Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben 10 ay kullandım 30 mg 53 kiloyum aslında doz 7 ayda tamamlanıyordu ama doktorum ne kadar fazla kullanırsan o kadar iyi olur dedi

tuhaf bi mantık.. doz neyse odur.. fazlası daha iyi diye bişeyi ilk kez duyuyorum.. bi cok doktor bu ilacı vermeye cekinirken nasil fazla doz iyi olur diyebilir ki.. 60 kiloda biri icin maximum! doz kilo basina 150 'dir.. senin kilon 53 hesapladıgında nerdeyse 170 cıkıyo.. ben anlamadim bu doktorun mantıgını ama bence sacmalamış..

bilmiyorum canım kullanırken çok zorlandım zaten hep kullanmayayım ya bırakayım bu ilcı ben dozumu tamamladım dedim ama nasıl dayandım bende bilmiyorum

ewet zaten cildim çok kuru çünkü çok fazla kullandım diyorum 5 6 ayı bulur geçmesi

neyse cnm hepimize gecmis olsun.. bundan sonrasında saglıklı beslen.. bol bol kalsiyum al.. doğal yollardan tabi.. ve karacigerine iyi bak :)

sivilce için riske girmemeliydim.. bi arkadaştada tüylenme yaptı yüzünde.. herkesi farklı etkiliyor işte bakalım adet olacakmıyım bu hafta.. enzim değerlerim düşecekmi... alkolden bahsetmiş bi arkadaş.. sigara alkol ağzıma sürmedim.. suçu ilaca atıyorum çünkü sağlıklı da besleniyorum ilaçtan sonra bozuldu herşeyim.. burada amacım kötülemek değil içmek isteyenlere bi daha düşünmelerini tavsiye etmek.. yaşadığımı paylaştım.. umarım kimse yaşamazCADIARZU

bu nerden çıktı şimdi? benim bu roaccutane illetinden önce hiçbi problemim yoktu gayet de sağlıklı beslenirim..

hayatım bende farklı bişey söylemiyorum.. zaten alkole bağlı olarak kullandığım cümle genele kullandığım bişey değil.. bu ilacla beraber deli gibi alkol icip sonrasında karacigerden kaynaklı yan etkiler görüp ilacı suclayan insanlar var.. sonra ortalığa cıkıp bu ilacc şöyle böyle diyenlere lafım. ha yukarda kullandığım ''arkadaslar her insanin bünyesi farkli tepki veriyo.'' cümlesi ise senin durumunu özetliyo zaten.. Evet bünyeden bünyeye fark ediyo.. zaten ilacı alırken risklerin altına imza atıyoruz.. cok gecmiş olsun.. umarım bi an once kötü etkilerinden kurtulursun cnm..

risklerin altına imza atıyoruz da bizde olmayacağını düşünerek atıyoruz. başımıza gelince hiç hoş olmuyor yani. anlatabildim mi.

bu nerden çıktı şimdi? benim bu roaccutane illetinden önce hiçbi problemim yoktu gayet de sağlıklı beslenirim..

Lola hicbi sağlık problemim yktu deme lütfen.. hiç bi sağlık problemin yoksa neden ilacı kullandın diye sorarlar ? ayrıca alkolle ilgili söyledigim şeyin hala arkasındayım.. ve yukarda acıkladım neyi kastettiğimi .. isterseniz ilacla beraber benide topa tutabilirsiniz.. :):)

risklerin altına imza atıyoruz da bizde olmayacağını düşünerek atıyoruz. başımıza gelince hiç hoş olmuyor yani. anlatabildim mi.

Olmayacağını düşünüyosan o imzayı atmamalısın.. olabilir olduğunu düşünerek o imzayı atmalısın.. ben burda ilacı koruyor filan deilim.. sadece fikrimi paylaştım.. ayrıca lafım alkolle beraber bu ilacı kullananlaraydı.. yan etki gören herkese deildi lafım.. bilmem bende anlatabildim mi

yavrucum ben alkol falan almıyodum. niye içip içip ilaca yüklenmeyin falan diyosun ki bize. içki falan içmedik biz. tövbe estafurullah yaa. sağlık problemi midir sivilce? bana göre estetik açıdan bi problemdir. yüzü sivilceli birini gördüğünde sağlıksız mı diyosun sen ona? ya da hasta mı diyosun? ben sağlıklıydım arkadaşım. hiçbi problemim yoktu. sivilce vardı sivilce için içtim. içmez olaydım. herbi şeyimi mahvetti.

tamam kısacası biz içki falan içmedik ve bi sürü de yan etki gördük. yan etkilerin altına imzayı da bende olacağını bilsem atmazdım. ''bende olmaz yaa'' düşüncesiyle imza atıyorsun oraya. kimse ordaki etkilerin kendinde görüleceğini bile bile imza atmıyor. herkes bende olmaz diye atıyor. öyle olmasa yan etkiler arasında intihar da var. kim intiharı kabul edip imza atar.'' bu yan etki hep bende olmaz canım'' diye düşünerek imzalıyoruz boşuna uzatmayalım yani bunu.

Lola yazdıklarımı tam okumuyo musun anlamadım ki ? ben size söylemedim ki o lafı? baska forumlardan v.s okuyup yorumlar yapılabiliyo.. buda kulaktan dolma şeylere sebep oluyo.. ama o insanın ilacı hangi şartlar altında kullandığını bilmiyosunuz demek istedim ben.. mesela yabancı bi site var.. orda bu ilaca atıp tutuyolar.. bi coguyla da konustum.. yüzde 90ı alkolü hergün alışkanlık haline getirmiş insanlar.. tabiki bu sekilde olmayıpta yan etkisini görenlerde var.. bünyeden bünyeye fark ediyo derken bunu kastettim..

aynı anda mesaj yazıyoruz, sen benden önce yazıyorsun ama sonra çıkıyor zamanlama olarak.

akne bi sağlık problemidir.. tıp böyle diyo ben demiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…