abi roaccutane çeneye de vuruyor mu? sizde yan etki olarak çeneye biraz vurmuş çünkü. bana bişey yazmasanıza? kullanın için içirin. görün gününüzü bana ne yaa. bana yazmayın cevap yazmicam çünkü:) ööf bezdirdiniz bee. yok doktorun seni bilgilendirmemiş de bilmem ne de. bilgilendirdi canım bilgilendirdi merak etme.ben kendimde olmayacağını düşündüm. yoksa bile bile intiharın altına depresyonun altına kabul ederek imza atmadım. depresyon mu sivilce mi deseler bırak sivilceli kalayım olsa olsa depresyona girerim zaten en kötü ihtimal derdim.
Ya ben 4.ayıma girdim ve tahlilde ALT biraz fazla çıktı doktor 15 gün sonra bi tahlil daha yapalım dedi ...
Neden yüksek çıktı ki :S ...
doz kiloya ve aknenin şiddetine göre veriliyo.. aknenin siddetini bilmeden bisey soylemek zor.. ama normal kosullarda 95 kilo biri icin cok cok az 20 mg.. ben 45 kiloydum ilaca basladigimda ve gunluk 30 mg aldim.. ve düsük dozdu bu.. bazi doktorlarin şöyle bi uygulaması var.. düşük doz uzun süre tedavi.. bu daha etkili oluyomus.. bende de o sekilde uyguladi doktorum.. ama zaten ne kadar süreyle kullanman gerektiginede doktor karar vericektir cnm..
öncelikle cvbın için tşkr ederim cnm.
bnm vücudumda,kollarımda ve yüzümde sivilceler vardı.yüzümdeki sivilceler küçük ama bazen irinli olabiliyodu((regl zamanı yada yağlı tükettiğimzamanlarda fln)).alnım pütür pütürdü.ama b ilacı kullandıktan sora cildim pürüzsüz bi hal aldı.doktorum bu zamana kadar dozu arttırmayı hiç düşünmedi.kontrolüme gidiem tekrar.ama 20 mg kullanmama rağmen yan etkileri gördüm tbiki.bundan sora nolucak bilmiyorum ama.şuanda cildimin durumu çok iyi.sadece ara ara cildim cok asırı hassaslasıyo.dokundugumda cok acıyo ve yanıyo ve de pul pul oluyo.nedenını tam bılmıyorm ama ara ara karşılasıorm bu sorunla..
anladigim kadariyla cok atesli bi sivilce problemin yok.. ama böyle atesli olmayan sivilcelerde pek bi inatci oluyo :)) kendimden biliyorum.. bence doktorun dogru düsünmüs.. böylede devam et.. o zaten en dogrusunu yapıcaktır.. cildini bol bol nemlendir.. bunun icinde bepanthen kremden baskasini tavsiye etmiyorum.. ama dudaklar icin önerebilecegim müthis bi ürün var.. inanilmaz serinletiyo o kuruyup yanan dudaklari.. ve nemlendiriyo.. Blistex diye bi ürün.. eczanelerde var.. mavi kücük yuvarlak bi kutuda.. zaten eczaciya kullandigin ilactan bahset.. bide bu soyledigimi sor.. o ürünü tavsiye edicektir.. 6 tl filandi kücücük bisey ama 3-4 ay gitti bana
arkadaşlar bnde bu ilacı kullanmk istiyorum sizce devlete mi özelemi gidiyim bi fark olurmu devlet hast. hiç gitmedim de bilmiyorum
daha önce sivlcelerm için doktoraa gtmedm kendm tedavi etmeye uğraştım ama hç bi sonuç elde edemedm geçmiyo çok şükr artmadıdan yaptıklarım sonucu
3,5 yıldr var liseye başladıktan sonra çıktı sivlcelerm sizce ilk önce başka tedavimi olsam yoksa bunumu ama kesn çözlsün istiyorum kaybedicek zamanım yok =((
aslında baya sorun olduğu zamanlar oldu canım.ergenlikten beri uğraşıyorum sivilcelerimle.ama inan bu ilaçtan sora hepsi geçti cok memnunum.tabi şimdi ilaç bıttıkten sonra nedense yanaklarımda kuruluk ve alnımda yine bazı ufak pütürler cıktı.onuda önümüzdeki hafta doktora gittiğimde danışıcam neden olduğunu :/bnde bepanten krem kullanıyorum cnm.bundan önce merhemını kullanıyodum.oda cok etkılı özellikle kaş bıyık aldıktan sora yada cıldimi fln kasıdıktan sonra olusan kızarıklıklara cok ıyı gelıyodu.
bu arada tavsiyen için saol tatlım mutlaka sorucam eczaneye opuyorumnanaktan
aslında baya sorun olduğu zamanlar oldu canım.ergenlikten beri uğraşıyorum sivilcelerimle.ama inan bu ilaçtan sora hepsi geçti cok memnunum.tabi şimdi ilaç bıttıkten sonra nedense yanaklarımda kuruluk ve alnımda yine bazı ufak pütürler cıktı.onuda önümüzdeki hafta doktora gittiğimde danışıcam neden olduğunu :/bnde bepanten krem kullanıyorum cnm.bundan önce merhemını kullanıyodum.oda cok etkılı özellikle kaş bıyık aldıktan sora yada cıldimi fln kasıdıktan sonra olusan kızarıklıklara cok ıyı gelıyodu.
bu arada tavsiyen için saol tatlım mutlaka sorucam eczaneye opuyorumnanaktan
benim tedavim biteli 2 ay oldu.. son bi kaç gundur cildim yaglanmaya basladı yeniden (sivilce yok gercide) :))) Allahim ben kuru ciltli olmak istiyorum.. ilacı kullanırken valla ne guzeldi... uff hic sevmiyorum şu yaglı cilt olayını
benimde ilaç biteli 1,5 ay oldu bazı yerlerde küçük beyaz noktalar çıktı çok değil ama hiç olmasa daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?