Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
İlaç bittikten sonra yağlanma tabi ki olacak ..Ama eskisi kadar değil.
Dream ilaca bir ay ara mı vermiştin sen?
ewt cnm.doktorum yillik izne cikmisti 1 ay onu beklemek zorunda kaldim.
ben eskisi kadar yaglanmasindan korkuyorum acıkcası inş olmaz böle burnumun üstündeki parlamadan nefret ederdim..
ins cnm yaa bnde nefret ediyorum parlamadan

canım dur biraz sakin ol benim 103 günüm geride kaldıı son 1 aydır hiç sivilcem yoktuu ama dün 2 tane kocaman çıktıı sivilce çıkması kötü bir şey değil bu tedavide ayrıca bu uzun bir tedavi 13 günde birşey beklememek gerekir. gönlünü ferah tut sıkma canını sivilceler çıkacak geççecek yüzün bugün bebek gibi olacak yarın pütür pütür ama son aylarda artık değişim çok mutlu edecek ben aynaya bakmadan duramıyorum şimdi
bu arada ben yüzümden küçük bir operasyon geçirdim bir yanağım çok kötü görünüyor oyüzden aslında 15 gün öncesine göre çok daha iyi durumda dikiş izlerim var birazzkabuk oldu birde üstü doktor yara bantı yapıştırmıştı çıkardığımda altında kocaman bantn izi kaldı derimi kopardı kortizonlu krem sürdüm bir kaç gün bant izi yerine iyileşiyor. aklınıza olsun vücüdunuzun hiç bir yerine bant gibi şeyler yapıştırmayın yada sir ağda yapmayın yaptırmayın kopuyor deri ben yara bandından dolayı çok üzüldüm.yanağımın tamamı pancar gibi iz olmştu. cilt çok hassaslaştığı için normal bu da ama düşünemedik ozaman bu günü saymazsam 46 gün sonra tedavim bitiyor kalan günlerini sayarak mutlu ol ben öyle yaptım. çok zevkli geçti aynalarla barışıkk inşallah bu yanağımdaki bant ve dikiş izi de geçer bir an önce de daha güzel olur bu arada yara ve dikiş doktorumun dediğine göre normalden daha çabuk geçiyormuş herşey yolunda yani herkese sivilcesiz ciltlerr olumunekankayizsmile

canim naaptin sen dur bakalim daha 13 gün olmus :))) gercektn etkisi 2. ayın sonu gibi görmeye basladim ben.. ilaci kullanırken ilk aylar idrarina dikkatli bak.. idrarin üzerinde yağlanma görüceksin.. böyle suya yagı dökersinde üstü bulanır ya.. öyle.. vucut aticak ciltteki yagı sakin ol daha erken.. hem bundan sonra akne alevlenmesi yaşayabilirsin.. bi sürü hic olmadigi kadar kötü sivilcelerinde cikabilir.. ama sakin ol cünkü hepsi temizlenicek.. ilerde cikma potansiyeli olan tüm sivilceler ciltten atilicak.. gecmis olsun..

canim sorma o hatayı bende yaptım :))) kollarima agda yapıyorum.. agda bandını yapıstırdım.. bi cektim.. once alla alla dedim bu niye bu kadar acıdı ya.. normalde acımaz.. neyse diger kolumada gectim..agda bitti cildimi silerken allaaaah bi baktim böyle yer yer derimi sıyırmış.. feciydi.. bide yazın ortası.. cıplak kolla dısarı cıkıyosun.. millet düştüm filan sandi.. guneste bi yakıyo ki oraları off yani..

saolun kızlar biliyorum uzun bi tedavi ama sanırım çok geriliyorum ama yüzümdeki sivilcelerde azda olsa iyileşme varr en azından artık yüzüm acımıyoo mor rengine alıştımda acısına alışamadım daha dahaaa çokkkkkkk ayyylar var önümdeee bide bunların izi ve lekesi için daha sonra uğraşmam gerekicek sanırım çünkü bunların izinn geçebilceğini sanmıyorum ama bi kurtulalımda gerisi gelir alkisalkisalkis

tedavi sonrası anca doktora gittim.. yüzüm gayet iyi görünüyormus.. bişey kullanmaya gerek kalmamıs artık... nemlendirici temizleyici ile yola devam..... :)

izlerin derinliğini bilmediğim için detaylı yorum yapamıyorum cnm.. ama benim bütün izlerim kuruyup dökülen derimle beraber yok oldu.. yani ilac cildi kurutuyo pul pul dökülüyo cildin alttan yeni bebeksi bi cilt cikiyo... eger izlerin benim ki gibi yüzeysel ise eminim seninde izlerle ilgili bisey yapmana gerek kalmaz.. ama en cok iz yanakta oluyo bildigim kadariyla derisi daha hassas.. benim yanaklarimda sivilcem yoktu o yuzden oralar icin yorum yapamam.. ama bi yere kadar ilacin izlerde de etkisi var.. cildi soyuyo cunku..

