aminnnn
inşallah sizde ilk başta çok sivilce çıkıyormu bu kaç gün sürcek nezaman iyiyleşmeye başlıcak
kızlar kilo dışında çıkan kan tahlil sonuçları felanda değerlendiriliordur belki birdahaki ay kontrolde sorarım ben..azcık sabır edicez napalım ben yaza kendimi hep bebek gibi bir ciltle hayal ediorum ozaman sinirlerimde bozulmuor üzülmüorumda hee bi de dışarı çıkarken özel yerler dışında makyaj yapmıyalım ki daha çabuk iyileşinler..
valla ben başlayalı tam 1 hafta oldu sivilce çıkmıyor.ama dudaklarım aşırı kurudu.kurumadan nemlendir sür derim.senin kaçıncı günün?opuyorumnanaktan
benimde bugun 1 hafta oldu dün hiç birsey yoktu bu sabah kalktigimda dudagim kuruydu ve burnumun cevresinde derilerim kalkmisti
ben 63 kiloyum canım bende dr 60 mg çok diğilmi dedim hayır dedi bu ilacı kış ayında kullanmak daha iyimiş yani güneşten felan etkilenmesin diye cilt onun için kış ayında yüksek tutup tedaviyi yaza kadar iyileşim süresini hızlandırabilirmişis..sizlerin kiloları daha düşükse mg azdır ben mg yüksek diye etkilerini çok bekliordum ama dudak kuruması ve sivilce artışı dışında (oda dün bugün kurudu 12.gün)başka bir etkisi olmadı çok şükür inşş böyle devam eder..zemuszemus
evet aynen deri kalkıyor.çok sinir oluyorum bu duruma!!
ben de b 12 ve kansızlık için şurup kullanıyorum bunlardan bişi olmaz diye biliyorum ama bazen ağrılamız oluyor adet sancısı baş ağrısı gibi..ve boğazım iltihap kapmıştı benim antibiyotik kullnamak zorunda kaldım inş..bişi olmazbu ilaç ben de çok fena yan etkiler yaptı arkadaşlar inşallah bukadar çektimize değer inş..sonuç ii olur..aşırı sivicelenme kaç günden sonra gider arkadaşalr?ben 15 gün oldu kullanalı çıktıkça çıkıyor
evet aynen deri kalkıyor.çok sinir oluyorum bu duruma!!
Roaccutane kulananlar için özel nemlendiriciler var canim onlardan kullanmiyormusun?
neden sinir oluyosunki arkadaslar bazen iyi yanlarina bakin böyle sinir ola ola zaman geçmezki derin kalkiyo cunku yeni bi cilt geliyo altinda
valla ben başlayalı tam 1 hafta oldu sivilce çıkmıyor.ama dudaklarım aşırı kurudu.kurumadan nemlendir sür derim.senin kaçıncı günün?opuyorumnanaktan
1 ay sanirim canim emin degilim ama bu normal birsey morelini bozma sonradan bebek gibi cildin olcak insAllah
ya varda kullanmadım.üşendim doğrusu bişeyde yoktu hemen kuruyuverdi
ben başlayalı 15 gün oldu dudaklların çaresine bakıyorum stik sürüyorum ii geliyor ama sivilce patlaması geçmiyorkullandığım ilk günden beri de çıkıyo sanki bir ilaç bir sivilce yapıyor ilk gün 4 tane sivilcem vardı şimdi 15 tane falan var geçermi sizce
inşallah bukadar strese yan etkiye değer
daha kullanalı 3 gün oldu ama sanırım artıyo sivilceler ama dudağımda kurumadı daha :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?