neden çukurluklar oldu ki?sivilceyle oynamadığımız sürece çukurluk olmaz değil mi?
ben bu ilacı kullanmadım o kadar sivilcem olmadı ama olanlar ne yazık ki çok iz bıraktı. yanaklarım delik delik. sanırım bu ilacı kullananların da bazılarında çukurlar kalabiliyor. bir arkadaşım daha önce kullanmıştı sonra kimyasal peeling yaptırdı bütün izler gitti. ama madecassolle de çukurların tedavi edilebildiği söyleniyor. ne kadar doğru bilemiyorum. bilen varsa lütfen cevap yazsın.
Benim 10. günüm falan oldu sanırım ya 9 ya 10... bende sivilce 3 tane çıkardı çenemde onlar kurudu alnımda 2 tane çkıkardı bi tek.. onlarda kuruyo.. benim dudağımda uçuk çıktı amadudaklarım aşırı kurudu.. Yüzüm soyuluyo.. Kızlar makyaj yapan var mı malesef ben yapmak zorunda kalıyorum.. okul var hafif bi fondaten sürüyorum.. umarım bi zarar vermem..
canım fondoten yağlandırıyor sivilce çıkartıyor . hafif bi pudra sür eve gelince hemen temizle ılık suyla yıka cildini . yazık olmasın okadar ilaca .
bencede kolestrol falan ölçülüyor ya onla alakalıdır..bende bebek gibi bir cilt hayal ediyorum.inşallah tamamen kurtuluruz.a.s.
kızlar bende yarın başalayacağım ama çok korkuyorummokadar ay nasıl sabredicem bilmiyorum ay her aynaya baktığımda ağlarım bennmafoldumben
fondötenin cildinize göre olan tipini ve iyisini seçmek önemli .. sivilce yapmıyor o zaman
anladim canim benim kilom 96 maleseff ve 40 gm la basladim
ayy kızlar bugün okulda bi çocuk vardı geçen sene yüzü sivilceden görünmüyodu diyebilirim bugün gördüm az çukurluk dışında yüzü bebek gibi olmuş ya şaşırdım resmennn roaccutane kullandı diye duymuştum ben de kullanıyorum iice mutlu oldum şimdi benimde öyle olcak diye :=)))) azcık sabır ya kızlarr çok güzel olcaz :))) kaydirigubbakcemile3
clarinsin pudra ve fondeteni çok güzel tavsiye ederim, hatta yağlı ciltler için özel fondeteni var olumunekankayizsmileyaa bende bir fondoten alıcam özel günlerde sürmek için onu araştırıp duruyordum benim cildim karma mesela ona uygun fondoten varmıdır..yaa ben yıllarca hep avon kullandımda onun için bilmiorum şu fondoten seçme işine kaliteli dermotojik bişi istiorum önerin varmı canım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?