clarinsin pudra ve fondeteni çok güzel tavsiye ederim, hatta yağlı ciltler için özel fondeteni var olumunekankayizsmile
arkadaşlar benim kuruyan sivilcelerin üstü kabuk gibi oluyor beyaz bir tanesini koparttım izi kaldı gibi sizdede oluyormu sivilcere diğilde bu kabuklara çok elim gidiyorsempatiksalakcinni
belki sivilce yoğunluğuna görede yüksek tutuyordur benim çene bölgemde var alnımda yanağımda çıkmıyor ama iltihaplı oluyor genelde ve iz bırakıyor.senin nasıl çok yoğunmu sivilceler canım?
Ya arkadaşlar ben bu ilaçtan hep korkmuşumdur. yaklaşık 10 aydır sivilcelerle uğraşıyorum son 1 ayda hiç çıkmamıştı şimdi gene yanağımda bir tane çıktı başka aktif sivilcemde yok ..bu ilacın en azı 10mg galiba 1aylık bir süre bu ilacı içsem sizce olurmu. Gerçi haftaya doktorada sorucam ama sizden de bilgi almak istedim..
1 ay kullanmak istememin sebebi sivilce kusma olayını yaşamamak. Ya bilemiyorum ne yapsam 10 ayda geçiremediğime göre geçmiycekmiş gibi geliyor. O yüzden bari 1 ayda olsa kullansam mı dedim..
yaa kızlar bugün benim 41, günüm hala sivilceler çıkıyoo ve bunların izi lekesi her neyse kalıyoo yaa bunlarda geçiyomu tedavi bitene kadar :S yoksa bırakıcam ben bu tedaviyii böyle olacaksa haaa mafoldumbensenağlama:gitme:eyvahedigeldismile
ben 6 ay kullandım ve 10 gün önce bitti roaccutane tedavim.benim cildimde sivilce artışı olamdı arada tek tük büyükçe çıkıyodu ve 2 günde sönüyordu. birtek dudak kuruluğu yaşadım ve çenemde kuruma ve pullanma oldu doktor banada yüzün kuru zaten bişey kullnama suyla yıka yeter dedi ama ben arada jelle yıkıyordum ve sebamed in güneş kremini kullanıyordum. ve tedavi sonunda biodermanın foming jel ve biodermanın sensibio light nemlendirici kremini verdi ve çok memnunun mükemmmel ürünler istersen doktoruna bir sor bence bunları ve netten araştırıp kullanabillirsin.cildi pürüzsüz ve ışıl ışıl yapıyo.arkadaşalr roaccutane tedavisine başlayalı 10 gün oldu cildimde sivilcelenme artışı oldu normalden fazla çıkmaya başladı ve iri iri içi iltahap dolu sizlerdede başlarda sivilcelerde artış olmuşmuydu?yüüzm soyulmaya dudaklarım da kurumaya başladı bepanten sürüorum yüüzmüde dr bir nemlendirici vermişti biodermanın yağlı ciltler için nemlendiricisi almadım daha.Sorum şu cildini sadece suyla yıka dedi herhangi bir jel vermedi aklıma pek yatmadıCADIARZU makyajda yapma dedi her yere sivilceli gidilmioki ben 1 kere yaptım niveayla yıkadım sizlerin kullandığı dermotolojik jeller neler yazarmısınız ??hepinize şimddien teşekkürleer
izler geçer arkadaşlar izleri kafaya takmayın ilaç bittkten 6 ay sonra fln izler geçiyor ben iki sene önce kullandım,iz miz hiçbişe yok..bu doktorlar tüylenme die bi yan etkisi yok diyolar ama varr..yzzmde tüylenme oldu bnm hormonlara herbişeye baktırdım hiçbi numara yok..nedeni yok yani ilacı kulandıktan snra oldu ,blmiyorum artık..bide bol su için ciltte çatlak oluşuyor dikkatt
aynen ya elim gidiyo ama ellememeye çalışıyorm çnkü birinin kabuğunu soydum ertesi ün iğne batığı gibi iz kaldı
tsk ederim canim cevap verdigin için kimse önemseyip cevap vermemisti a.s. benim de fazla sivilcem yok aslinda tek yanaklarimda var 4-5 tane ama doktor 8 ay verdi tamamen geçmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?