aynı yaştaymışız . herkez farklı yaşlarda bu evrelerden geçiyor . benim sınıfımdada daha yeni sivilcesi çıkanlar var hemen diyorum şu şu hastane şu şu doktor diye . sabret yha bana 6ay dedi doktor 1sene tedavi gördüm . SABIRRRRRyerimseniben
evet yeni yeni çıkmaya başlayan çok.. Benim geçtiği dönemde sanırım onların çıkıcak o zamn sorarlar bana hangi doktor hangi ilaç yüzünü bebek gibi yaptı diye.. Sabredicez artık :)
avatarımdaki resmimden cildime bakabilirsin . örnek olarak yani sonuç bu oluyor canım .
o zaman iyiki başlamışım bu ilaca
yhoq be canım bunla en düşükleri 10 sonrada 20 geliyor zaten ben ilk aylarda sabah akşam içiyordum ve lise 1deyken tedavi görüyordum dokunmadı korkma o içindeki kağıdı okumadan at Allahımızın izniyle fıstık olcan fıstık :) kaymak gibi :)opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım.inşallah kurtulacağım.olumunekankayizsmile
ya sheqerim yüzde sivilceler çıkıyormuş heralde ilk aylarda onları sıkmamamız gerekiyor dimi.bide onları kurutmak için krem kullanabilirmiyiz?senide tuttum canım ya kusura bakma
ayy beni anlayan birilerini görmek nasıl mutlu etti beni anlatamam bende kapatıcı falan sürmeden dışarı çıkamıyorum zaten soyuluyo ama ilaca daha başlamadım başlayınca daha kötü olma ihtimali çok üzücü(hani soyuluyo ya iice belli olcak soyulan yerler) ama esas sorun şmdi ilacı kullanmadanda kapatıcı sürünce yine belli oluyolar ilacı kullanırken iice belirginleşirlerse nasıl kapatcam ya :S bana bişeyler önerseniz eczanelerde falan bulabileceğim yada kozmetikçiler ? :uhm:
ayy beni anlayan birilerini görmek nasıl mutlu etti beni anlatamam bende kapatıcı falan sürmeden dışarı çıkamıyorum zaten soyuluyo ama ilaca daha başlamadım başlayınca daha kötü olma ihtimali çok üzücü(hani soyuluyo ya iice belli olcak soyulan yerler) ama esas sorun şmdi ilacı kullanmadanda kapatıcı sürünce yine belli oluyolar ilacı kullanırken iice belirginleşirlerse nasıl kapatcam ya :S bana bişeyler önerseniz eczanelerde falan bulabileceğim yada kozmetikçiler ? :uhm:
bende kapatmadan çıkamıyorum .ince bi pudrada olsa yüzümde rahatlatıyo beni.benim sivilce lekelerim war ama onları kapatmamın zararı olurmuki kızlar?tedavimin 3.ayı bitti off geçmediler
arkadaşlar tedavisibitenler bilirler.1ay isotrexinkullandın ama cildimdeki lekeler daha var.birazı geçti bu gün dr a gittim lekelerin geçmesi için 6 ay sonra peeling yaptır ancak geçer dedi.amaya geçmezse ne yapıcam...deneyimi olan varsa yazabilirmi.
Arkadaşlar, cildimdeki hatta bütün vücudumdaki sivilceler için bi kaç doktora gittim... İlk gittiğim doktor ikinci kontrolde bu ilacı önerdi ama bilindiği gibi çok fazla zararı var... İntahara kadar götürdüğü söyleniyo ama benim çevremde kullanan çok insan var hala yaşıyolar..
Neyse, ben kullanmayı reddedip başka doktorlara gittim ama tedavimin sonu hep bu ilaca çıkıyo..
Aranızda kullanan var mı? Öneren- önermeyen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?