kızlar bugün doktora gittim.ilaca 20 mg 1 ay daha devam.tahlil sonuçlarım gayet güzel çıktı çok şükür.yalnz kafamı karıştıran bişey oldu.bn bu ilacı ilk alırken eczacı bana havuç,çerez vb A vıtamini olan besinleri tüketmemem gerektiğini söyledi.bnde ilacı kullanırken havuç nerdeyse hiçç yemedim arada çerez fln yedim ama bugün doktoruma sordum başka yememem gereken bişey varmı diye oda çok şaşırdı öyle bişey yok sadece A vitamini olan ilaç almıycaksın bu ilacı kullanırken dedi.bn kaç ay boşuna mı eziyet çektim anlamıyorum ki yaaa :uhm:
banada soylemislerdi havuc yumurta vs yemememi ama bu ilac icin hic biseye degmez nasil olsa eninde sonunda yineliyor sivilceler
valla ben herseyi yedim :))) hic diyet filan vermedi doktor.. hatta ben kilo alma diyeti uyguladim ilacı kullanırken çünkü cok zayıftım, yani hic yemedigim şeyleri bile yedim :))) 3 ay sonunda 15 kilo aldim.. herhangi bi problemde olmadi :)
bu roaccutane kaç tl??? ve ssk karşılıyo mu????
cevabın içn çok teşekkürler :)
ya baştan itibaren kullanan biri yazabilirmi neler olduğunu çünkü etkisi herkeste farklı :/ ben daha başlamadım ve eğer aşırı çok sivilce çıkarsa nasıl kapatcağımı düşünüyorum siz naptınız?
herkese merhaba kızlar.. Bende sizler gibi sivilce sorunu yaşıyorum.. Çeken bilir herkes bana kafana takma geçer diyor ama olmuyor işte malesef.. Bir çok doktara gittim.. Nerdeyse 1000-2000 lira civarı paralar harcadım ama olmadı geçmedi.. bundan 4-5 ay önce kuzenim sivilceler için doktora gitti.. Roaccutane kullandı öyle beklenen gibi yan etkisi olmadı onda sadece dudakları kurudu.. Sivilce falan çıkartmadı.. Ama ben yorumları görünce çok korkuyorum bugün ilk hapımı aldım ama sivilce çıkarmı diye korkuyorum okul var sonuçta.. Ve ben bu suratla fondaten olmadan olmadan çıkamıyorum.. Mineralli İ.D nin föndatenini kullanıyorum.. Acaba sorun olur mu yardımcı olursanız sevinrim..
canım geçmiş olsun öncelikle..mineralli fond. kullanman daha az zararlı.tabi bu tedavi döneminde hiç kullanmamamk lazm çünkü deri çok soyuluyo ve kabuk kabuk kötü görüntü oluşuyo.ama kapatmadan da çıkamıyorumm dışarı.mineralliler daha az zararlı diye düşünüyorum ben tatlım.ben de öle yapıyorum hatta altına bol bol bepanten sürüyorum sende öle yapabilirsin.
çok teşekkür ederim canım.. Sınıfta falan bıktım nıolmuş senin yuzune yine çıkmış sivilceler falan demelerinden çok sıkıldım bide bu kusma döneminde hiç bişi sürmeden çıkamam senağlama umarım yaza geçicek bu sivilceler bende denşzden çıktıktan sonra yüzümü göstererek dolaşıcam kırmızı bi yüzüm olmucak :Saruboceq:
çok teşekkür ederim canım.. Sınıfta falan bıktım nıolmuş senin yuzune yine çıkmış sivilceler falan demelerinden çok sıkıldım bide bu kusma döneminde hiç bişi sürmeden çıkamam senağlama umarım yaza geçicek bu sivilceler bende denşzden çıktıktan sonra yüzümü göstererek dolaşıcam kırmızı bi yüzüm olmucak :Saruboceq:
canım birde sen o soranlara takma bi süre sonra yüzün geçmeye başladıgında ve tedavin bittignde yüzünü gördüklerinde naptın yüzüne diye sorcaklar imrencekler sana..:icecream:
ins izleride gecer.. Sende sivilce cikartmadı mı once.. Bende cok ilac denedim umarim bu ise yarar. Gecsinde sunlar dudaklarim kurusun sinir yapsin yeterki.. Biktm insanlarin suratima bakip nolmus yuzune vah vah demelerinden benneyaptımkiBende kullanıormm 5 aya giricemm ve yüzümde büyük değişiklikler varr bayağı azaldıı hatta gitti de diyebilirim ama izleri var onlarda geçer herhalde .. Yan etkilerii dudak kurumasıı gözümün hafif kuruması ve sinir yaptı ..Ama yeterki sivilcelerim geçsin.. Önceki ilaçlar hiç fayda etmemişti iyiki şu an bu ilacı kullanıyorum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?