Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar kilo dışında çıkan kan tahlil sonuçları felanda değerlendiriliordur belki birdahaki ay kontrolde sorarım ben..azcık sabır edicez napalım ben yaza kendimi hep bebek gibi bir ciltle hayal ediorum ozaman sinirlerimde bozulmuor üzülmüorumda hee bi de dışarı çıkarken özel yerler dışında makyaj yapmıyalım ki daha çabuk iyileşinler..

bencede kolestrol falan ölçülüyor ya onla alakalıdır..bende bebek gibi bir cilt hayal ediyorum.inşallah tamamen kurtuluruz.a.s.

valla ben başlayalı tam 1 hafta oldu sivilce çıkmıyor.ama dudaklarım aşırı kurudu.kurumadan nemlendir sür derim.senin kaçıncı günün?opuyorumnanaktan

benimde bugun 1 hafta oldu dün hiç birsey yoktu bu sabah kalktigimda dudagim kuruydu ve burnumun cevresinde derilerim kalkmisti

anladim canim benim kilom 96 maleseff ve 40 gm la basladim

1 ay sanirim canim emin degilim ama bu normal birsey morelini bozma sonradan bebek gibi cildin olcak insAllah

valla ben başlayalı tam 1 hafta oldu sivilce çıkmıyor.ama dudaklarım aşırı kurudu.kurumadan nemlendir sür derim.senin kaçıncı günün?opuyorumnanaktan

ben başlayalı 15 gün oldu dudaklların çaresine bakıyorum stik sürüyorum ii geliyor ama sivilce patlaması geçmiyor kullandığım ilk günden beri de çıkıyo sanki bir ilaç bir sivilce yapıyor ilk gün 4 tane sivilcem vardı şimdi 15 tane falan vargeçermi sizce

ilk günden beri çikiyosa cok tuhaf ozman benim 1 hafta oldu hiç daha sivilce çikmadi yani eskiler duruyo ama yeni hiç çikmadi

Benim 10. günüm falan oldu sanırım ya 9 ya 10... bende sivilce 3 tane çıkardı çenemde onlar kurudu alnımda 2 tane çkıkardı bi tek.. onlarda kuruyo.. benim dudağımda uçuk çıktı ama dudaklarım aşırı kurudu.. Yüzüm soyuluyo.. Kızlar makyaj yapan var mı malesef ben yapmak zorunda kalıyorum.. okul var hafif bi fondaten sürüyorum.. umarım bi zarar vermem..

daha kullanalı 3 gün oldu ama sanırım artıyo sivilceler ama dudağımda kurumadı daha :S

ben kullandığım ilk günden beri nemlendirici sürüyorum dudaklarıma bnce sende sür.. Benim kurudu ama bi gerginlik hissi garip kabuk kabuk olmadı dudaklarım umarım olmazda ama kaçış yok gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…