ben başladım bende merak ediyorum? ne zaman etki etcek tedbiri elden bırakmamalı nemlendirmeye devam :)))) daha kurumasada ..
ben daha birşey sürmüyorum valla sürünce iyimi oluyo ki??bilmiyorumkismile
tatlım bence dudak kremini şimdiden süremeye başla.. Ben 6. günümdeyim ve dudaklarım biraz kurudu ama her dakika kremim elimdeyüzüde hafif hafif soyulmaya başladı :)
benimde siwilce sorunum war..o dediğiniz ilacı bilmiyorum ama cleand and clean kullanıyorum..gerçekten çok memnun kaldım..qözle qörülür bi oranda azalma oldu..sizede tawsiye ederimm..ilaç değilde bi newi cild temizleme jeli olarak düşünün ..yerimseniben
ya peki yüz temizlemek için ne kullanıyosunuz zaten kurucak iice yani hassaslaştırmayan bişey ?
canım benim 35. günüm oldu hala kusuyo kusa kusa bi hal olduu allahın cezası sivilceler aynen kafam kadar çıkıyolar birde sinirlerim bozuyolarr ama sana tavsiyem mümkün olduğunca makyaj yapmamaya çalış cildin hassas çok hemde daha çok zorlama bence ben valla bankada çalışıyorum hergün 50-60 müşteriyle yüz yüzeyim ama yapmıyorum olabildiğince temiz tutmaya çalışıyorum kullandığı mg ye göre kuruluk oranında artış olabilirr bende nemlendirmek için sadece bepanten plus kullanıyorum :S ama bitsin artık bu çile modundayım senağlama
sorma canım ya sivilcelerden kurtulmak için gittim iyice azdılar sinirlerim bozuldu bıktım offbi de sen 1 ayda hala var diyince ne zaman geçiçekki bunlar yaa valla senağlamaben allahtan 1.5 yaşında bebeğim olduğu için evdeyimama inan gezmeyi çok sevdiğim halde dışarı çıkmıyorum.Makyajsız hiç bir yere gitmeyen biriydim ne hallere düştüm evet dışarı çıktımdada yapmıorum ama özel günler felan yapmak lazım ama işte ozaman kozmatik içermeyen makyaj malzemeleri varmı acaba?bir de sen cildinede bepantenmi sürüorsun benimki bepanten plus merhem krem olanı diğil sürebilirmiyim acababenneyaptımki
peki krem olarak doktorun verdiği merhemimi sürüyosunuz (bepanthen) ?? ben eczaneye sordumki nemlendirici alman lazım bebek yağı kullanıyımı dedim hayır yağlı bişey kullanma dedi la roche posay vs markaların bu duruma uygun nemlendiricileri var dedi napıyım sizce?(yüz için soruyorum dudak için merhemi kullanıyorum zaten :) )
canım ben bepanten plus sürüyorum bu merhemi değil kremi çok yağlı değil birde bepantenin yaralı iyileştirme özelliği olduğu için ben bunu tercih ettim hee hangi akla hizmet diye sorarsan ne bilim belki çabuk iyileştiri sivilceleri diye bi kanıydı benimki ama doktorumda bepanten plusun yeterli olcağını söyledi ama bu tedavide daha yüksek mg kullanan ve kuruluğu daha çok olan arkadaşlar eminimki farklı ürünler kullanmışlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?