arkadaslar belki faydasi olur diye yazayim ben bu habi 7 yil once yaklasik 1 yil kullandim cidden cildim cok problemliydi ilk kullandigimda baya problemler oldu sonra bepantenin sayesinde baya rahatladi cildim yuzum o kadr soyulduku dudaklarim gunde 3-4 kere bastan basa soyuluyodu sonra soyulma durdu cilt kendini yenilerdi ve sac derimde dahil felaket halde kuru bi cildim oldu putur putur ,yaglansin diye ugrasiyodum artik o derece kurudu sonraki 3 yil hic sorunum olmadi sivilceyle ve aradan 7 yil gectikten sonra son 1 yildir yuzumde ozellilele cenemde o donemlerde dahi cikmayan kistik sivilceler cikiyo nedenini bulamadik cildim hala yagli degil ama asiri kuruluguda gitti demem oki cildinize ve bedeninize sagliginiza ne kadr zarar verdigini bilerek kullanin bu habi ustelik yan etkileride saymakla bitmiyo uzun vadede yine sivilce cikti yani bosuna aldim bu haplari ve o aciya bosa dayandim

iyi aksamlar kizlar, bugun dermatologum bana bu hapi kullanmami önerdi ve bana 80% insanlarin memlun kaldigini soyledi fakat ben burda bazi yazilari okuyunca kararsiz kaliyorum ne yapacagimi bilemedim kizlar ilaci biraktinktan sonra 2 ay cocuk sahibi olamazmisiz yani toplam 1 sene kadar suan bi evlilik soz konusu olmadan tedavimi olup bitirmek istiyorum ama yan etkilerinden korkuyorum

bende aynen yazdigim gibi oldu o kadr zaman bu habin cilesini cektim ve suan yuzum sivilce dolu yani kokten bi cozum degil yani bana boyle oldu ustelik yuksek mg olani kullandim

herseyi denedim arkadasim simdi garnier kullaniyorum ve en buyuk cozumu soyle buldum :)) dokunmayacaksin ucu bembeyaz olsa dahi patlatmayacaksin aylarca gecmesede elini dahi surmeyeceksin ugrastikca ve kafayi taktikca daha kotu oluyo:)

bayanlar aknetrent kullanmaya başlayalı 11 gün oldu bir çok arkadaşımın 5.günde sıkıntıları başlamış bende henüz pek birşey yok biraz eklem ağrım oluyor o da arada sırada dudaklarım hala normal vücudm için excipial dudaklarım içinse bepanthen kullanıyorum acaba etkiler bünyeye göre mi değişiyor yoksa zamanla bende yaşar mıyım teşekkürler mirmirmirmir

ben kemik ağrılarından çok şikayetçiyim...biraz önce eğildim birşey almak için ama 18 yaşındayım daha ben, belim ağrıdan kopuyor yürürken bile canım acıyor...bu kadar aşırı olması normal mi sizce?ve kalıcı olmaz diy mi bunlar?

eklem ağrıları olması normal.. ben genelde yemeklerle beraber almadıgımda oluyodu o ağrılar.. karnimi tam doyurduğum anda alırsam ilacı sorun olmuyodu.. ama mesela yemeğin üzerinden 2-3 saat gecmis ilacı içmedigimi hatırlayıp hemen iciyodum e doğal olarak mide boş olmaya yakın.. o zaman cok agrim oluyodu.. malum a vitamini yağda eriyen bi vitamin.. o yuzden yemeklerle alınması önemli.. ama tabi ilacı bıraktıktan bi süre sonra geciyo agrılar.. Yinede doktoruna kontrole gittiğinde muhakkak belirt.. genelde ağrı kesici yazar ama bazı aşırı ağrı olması durumlarında dozajı bi miktar düşürebiliyolar.. gecmiş olsun..

kızlar bugün doktora gittim.ilaca 20 mg 1 ay daha devam.tahlil sonuçlarım gayet güzel çıktı çok şükür.yalnz kafamı karıştıran bişey oldu.bn bu ilacı ilk alırken eczacı bana havuç,çerez vb A vıtamini olan besinleri tüketmemem gerektiğini söyledi.bnde ilacı kullanırken havuç nerdeyse hiçç yemedim arada çerez fln yedim ama bugün doktoruma sordum başka yememem gereken bişey varmı diye oda çok şaşırdı öyle bişey yok sadece A vitamini olan ilaç almıycaksın bu ilacı kullanırken dedi.bn kaç ay boşuna mı eziyet çektim anlamıyorum ki yaaa :uhm:

banada soylemislerdi havuc yumurta vs yemememi ama bu ilac icin hic biseye degmez nasil olsa eninde sonunda yineliyor sivilceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…