40 mg kullanıyorum ve baya kurutcak gibi napsamki??
kızlar selam bende dün başladım ilacı kullanmaya. ilacı aldım ama hala tereddürtdeyim. korkuyorum inanın. kullanan arkadaşım var bir tane ona bir şey olmadı. atlattı bitti. ama ben bilmiyorum işte. geçici olarak arttırdığına emin olsam karaciğer enzimlerini tamam diycem ama kalıcı hasar bırakmasından korkuyorum ben. pek kuvvetli bir bünyem olduğunu da söyleyemem zaten.
okuyorum kendi sitesini kalıcı olmaz diyor ama o çarşaf gibi prospektüs neden?
doktora sordum kalıcı olmaz uzun vadede dedi. ama bilmiyorum kızlar ikna olamıyorum...
ben azıcık vesveseliyimdir de...
senağlama
40 mg kullanıyorum ve baya kurutcak gibi napsamki??
merhaba kızlar birşey öğrenmek istiyorum bu ilacı kullanan bir yakınım var psikolojisinin acayip bozulduğunu düşünüyorum sürekli birileriyle yakınlarıyla kendini yarıştırıyor,sizce de bu ilacın etkisi olabilirmi?yoksa başka psikolojik sorunlarmı ?
ya ilaca başladığımdan beri karnım açken midem bulanıyomuş gibi oluyo sizdede oluyomu?
Kızlar bişi sormak istiyorum.. Ben doktoro gittiğimde ilk 1 ay günde 40 mg dedi.. sonraki 2. ve 3. aylarda 30 mg.. 4 ve 5. aylarda ise hafta 1 gün 20 mg alıcam 6 ve 7. aylarda ise 15 günde 1 20 mg alıcam ve biticek.. Kimse boyle bi tedavi kullandı mı :S
benim kuzeniminde bozmuştu.. annesi su getir kızım diyodu ağlıyodu o derece...
teşekkür ederim canım :)yaa gerçekten çok can sıkıcı hem kullanan için hem karşı taraf için bir şey daha sorsam :asigim: bu ilaç tedavisi bittikten ne kadar zaman sonra kişi eski haline döner ilacın etkisinden çıkar ?
mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?