Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar ben 3.ü ayımı bitirmek üzereyim..size bugüne kadar ki deneyimlerimden bahsedeyim. 10 gün önce sine kadar azalmakla beraber sivilcelerim çıkmaya devam ettim, bazen cok büyük ve acılı bazende küçük küçük ama bunun olması normal bişey olduğu için mümkün olduğu kadar düşünmemeye ve oynamamaya çalıştım...
yüz temizleme ve nemlendirme konusuna gelince, benim zaten kullandığım temizleme jelım vardı (clarıns yağlı ciltler için), ilk ay doktoruma sordum güzel bir ürün, kullanmaya devam edebilirsin dedi ve ben hala onu kullanıyrm.ilk ay yüzüme onun nemlendiricisini sürmüştüm ama ikinci kurumam çok olduğu için doktorum Avene nemlendirici yazdı çok memnunum çok güzel nemlendiriyor...bence bepanthene'ni yüzünüze sürmeyin kızlar onu dudaklar için öneriyorlar, yada çok kuruyan sivilcenin kabuğun üstüne faln sürülebilir ama tüm cilde sürmeyin bence(doktorum ve eczacımda böyle demişti bana)
*burn kanama konusunda ise ilk 2 ay burnum birkaçkez kanadı ama bu ay normale döndü,bu normal birşeymiş canlarım opuyorumnanaktan

ben bu ilacı 7 ay boyunca kesintisiz kullandım . benim bünyemde hiç kuvvetli değildir 45 kiloyum zaten bendeki yan etkileri ilk aylar sırtımda bacaklarımda agrı yaptı.. sivilcelerde artma oldu. bol uyku, halsizlik.,dudaklarda çatlama oldu. sonraki aylarda zaten sivilcelerim tek tük çıktı. suan tedavim bitti sadece izler kaldı .izler içinde geceleyin yatarken izlerin olduğu kısıma tretin uyguluyorum.. yani cnm kafana takmana gerek yok ilk kullanmaya başladığımda bende senin gibiydim gözümü korkutmuşlardı.. ama hç pişman değilim kullandığıma

ben daha dün akşam başladım merak diyorum ne olucak =))) sivilce çıkmadı daha çıkmaz heralde ama böyle devam etsin :))) alkisalkisalkis

çoğu kişi korkuyor yaa sabır gerekiyor sabır daha öncede yazdım ilk başalarda sivilceler çoğalır 1 ay içinde dudak saç kurulukları başlar korkmayın bol bol su için sonra çok güzel oluyor cildiniz acele etmeyin hemen bitmez kişiye görede değişir ve aknenin yoğunluğuna göre 6 ayda da bitebilir 3 ayda da 1yıldada ben 1 yıla yakın kullandım çok yoğundu 2 buçuk sene oldu biteli ve süper cildim.. sonra yine tekrarlamaması size bağlı neutrogenayı önerebilirim tabi doktorunuzun önermesi daha önemli ben yıllardır kullanıyorum cildi çok kurutmadan temizliyor roaccutane nın yanında dudak kreminizi ve içmek için suyunuzu eksik etmeyin yeter ve çok sabırlı olun....

merhaba kızlar birşey öğrenmek istiyorum bu ilacı kullanan bir yakınım var psikolojisinin acayip bozulduğunu düşünüyorum sürekli birileriyle yakınlarıyla kendini yarıştırıyor,sizce de bu ilacın etkisi olabilirmi?yoksa başka psikolojik sorunlarmı ?

benim kuzeniminde bozmuştu.. annesi su getir kızım diyodu ağlıyodu o derece...

arkadaslar kan tahlili yapıldı sizedemi benim cenemde siğilller vardı onun için kullanmıstım bunu amagerçekten çok etkili bisey geçmesine geçti ama vücuttan atılması çok uzun sürüyo dudaklarım için ilac vermişti bana doktorum yan etkilerinide demişti zaten ilacı sonra gün asırı içmeye basladım sonrada geçti gitti ama çok etkili kesinlikle ağda yaptırmayn yüzünüze ben bıyıgımı aldırtmıstm yara oldu dudak bölgem bıyık seklinde yara yani:) doktorm onu atlamısım demem lazımdı ağda yapılacağını tahmin etmemiştim dedi bi kac ay sonra gidiyo etkisi psikoloji kısmına gelince ilacın prospektüsünde yazdığı için insan takılıyo ama bnce öylebi durum yok bende kac ay kullandım hemde sigillerm için emin olun sivilceden daha büyük bi bela ve yine tekrar etti onuda differinle astım:) fazla moralinizi bozmayn etkisini uzun zamanda alıyosunuz ama faydalı sadece biraz sabır

Kızlar bişi sormak istiyorum.. Ben doktoro gittiğimde ilk 1 ay günde 40 mg dedi.. sonraki 2. ve 3. aylarda 30 mg.. 4 ve 5. aylarda ise hafta 1 gün 20 mg alıcam 6 ve 7. aylarda ise 15 günde 1 20 mg alıcam ve biticek.. Kimse boyle bi tedavi kullandı mı :S

bana bi dahaki gelişinde kilonu öğren gel dedi yeni başladım 40 mg alıyorum devamı nasıl olcak sölemedi bana

sende gidişatı görmeden nası sölerki öyle :S

En yüksek ben başlaıdm heralde 60 mg içiorum günde..Ama doktor her ay kont gel dedi kiloya ve sivilcelern iyileşimine göre devam edicek galiba mg lara seninki ilginç geldi canım biraz banaCADIARZU

benim kuzeniminde bozmuştu.. annesi su getir kızım diyodu ağlıyodu o derece...

teşekkür ederim canım :)yaa gerçekten çok can sıkıcı hem kullanan için hem karşı taraf için bir şey daha sorsam :asigim: bu ilaç tedavisi bittikten ne kadar zaman sonra kişi eski haline döner ilacın etkisinden çıkar ?

mafoldumben

2 ay dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…