ya benimde yüzüm birden kızarıyor kıpkırmızı oluyor sizdede böyle birşey oldumu
evet benimde yüzüm dometes gibi kızarıyor kalıyor birden....:tomato:
1 ay bittikten sonra yapabilirsin.. hassasiyet bitiyo 1 ay sonunda.. zaten bi bölgeye yap.. orda cildinde kalkma yapmamışsa devam et.. kalkma derken (cildin agda bezinde kalmasından bahsediyorum :))
8 ay cnm (ilk 3 ay günde 30 mg- son 5 ay günde 40 mg)
sen kaç ay kullandın canım birde sorunun komedon muydu:sm_confused:
1 ay bittikten sonra yapabilirsin.. hassasiyet bitiyo 1 ay sonunda.. zaten bi bölgeye yap.. orda cildinde kalkma yapmamışsa devam et.. kalkma derken (cildin agda bezinde kalmasından bahsediyorum :))
nasıl anlatsaam bilemiyorumm :))) yukarda ilk sorunun cevabını verdim cnm.. ikinci soruna gelince benim cenemin iki yanında aşıııırııı sivilcelenme vardı.. 20 yasımdan sonra bi günde oluştu.. 3-4 sene ugrastim ne ilaclar kullandim ne kremler ama nafile.. alerjikti sanırım.. doktor oyle dedi.. çikolatanın ismini bile ansam kaşınmaya başlıyodum ve hemen ardından aylarca gecmicek sivilceler.. kahve kesinlikle icemiyodum.. alnımda kücük kücük lezyonlar vardı.. sivilce olmaya yakın lezyonlar.. sonrasında göğüslerime kadar indi bu sorun.. dekolte kısmım tamamen sivilceydi.. sırtım cabası kollarım cabası.. artık son care.. ölücegimide bilsem kullanıcaktım.. ama simdi ? .. Allaha sükür tek bi sivilcem yok.. inş bi dahada olmaz.. Annemin sırtımı ve dekoltemi gördüğünde verdiği tepki '' Kaymak gibi olmuşsun'' :))
puff nemlendirici ve cilt temizleyici olarak ne kullanıyorsun:uhm:
teşekürler cnm a.s bide bu kuruluk kaç ayda geçio ben bırakalı 1.5 ay oldu
benim şuan kuru belki fazla kullandığım için bide benim cildim normalde kuruydu yani yağlı bi cildim yoktu nemlendirmek için o kadar krem sürdüm sonra komedonlar çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?