Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
neden çukurluklar oldu ki?sivilceyle oynamadığımız sürece çukurluk olmaz değil mi?

ben bu ilacı kullanmadım o kadar sivilcem olmadı ama olanlar ne yazık ki çok iz bıraktı. yanaklarım delik delik. sanırım bu ilacı kullananların da bazılarında çukurlar kalabiliyor. bir arkadaşım daha önce kullanmıştı sonra kimyasal peeling yaptırdı bütün izler gitti. ama madecassolle de çukurların tedavi edilebildiği söyleniyor. ne kadar doğru bilemiyorum. bilen varsa lütfen cevap yazsın.

öff ya zaten çok iz var ilaç bittikten sonra dahada fazla olur.inşallah kimyasal peeling işe yarar:)):a015:

puff benim bi tane izim oluştu bile sivilcemin olduğu yeri kaşımışım gece sabah bi baktım iğne deliği gibi iz

merhabalar . nekadar çok kullanan varmış arkadaşlar dozları kiloyla kesinlikle alakalı değl. sivilce durumuna göre doktorlar ayarlıyor . stres yaparsan tabki çıkar . ilacın etkisi bu bende olmadı gerçi ama çoğu kişide ilk çoğaltıyor sonra gidiyor . bir arkadaşım da da böyle oldu gözümün önünde kız fıstık gibi cildi var şimdi . geçici hepsi . takmayın kafanızı sonuç süper olcak süper tamam mı ? zemuszemus

canım fondoten yağlandırıyor sivilce çıkartıyor . hafif bi pudra sür eve gelince hemen temizle ılık suyla yıka cildini . yazık olmasın okadar ilaca .

canım fondoten yağlandırıyor sivilce çıkartıyor . hafif bi pudra sür eve gelince hemen temizle ılık suyla yıka cildini . yazık olmasın okadar ilaca .

fondoten kaliteliyse bişi olamz önemli olan düzwnli temizlemek..ben kaç senedir kullanıyom fondoten hiç çıkmazdı son 4-5 aydır çıkyor üztelik yaşım da 27 sanki ergenliğe yeni girdim:ama ilaç kullanırken kulanmamamk gerek tabi ben de çok az kullanıyom ama biraz iyileşsin onuda bırakcam artık sadece allık olcak hayatımda..

ayrıca yüzünüzü buz sabah akşam buz gibi suyla yıkayın arkadaşalr işe yarıyor..ve tabiki bol bol su içmek de lazım benim cildime bi parlaklık geldi sanki soğuk suyla yıkamamnında etkisi var ama..sadece şu yanağımdakiler geçsin onun istiyorum 15 gün oldu kullanalı geçecek inş..onlarda..

kızlar bende yarın başalayacağım ama çok korkuyorumm okadar ay nasıl sabredicem bilmiyorum ay her aynaya baktığımda ağlarım bennmafoldumben

kızlar bende yarın başalayacağım ama çok korkuyorumm okadar ay nasıl sabredicem bilmiyorum ay her aynaya baktığımda ağlarım bennmafoldumben

canım bu tedavi süresi biraz sabır işi hemde sendede sivilceler çoğalıcak diye düşünme bir arkadaşım yıllar önce kullanmış onda dudak kurması dışında hiç bir etki göstermemiş yani herkezde etkileri farklıdır bende geçen hafta sivilce artışı olmuştu bu 2.haftam azaldı..

fondötenin cildinize göre olan tipini ve iyisini seçmek önemli .. sivilce yapmıyor o zaman

yaa bende bir fondoten alıcam özel günlerde sürmek için onu araştırıp duruyordum benim cildim karma mesela ona uygun fondoten varmıdır..yaa ben yıllarca hep avon kullandımda onun için bilmiorum şu fondoten seçme işine kaliteli dermotojik bişi istiorum önerin varmı canım ??

arkladaşlar benim adet dönemim 4 gün önceden geldi ve aşırı kanama var ve aşırı ağrı tabiki sizde de böyle bişi oldumu acaba bu ilacın etkisi var mıdır?kanama çok fazla korktum resmen sizlerde böyle bişi oldu mu?pişman oldum başladığıma bu ilaca((

16 gündür kullanıryum çok fazla yan etki gördüm yüzümde düzelme de tok
bakalım 14 gün sonra tahlil yaptırdığımda ne çıkacak??

ayy kızlar bugün okulda bi çocuk vardı geçen sene yüzü sivilceden görünmüyodu diyebilirim bugün gördüm az çukurluk dışında yüzü bebek gibi olmuş ya şaşırdım resmennn roaccutane kullandı diye duymuştum ben de kullanıyorum iice mutlu oldum şimdi benimde öyle olcak diye :=)))) azcık sabır ya kızlarr çok güzel olcaz :))) kaydirigubbakcemile3

çukurluk neden oluyor?sivilcelerlerle oynamazsak bile yinde çukur mu yapıyor bu ilaç?:bbo:

clarinsin pudra ve fondeteni çok güzel tavsiye ederim, hatta yağlı ciltler için özel fondeteni var olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…