Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

valla ben herseyi yedim :))) hic diyet filan vermedi doktor.. hatta ben kilo alma diyeti uyguladim ilacı kullanırken çünkü cok zayıftım, yani hic yemedigim şeyleri bile yedim :))) 3 ay sonunda 15 kilo aldim.. herhangi bi problemde olmadi :)

banada soylemislerdi havuc yumurta vs yemememi ama bu ilac icin hic biseye degmez nasil olsa eninde sonunda yineliyor sivilceler

valla bnde şaşırdım yani 4 aydır havuç fln yemedim.doktorum yiyebilirsin diyince bnde afalladım:S bundan sora yicem artık napiim.Ayrıca A vitamini en güzel sebze ve meyvelerde var nasıl yemıyelım kıkaydirigubbakcemile3 portakalda flnda Avitamini var ama bu mevsimde yemezsem portakalı ne zmn yıcem kı yani. kaydirigubbakcemile3

bu roaccutane kaç tl??? ve ssk karşılıyo mu????

45-50 tl civari sanirim 20 mg olanlar.. ssk karsiliyo evet.. recetesiz doktor onayı olmadan satılmıyor.. receteniz olupta onay formu olmadan da alamıyosunuz.. bu nedenle doktor receteyi yazarken birde form imzalatıyo size.. ikisini beraber veriyosunuz eczaneye..

ya baştan itibaren kullanan biri yazabilirmi neler olduğunu çünkü etkisi herkeste farklı :/ ben daha başlamadım ve eğer aşırı çok sivilce çıkarsa nasıl kapatcağımı düşünüyorum siz naptınız?

Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.İlk 2 ay sivilceleri baya çıkarttığını söylüyorlar.Bende o alevlenme dönemi olmadı.Ama nete fotoğraflarını koyan arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla bazılarında baya sivilce çıkartmış maalesef =(Dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor...

Ben çıkan sivilcelerimin üstüne kapatıcı sürdüm...a.s

seninde dediğin gibi etkisi herkesde farklı. her bünye bu ilacın etkilerine raklı bir şekilde tepki veriyor. Sen daha ilacı içmeden bunlar senin yaşayabileceğin olasılıklar sadece..( saç dökülmesi,kabızlık,eklem ağrıları...ben bunları ilk başta yaşadım ama çok şükür 4. ayımdayım ve hiç biri yok) sivilceye gelince de bende senin gibi çok korktum nolcak dieeyvahedigeldismile ama inan 2 ya da 3 yane çıktı bende ilk 2 ay sivilce. su anda da aktif hiç sivilcem yok. ne kusma dönemi geçirdim, ne yüzüm kızardı. benim gibi olanlar da var ama kusma dönemi yaşayanlar da var. benim zaten çok sivilcem yoktu. ama inatçılar vardı onlar için başladım şu anda çok memnunumbayanssulusmile

doktorum bana hani çok çıkarsa yüzünde hafif bi kapatıcıyla kapatabileceğimi söledi,ama yüzün o kadar kuru olcak ki çöl tarlası gibi olabilir demişti. Ve pek sürmemden yana deildi. bu geçici bi dönem dişini sıkmalısın dedi..çok gerekmedikçe sürme derim ben,bırak yenilensin yüzün.. geçmiş olsuna.s.

herkese merhaba kızlar.. Bende sizler gibi sivilce sorunu yaşıyorum.. Çeken bilir herkes bana kafana takma geçer diyor ama olmuyor işte malesef.. Bir çok doktara gittim.. Nerdeyse 1000-2000 lira civarı paralar harcadım ama olmadı geçmedi.. bundan 4-5 ay önce kuzenim sivilceler için doktora gitti.. Roaccutane kullandı öyle beklenen gibi yan etkisi olmadı onda sadece dudakları kurudu.. Sivilce falan çıkartmadı.. Ama ben yorumları görünce çok korkuyorum bugün ilk hapımı aldım ama sivilce çıkarmı diye korkuyorum okul var sonuçta.. Ve ben bu suratla fondaten olmadan olmadan çıkamıyorum.. Mineralli ı.D nin föndatenini kullanıyorum.. Acaba sorun olur mu yardımcı olursanız sevinrim..

canım geçmiş olsun öncelikle..mineralli fond. kullanman daha az zararlı.tabi bu tedavi döneminde hiç kullanmamamk lazm çünkü deri çok soyuluyo ve kabuk kabuk kötü görüntü oluşuyo.ama kapatmadan da çıkamıyorumm dışarı.mineralliler daha az zararlı diye düşünüyorum ben tatlım.ben de öle yapıyorum hatta altına bol bol bepanten sürüyorum sende öle yapabilirsin.

mrb ben zoretanin kullaniyorum ve 102. gundeyim yani 4. ayin icinde...yuzum eskisine gore cok iyi fakat buyuk sivilce izleri geri geldi,ilk ay gecmis olan siyah noktalar sanki yine belirginlesti...bu ayda bunlarin kotuye degil de daha iyiye gitmesi gerekmiyor muydu?

çok teşekkür ederim canım.. Sınıfta falan bıktım nıolmuş senin yuzune yine çıkmış sivilceler falan demelerinden çok sıkıldım bide bu kusma döneminde hiç bişi sürmeden çıkamam senağlama umarım yaza geçicek bu sivilceler bende denşzden çıktıktan sonra yüzümü göstererek dolaşıcam kırmızı bi yüzüm olmucak :Saruboceq:

kafamçokkarıştı herkese selam arkadaşlar benimde kafam karıştı bende bu ilaçtan kullanmak isteyip te korkanlardanım ana yaş 28 ve hala sivilce 1 çocuğum var 1,5 yaşında birtek ona hamileyken cildim süper olmuştu.Onun dışında acı baharatlı ve çekirdek yemeyi çok seviyorum ama hep sivilcelerimin artmasına sebep olduğundan tadını çıkartamıyorum ne dersiniz 5 ay kullansammı bende :çok üzgünüm:

olmucak canım emin ol sabretçez ve başarıcaz cillop gibi yüzümüz olcakdelikafadulden

canım birde sen o soranlara takma bi süre sonra yüzün geçmeye başladıgında ve tedavin bittignde yüzünü gördüklerinde naptın yüzüne diye sorcaklar imrencekler sana..:icecream:

canım birde sen o soranlara takma bi süre sonra yüzün geçmeye başladıgında ve tedavin bittignde yüzünü gördüklerinde naptın yüzüne diye sorcaklar imrencekler sana..:icecream:

çok teşekkür ederim canım çok büyük moral veriyosun böyle bi zamanda insan en çok morale ihtiyaç duyuyor.. :1rolleyes:

Bende kullanıormm 5 aya giricemm ve yüzümde büyük değişiklikler varr bayağı azaldıı hatta gitti de diyebilirim ama izleri var onlarda geçer herhalde .. Yan etkilerii dudak kurumasıı gözümün hafif kuruması ve sinir yaptı ..Ama yeterki sivilcelerim geçsin.. Önceki ilaçlar hiç fayda etmemişti iyiki şu an bu ilacı kullanıyorum =)

ins izleride gecer.. Sende sivilce cikartmadı mı once.. Bende cok ilac denedim umarim bu ise yarar. Gecsinde sunlar dudaklarim kurusun sinir yapsin yeterki.. Biktm insanlarin suratima bakip nolmus yuzune vah vah demelerinden benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…