ins izleride gecer.. Sende sivilce cikartmadı mı once.. Bende cok ilac denedim umarim bu ise yarar. Gecsinde sunlar dudaklarim kurusun sinir yapsin yeterki.. Biktm insanlarin suratima bakip nolmus yuzune vah vah demelerinden benneyaptımki
kafamçokkarıştı herkese selam arkadaşlar benimde kafam karıştı bende bu ilaçtan kullanmak isteyip te korkanlardanım ana yaş 28 ve hala sivilce 1 çocuğum var 1,5 yaşında birtek ona hamileyken cildim süper olmuştu.Onun dışında acı baharatlı ve çekirdek yemeyi çok seviyorum ama hep sivilcelerimin artmasına sebep olduğundan tadını çıkartamıyorum ne dersiniz 5 ay kullansammı bende :çok üzgünüm:
mrb ben zoretanin kullaniyorum ve 102. gundeyim yani 4. ayin icinde...yuzum eskisine gore cok iyi fakat buyuk sivilce izleri geri geldi,ilk ay gecmis olan siyah noktalar sanki yine belirginlesti...bu ayda bunlarin kotuye degil de daha iyiye gitmesi gerekmiyor muydu?
kızlar bugün dermatologa gittim bu ilacı verdi bana.çok korkuyorum yha destek olun bana lütfen
merhaba canım . bende 1sene kullandım şuan cildim çok şükür kaymak gibi .sadece sabır önemli . ben güneşte domates gibi oluyordum doktorda diyordu zaten olursun diye herkez tuhaf tuhaf bakıyordu .şimdide ay cildin nekadar yumuşak filan diyorlar sabret çatlıycak onlar yerimseniben
Cok tesekkur edetim tatlım destegin icin.. Ogunleri iple cekiyorum.. Yakinda fondaten olmadan gezebilicemmm kaydirigubbakcemile5
bu tür ilaçlarda bazı kişilerde görülebiliyor bu . çok uğraştım bu sivillce illetiyle ordan biliyorum .canını sıkma geçicidir o devam et sen tedavine .yerimseniben
korkcak hiçbir şey yok . sakin ol . nekadarlık verdi ?
Allahın izniyle gezcen canım . imex sabunuda kullanıyormusun yumuşacık yapıyor cildi bebek gibi tavsiye ederim .yerimseniben
20 mg verdi canım netten yazıları okudum.çok korktum yha intihar falan.bilmiyorumkismile
20 mg verdi canım netten yazıları okudum.çok korktum yha intihar falan.bilmiyorumkismile
bana sabun vermemişti sanırım onu kullanırsam bişi olmaz a.s teşekkür ederim desteğin için ttalım :dance:
''sheqerim'' Bu arada sen fondoten kullandın mı ? off kullanmasam diyorum ama okullar acılcak ve sivilceler cok bellisürmeden dışarıya çıkamam ben bi zarar vermem yüzüme inş..
canım ben saçma gelebilir sana ama 5.sınıftan beri kullanıyodum . süse aşırı düşkünümdür :) canım bu tedavide kullanmadım hiç . ben yazın başlamıştım denize girme demişti doktor bende girmiştim ve sol tarafımda küçük kırmızı leke kaldısen sen ol doktorunu dinle şuan sadece özel günlerde orayı kapatmak için pudra kullanıyorum .
Aslında bende kullanmak istemiyorum ama fondotenle bile noldu yüzüne tuh tuh çogalmış yine bi doktra gitsene neden çıkyo.. hep bunlar soruluyo neden çıktığnı bilsem engellerim heralde kavga bile ediyorum bu yüzden.. bide fondoten olmadan gidersemm
17 yaşındayım.. eski fotoğraflarıma bakıyorum lise 2 ye kadar hcbisi yokmuş noldu bu kadar kısa bi sürede anlamadımBakıyorum etrafımdakilere kimsede yok bu kadar 1-2 tane var.. Oyüzden anlamıyolar.. En az 10 kere aynı şeyi soyluyolar bıktım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?