Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kizlar bende basladim 1 hafta oldu sonuçlari yazarim ama bi sorum olcak acaba kullandiktan kaç zaman sonra ilk cilt kurumalari dudak çatamalari falan oluyo suan bende daha hiç birsey yokta?

merhaba arkadaşlar ben de ilacı kullanalı 15 gün oldu..doktora gittiğimde yüzümde 4 tane falan sivilce vardı ama hepsi büyük ve içten çıkıyordu yani iltihapsızdı ve özellikle yanağımın alt kısmında çıkıyordu doktorda bu ilacı verdi şun sivilcelerim 10-15 tane oldu önce içtenm çıkıyor sonra iltihaplı olıuyolar..ben çalışıyorum bir de mecbur fontdoten ve allık sürmeden çıkmıyorum
günde 20 mg içiyorum düşük dozda başla dedi doktor..
dudaklarım iğrenç halde kuruyor.burnun ara ara kanıyor ve çok fena grip oldum: bu ilaçtan sonra daha çabuk enfeksiyon kapıyor giibiyim tek yararı 15 günde burnumdaki yağlanma gitti..bu sivilce kusma nezaman gider arkadşar çok canım sıkılıyor buna bir de bu ilacı kullanırken başka ilaçlar kullanılıyormu antibiyotik ağrıkesivi b vitamini vs..gibi..bilgisi olan varsa cevaplandırırısa sevinirim

bu ilacı kullandıktan sonra kalan çukurları geçirmek için ne yaptınız arkadaşlar? madecassol kullanıp sonuç alan var mı çukurlar için?

B vitamini alınabiliyor mesela benexol b12 yani ben doktora sordum çünkü sürekli kullanıyorum aksatmadan , doktor bana kullan dedi

60 mg mi baya cok ya kiloya göre veriyolar kaç kilosun ki canim sen?

ben 63 kiloyum canım bende dr 60 mg çok diğilmi dedim hayır dedi bu ilacı kış ayında kullanmak daha iyimiş yani güneşten felan etkilenmesin diye cilt onun için kış ayında yüksek tutup tedaviyi yaza kadar iyileşim süresini hızlandırabilirmişis..sizlerin kiloları daha düşükse mg azdır ben mg yüksek diye etkilerini çok bekliordum ama dudak kuruması ve sivilce artışı dışında (oda dün bugün kurudu 12.gün)başka bir etkisi olmadı çok şükür inşş böyle devam eder..zemuszemus

ben de b 12 ve kansızlık için şurup kullanıyorum bunlardan bişi olmaz diye biliyorum ama bazen ağrılamız oluyor adet sancısı baş ağrısı gibi..ve boğazım iltihap kapmıştı benim antibiyotik kullnamak zorunda kaldım inş..bişi olmazbu ilaç ben de çok fena yan etkiler yaptı arkadaşlar inşallah bukadar çektimize değer inş..sonuç ii olur..aşırı sivicelenme kaç günden sonra gider arkadaşalr?ben 15 gün oldu kullanalı çıktıkça çıkıyor

bu arada benim kilom 55 doktor 20 mg vardı normal mi sizce sivilce azdı doktora gitiğimde belki o yüzden düşük verdi ama şimdi çok fazla sivilcelenme var

evet herkes farklı başlamış benim yüzüm çok sivilce kusuyo 15 gün oldu hala devam ediyor belki 15 gün sonra kontrole gittiğimde doktor dozu yükseltir tek isteğil şu çıkanlar bir an önce gitsiiiiiiiiinnnnnnn artıııkkkkkkkkkkkkk yaaaaaaaaaaa ((

inşallah hepimizinkiler gider kızlar:))kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…