İlaç bittikten sonra yağlanma tabi ki olacak ..Ama eskisi kadar değil.
Dream ilaca bir ay ara mı vermiştin sen?
%90 başarı oranı varmış.İnşallah o %10'luk kesime girmeyiz de yeniden yağlanma olmaz CADIARZU
ewt cnm.doktorum yillik izne cikmisti 1 ay onu beklemek zorunda kaldim.İlaç bittikten sonra yağlanma tabi ki olacak ..Ama eskisi kadar değil.
Dream ilaca bir ay ara mı vermiştin sen?
ins cnm yaa bnde nefret ediyorum parlamadanben eskisi kadar yaglanmasindan korkuyorum acıkcasıinş olmaz böle burnumun üstündeki parlamadan nefret ederdim..
canım dur biraz sakin ol benim 103 günüm geride kaldıı son 1 aydır hiç sivilcem yoktuu ama dün 2 tane kocaman çıktıı sivilce çıkması kötü bir şey değil bu tedavide ayrıca bu uzun bir tedavi 13 günde birşey beklememek gerekir. gönlünü ferah tut sıkma canını sivilceler çıkacak geççecek yüzün bugün bebek gibi olacak yarın pütür pütür ama son aylarda artık değişim çok mutlu edecek ben aynaya bakmadan duramıyorum şimdiyaaa benim başlayalı 13 gün oldu ama hala bi düzelme yok bu sivilcelerde geçmicekmi bunlarrr niyee etkisini göstermiyo benim cildimde dediğiniz gibi bi kuruma olmadı günde 20 mg alıyorum dozajı az ondannmı acaba ama sivilcelerim hala aynı ve hala açıkmaya devam ediyoo çıldırıcam yaaaa senağlama
yaaa benim başlayalı 13 gün oldu ama hala bi düzelme yok bu sivilcelerde geçmicekmi bunlarrr niyee etkisini göstermiyo benim cildimde dediğiniz gibi bi kuruma olmadı günde 20 mg alıyorum dozajı az ondannmı acaba ama sivilcelerim hala aynı ve hala açıkmaya devam ediyoo çıldırıcam yaaaa senağlama
canım dur biraz sakin ol benim 103 günüm geride kaldıı son 1 aydır hiç sivilcem yoktuu ama dün 2 tane kocaman çıktıı sivilce çıkması kötü bir şey değil bu tedavide ayrıca bu uzun bir tedavi 13 günde birşey beklememek gerekir. gönlünü ferah tut sıkma canını sivilceler çıkacak geççecek yüzün bugün bebek gibi olacak yarın pütür pütür ama son aylarda artık değişim çok mutlu edecek ben aynaya bakmadan duramıyorum şimdi
bu arada ben yüzümden küçük bir operasyon geçirdim bir yanağım çok kötü görünüyor oyüzden aslında 15 gün öncesine göre çok daha iyi durumda dikiş izlerim var birazzkabuk oldu birde üstü doktor yara bantı yapıştırmıştı çıkardığımda altında kocaman bantn izi kaldı derimi kopardı kortizonlu krem sürdüm bir kaç gün bant izi yerine iyileşiyor. aklınıza olsun vücüdunuzun hiç bir yerine bant gibi şeyler yapıştırmayın yada sir ağda yapmayın yaptırmayın kopuyor deri ben yara bandından dolayı çok üzüldüm.yanağımın tamamı pancar gibi iz olmştu. cilt çok hassaslaştığı için normal bu da ama düşünemedik ozaman bu günü saymazsam 46 gün sonra tedavim bitiyor kalan günlerini sayarak mutlu ol ben öyle yaptım. çok zevkli geçti aynalarla barışıkk inşallah bu yanağımdaki bant ve dikiş izi de geçer bir an önce de daha güzel olur bu arada yara ve dikiş doktorumun dediğine göre normalden daha çabuk geçiyormuş herşey yolunda yani herkese sivilcesiz ciltlerr olumunekankayizsmile
saolun kızlar biliyorum uzun bi tedavi ama sanırım çok geriliyorum ama yüzümdeki sivilcelerde azda olsa iyileşme varr en azından artık yüzüm acımıyoo mor rengine alıştımda acısına alışamadım daha dahaaa çokkkkkkk ayyylar var önümdeee bide bunların izi ve lekesi için daha sonra uğraşmam gerekicek sanırım çünkü bunların izinn geçebilceğini sanmıyorum ama bi kurtulalımda gerisi gelir alkisalkisalkis
ben kemik ağrılarından çok şikayetçiyim...biraz önce eğildim birşey almak için ama 18 yaşındayım daha ben, belim ağrıdan kopuyor yürürken bile canım acıyor...bu kadar aşırı olması normal mi sizce?ve kalıcı olmaz diy mi bunlar?
kızlar bugün doktora gittim.ilaca 20 mg 1 ay daha devam.tahlil sonuçlarım gayet güzel çıktı çok şükür.yalnz kafamı karıştıran bişey oldu.bn bu ilacı ilk alırken eczacı bana havuç,çerez vb A vıtamini olan besinleri tüketmemem gerektiğini söyledi.bnde ilacı kullanırken havuç nerdeyse hiçç yemedim arada çerez fln yedim ama bugün doktoruma sordum başka yememem gereken bişey varmı diye oda çok şaşırdı öyle bişey yok sadece A vitamini olan ilaç almıycaksın bu ilacı kullanırken dedi.bn kaç ay boşuna mı eziyet çektim anlamıyorum ki yaaa :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?