ben 10 ay kullandım 30 mg 53 kiloyum aslında doz 7 ayda tamamlanıyordu ama doktorum ne kadar fazla kullanırsan o kadar iyi olur dedi
ben roaccutane değil ama türevi olan zoretanin kullandim.. arkadaslar her insanin bünyesi farkli tepki veriyo.. lütfen ona göre yorum yapalım.. bicok kişi kullanırken inanılmaz yan etkiler görmüş.. ben ise dudak kuruluğu dışında herhangi bir yan etki görmedim.. şu anda cildim bebek gibi..Sakin pimpiriklenmeyin.. öyle düşünürseniz yani önyargiyla başlarsanız bu ilaca hic faydasını göremezsiniz.. önceki ve sonraki fotolarima bakiyorumda.. şimdi olsa yine icerim.. hic bakmam.. düzenli kullanırsanız her ay tahlillerinizi ihmal etmezseniz ve doktorunuzla irtibatta olursaniz hicc bi problem olmaz.. kendinizi vitamin hapı iciyomus gibi hissedin.. ve büyütmeyin nolur.. sivilcelerden yeterince psikolojimiz bozuldu.. vee öyle yok kısırlık yapıyomuş yok şunu yapıyomuş filan.. milyonlarca insan kullandi bunu.. benim eczacı tanıdıgım var.. ondan alıyodum ilacı.. sordum tabiki. bunu verdi doktor bana ama sence kullanmalı mıyım diye.. endişelenme insanlar abartıyolar.. ben bugune kadar hicbi hastadan sikayet almadim.. gayetde memnunlar.. su ana kadar kullandıgın tetrasiklin ilacları bundan daha az tehlikeli deildi. onlarda böbreklerini mahvediyo olabilirdi.. her ilac dogru kullanılmadıgında yan etki yapar.. Siz zoretanin yada roaccutane gibi cigeri yoran bi ilaci tutupta alkol alışkanlığınız varken alırsaniz o zaman ilaca deil kendinize suc bulun..
hayatım bende farklı bişey söylemiyorum.. zaten alkole bağlı olarak kullandığım cümle genele kullandığım bişey değil.. bu ilacla beraber deli gibi alkol icip sonrasında karacigerden kaynaklı yan etkiler görüp ilacı suclayan insanlar var.. sonra ortalığa cıkıp bu ilacc şöyle böyle diyenlere lafım. ha yukarda kullandığım ''arkadaslar her insanin bünyesi farkli tepki veriyo.'' cümlesi ise senin durumunu özetliyo zaten.. Evet bünyeden bünyeye fark ediyo.. zaten ilacı alırken risklerin altına imza atıyoruz.. cok gecmiş olsun.. umarım bi an once kötü etkilerinden kurtulursun cnm..
bu nerden çıktı şimdi? benim bu roaccutane illetinden önce hiçbi problemim yoktu gayet de sağlıklı beslenirim..
risklerin altına imza atıyoruz da bizde olmayacağını düşünerek atıyoruz. başımıza gelince hiç hoş olmuyor yani. anlatabildim mi.
Lola hicbi sağlık problemim yktu deme lütfen.. hiç bi sağlık problemin yoksa neden ilacı kullandın diye sorarlar ? ayrıca alkolle ilgili söyledigim şeyin hala arkasındayım.. ve yukarda acıkladım neyi kastettiğimi .. isterseniz ilacla beraber benide topa tutabilirsiniz.. :):)
yavrucum ben alkol falan almıyodum. niye içip içip ilaca yüklenmeyin falan diyosun ki bize. içki falan içmedik biz. tövbe estafurullah yaa. sağlık problemi midir sivilce? bana göre estetik açıdan bi problemdir. yüzü sivilceli birini gördüğünde sağlıksız mı diyosun sen ona? ya da hasta mı diyosun? ben sağlıklıydım arkadaşım. hiçbi problemim yoktu. sivilce vardı sivilce için içtim. içmez olaydım. herbi şeyimi mahvetti.
Lola yazdıklarımı tam okumuyo musun anlamadım ki ? ben size söylemedim ki o lafı? baska forumlardan v.s okuyup yorumlar yapılabiliyo.. buda kulaktan dolma şeylere sebep oluyo.. ama o insanın ilacı hangi şartlar altında kullandığını bilmiyosunuz demek istedim ben.. mesela yabancı bi site var.. orda bu ilaca atıp tutuyolar.. bi coguyla da konustum.. yüzde 90ı alkolü hergün alışkanlık haline getirmiş insanlar.. tabiki bu sekilde olmayıpta yan etkisini görenlerde var.. bünyeden bünyeye fark ediyo derken bunu kastettim..
yavrucum ben alkol falan almıyodum. niye içip içip ilaca yüklenmeyin falan diyosun ki bize. içki falan içmedik biz. tövbe estafurullah yaa. sağlık problemi midir sivilce? bana göre estetik açıdan bi problemdir. yüzü sivilceli birini gördüğünde sağlıksız mı diyosun sen ona? ya da hasta mı diyosun? ben sağlıklıydım arkadaşım. hiçbi problemim yoktu. sivilce vardı sivilce için içtim. içmez olaydım. herbi şeyimi mahvetti.
benim akne dışında sağlık problemim yoktu. oldu mu canım.. offf yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?