Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bugün tahlil yaptırdım iyi çıktı artık ilaca akşam başlıyorum opuyorumnanaktan delikafadulden :dance: hihoyyyt

Son düzenleme:
ya kızlar birşey sormak istiyorum ben bu ilacı kullanmaya başlayalı 3 gün oldu.ne zaman etki etmeye başlar,mesela dudak,burun kuruluğu gibi??mafoldumben

ben başladım bende merak ediyorum? ne zaman etki etcek tedbiri elden bırakmamalı nemlendirmeye devam :)))) daha kurumasada ..

benimde siwilce sorunum war..o dediğiniz ilacı bilmiyorum ama cleand and clean kullanıyorum..gerçekten çok memnun kaldım..qözle qörülür bi oranda azalma oldu..sizede tawsiye ederimm..ilaç değilde bi newi cild temizleme jeli olarak düşünün ..yerimseniben

canım onu bende kullandım ama siyah noktaları yok etmekten başka faydası olmadı.benim cildim yağlı olduğu için doktor bunu bana önerdi.başka türlü geçmez diye.senin ciddi sorunun olmadığından iyi geliyordur okaydirigubbakcemile5

ya peki yüz temizlemek için ne kullanıyosunuz zaten kurucak iice yani hassaslaştırmayan bişey ?

doktorum bana Neutrogena Yüz Temizleme Sabunu verdi..(Kırmızı olanından) Her akşam yatmadan önce sür dedi.. Sabun çok güzel ilaç tedavisi bittikten sonra da kullanıcam cildimi rahatlatıyo.. Bu arada doktor bana saçlarını genelde toplamaya çalış dedi...

arkadaşalr roaccutane tedavisine başlayalı 10 gün oldu cildimde sivilcelenme artışı oldu normalden fazla çıkmaya başladı ve iri iri içi iltahap dolu sizlerdede başlarda sivilcelerde artış olmuşmuydu?yüüzm soyulmaya dudaklarım da kurumaya başladı bepanten sürüorum yüüzmüde dr bir nemlendirici vermişti biodermanın yağlı ciltler için nemlendiricisi almadım daha.Sorum şu cildini sadece suyla yıka dedi herhangi bir jel vermedi aklıma pek yatmadıCADIARZU makyajda yapma dedi her yere sivilceli gidilmioki ben 1 kere yaptım niveayla yıkadım sizlerin kullandığı dermotolojik jeller neler yazarmısınız ??hepinize şimddien teşekkürleer

canım benim 35. günüm oldu hala kusuyo kusa kusa bi hal olduu allahın cezası sivilceler aynen kafam kadar çıkıyolar birde sinirlerim bozuyolarr ama sana tavsiyem mümkün olduğunca makyaj yapmamaya çalış cildin hassas çok hemde daha çok zorlama bence ben valla bankada çalışıyorum hergün 50-60 müşteriyle yüz yüzeyim ama yapmıyorum olabildiğince temiz tutmaya çalışıyorum kullandığı mg ye göre kuruluk oranında artış olabilirr bende nemlendirmek için sadece bepanten plus kullanıyorum :S ama bitsin artık bu çile modundayım senağlama

sorma canım ya sivilcelerden kurtulmak için gittim iyice azdılar sinirlerim bozuldu bıktım offbi de sen 1 ayda hala var diyince ne zaman geçiçekki bunlar yaa valla senağlamaben allahtan 1.5 yaşında bebeğim olduğu için evdeyimama inan gezmeyi çok sevdiğim halde dışarı çıkmıyorum.Makyajsız hiç bir yere gitmeyen biriydim ne hallere düştüm evet dışarı çıktımdada yapmıorum ama özel günler felan yapmak lazım ama işte ozaman kozmatik içermeyen makyaj malzemeleri varmı acaba?bir de sen cildinede bepantenmi sürüorsun benimki bepanten plus merhem krem olanı diğil sürebilirmiyim acababenneyaptımki

valla ben kuruyan dudağımada gerilen yüzümede geceleri çok olmamak kaydıyla nemlenicek kadar bepanten plus sürüyom doktorda onu kullanabilirsin dedi onun haricinde nemlendirmek için krem falan önermedi bende çok aşırı kuruluk olmadığı için valla ben normaldede makyaj yapmazdım şimdide yapmıyorum kırmızı ve morun tonlarındaki sivilcelerimle berbaer geziyorum :kedi: napiyim onları kapatsam akşam çıkarmam gerekicek zaten sivilcelerden canım acıyo bide onu temizlerken acıycak valaa bırak dağınık kalsın modundayım artık napiyim :S

peki krem olarak doktorun verdiği merhemimi sürüyosunuz (bepanthen) ?? ben eczaneye sordumki nemlendirici alman lazım bebek yağı kullanıyımı dedim hayır yağlı bişey kullanma dedi la roche posay vs markaların bu duruma uygun nemlendiricileri var dedi napıyım sizce?(yüz için soruyorum dudak için merhemi kullanıyorum zaten :) )

canım ben bepanten plus sürüyorum bu merhemi değil kremi çok yağlı değil birde bepantenin yaralı iyileştirme özelliği olduğu için ben bunu tercih ettim hee hangi akla hizmet diye sorarsan ne bilim belki çabuk iyileştiri sivilceleri diye bi kanıydı benimki ama doktorumda bepanten plusun yeterli olcağını söyledi ama bu tedavide daha yüksek mg kullanan ve kuruluğu daha çok olan arkadaşlar eminimki farklı ürünler kullanmışlardır

kızlar bana dr bioderma nın yağlı ciltler için nemlendiricisini verdi.Ama şimdi sürme cildin kurumaya başladığında sür dedi benim yavaş yavaş kurumaya başlıor yani beyaz pul pul olmaya başladı gibi ama çok kurumadı.Onu alıcam bepantenin yaralara iyi gelmesinden dolayı yüzüme sürmek benimde aklıma gelio ama dr dediklerine uymamamk olurmuuuCADIARZUben daha alışamadım sivilceli çıkmaya canım yaa onun için evdeyimm püffffffffflaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…