Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaşlar benim kuruyan sivilcelerin üstü kabuk gibi oluyor beyaz bir tanesini koparttım izi kaldı gibi sizdede oluyormu sivilcere diğilde bu kabuklara çok elim gidiyorsempatiksalakcinni

arkadaşlar benim kuruyan sivilcelerin üstü kabuk gibi oluyor beyaz bir tanesini koparttım izi kaldı gibi sizdede oluyormu sivilcere diğilde bu kabuklara çok elim gidiyorsempatiksalakcinni

aynen ya elim gidiyo ama ellememeye çalışıyorm çnkü birinin kabuğunu soydum ertesi ün iğne batığı gibi iz kaldı

Ya arkadaşlar ben bu ilaçtan hep korkmuşumdur. yaklaşık 10 aydır sivilcelerle uğraşıyorum son 1 ayda hiç çıkmamıştı şimdi gene yanağımda bir tane çıktı başka aktif sivilcemde yok ..bu ilacın en azı 10mg galiba 1aylık bir süre bu ilacı içsem sizce olurmu. Gerçi haftaya doktorada sorucam ama sizden de bilgi almak istedim..

belki sivilce yoğunluğuna görede yüksek tutuyordur benim çene bölgemde var alnımda yanağımda çıkmıyor ama iltihaplı oluyor genelde ve iz bırakıyor.senin nasıl çok yoğunmu sivilceler canım?

tsk ederim canim cevap verdigin için kimse önemseyip cevap vermemisti a.s. benim de fazla sivilcem yok aslinda tek yanaklarimda var 4-5 tane ama doktor 8 ay verdi tamamen geçmesi için

peki kızlar bu siyah noktalar ne zaman iyileşmeye başlar??
kitapçıkta 1-2 hafta diyor ama sizin ne zaman iyileşti?

canim bu ilaci 1 ay kullanirsan bir ise yaramiyo birakinca ilaci geri çikiyo hem zaten ilacin etkisini görmen için 2-3 ay beklemek gerekiyomus. Bu ilaci kullanan kulandigi surece ve biraktindan en az 2 ay kadar hamile kalamaz

Son düzenleme:
1 ay kullanmak istememin sebebi sivilce kusma olayını yaşamamak. Ya bilemiyorum ne yapsam 10 ayda geçiremediğime göre geçmiycekmiş gibi geliyor. O yüzden bari 1 ayda olsa kullansam mı dedim..

1 ay kullanmak istememin sebebi sivilce kusma olayını yaşamamak. Ya bilemiyorum ne yapsam 10 ayda geçiremediğime göre geçmiycekmiş gibi geliyor. O yüzden bari 1 ayda olsa kullansam mı dedim..

cnm bu herkeste 1 ayda olmuyor mesela benim 2. ve 3. hafta aralığında olmustu ve 2. ayda bi kusma dönemi daha yaşadım...sen yinede doktora sor tabi o en doğrusunu söyleyecektir a.s

Evet canım yarına randevu aldım zaten sorucam. Ama bu ilacı kullanınca o kusan sivilceler daha cabuk kuruyup dökülüyor gÜnlerce şis kalmıyor bildiğim kadarıyla. Mesela şimdi yanağımdaki sivilce var en az 1 hafta sonra anca düzelir.

yaa kızlar bugün benim 41, günüm hala sivilceler çıkıyoo ve bunların izi lekesi her neyse kalıyoo yaa bunlarda geçiyomu tedavi bitene kadar :S yoksa bırakıcam ben bu tedaviyii böyle olacaksa haaa mafoldumbensenağlama:gitme:eyvahedigeldismile

tatlıımm bendede aynı dert var = ( ilacı kullanmaya başlayalı 4,5 ay oldu gözeneklerim küçülüyor sivilceler artık hiç çıkmıyor denecek kadar az çıkıyor ,ama izleri bi türlü geçmiyor ve izleride sivilce gibi kırmızı kırmızı = (
mafoldumben

izler geçer arkadaşlar izleri kafaya takmayın ilaç bittkten 6 ay sonra fln izler geçiyor ben iki sene önce kullandım,iz miz hiçbişe yok..bu doktorlar tüylenme die bi yan etkisi yok diyolar ama varr..yzzmde tüylenme oldu bnm hormonlara herbişeye baktırdım hiçbi numara yok..nedeni yok yani ilacı kulandıktan snra oldu ,blmiyorum artık..bide bol su için ciltte çatlak oluşuyor dikkatt

ben 6 ay kullandım ve 10 gün önce bitti roaccutane tedavim.benim cildimde sivilce artışı olamdı arada tek tük büyükçe çıkıyodu ve 2 günde sönüyordu. birtek dudak kuruluğu yaşadım ve çenemde kuruma ve pullanma oldu doktor banada yüzün kuru zaten bişey kullnama suyla yıka yeter dedi ama ben arada jelle yıkıyordum ve sebamed in güneş kremini kullanıyordum. ve tedavi sonunda biodermanın foming jel ve biodermanın sensibio light nemlendirici kremini verdi ve çok memnunun mükemmmel ürünler istersen doktoruna bir sor bence bunları ve netten araştırıp kullanabillirsin.cildi pürüzsüz ve ışıl ışıl yapıyo.

aynen cnm bnde de tüylenme yaptı doktoruma söyledim ama yapmıycağını söyledi :bbo::uhm:CADIARZU

mrb arkadaşLar yeni katıldım bu siteye bnde bugn bu iLacı kullanmaya başLadım etkileini öğrendm inş. hepimizin bu sorunu kaLkar ortadan . .geLişmeleri yazıcam hep bnm de yüzümde sivilce doldu aLLahım noLur herkesinki geçsin bu sorunu olanların

tsk ederim canim cevap verdigin için kimse önemseyip cevap vermemisti a.s. benim de fazla sivilcem yok aslinda tek yanaklarimda var 4-5 tane ama doktor 8 ay verdi tamamen geçmesi için

hımm benim dr süre vermediiyileşme sürecine göre dedi ama o kadar uzun tutacağını sanmam mg yüksek tuttu çünkü rica ederim canım ne demekyerimseniben b geçsede şu ivilcelerimiz başka şeyler için cevap versem sana şurdan sivilcesiz hayat istiooruummmdelikafadulden

Öncelikle Merhaba Arkadaslar Benim Sorunum Sizinkilerle Aşşağı Yukarı Aynı ... Bende Sizin Gibi Roaccutane Tedavisine Başladım Fakat Daha Yeni Henüz 5 Kapsül Kullandım Yani 3. Günün İçindeyim Fakat Bende Aşırı Derece Mide Bulantısı Ve Kusma Var Bu İlacın Yan Etkisimi Geçici Bir Durummu Yoksa Bünyemden Kaynaklanan Bir Sorunmu Bırakmayı Dusunuyorum Cunku Cok Halsız Kaldım Ve Mıdem Sureklı Bulanıyorum Dudaklarım Hafıf Bı Kuruma Basladı Yardım Ve Onerılerınızı Beklıyorum Sımdıden Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…