Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

evet yeni yeni çıkmaya başlayan çok.. Benim geçtiği dönemde sanırım onların çıkıcak o zamn sorarlar bana hangi doktor hangi ilaç yüzünü bebek gibi yaptı diye.. Sabredicez artık :)

evet yeni yeni çıkmaya başlayan çok.. Benim geçtiği dönemde sanırım onların çıkıcak o zamn sorarlar bana hangi doktor hangi ilaç yüzünü bebek gibi yaptı diye.. Sabredicez artık :)

avatarımdaki resmimden cildime bakabilirsin . örnek olarak yani sonuç bu oluyor canım .

teşekkür ederim canım.inşallah kurtulacağım.olumunekankayizsmile
ya sheqerim yüzde sivilceler çıkıyormuş heralde ilk aylarda onları sıkmamamız gerekiyor dimi.bide onları kurutmak için krem kullanabilirmiyiz?senide tuttum canım ya kusura bakma

Son düzenleme:

canım bende çıkmadı ama bazı bünyeler de çıkıyor tekrardan . bence sıkma iz kalır . yüzde iz çok kötü oluyor doktorun vermediği hiçbirşeyi kullanma bence benim bi sabunum bi dudak kremim bide yazın başladığım için güneş için bir ilacım vardı . en iyi kurutan sabun oldu halada kullanıyorum opuyorumnanaktan

ayy beni anlayan birilerini görmek nasıl mutlu etti beni anlatamam bende kapatıcı falan sürmeden dışarı çıkamıyorum zaten soyuluyo ama ilaca daha başlamadım başlayınca daha kötü olma ihtimali çok üzücü(hani soyuluyo ya iice belli olcak soyulan yerler) ama esas sorun şmdi ilacı kullanmadanda kapatıcı sürünce yine belli oluyolar ilacı kullanırken iice belirginleşirlerse nasıl kapatcam ya :S bana bişeyler önerseniz eczanelerde falan bulabileceğim yada kozmetikçiler ? :uhm:

kesin ve kalıcı geçsin istiyorsan özel günler hariç (doğum günü,yıl dönümü vb.) qünler dışında kullanmıycaksın.çok zor biliyorum bende yaşadım ama mecbur kulağını tıkıcan görmicen duymucan denilenleri yerimseniben

ah ah istemezmiyim bende duymamak denilenleri ama kendime tahamülüm yok sorun bende :/ mecburen kullanıyorum psikolojimi etkiliyo zaten bu durum delirmek üzereyim :sm_cool:

ben kullandım.çok etkili bir ilaç. kesinlikle öneriyorum. her ilaç gibi yan etkileri var tabiki fakat zaten dr kontrolünde kullanılıor her ay ilaç bitiminde tahliller yapılıor

geçmiş olsun canım.. Ben de o sivilceleri kapatmadan dışarı çıkamıyorum malesef.. Mineralli ürünler kullanman daha doğru olur bence

bende kapatmadan çıkamıyorum .ince bi pudrada olsa yüzümde rahatlatıyo beni.benim sivilce lekelerim war ama onları kapatmamın zararı olurmuki kızlar?tedavimin 3.ayı bitti off geçmediler

bende kapatmadan çıkamıyorum .ince bi pudrada olsa yüzümde rahatlatıyo beni.benim sivilce lekelerim war ama onları kapatmamın zararı olurmuki kızlar?tedavimin 3.ayı bitti off geçmediler

dur daha sabret 3ay daha ne ki . bitcek artı 1,2ayda tekrar çıkmasın diye ürünler kullancan canım .

kızlar ben tedavimin 1. ayını bitirdimm ama bu aptal sivilceler çıkmaya devam ediyoo ve trgiliserit değerim çok yükseldi acaba bunun ilaçla bi ilgisi varmı ?? vee bu ilaç iştah falan açıyomuu yaaaaa resmen gözüm dönmüş gibi yemek yemek istiyorumm ayyy ne zaman nihai sonucaa ulaşıcamm ben yaaaa senağlama herkeste 6 ay olmak zorundamı bu tedavi daha kısa ve hızlı bi yolu yokmuu :lepi:

arkadaşlar tedavisibitenler bilirler.1ay isotrexinkullandın ama cildimdeki lekeler daha var.birazı geçti bu gün dr a gittim lekelerin geçmesi için 6 ay sonra peeling yaptır ancak geçer dedi.amaya geçmezse ne yapıcam...deneyimi olan varsa yazabilirmi.

Ya bşz o kadar sivilcelerden kurtulmak için uğraşıyoruz bide lekeleri için mi uğraşıcaz.. of yaaa çile bu bitmiyo mu bi türlü ya of

ya sivilceler geçsin derdimiz izleri olsun izlere yenileri eklenmediği sürece çok sorun olmaz sivilcelerin geçmesi için 6 ay beklemişsiniz zaten biraz daha beklenebilir diye düşünüyorum

ben kullandım bu ilacı.İlacın her bünyeye göre farklı bir kullanm süresi oluyor onu doktr ayarlıor ben tam altı ay kullandım kullandığımda cildimde çok faydaasını gördüm ama aynı zamanda çokta yan etkisini gördüm mesela tansiyon,titreme ve üstelik ilaç herkezde karaciğere çok zararı oluyor.Yani kısacası kullandığın sürece cildinde ii etki yapar ama sağlığını bozar ve zaten sonrasında tekrarlıyor sivilceler bıraktığın gibisenağlama

kesin bir sonuç istiyorsanız bu ilaçtan o kadarda korkmayın evet yan etkileri çok heryeriniz kuruyo mesela. evliyseniz çocuk düşünüyorsanız asla kullanmayın ancak tedavi bitiminden 2 yada 3 yıl sonra... benim 2 seneyi aştı tedavim biteli 1.5 sene kullandım çok yoğundu akneler şimdi çok az izler dışında çok pürüzsüz bir cildim var sabır gerekiyor kişiye görede değişiyor doktor ayarlıyor zaten dozunu. ilk aylarda cilt kusuyor yani sivilceler çoğalabilir yanıltmasın sizi bu... o kadarda korkmayın bu ilaçtan araştırdım çoğu kişide tekrarlamıyor tekrarlananların nedenleri belli zaten stres düzensiz beslenme karaciğer rahatsızlığı falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…