gören herkes çok beğeniyo.ilerde ne olur bilemyorum ama inşallah böyle devam eder :))
bu ilac bittikten ne kadar sonra ağda vs şeyler yapabiliyoruz arkadaşlar bilgisi oln biri yardımcı olursa çok sevinirim.şimdiden teşekkürler opuyorumnanaktan

1 ay bittikten sonra yapabilirsin.. hassasiyet bitiyo 1 ay sonunda.. zaten bi bölgeye yap.. orda cildinde kalkma yapmamışsa devam et.. kalkma derken (cildin agda bezinde kalmasından bahsediyorum :))

evet benimde yüzüm dometes gibi kızarıyor kalıyor birden....:tomato:

benim sorunum kapalı komedondu beyaz olanlardan 10 ay kullandım ama burnumun kenarında kaldı o kadar kurumada nasıl kalıyor anlamıyorum yani tamamen geçmedi eyvahedigeldismile

1 ay bittikten sonra yapabilirsin.. hassasiyet bitiyo 1 ay sonunda.. zaten bi bölgeye yap.. orda cildinde kalkma yapmamışsa devam et.. kalkma derken (cildin agda bezinde kalmasından bahsediyorum :))

sen kaç ay kullandın canım birde sorunun komedon muydu:sm_confused:

sen kaç ay kullandın canım birde sorunun komedon muydu:sm_confused:

nasıl anlatsaam bilemiyorumm :))) yukarda ilk sorunun cevabını verdim cnm.. ikinci soruna gelince benim cenemin iki yanında aşıııırııı sivilcelenme vardı.. 20 yasımdan sonra bi günde oluştu.. 3-4 sene ugrastim ne ilaclar kullandim ne kremler ama nafile.. alerjikti sanırım.. doktor oyle dedi.. çikolatanın ismini bile ansam kaşınmaya başlıyodum ve hemen ardından aylarca gecmicek sivilceler.. kahve kesinlikle icemiyodum.. alnımda kücük kücük lezyonlar vardı.. sivilce olmaya yakın lezyonlar.. sonrasında göğüslerime kadar indi bu sorun.. dekolte kısmım tamamen sivilceydi.. sırtım cabası kollarım cabası.. artık son care.. ölücegimide bilsem kullanıcaktım.. ama simdi ? .. Allaha sükür tek bi sivilcem yok.. inş bi dahada olmaz.. Annemin sırtımı ve dekoltemi gördüğünde verdiği tepki '' Kaymak gibi olmuşsun'' :))

ben yazıları okuyunca çok korktum ya :S daha 18 yaşındayım ben ne sarkması :S 20 yaşında sarkmaya başlarsam cidden kafayı yerim ben... :S cilt için kuruma ve hassasiyet dışında yan etkisi yok diye biliyordum, ilacı bırakalı birkaç yıl olan ve bu sarkma konusunda bilgi verebilecek olan var mı?korktum cidden ya, en çok korktuğum şeylerden biridir kırışmak, daha şimdiden dert olmuştu bana bir de o yazıları okuyunca korktum iyice

tşkrler cnm opuyorumnanaktan

arkadaşlar bu arada bn bu ilacı kullanırken bana havuç ve A vitamini olan besinler tüketmemem söylendi ama nerdeyse bi çok yiyecekte A vitamini var:bbo:
sizler neler yemediniz acabaafisfisfis:uhm:

ya benimde yüzümde belirli bölgelerde beyaz komedon vardı onun için kullandım ama burnumun kenarında şuan yine var geçmedi aslında hiç yoktu ilaç yaptı 9 ayda dktor bitircekti onları görünce 1 ay daha uzattı ama yine pek bir faydası olmadı sadece onların geçmesini istiyorum

puff nemlendirici ve cilt temizleyici olarak ne kullanıyorsun:uhm:

makyaj yaptıgımda sadece temizlik ürünü kullanıyorum.. makyajı cıkarmak icin (''olay'' markasının yagli ciltler icin olan mavi renkli kutuda bi temizleme jeli var').. onun dışında cildime hicbisey yapmıyorum.. kuruluk oluşursa bepanthen krem dışında hicbisey kullanmıyorum (ki ilacı bıraktıktan sonra kuruluk bitti).. bepanthen yağlı deil hemde tedavi edici özellği olduğu icin tercihim..

teşekürler cnm a.s bide bu kuruluk kaç ayda geçio ben bırakalı 1.5 ay oldu

teşekürler cnm a.s bide bu kuruluk kaç ayda geçio ben bırakalı 1.5 ay oldu

sanırım bünyeden bünyeye degisir bu cnm.. benim 2 ay oldu birakali ve ilk 15 gun icinde dudaklarimdaki kuruluk problemi tamamen gecti.. cildime gelince ne yag var su an nede kuruluk normal yani..

benim şuan kuru belki fazla kullandığım için bide benim cildim normalde kuruydu yani yağlı bi cildim yoktu nemlendirmek için o kadar krem sürdüm sonra komedonlar çıktı

benim şuan kuru belki fazla kullandığım için bide benim cildim normalde kuruydu yani yağlı bi cildim yoktu nemlendirmek için o kadar krem sürdüm sonra komedonlar çıktı

benim cildim cok yaglıydı cnm.. sanırım o yuzden cabuk toparladı.. sen ne kadar süre kullandın ve gunde kac mg?

ben 10 ay kullandım 30 mg 53 kiloyum aslında doz 7 ayda tamamlanıyordu ama doktorum ne kadar fazla kullanırsan o kadar iyi olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…